Sport TV

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Sport 1

Sport TV je televízna stanica, ktorá ma kanály Sport 1 a Sport 2.

Sport TV je európsky športový kanál, ktorý je v súčasnej dobe k dispozícii v Maďarsku, Česku a Slovensku vysielať v rôznych jazykoch. V súčasnej dobe je držiteľom práv televízne vysielanie NFL hier v Maďarsku, Česku, a Slovensku.

V roku 2016 vysiela KHL, Hokejovú ligu Majstrov, NFL, Formulu 1, Ligue 1 a Serie A.

Vysiela tiež ďalšie exkluzívne prenosy.

Jazykové verzie[upraviť | upraviť zdroj]

Sport1 (Holandsko)

Sport1 (Nemecko)

Sport1 (Litva)

Sport1 (Rusko)

Maďarsko[upraviť | upraviť zdroj]

Maďarsko malo k dispozícii televíziu Sport1 od roku 2006. Stanica držala práva k NFL, NHL, Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji a Heineken Cup a v prvých rokoch pre rôzne futbalové majstrovstvá, zo Škótska, Maďarsku, Francúzsku, Holandsku a ďalšie.

V roku 2012 v Rumunsku zmenšilo dobu vysielania. Jeho vysielací priestor bol iba medzi 10 hod a 7 A.M. s výnimkou niektorých veľkých akcií, ktoré začínajú skôr, rovnako ako play-off NFL, alebo v prípade, že NFL či NHL hry ísť po dobu dlhšiu ako 7 A.M., po spustení detského kanálu MEGAMAX na rovnakej frekvencii.

Z NFL, Sport1 vysiela popoludňajšie hru a Pondelkové nočné futbal každý týždeň polovicu štvrtok v noci futbalových stretnutí, otvorenie hry a všetky Deň vďakyvzdania hry.

Česko a Slovensko[upraviť | upraviť zdroj]

V sezóne 2018/2019 vysiela televízia na území Česka a Slovenska najvyššiu portugalskú futbalovú súťaž a Ligu majstrov CONCACAF. Vysiela aj zápasy hokejovej KHL. Pravidelne vysiela tiež Formulu 1 ako jediná v Česku a na Slovensku.

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]