Súbor:The Sun by the Atmospheric Imaging Assembly of NASA's Solar Dynamics Observatory - 20100819.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(4 044 × 3 860 pixelov, veľkosť súboru: 11,84 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: The Sun photographed at 304 angstroms by the Atmospheric Imaging Assembly (AIA 304) of NASA's Solar Dynamics Observatory (SDO). This is a false-color image of the Sun observed in the extreme ultraviolet region of the spectrum.
Français : Le Soleil photographié depuis le Solar Dynamics Observatory de la NASA. Les couleurs sont fausses, puisque la photo est prise dans les régions de l'ultraviolet extrême (du spectre électromagnétique) [1].
Русский: Фотография Солнца в ультрафиолетовом участке спектра, изображённого в условном цвете. Получена Обсерваторией солнечной динамики.
Українська: Фотографія Сонця, отримана Обсерваторією сонячної динаміки.
العربية : الشَّمس كما تبدو بالتصوير على درجة 304 أنغستروم، من قبل مرصد ديناميكا الشمس (AIA 304) التابع لِوكالة ناسا. يُلاحظ أنَّ ألوان هذه الصُورة مُزيَّفة، وفيها تظهر الشمس ضمن أقصى مناطق الأشعة ما فوق البنفسجيَّة من الطيف الضوئي.
Dátum
Zdroj http://sdo.gsfc.nasa.gov/assets/img/browse/2010/08/19/20100819_003221_4096_0304.jpg
Autor NASA/SDO (AIA)
Ďalšie verzie

The Sun by the Atmospheric Imaging Assembly of NASA's Solar Dynamics Observatory - 20100801-02.jpg Smaller version from the Solar Dynamics Observatory's official website.



Solar System Orders of Magnitude. SolarSystem_OrdersOfMagnitude_Sun-Jupiter-Earth-Moon.jpg - derivative work of this file.

Licencovanie

Public domain This file is in the public domain in the United States because it was solely created by NASA. NASA copyright policy states that "NASA material is not protected by copyright unless noted". (See Template:PD-USGov, NASA copyright policy page or JPL Image Use Policy.)
Warnings:

Zhodnocení

Obrázok of the day
Obrázok of the day
Featured obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento soubor byl vybrán jako obrázek dne pro 28. října 2011.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce ázerbájdžánština (Seçilmiş şəkillər), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
The Sun photographed at 304 angstroms by the Atmospheric Imaging Assembly (AIA 304) of NASA's Solar Dynamics Observatory (SDO).

Položky prezentované týmto súborom

motív

19. august 2010

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:52, 31. august 2010Náhľad verzie z 16:52, 31. august 20104 044 × 3 860 (11,84 MB)Jaharwell{{Information |Description={{en|1=Latest AIA}} |Source=NASA/SDO (AIA) |Author=NASA/SDO (AIA) |Date=2010-08-01 |Permission= |other_versions= }}

Viac ako 100 stránok odkazuje na tento súbor. Nasledovný zoznam zobrazuje prvých 100 stránok odkazujúcich iba na tento súbor. K dispozícii je aj úplný zoznam.

Zobraziť ďalšie odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta