Diskusia s redaktorom:Hlucho

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Hlucho. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 532 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Bubamara


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Pozdravujem ťa Hlucho. Máme za sebou tú istú Alma Mater. Kedy si končil?--Jano spoza mláky 03:25, 2 február 2006 (UTC)

Na výške som trávil roky 1983-1990 --Hlucho 03:34, 2 február 2006 (UTC)

Óóó, ty mi môžeš chodiť po pivo. Ja som končil v 1982. Ale v 1983, keď som sa vrátil z vojny, som býval pol roka načierno na TLISe. Takže ak si bol cezpoľný, možno sme sa tam niekedy aj stretli.--Jano spoza mláky 04:11, 2 február 2006 (UTC)

Vravíš TLIS. Myslíš intrák, ktorý sa potom volal "Mladosť", alebo IRŠ-ko, ktoré si nechalo názov TLIS? V IRŠ som robil pekných pár rokov. Na Mladosti som býval až od druhého ročníka (september 1984) kedy otvorili druhú časť (bloky C a D) a nasťahovali sa tam všetci elektrikári. Predtým som býval na Šoltéske pri Justičáku (bolo to blízko na Vazovku do starej budovy školy) --Hlucho 14:50, 2 február 2006 (UTC)

Myslím intrák. IRŠ-ko som poznal iba pasívne ako verný poslucháč. Robili ste super robotu.--Jano spoza mláky 18:14, 2 február 2006 (UTC)

Brooklyn, eh?  :)[upraviť zdroj]

I was making a bet with myself that there's no one from Czechoslovakia here. Except, of course, Milosh Forman. I lost.  ;)

How do you get along with our esteemed Russian Jews in Brighton Beach?

-Vadim Kokielov

Here in Brooklyn I finaly realized why I was forced to learn Russian language when I was young. Now it's a big advantage. But I would need to improve my Chinese too ;-))) There is relativly big Slovak and Czech comunity in New York (but still not as big as Spanish :) --Hlucho 19:56, 3 marec 2006 (UTC)

Cauko! Videl som tvoju poslednu fotku (ru:Pocuvadlo), ak mas viac fotiek, tak mi napis sem: ru:User:Doronenko. Dakujem ze si mi napisal... Takze o co ide - na Wikimedia Commons je volako malo fotiek Slovenska, bol by som rad keby toho bolo viac... Dakujem - pozriem sa! Inak tiez volaco pridavam - Senica, Skalica, Holic, Male Karpaty atd...

Trebars toto: http://nemcok.sk/?album=692&language=sk&scroll=1 a upozorni ma, ok? Aby som moho pridat tieto fotky do clankov, dobre?
Kde si to umiestnil? Hlucho hovori, ze posledna fotka je Pohlad z durovej skaly na dolnu ves.jpg
Severne Slovensko - kde si to fotil? Musim to umiestnit do spravnej kategorie... 84.47.58.25 18:58, 13. január 2007 (UTC)[odpovedať]
Image:Northern Slovakia3.jpg je odfotený z parkoviska pred Rybárskou Baštou v obci Rakovo pri Martine, pohľad na Veľkú Fatru. Image:Northern Slovakia2.jpg a Image:Northern Slovakia.jpg odfotil môj syn Michal niekde na Orave, alebo Turci cestou do, alebo z Dolného Kubína vlani v auguste. Je to odfotené z cesty medzi Martinom a DK. Presnejšie naozaj neviem.

Problém so zdrojom alebo licenciou obrázka Image:Brooklyn logo.jpg[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Image:Brooklyn logo.jpg. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka. Bubamara …✉ 13:37, 10. október 2007 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Ďakujem Vám za informácie v článku Vysielač Suchá hora. Bohužiaľ jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokúste sa prosím text článku upraviť alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme sa zaňho ako encyklopédia nemuseli hanbiť. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude Vaše dielo vzhľadom k snahe o udržanie kvality z Wikipédie odstránené. Ďakujem za pochopenie. Je to príliš krátke aj na výhonok, prosím pridať a odzdrojovať aspoň výšku, rok dokončenia a architekta, ak by to bolo možné. --Rádiológ 15:47, 2. september 2009 (UTC)[odpovedať]

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Hlucho!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017

Veľký voz[upraviť zdroj]

Ahoj, to zrušenie presmerovania Veľký voz by bolo dobré asi predtým prekonzultovať. Ten vytvorený článok nespĺňa kritéria na minimálny článok a tvorí ho jedna veta. V podstate by sa dala dosť veľká časť z Veľká medvedica presunúť, ale je to označené ako najlepší článok, tak by som aj to zvažoval, aby aspoň jeden z tých článkov potom zostal najlepším. Astronomickým témam sa tu venujú redaktori @Eryn Blaireová, Spider 001757: Daevid (diskusia) 21:48, 15. október 2018 (UTC)[odpovedať]

V prvom rade, Veľký voz nie je súhvezdie, ako ostatne tvrdí aj definícia v článku. Takže má zlý nadpis. V druhom rade - tiež si myslím, že na tento pojem netreba osobitné heslo, ale ak by bolo dosť materiálu (napr. historických označení a legiend okolo Veľkého voza rozličnými národmi), možno by som zmenila názor.--Eryn Blaireová (diskusia) 08:04, 16. október 2018 (UTC)[odpovedať]

We sent you an e-mail[upraviť zdroj]

Hello Hlucho,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskusia) 18:53, 25. september 2020 (UTC)[odpovedať]

This is a gentle note to ask you update the Vieques flag on your userpage[upraviť zdroj]

Please don't use this one: File:Vieuqes flag.gif
Please use this one File:Vieques Flag.svg

Thank you! --The Eloquent Peasant (diskusia) 01:25, 23. december 2020 (UTC)[odpovedať]