Diskusia s redaktorom:Nikoleta Martináková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Spektrofotometria[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Spektrofotometria, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 18:17, 25. apríl 2015 (UTC)[odpovedať]

Refraktometria[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Refraktometria, no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--Lalina (diskusia) 18:18, 25. apríl 2015 (UTC)[odpovedať]

Vďaka za prispievanie do Wikipédie, no do článkov treba vkladať zdroje! --BT 11:55, 26. apríl 2015 (UTC)[odpovedať]

Zdravím, môžte my vysvetliť vetu „Vzdialenosť medzi štartom a miestom, pokiaľ sa nám nasala mobilná fáza sa čelo.“ v článku Chromatografia na tenkej vrstve. A samozrejme do článku pridať zdroje odkiaľ je to prebraté. Pokiaľ nie, tak celú vašu pridanú nezrozumiteľnú časť mažem. --Gepetito (diskusia) 16:19, 5. december 2017 (UTC)[odpovedať]