Maxim Reality

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Maxim Reality
Maxim Reality v roku 2009
Maxim Reality v roku 2009
Základné informácie
Rodné meno Keith Palmer
Narodenie 21. marec 1967
Peteborough, Cambridgeshire, Anglicko
Pôsobenie MC, Spevák-skladateľ
Žáner Big beat, Alternatívny rock, Dance-rock, Synthpunk, Breakbeat, Elektronická hudba
Súvisiace
články
The Prodigy
Maximsignature.png

Maxim Reality (* 21. marec 1967, Peterborough, Cambridgeshire, Anglicko) alebo tiež jednoducho Maxim, je anglický spevák-skladateľ a MC, známy predovšetkým ako člen anglickej elektronickej skupiny The Prodigy.

Diskografia[upraviť | upraviť zdroj]

The Prodigy
Bližšie informácie v hlavnom článku: Diskografia skupiny The Prodigy
Sólová diskografia

Albumy[upraviť | upraviť zdroj]

  • 2000: Hell’s Kitchen (vydaný 2. októbra)
  • 2005: Fallen Angel (vydaný 29. marca)

Single a EP[upraviť | upraviť zdroj]

  • 1994: „Grim Reaper EP“ (vydaných iba 500 kópií; white label)
  • 1999: „My Web“ (vydaný 9. augustat)
  • 2000: „Carmen Queasy“ (vydaný 29. mája)
  • 2000: „Scheming“ (vydaný 11. septembra)
  • 2005: „I Don’t Care“

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Maxim Reality na anglickej Wikipédii.