Diskusia s redaktorom:Alygator

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Alygator. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 330 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).


Dobrá práca, keď ten článok dokončíš, pôjde na hudobný portál. Články sa míňajú, a tento je fajn. Očakávam, že budeš pokračovať aj s jednotlivými podštýlmi. Len tak ďalej:) --Bubamara 18:55, 1 jún 2006 (UTC)

  • Ešte raz ťa musím pochváliť, je to super, tešíme sa na ďalšie články, neopováž sa nám z wiki újsť:) --Bubamara 20:08, 20 jún 2006 (UTC)

Heavy metalové subžánre[upraviť zdroj]

Zdravím. Pozerám, že sa o tom metale slušne rozpisuješ. Chcel by som sa spýtať, že keď píšeš o jeho subžánroch nebolo by to lepšie doplniť do príslušných článkov? --bojars 18:59, 21. jún 2008 (UTC)[odpovedať]

Keď budem mať niekedy čas, tak môžem upraviť aj jednotlivé stránky pojednávajúce o metalových štýlov. Ale chcem dokončiť najprv tento, ktorý len prekladám z anglického originálu. --alygator 15:21, 23. jún, roku pána 2008 (UTC)

Maria Chuana[upraviť zdroj]

Vyjadri sa prosim ku Wikipédia:Stránky na zmazanie/Maria Chuana.--Otm 05:10, 18. apríl 2009 (UTC)[odpovedať]

Metallica[upraviť zdroj]

Logo je v infoboxe, vratil som preto tvoju zmenu. --Pe3kZA (diskusia) 08:01, 29. máj 2012 (UTC)[odpovedať]

Tvojmu návratu k projektu Wikipédie sa možno len tešiť. Pridávaš detailné a dobre ozdrojované články. Veľa zdaru! Iswikinumber2 (diskusia) 12:21, 17. júl 2012 (UTC)[odpovedať]

Ahoj Alygator. Fajn článok. Dátum prístupu sa uvádza v podobe 2012-08-21. Podľa Šablóna:Citácia elektronického dokumentu#Dátumy. --–Bubamara 15:47, 21. august 2012 (UTC)[odpovedať]

Metalová kvalita[upraviť zdroj]

Ahoj Alygator. Vyjadrujem ti podporu a poďakovanie za kvalitné metalové články. Dobrého vraj býva málo, preto motivácia, aby Ťa to na wiki dlho bavilo :-). --–Bubamara 16:00, 26. august 2012 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, nabolo by lepšie dať definíciu žánrov z tadeto? Osobne mi je jedno či škrečia ako extrémni metalisti, alebo symphonic black/extreme gothic metalisti, no údaj z metal archives je aspoň nejaká referencia. --peko (diskusia) 14:07, 5. september 2012 (UTC)[odpovedať]

Oznam
Vďaka za úpravy v článku Rockový festival, nie sú však dostatočne doložené zdrojmi. Keďže Wikipédia je založená na overiteľnosti poskytovaných informácií, je potrebné tvrdenia v článkoch dokladať citáciami spoľahlivých zdrojov. Ďakujeme za pochopenie.

--BT 22:00, 23. apríl 2016 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Alygator!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017