Súbor:Kubuntu 8.04 login screen.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Kubuntu_8.04_login_screen.png(800 × 600 pixelov, veľkosť súboru: 294 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Sdddfdfsfdc

Zhrnutie

Popis Screenshot of the login screen in Kubuntu 8.04 (RC).
Zdroj self-taken screenshot
Autor SF007

Licencovanie

See the copyright file of the kubuntu-artwork-usplash package. The package as a whole is under the GNU GPL version 2 or any later version, and the kdm-theme directory only contains gpl.txt as a license file, but the copyright file also says:

Items which include the Kubuntu logo:

Kubuntu Konqueror Throbber, copyright 2005 Matea Tzilkov <matea.tzilkov@gmail.com>
KDM theme and KSplash theme, copyright 2006 Ken Wimer <kwwii@bootsplash.org>
Metabar and Amarok sidebar themes, copyright 2006 Ken Wimer <kwwii@bootsplash.org>

License: Creative Commons Legal Code Attribution-ShareAlike 2.5

Táto snímka obrazovky buď nezobrazuje žiadne časti programov chránené autorským právom alebo príslušné programy ich autori uvoľnili pod niektorou slobodnou licenciou (ktorá je uvedená ako súčasť rámčeka s licenčnou informáciou), a súbor preto vyhovuje pravidlám Wikimedia Commons. Obrázok teda možno využívať v súlade s podmienkami príslušnej licencie. Slobodná licencia programu:

GNU head

Toto dielo je slobodný softvér; môžete ho šíriť a meniť za podmienok GNU General Public License, ktorú publikovala Free Software Foundation; buď verzie 2 licencie alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie. Toto dielo je šírené v nádeji, že bude užitočný, ale bez akejkoľvek záruky; aj bez implicitnej záruky obchodovateľnosti alebo vhodnosti na určitý účel. Podrobnosti nájdete vo verzii 2 a verzii 3 GNU General Public License.

Poznámka: Ak snímka obrazovky zobrazuje autorské dielo, ktoré nie je priamym výsledkom samotného zdrojového textu programu (napr. text či grafika vytvorené používateľom), musí byť pre toto dielo uvedená samostatná licencia.


w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.
Trademarked Toto dielo obsahuje materiál, ktorý je v jednej či viacerých jurisdikciách predmetom známkoprávnej ochrany. Pred použitím týchto materiálov sa uistite, že vami zamýšľané použitie nie je v rozpore s platnými zákonmi. Za neporušovanie cudzích práv nesiete plnú zodpovednosť vy. Pozrite tiež naše všeobecné vylúčenie zodpovednosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna13:04, 20. apríl 2008Náhľad verzie z 13:04, 20. apríl 2008800 × 600 (294 KB)SF007{{Information |Description= Screenshot of the login screen in Kubuntu 8.04. |Source=self-taken screenshot |Date= |Author= uploader |Permission= |other_versions= }}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: