Diskusia s redaktorom:217.12.49.206

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, 217.12.49.206. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 327 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).


Tip!
Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si neprispieval anonymne, ale zaregistroval sa ako jeden z redaktorov. Uľahčí to Tebe aj nám vzájomnú komunikáciu a spoluprácu na rozvoji Wikipédie a vyhneš sa tak prípadnému neželanému zablokovaniu alebo zneužitiu Tvojej identity.
Môžeš tak urobiť po kliknutí na tento odkaz. Ďakujeme.

--Tom78 16:24, 29. november 2008 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment v článku 1991 fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--MARIÁN 22:47, 31. august 2008 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Do článku Bánovčanka (dychová hudba)‎ si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--MARIÁN (NAPÍŠ MU) 21:03, 10. november 2008 (UTC)[odpovedať]

Re Bánovčanka[upraviť zdroj]

Aj keď každý článok o dychovej hudbe je prínosom, tak na wikipédii nesmie byť kopírovaný článok od slova do slova. Môže byť použitý ako zdroj a to preštylizovaním viet. Preto bola do vášho článku umiestnená šablóna na zmazanie. Pokúsim sa niečo nápísať z toho zdroja z ktorého bol článok okopírovaný. Aby ste predišli takto zbytočným vytváraním článkou, ktoré by boli neskôr zmazané prečítajte si vyšie odkazy vo Vitajte a mohol by vám pomôcť aj tento odkaz na článok z blogu sme - http://bur.blog.sme.sk/c/86056/Co-je-a-co-nie-je-Wikipedia.html - Čo je a čo nie je Wikipédia. --Tom78 21:54, 10. november 2008 (UTC)[odpovedať]


Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--–Bubamara 18:15, 3. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Vasiľ 15:54, 12. október 2010 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Amonet 16:39, 17. marec 2011 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment v článku Veľká Morava fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Pelex (diskusia) 12:40, 10. október 2013 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, máš k danému tvrdeniu referenciu, či ide o tvoj názor? Dohady tohoto typu na wiki spochybňujú nestranný pohľad a objektivitu.--Pe3kZA (diskusia) 21:42, 17. december 2013 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, vždy sa poukazuje iba na to vyznamenávanie, ale nikdy sa nepovie to, že tým zabránil zbombardovaniu 3 miest - BB, Brezno a to tretie asi ZV, ale nie som si istý. Čiže, na dejiny sa treba pozerať v súvislosti s aktuálnou situáciou, nie z pohľadu dneška. Nie je to môj názor, aj keď na presný zdroj sa už nepamätám.

Bel a BT[upraviť zdroj]

Stránka redaktora je pre ostatných tabu okrem vyznamenania a odstránenia vandalizmu. Príspevky a názory sa píšu do diskusií. Samozrejme, iným štýlom a s podpisom. Ďakujem za pochopenie. --Lalina (diskusia) 21:46, 2. január 2014 (UTC)[odpovedať]

Skôr než začneš urážať[upraviť zdroj]

Buď tak dobrý a prestaň urážať, poučovať a robiť zo seba samozvaného odborníka, keď sám vandalizuješ [1], [2],[3], [4], [5] Wikipédiu a nemáš ani toľko charakteru a slušnosti, aby si sa zaregistroval, ale len v rámci anonymity vandalizoval Wikipédiu a ešte poučoval iných, ako a čo majú robiť. Keby si sa aspoň čiastočne rozumel práci na Wikipédii, tak by si aspoň neničil toľko koľko ničíš. Budem konkrétnejší, aby si to pochopil. Keď už ti išlo o túto „spisovnú“ úpravu, tak keby si ovládal aspoň čiastočne typografiu, zistil by si, že v infoboxe si tým zrušil popis osobnosti! Tiež keď upravuješ wikilinky, tak sa aspoň presvedč, či nerobíš viac škody ako úžitku. Tu a tu si napríklad zničil všetky jazykové šablóny v článku. Mimochodom, nezabudni si pozrieť, koľko tvojich „prínosných“ editov bolo revertnutých, keď už sa teda hráš na odborníka. Preto skôr než začneš urážať, poučovať a kritizovať iných tak začni najprv u seba! --BT 23:09, 2. január 2014 (UTC)[odpovedať]

