Diskusia s redaktorom:193.87.59.6

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
     
Túto IP adresu, 193.87.59.6, má registrovanú Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, a zdieľa ju väčší počet používateľov.
Správy zanechané na tejto stránke preto môžu obdržať aj iní používatelia rovnakej adresy, pre ktorých neboli pôvodne určené.
V prípade vandalizmu páchaného z tejto adresy budú správcovia toto nevhodné správanie hlásiť zodpovedným osobám uvedenej inštitúcie.
Komentárom, ktoré nie sú určené vám, sa môžete vyhnúť tak, že si založíte vlastný účet.
Ahoj, 193.87.59.6. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 559 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne. Ak si si ešte nezaregistroval/a svoje meno, odporúčame Ti to, aj keď upravovať a prispievať anonymne je fajn. Anonymní redaktori niekedy nezažijú radosť zo spoločného úspechu Wikipédie. Po registrácii používateľského mena získaš identitu na Wikipédii, tá Ti umožní robiť veci, ktoré anonymným prispievateľom nie sú umožnené, napríklad hlasovať, meniť nastavenia a pridávať obrázky.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Bubamara


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).


Kategória: Filit na úpravu[upraviť zdroj]

Milý redaktor, články, ktoré si začal editovať, sú z kategórie Filit na úpravu. Pred niekoľkými dňami ich pomohli preniesť na wikipédiu naši redaktori pomocou botov. V každom takomto článku je to vyznačené touto šablónou: Tento článok potrebuje pridať interwiki a kategóriu, prípadne byť inak upravený. Po jeho úprave prosím odstráňte šablónu {{filit na úpravu}}.

Biografické články takto prenesené sú preto zväčša pod tvarom: Augustinus, a. a nie správne Augustín z Hippa. Niektoré heslá už na wikipédii sú v správnom tvare, len ich treba pohľadať. To už je práca pre nás redaktorov, nie botov, tí už svoju dobrú prácu urobili. Ak chceš pomôcť s úpravou takýchto článkov, budeme veľmi radi (ešte lepšie pre priehľadnosť bude, ak sa zaregistruješ). Keď nájdeš článok z filitu na úpravu, ktorý už na wiki máme, označ ho prosím šablónou {{na zmazanie}} Veľa zdaru v editovaní:) --Bubamara 06:24, 15 august 2006 (UTC)

Žvásty, hlúpe presmerovanie atď.[upraviť zdroj]

Prečo to, čo sa ti nepozdáva, namiesto neustáleho kritizovania neopravíš, ak to vieš? Žvástovať, že niečo je hlúpe dokáže každý! Veď sa prihlás ako redaktor, normálne pracuj, a upravuj to, čo je podľa teba zle. --Bubamara 06:44, 23 august 2006 (UTC)


Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.


Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.


Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.

--Bubamara …✉ 05:54, 14. máj 2007 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--AtonX 14:20, 23. október 2007 (UTC) Ahoj, všimol som si tvoje články a bolo by lepšie, ak by si sa prihlásil.--IMPERATOR MAGNVS MAXIMVS 12:12, 25. marec 2008 (UTC)[odpovedať]