Súbor:Sts-35-patch.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 380 × 380 pixelov, veľkosť súboru: 23 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis

STS-35 Mission Insignia

Description: Designed by the crewmembers assigned to the mission, the STS-35 crew patch symbolizes the Space Shuttle flying above Earth's atmosphere to better study the many celestial objects of the universe, represented by the constellation Orion.
Dátum
Zdroj

NASA

Autor

NASA

Tento mediální soubor byl katalogizován v Marshall Space Flight Center amerického Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku (NASA)pod Photo ID: MSFC-9006552.

Toto oznámení nepopisuje autorskoprávní status tohoto souboru. Stále je vyžadován běžný popisek licence. Další informace najdete na Commons:Licencování.
Jiné jazyky:

Licencovanie

Original design:

Public domain This file is in the public domain in the United States because it was solely created by NASA. NASA copyright policy states that "NASA material is not protected by copyright unless noted". (See Template:PD-USGov, NASA copyright policy page or JPL Image Use Policy.)
Warnings:
Insignia Tento obrázok zobrazuje vlajku, znak, pečať alebo inú insígniu. Použitie či užívanie týchto symbolov je v mnohých krajinách obmedzené právnymi normami. Tieto obmedzenia sú nezávislé na autorskom práve.

SVG-drawing:

Public domain Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu, uvoľňujem toto dielo ako voľné dielo (public domain). Toto platí celosvetovo.
V niektorých krajinách to zákon neumožňuje; v tom prípade:
Udeľujem komukoľvek právo používať toto dielo na ľubovoľné účely, bez akýchkoľvek podmienok ak také podmienky nevyžaduje zákon.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

28. január 1990

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna06:34, 17. december 2006Náhľad verzie z 06:34, 17. december 2006380 × 380 (23 KB)Murraybuckley

Globálne využitie súborov