Diskusia:Jupiter

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ja neviem ako vy, ale ja tu vidím rozpadnutú tabuľku...Bronto 22:15, 11 Mar 2005 (UTC)

Ja ju tam tiez vidim, no netusim, ako sa robia tabulky, takze to neviem opravit. MisoH


Vďaka za zásah:) pravdupovediac, ani ja neviem, ako tabuľku opravovať, ja som ju skopírovala z českej verzie - rozhodne to nevypálilo dobre!

Ešte by som sa s ňou aj bola pohrala, lenže to posledné vkladanie mi trvalo nekonečne dlho a systém mi ohlasoval, že sa vyskytla chyba ... Neviem, či je to pomalosťou môjho internetu, alebo aj Vy máte problémy s vkladaním? inak, teraz práve s vkladaním nemám problém--zvedavec 06:22, 12 Mar 2005 (UTC)

Niekedy sa vyskytnú problémy s pomalosťou internetu, resp. keď vkladám úpravy, tak systém ich vloží, ale následne nezobrazí. Vtedy odporúčam prekliknúť ešte raz obsah článku (prípadne "Posledné úpravy"), aby ste videli, či zmena je zaznamenaná. Inak podobnú tabuľku zkopírovanú z českej wiki už máme pri Venuši --Adrian 06:56, 12 Mar 2005 (UTC)

Myslím, že sú nesprávne zadané desatinné čiarky pri údaji v tabuľke pri informácii rýchlosť rotácie Jupitera. A ak sú aj správne je to dosť hlúpe dávať pri tisíckach desatinnú čiarku.. TV#Lopata☺ (diskusia) 15:09, 7. január 2018 (UTC)[odpovedať]

Ktoré hodnoty presne máš na mysli? Nakopíruj sem. --Eryn Blaireová (diskusia) 20:11, 7. január 2018 (UTC)[odpovedať]
myslím že rýchlosť rotácie v infoboxe. je tam 45,262 km/h, a malo by byť asi 45 262 km/h.
A je to. Zrejme išlo o chybu pri prenose z anglického zdroja, kde tisícky oddeľujú čiarkami.--Eryn Blaireová (diskusia) 10:35, 8. január 2018 (UTC)[odpovedať]