Diskusia:Kozmológia

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Úprava článku[upraviť zdroj]

Najde sa niekto kto overi na kozacik@gympoh.edu.sk korektne uplatnenie autorskych prav? Clanok tiez potrebuje upravu a asi aj rozdelenie na podclanky by bodlo... Liso 10:28, 16 Okt 2004 (UTC)

  • Ja to chapem tak, ze ten Kozacik je autor a aj sa nam podpisal. Ale hlavne je ten clanok pod nespravnym nadpisom a vlastne neviem (ako nefyzik) o com presne je...Bronto 12:23, 16 Okt 2004 (UTC)
    • S týmto článkom sa zatiaľ neudialo nič? kozacik@gympoh.edu.sk sa neozval? Možno je to dobrý kandidát na transwiki do Wikibooks, kto nie je fyzik, tomu to veľa nepovie... --AtonX 09:02, 11 Jan 2005 (UTC)
  • Ja tiez niesom fyzik, ale tolko malo viem aby som postrehol ze nazov je nespravny. Presnejsie na konci (uznate ze je to fest dlhy clanok takze aj koniec je pekne daleko od zaciatku) sa nejaka ta kozmologia predsalen vyskytuje, ale inak je to obsiahle intro do dynamiky. Minimalne 70% obsahu tohoto clanku by malo byt vysvetlenych pod inymi heslami. Aspon tak to vidim ja suc inspirovany strukturou odbornych hesiel na anglickej wiki. Nepoznate niekoho kto by tomu vedel dat formu ? --Peták 14:26, 5 Mar 2005 (UTC)
  • Tento článok je dlhodobý problém...Aj keby sme niekoho poznali, nebude sa mu to chcieť čítať. Ale ak si si istý, že to skôr opisuje dynamiku alebo niečo iné, tak to aspoň presuň pod správny/-ejší nadpis...Bronto 15:49, 5 Mar 2005 (UTC)
  • Podla mna tento clanok, vysvetlujuci akesi fyzikalne teoreticke pozadie, nema s vysvetlenim pojmu kozmologia pre navstevnika encyklopedie Wikipedia nic spolocne. Patri skor do nejakeho zbornika odbornych clankov z fyziky. Hodilo by sa jasne vysvetlenie pojmu, a v sirsich suvislostiach.Prosim zmazat. Bezny uzivatel, 20.juna 2005