Diskusia:Karel Gott

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Do kelu, ako to, že sme ešte doteraz nemali Gotta? Konečne si to niekto všimol. --Jano spoza mláky 21:36, 13 júl 2005 (UTC)

  • Petr Novák (spevák) je moja "odpoveď" na božského Káju. Poznáš jeho "Špinavý ráj chudých", "Náhrobní kámen" alebo "Lež bláznivého básnika", či notoricky známu "Povídej" ? Tak to je iné bigbítové kafe. Pokúsim sa ten článok dopísať. Naša československá hudobná scéna 60-tych a 70-tych rokov je rozhodne zaujímavá a netvoria ju len soc-popové hviezdy ;) Bubamara 22:49, 13 júl 2005 (UTC)
  • Budeš sa čudovať, ale Petr Novák je moja láska (samozrejme hudobná) z mého mládí, hviezda študentských klubov o ktoré Karel Gott príliš nezavadil. A aj teraz si jeho CD pustím oveľa častejšie ako Kájove CD. No ale čo sme si, to sme si, ten Gott naozaj zanechal za sebou nezmazateľnú stopu v histórii českej pop music. Takže miesto vo Wikipédii si určite zaslúži. --Jano spoza mláky 23:08, 13 júl 2005 (UTC)
    • Dobré ráno Jano! Tak to ma véééľmi teší, že je Novák tvoja hudobná láska. Mňa včera Gott "vyprovokoval" k tomu, že som si Novákové single šla po dlhej dobe pustiť, žiaľ iba na MC. Samozrejme, že aj Gott tu patrí, neber moje nočné "bububu" veľmi vážne. Bubamara 05:46, 14 júl 2005 (UTC)
    • No vidíš, aký je ten Kájo génius. Nebyť jeho, tak by si včera nepočúvala Nováka. To je podobné, ako s Brontom. Všetci síce na neho nadávame (občas), všetci sa s ním síce povadíme (občas), ale bez neho by sk:wikipédia nebola Wikipédiou. Skrátka, géniovia sú géniovia, že Bronto? --Jano spoza mláky 18:53, 14 júl 2005 (UTC)
      • P.S. A ešte vecne. "Špinavý ráj chudých" a "Lež bláznivého básnika" si nepamätám. Možno poznám, ale skrátka nepamätám. Veď sú to už roky. Ale mám CD Petr Novák "12 nej" a to sú naozaj všetko bomby. Tých 12 je naozaj nej! --Jano spoza mláky 19:00, 14 júl 2005 (UTC)