Diskusia:Andrej Sládkovič

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Problem s autorskymi pravami[upraviť zdroj]

Tento text je skopirovany zo stranky Ministerstva kultury [1]. Co s tym budeme robit? --Brona 21:51, 3 Sep 2004 (UTC)

Mozno spytat sa MK ci by malo nieco proti (pripadne suhlasilo aj s prevzatim dalsich textov :) Ako si na to prisla, ze je to odtial? Nemas tam nejaky kontakt? Pripadne ako toto riesia ine wiki? Liso 16:10, 4 Sep 2004 (UTC)

Brona je v tomto expertka, uz v anglickej Wiki sa postarala o zmazanie clanku o Presove (co ale potom malo nepriamo velmi pozitívny efekt na clanok o Presove v nemeckej Wiki) :))... Myslím si, ze Ministerstvo bude dokonca cele natesene, ze tu mozu sirit "dobre meno Slovenska", takze sa treba len spytat. Podobne sa raz niekto pytal uz neviem ktoreho ministerstva kvoli clanku o Dzurindovi do anglickej Wiki a samozrejme, ze neboli nijake problemy... Bronto 21:38, 4 Sep 2004 (UTC)

Ako som to nasla? Zobrala som nejaky kusok vety a zadala som to do googla. Mam v tom cvik, lebo opravujem domace ulohy vysokoskolakom a oni radi opisuju z internetu. Ja osobne teraz na ministerstvo pisat nemozem, lebo vacsinu septembra nebudem na internete. --Brona 01:34, 5 Sep 2004 (UTC)

Vie niekto, kde leží ten Peretvöny ? Nedarí sa mi nájsť nejakú zmienku v Googli. --Kelovy 20:04, 14. máj 2008 (UTC)[odpovedať]

veľmi ďakujem, ďalšia záhada vyriešená :) ja som spozornel, keď bol na maďarskú obec červený link, vediac, že vďaka Wizzymu už máme články o všetkých :) --Kelovy 21:40, 14. máj 2008 (UTC)[odpovedať]