Súbor:Turtlesoftasmancover.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Turtlesoftasmancover.jpg(430 × 600 pixelov, veľkosť súboru: 102 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Na Commons přenesl z en.wikipedia uživatel Maksim.

Původní stránka s popisem souboru byla zde. Všechna následující uživatelská jména odkazují na projekt en.wikipedia.

Zhrnutie

Book cover, "The Turtles of Tasman," by Jack London. This is a copy of http://www.gutenberg.org/files/16257/16257-h/images/cover.jpg . It is believed to be in the public domain for the following reasons: first, it is from a Project Gutenberg etext and all material disseminated by Project Gutenberg is supposed to be in the public domain (and they vet their material carefully). Second, it was published in the U.S. 1916 (and also Jack London died in 1916).

Licencovanie

Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.
date/time username edit summary
21:13, 5 March 2006 en:User:Dpbsmith (Book cover, "The Turtles of Tasman," by Jack London. This is a copy of http://www.gutenberg.org/files/16257/16257-h/images/cover.jpg . It is believed to be in the public domain for the following reasons: first, it is from a Project Gutenberg etext and all)

Pôvodný záznam nahrávaní

Legend: (cur) = this is the current file, (del) = delete this old version, (rev) = revert to this old version.

Click on date to download the file or see the image uploaded on that date.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna11:10, 25. marec 2006Náhľad verzie z 11:10, 25. marec 2006430 × 600 (102 KB)MaksimLa bildo estas kopiita de wikipedia:en. La originala priskribo estas: == Summary == Book cover, "The Turtles of Tasman," by Jack London. This is a copy of http://www.gutenberg.org/files/16257/16257-h/images/cover.jpg . It is believed to be in the public

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta