Súbor:Dilma Rousseff - foto oficial 2011-01-09.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(2 333 × 3 500 pixelov, veľkosť súboru: 2,84 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Hodnotný obrázok
Hodnotný obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Toto je hodnotný obrázek a splňuje kritéria pro hodnotné obrázky.

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce tamilština (இன்றைய சிறப்புப் படம்), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud se domníváte, že by tento soubor měl být zařazen i mezi nejlepší soubory na Commons, můžete ho nominovat.
Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Zhrnutie

Popis
English: Official photo of President Rousseff, taken by official photographer, at Alvorada Palace on January 9th, 2011.
Français : Photo de Dilma Rousseff, prise par un photographe officiel, dans le Palácio da Alvorada le 9 janvier, 2011.
Português: Foto oficial da presidente Dilma Rousseff feita no Palácio do Alvorada no dia 9 de janeiro de 2011 pelo fotografo oficial.
Māori: Ko tētahi whakaahua ōkawa e āhuahua ana i a Dilma Rousseff tēnei. E whakaahuatia ana te whakaahua e te kaiwhakaahua ōkawa i a Whare Kīngi o Alvorada i 9 o Kohi-tātea 2011.
Español: Foto oficial de la Presidenta Dilma Rousseff, tomada por el fotógrafo oficial el 9 de enero de 2011, en el Palacio de la Alvorada (Brasilia).
Dátum
Zdroj Presidência da República Federativa do Brasil
Autor Roberto Stuckert Filho/Presidência da República
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
© Držiteľ autorských práv tohto súboru, Palácio do Planalto, umožňuje komukoľvek používať ho na akýkoľvek účel, za predpokladu, že bude správne označený držiteľ autorských práv. Redistribúcia, tvorba odvodených diel, komerčné využitie a všetky ďalšie použitia sú povolené.
Uvedenie autora:

Flag of Brazil Flag President of Brazil
This image was produced by the Press Secretary of the Presidency of the Federative Republic of Brazil. The notice (archive) stated that photographs of official events available through their website can be used, free of charge, as long as the source is acknowledged. As of 4 July 2011, please do not use this licence as Press Secretary's copyright policy has changed (see template talk).
To the uploader: Please provide a link to the original file and the authorship information if available.
Ďalšie verzie Black and White:
Pozícia kamery15° 47′ 56,9″ J, 47° 51′ 38,92″ Z Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
dilma

Položky prezentované týmto súborom

motív

9. január 2011

15°47'56.900"S, 47°51'38.923"W

0,00625 sekunda

50

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna23:13, 14. január 2011Náhľad verzie z 23:13, 14. január 20112 333 × 3 500 (2,84 MB)Dantadd{{Information |Description={{pt|Foto oficial da presidente Dilma Rousseff feita no Palácio do Alvorada no dia 9 de janeiro de 2011 pelo fotografo oficial}} |Source=[http://agenciabrasil.ebc.com.br/ultimasfotos?p_p_id=galeria&p_p_lifecycle=0&p_p_state=nor

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta