Diskusia:Hronské Kosihy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Tie udaje su nespravne, neuplne a zavadzajuce a myslim, ze nepatria do ziadnej encyklopedie a vobec nie slobodnej.

  • Milý anonym, sám si článok Hronské Kosihy upravoval, mohol si pridať alebo ubrať informácie podľa vlastného uváženia. To vie každý, len kritizovať a nepohnúť ani prstom. A ráč sa láskavo prihlásiť, aspoň zo slušnosti, keď už nepodpisuješ svoje invektívy. --AtonX 12:20, 22 marec 2006 (UTC)

Som pracovnička Obecného úradu Hronské Kosihy a poburil ma článok ktorý som našla na internete o nasej obci . Udaje o obci upravim tak ako to je hodne na poriadnu encyklopediu, ked som to urobila pred chvilou tak sa na stranke pracovalo, ale preco tam musite uverejnit take neuplne informacie a ten clanok Vas ziadam vymazat pretoze je to obycajny bulvar. Volam sa Maria Herinkova, nerobi mi problem sa predstavit a pracovat v anonymite ako vy. Chcem len normalnu stranku aku si obec kazda jedna na Slovensku zasluzi a nie ohovaranie, vysmech a nepodlozene informacie.

  • Milá Mária, toto je slobobná encyklopédia, teda píše ju celá komunita a každý je pri úprave článkov rovnocenný. Článok sa rozhodne nebude mazať, pretože na slovenskej Wikipédii má vlastný článok každá obec, ale bohužiaľ iba niektoré sú kvalitne spracované. Preto uvítame každú pomoc, naše obce by to rozhodne potrebovali. Budeme radi, ak sa zaregistruješ a pomôžeš s rozvojom našej encyklopédie, nielen Hronských Kosíh. Chcel by som ešte upozorniť, že každý z redaktorov má svoje záujmy a píše o tom, čo ho momentálne zaujíma, teda niektoré témy môžu byť spracované veľmi dobre a niektoré veľmi slabo. Čo sa týka toho textu, ktorý tam predtým bol, nie vždy si redaktori Wikipédie všimnú každú zmenu a preto ju neopravia. Teda čím je nás viac, tým lepšie. Ale ako vidíš, oprava trvala veľmi krátko a môže ju urobiť ktokoľvek, aj ty. Tešíme sa na spoluprácu. --Wizzard 12:55, 22 marec 2006 (UTC)
  • Milá pani pracovníčka, prosím vás, prečítajte si niečo o tom, ako sa tvorí táto Wikipédia. Nie je v silách všetkých nás redaktorov, ktorí dobrovoľne a vo svojom voľnom čase tvoríme tento projekt, stíhať kontrolovať podrobne každý jeden článok, aj keď sa o to veľmi snažíme. Článok Hronské Kosihy bol postihnutý javom, ktorý nazývame vandalizmus. Do 15 minút po vašom upozornení bol vandalizmus odstránený. Budeme veľmi radi, ak sa prihlásite do Wikipédie a zapojíte sa do nášho spoločného diela, hoci aj nádherným článkom o Hronských Kosihách. --AtonX 12:58, 22 marec 2006 (UTC)