Súbor:Arroyo Signature.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 800 × 182 pixelov, veľkosť súboru: 40 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Signature of Gloria Macapagal Arroyo
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Ichwan Palongengi
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
While signatures from the Philippines lack level of originality for copyright protection, they are considered personal information pursuant to Data Privacy Act of 2012.
Ďalšie verzie File:Arroyo Sig.png

Licencovanie

Public domain
Tento podpis je považován za nezpůsobilý autorskoprávní ochrany, tedy se jedná o volné dílo, jelikož nesplňuje požadovanou úroveň originality pro ochranu autorských práv jak ve Spojených státech, tak v zemi původu (pokud se liší). V tomto případě se předpokládá, že původní zemí (tj. zemí, jejíž národnosti je podepisující) je Filipíny.
Uvědomte si, že tuto šablonu nelze použít pro všechny podpisy, protože ne každý podpis je bez autorskoprávní ochrany.
Vysvětlení, kdy lze tuto šablonu použít, si můžete přečíst na stránce Commons:When to use the PD-signature tag.
Public domain This work is in the public domain in the Philippines and possibly other jurisdictions because it is a work created by an officer or employee of the Government of the Philippines or any of its subdivisions and instrumentalities, including government-owned and/or controlled corporations, as part of their regularly prescribed official duties; consequently, any work is ineligible for copyright under the terms of Part IV, Chapter I, Section 171.11 and Part IV, Chapter IV, Section 176 of Republic Act No. 8293 and Republic Act No. 10372, as amended, unless otherwise noted. However, in some instances, the use of this work in the Philippines or elsewhere may be regulated by this law or other laws.

English  español  日本語  Tagalog  简体中文  繁體中文  +/−

Coat of arms of the Philippines
Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

12. apríl 2009

image/svg+xml

b4f02339a4fd14efb4abe6cfdef3ca6ba7453ebb

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

41 152 bajt

182 obrazový prvok

šířka čeština

800 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna02:02, 13. apríl 2009Náhľad verzie z 02:02, 13. apríl 2009800 × 182 (40 KB)Ichwan Palongengi{{Information |Description={{en|1=Signature of Gloria Macapagal Arroyo}} |Source=Own work by uploader |Author=Ichwan Palongengi |Date=2009-04-12 |Permission= |other_versions=Arroyo Sig.png }} <!--{{ImageUpload|full}}--> [[Categ

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.