Diskusia:Digital Video (formát)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ty mi tu Čaruješ, a ja že kam mi to zmizlo? Nóórmalne som sa zľakol, ale už tuším chápem, čos' tým chcel povedať. Recorder, 19:10, 25. február 2007 (UTC)

Wizzard a Adrian: Dohodnime sa tak, že si vždy nechám odkryté aspoň jeden-dva nadpisy (s prázdnym obsahom), aby som mohol začať editovať vždy len sekciu (t.j. nemusel riskovať pokazenie čohosi v rámci celej dlhej stránky).
Čo sa týka názvu článku, veľmi silno doporučujem, aby to bolo DV. S "celovetnou" verziou Digital Video sa stretávam podstatne zriedkavejšie, kromtoho ten dvojslovný pojem zahŕňa oveľa viac vecí než len tento formát DV.
Pojem Digitálne video by sa skôr hodil ako názov rozlišovacej stránky, alebo dokonca ešte lepšie ako názov kategórie (v nej by boli články DV, Digital8, HDV, Digital Betacam, Nelineárny strih videa, apod.). Ale to až o pár dní, keď dokončím tento preklad a prípadné ďalšie. Môže byť?
Recorder, 19:30, 25. február 2007 (UTC)

Ak chceš pracovať na článku, vlož šablónu {{Pracuje sa}}. Čo sa týka skratky DV, pozri en:DV (disambiguation) pre ďalšie významy skratky. Adrian@diskprís 19:34, 25. február 2007 (UTC)[odpovedať]