Kamarát, v tomto tvojom odseku je toľko "spisovných" výrazov, že to ani nemá význam komentovať. O tom, čo je vandalizmus a čo nie, by sa dalo veľmi dlho diskutovať, lebo ak na samotnej Wiki svieti "Prajeme Vám krásne Vianoce a šťastný nový rok", to hovorí o "odbornosti" za všetko. Čiže, menej "poučuj" a viac čítaj a najmä o čítaných prameňoch občas aj rozmýšľaj a to isté platí aj o ostatných pseudoredaktoroch, ktorí nezvládajú ani základy slovenčiny, iba chabý preklad z češtiny.--217.12.49.206 (diskusia) sa nepodpísal(a)

Prestaň urážať a hrať sa na vševedúceho. Buď diskutuj k veci a slušne, alebo sa zdrž komentárov. Majstrov sveta, čo nič poriadne neurobili, ale poučujú druhých, je dosť aj bez Teba, nehovoriac o tom, že sa patrí podpisovať. O tom čo je vandalizmus nebudeme diskutovať, to tu už bolo prediskutované.--Lalina (diskusia) 00:00, 3. január 2014 (UTC) P.S. Človek, ktorý "v Sliači" zmení "na Sliači" skutočne môže druhých poúčať o spisovnej slovenčine.[odpovedať]
Za prvé, ja nie som tvoj kamarát a nikdy nebudem! Tvoja odpoveď ako samozvaného odborníka hovorí za všetko. Za druhé, o tom, čo je vandalizmus nie je čo diskutovať, tu: Wikipédia:Vandalizmus to máš jasne napísané. Za tretie, v tom nápise nie je žiadna chyba! Ak narážaš na „...nový rok“ s malým n, tak to sa tu už preberalo a je tým myslený celý rok 2014 a nie len prvý deň roka! Nazývaš (urážaš) iných ako pseudo redaktorov, ktorí nezvládajú ani základy slovenčiny a sám sa nedokážeš ani zaregistrovať a niečo zmysluplné vytvoriť. Namiesto toho len anonymne urážaš ostatných. --BT 00:10, 3. január 2014 (UTC)[odpovedať]
Varovanie!
Prestaň, prosím, vymazávať texty v článkoch Wikipédie, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

Prečítaj si stránku IVO a tam to máš jasne uvedené! V opačnom prípade dolož zdroj! --BT 06:58, 19. apríl 2014 (UTC)[odpovedať]

Názvoslovie[upraviť zdroj]

Pokým neuvedieš akceptovateľné zdroje, zmeny takéhoto charakteru budú vrátené.--Pe3kZA (diskusia) 09:53, 24. jún 2014 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

--Lišiak (diskusia) 18:58, 31. júl 2014 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pelex (diskusia) 13:07, 11. jún 2015 (UTC)[odpovedať]

Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--BT 19:49, 27. október 2015 (UTC)[odpovedať]

Šablona[upraviť zdroj]

Mohl byste mi vysvětlit, Vaše počínání se šablonou Slovanská mytologie? Úpravy šablony mohou zasáhnout mnoho článků, editace jsem tedy vrátil. Objasněte mi tu, prosím, co a jak děláte a já to nadále budu respektovat. Děkuji. OJJ (diskusia) 15:00, 17. december 2015 (UTC)[odpovedať]

OK, díky. OJJ (diskusia) 15:49, 17. december 2015 (UTC)[odpovedať]
Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

Za tieto [6], [7] osobné útoky. Keďže ide o piaty blok bol si zablokovaný na 3 mesiace. --BT 16:25, 17. december 2015 (UTC)[odpovedať]