Súbor:Python script.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 390 × 106 pixelov, veľkosť súboru: 79 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis An python script I wrote to generate the volume of a cone. The text contained within the image is licensed identically to the image itself.
Zdroj Vlastné dielo
Autor Aaæ
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
I, Aaæ, original creator of this image, hereby grant permission to copy, distribute and/or modify this image under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.1 and 1.2, as published by the Free Software Foundation; with no Invariant Sections, no Front-Cover Texts, and no Back-Cover Texts. This is subject to disclaimers and exceptions.

Licencovanie

Aaæ, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňuje za podmienok nasledovnej licencie:
GNU head Bolo udelené povolenie kopírovať, širiť a/alebo meniť tento dokument za podmienok GNU Free Documentation License, iba verzie 1.2, ktorú publikovala Free Software Foundation; bez Nemenných častí, bez Textov na prednej obálke a bez Textov na zadnej obálke. Kópia tejto licencie je zahrnutá v časti nazvanej GNU Free Documentation License. iba 1.2

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna01:13, 27. jún 2006Náhľad verzie z 01:13, 27. jún 2006390 × 106 (79 KB)Aeæ~commonswikiAn python script I wrote to generate the volume of a cone. The text contained within the image is licensed identically to the image itself. {{User:Aeæ/template}}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: