Diskusia:Jaroslav Spišiak

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Niekto sem sústavne vpisuje, že Spišiak vyštudoval CHTF SVŠT, ale to nie je pravda, pretože on ju neukončil.

Zdroj?--Wookie (diskusia) 10:24, 23. august 2012 (UTC)[odpovedať]
Zdroj = jeho spolužiaci. Tí ešte nezostarli tak, aby si nepamäatali, kedy vyletel a začal nosiť kufre v jednom z bratislavských hotelov.

Na stránke Jaroslav Spišiak je uvedené, že "vyštudoval Chemickotechnologickú fakultu SVŠT". Redaktori akýkoľvek pokus o opravu tohto faktu nemilosrdne vracajú naspäť. Pravda je taká, že Jaroslav Spišiak sa tri roky pokúšal prejsť CHTF SVŠT, ale napokon ju neukončil. V oficiálnom životopise si predtým uvádzal, že ukončil tri ročníky na CHTF SVŠT, zrejme v snahe navodiť dojem držiteľa bakalárskeho diplomu (tie ale v tých rokoch neexistovali).
Redaktori sú veľmi radikálni, keď príde na akúkoľvek úpravu tohto faktu. Zmienku, že "podľa niektorých drojov CHTF neukončil", bez overenia vymazali. Po vymazaní zmienky o CHTF ako takej ju tam redaktori vrátili.
Ak si má slovenská verzia Wikipédie zachovať aspoň zdanie objektivity, tak nesmú redaktori a administrítori trvať na svojej verzii ako jedinej platnej. Slovenská verzia sa rozvíja odlišne od anglickej - nie tak celkom ako spoločný projekt veľkého množstva prispievateľov, ale skôr ako súkromný podnik niekoľkých, ktorí sú "in". --194.126.10.35 (diskusia) sa nepodpísal(a)