Diskusia k portálu:Ľudia

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Sevas, Matros, vidím že pracuješ na novom portáli, vyzerá zatiaľ veľmi pekne, ak bude aj pravidelne aktualizovaný, bude to skvelé, držím palce :D --Wizzard 09:42, 6 október 2006 (UTC)

Dík za podporu, schválne som sa rozhodol mať len články a obrázky mesiaca (namiesto týždňa) aby nebol problém s aktualizáciou, ale keď sa nájde dostatok redaktorov (a hlavne dobrých článkov), môžeme to v budúcnosti zmenit. Ten kalendár je trocha otrava, ale posnažím sa urobiť postupne všetky dni. A keď už si sa ozval, tak mám na teba hned aj otázočku. Ako je to stými indexami? Myslim že to aktuolizoval atomiqov bot, ale ten je zdá sa na dovolenke, takže teraz to nerobí nikto alebo ako to je? --matros 15:37, 6 október 2006 (UTC)

Články a obrázky mesiaca[upraviť zdroj]

Ahoj, ak by niekto chcel urobiť nejaké šablóny pre články mesiaca a obrázky mesiaca, mám taký nápad, že by sa nám mohli striedať slovenské a zahraničné osobnosti. To znamená že napr. v októbri máme článok o slovenskej osobnosti a obrázok zahraničnej, v novembri sa to vymení a budeme mať článok o zahraničnej osobnosti a obrázok slovenskej. Tak to skúste dodržiavať; prípadné pripomienky sem:) --matros 15:41, 6 október 2006 (UTC)