Súbor:Shot Glass (Marked).svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 223 × 336 pixelov, veľkosť súboru: 280 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Shot Glass (Marked): Used for serving undiluted "shots" of distilled beverages and certain cocktails made without ice; this glass has a raised line for easy pouring of either a single or double shot of liquor using the same glass.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor
Created with
InfoField
 
Táto W3C-nešpecifikovaná vektorová grafika bola vytvorená pomocou Inkscape .

Licencovanie

Creative Commons CC-Zero Tento súbor je sprístupnený za podmienok Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, ktorá spojila dielo s týmto vyhlásením uvoľnila toto dielo ako public domain (voľné dielo) tým, že sa s celosvetovou platnosťou vzdala všetkých svojich autorských práv, vrátane všetkých súvisiacich a susedných práv, do rozsahu, aký povoľuje zákon. Môžete kopírovať, upravovať, rozširovať i realizovať dielo, aj na komerčné využitie, to všetko bez potreby žiadať povolenie.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

23. december 2006

image/svg+xml

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna04:38, 24. december 2006Náhľad verzie z 04:38, 24. december 2006223 × 336 (280 KB)Willscrlt{{Information |Description = Shoot Glass (Marked): Used for serving undiluted "shots" of distilled beverages and certain cocktails made without ice; this glass has a raised line for easy pouring of either a single or double shot of liquor using the same g

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: