Diskusia:Pola Negri

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Tak ja teda neviem: Po prvé, minule mi Jano vynadal, že mám písať kategóriu hereČKA, alebo nie?. Po druhé, nemá to byť náhodou Negriová ?(ja som to meno v živote nepočul, tak to neviem posúdiť).Bronto 20:17, 8 marec 2006 (UTC)

  • Brontík Pola bola pôvodne Apolónia, Pola Negri je umelecké meno, veď ako sa mohla v Hollywoode volať Barborka Apolónia Chalupiecka?:o))) Tu si ju možeš pozrieť čajočku - [1] . Paktovala aj so slávnym Rudim Valentinom, veľkým filmovým milovníkom nemého filmu. Ale to pamätáme len my staršie ročníky :))) --Bubamara 20:32, 8 marec 2006 (UTC)
    • A tá kategória? Bronto 20:53, 8 marec 2006 (UTC)
      • Káblovka sa nam pokašľala, nešiel net, sorry :) Kategória - jeden redaktor dal hercov aj herečky do jedného košiara ako pri ostatných biografiách, takže neviem. Pokiaľ viem, už sme sa o tom delení raz v krčme bavili a odišlo to do zabudnutia. --Bubamara 23:30, 8 marec 2006 (UTC)
  • Brontík, že sa nehambíš takto ma ohovárať! Ja na teba idem vždy nežne. Ale tých hercov a herečky by sme možno naozaj mohli dať dokopy. Pokusy boli, ale neuspeli. Je to tak trochu anomália.--Jano spoza mláky 01:51, 9 marec 2006 (UTC)