Súbor:Legenda kosciol.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 64 × 128 pixelov, veľkosť súboru: 3 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Sign of church to use in map's legend
Polski: Symbol kościoła do legendy mapy
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Staszek Szybki Jest
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Polski: Ta ilustracja została wykonana przez użytkownika Staszek Szybki Jest i opublikowana pod poniższymi licencjami. Można z niej korzystać w dowolny sposób pod warunkiem wymienienia autora i zgodnie z warunkami licencji.

English: This illustration was created by Staszek Szybki Jest and released under the license(s) stated below. You are free to use it for any purpose as long as you credit the author and follow the terms of the license.

Licencovanie

Public domain Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu, uvoľňujem toto dielo ako voľné dielo (public domain). Toto platí celosvetovo.
V niektorých krajinách to zákon neumožňuje; v tom prípade:
Udeľujem komukoľvek právo používať toto dielo na ľubovoľné účely, bez akýchkoľvek podmienok ak také podmienky nevyžaduje zákon.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

26. júl 2006

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna19:58, 26. júl 2006Náhľad verzie z 19:58, 26. júl 200664 × 128 (3 KB)Staszek Szybki Jest== Descritpion == Sign of church to use in map's legend == Licensing == {{PD-self}}
19:28, 26. júl 2006Náhľad verzie z 19:28, 26. júl 2006128 × 128 (2 KB)Staszek Szybki Jest== Descritpion == Sign of church to use in map's legend == Licensing == {{PD-self}}

Viac ako 100 stránok odkazuje na tento súbor. Nasledovný zoznam zobrazuje prvých 100 stránok odkazujúcich iba na tento súbor. K dispozícii je aj úplný zoznam.

Zobraziť ďalšie odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.