Angel’s Feather

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Angel's Feather
Základné informácie
Anglický názovAngel's Feather
Japonský názovエンジェルズフェザー
ŽánerFantasy/Mágia
Škola
Šónen-ai/Jaoi
Anime: Angel's Feather
RéžiaYasuhiro Kuroda
ŠtúdioStudio e.go!
Rok28. apríl 200626. máj 2006
Dĺžka jednej časti30 minút
Počet častí2

Angel's Feather (jap.: エンジェルズフェザー) je dvojdielne OVA. Vzniklo na základe počítačovej hry, ktorú vytvorila spoločnosť BlueImpact a ktorá bola uvedená na trh 25. apríla 2005.

Príbeh[upraviť | upraviť zdroj]

Šó Hamura, víťaz národného šampionátu v kende, prestúpi na chlapčenskú súkromnú školu. Myslel si, že tu stretne svojho strateného mladšieho brata, ale Kai to dôrazne popiera. V škole sa stanú zvláštne veci a nejako sa týkajú magického sveta nazývaného Winfield.

Ľudia s bielymi krídlami mierumilovne žili v kráľovstve ďaleko od ľudského sveta. Ale na ich mier sa vrhol čierny tieň. Objavili sa mutanti s čiernymi krídlami. Mali magické sily, ktoré ľudia s bielymi krídlami nemali a s použitím týchto síl začali panovať v kráľovstve. Kráľ a kráľovná sa stali ich obeťami a boli zavraždení. Kráľov dôverník zachránil princa pred nepriateľmi a vzal ho do tajne do ľudského sveta.

Kráľ mal malého brata. Zaľúbil sa do ženy z ľudského sveta a pre túto zakázanú lásku opustil kráľovstvo. Na neho sa tiež zamerali čiernokrídli mutanti a on zahynul pri záchrane svojej ženy a novorodených dvojčiat.

Postavy[upraviť | upraviť zdroj]

Hudba[upraviť | upraviť zdroj]

  • Úvodná zvučka: „ROCK STAR“ od Kakihara Tetsuya & Hatano Wataru
  • Záverečná zvučka: „LAST SONG“ od Ishikawa Hideo & Suzuki Chihiro

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]