Zoznam častí seriálu Čarodejnice (3. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 3. série seriálu Čarodejnice. Pozri aj celý Zoznam častí seriálu Čarodejnice.

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Réžisér Pôvodné uvedenie
45 1 The Honeymoon's Over Koniec medových týždňov Brad Kern Jim Conway 5. október 2000

Prue a Phoebe sa boja o Piper, ktorá už je hore u starších s Leom niekoľko mesiacov. Medzitým sa im dostáva do rúk démon strážca, ktorý vstúpil do človeka a ide po Darrylovi. Keď ho zničia o prípad sa zaujíma aj polícia na čele s generálnym prokurátorom Coleom Turnerom. Sestry musia muža dostať za mreže no nesmú prezradiť svoju identitu a ako to celé vlastne bolo.

46 2 Magic Hour Zázračná hodina Zack Estrin & Chris Levinson John Behring 12. október 2000

Leo a Piper majú iba 24 hodín na to, aby sa tajne vzali. Prípravy sú teda v plnom prúde, no všetko im naruší stretnutie mladého páru, ktorý je prekliaty. Christopher je cez deň sova a v noci muž a Brooke je cez deň ženou a v noci vlkom. Sestry musia kliatbu zlomiť.

47 3 Once Upon a Time Kde bolo tam bolo Krista Vernoff Joel J. Feigenbaum 19. október 2000

Phoebe stretáva malé dievča Kate. Tá stráži vílu pred zlými trolmi, ktorý ju chcú získať a tak na Kate stále útočia. Piper má plno práce a musí odísť do klubu. Keďže Phoebe a Prue už sú dospelé nemôžu jej pomôcť, pretože dospelí víly ani trolov nevidia. Jediným spôsobom ako Kate pomôcť je stať sa opäť deťmi čo sa im pomocou kúzla aj podarí. Medzitým sa Cole snaží získať knihu Tieňov.

48 4 All Halliwell's Eve Dušičky Halliwellových Sheryl J. Anderson Anson Williams 26. október 2000

Sestry sú na dušičky prenesené do minulosti do roku 1670. Ukazuje sa, že ich privolali dobré čarodejnice, ktoré potrebujú ich pomoc. Jednej z nich sa má totiž čoskoro narodiť mocné dieťa no uniesla ju zlá čarodejnica, ktorá chce práve toto dieťa. Sestry ju musia zachrániť a zabezpečiť aby sa dieťa narodilo v bezpečí a nedostalo do rúk zla. Situáciu im znepríjemňuje aj samotný fakt, že sa ocitli v období, kedy boli čarodejnice prenasledované a tak po nich ide celá dedina.

49 5 Sight Unseen Vidieť neviditeľné William Schmidt Perry Lang 2. november 2000

Phoebe a Piper majú strach o Prue, ktorá sa stáva posadnutá démonmi. Je presvedčená že po nich aj po knihe tieňov niekto ide. Keď sa k nim niekto vláme, začína sa ukazovať že sa niečo naozaj deje. Aj keď to najskôr vyzerá tak, že sa k nim vlámal obyčajný ľudský zlodej, ukazuje sa že ide o démonické sily. Triáda na nich totiž poslala neviditeľného démona.

50 6 Primrose Empath Nežiadaný dar Daniel Cerone Mel Damski 9. november 2000

Cole schválne navedie Prue k mužovi, ktorý má dar. Má empatiu a tak cíti všetko čo ostatný. Pociťuje všetky pocity ľudí z celého okolia. Z tohto daru sa však celom zbláznil. Prue mu chce pomôcť ale netuší, že je to démon. Tým že ho empatie zbaví prevedie ju na seba. Postupom času ju však sama prestane zvládať a dostane sa do stavu, ktorý hraničí so smrťou. Sestry ju musia daru okamžite zbaviť.

51 7 Power Outage Bez čarovnej moci Monica Breen & Alison Schapker Craig Zisk 16. november 2000

To, že po sestrách ide démona Belthazor už vedia, no nemajú ani potuchy o tom, že Cole je jeho ľudská polovica. Ten má medzitým plán ako ich zničiť. Poštve ich proti sebe na základe maličkostí no pomáha mu démon, ktorý znásobí ich agresiu. Sestry sa nakoniec tak pohádajú, až na seba použijú svoju magickú silu, čo naruší silu troch a sestry stratia svoje schopnosti.

52 8 Sleuthing with the Enemy S nepriateľom v pätách Peter Hume Noel Nosseck 14. december 2000

Po poslednom boji sestier s Belthazorom ho zranili tak, že sa musí skrývať. Sestry navštevuje démon stopár Krell, ktorý im dáva ponuku. Tak ako aj sestry, aj Krell chce zabiť Belthazora, pretože ho tým poveril sám zdroj. Sestry teda jeho ponuku prijímajú. Phoebe je medzitým sama u Cola, ktorý je zranený a snaží sa mu pomôcť. Postupne jej však všetko do seba začne zapadávať a uvedomí si, že Cole je Belthazor. Zisťujú to aj Prue a Piper a snažia sa Cola dostať skôr než ublíži Phoebe, ktorá je s ním osamote. Phoebe ma pri sebe elixír a Cola môže zničiť no nedokáže to, pretože ho miluje. Nechá ho ísť pod podmienkou, že po sestrách nepôjde.

53 9 Coyote Piper Kde je Piper? Krista Vernoff Chris Long 11. január 2001

Piper a Prue netušia že ich Phoebe oklamala a Cole stále žije. Piper má navyše stretávku zo strednej školy po 10-tich rokoch no má z toho obavy. Na strednej škole bola vždy skôr samotárka a nebola obľúbená. V bare Piper posadne démonka Terra. Keď sa to Prue s Phoebe dozvedajú, je neskoro. Terra Piper celkom ovládla a netušia ako ju z tela Piper dostať von. Phoebe sa nakoniec zveruje s pravdou o tom že Colea nezabila Leovi.

54 10 We All Scream for Ice Cream Všetci chceme zmrzlinu Chris Levinson & Zack Estrin Allan Kroeker 18. január 2001

Prue a Phoebe sa dostávajú do zmrzlinárskeho auta, v ktorom je magická zimná krajina. Stretávajú v nej 3 deti, ktoré tvrdia že ich tam uväznil démon. Phoebe a Prue ich teda vyslobodzujú, no ani len netušia že ide o malých démonov, ktorých teraz nechcene vypustili na slobodu.

55 11 Blinded by the Whitelighter Koniec bieleho svetla Nell Scovell David Straiton 25. január 2001

Sestry prichádza varovať biele svetlo Natalie. Varuje ich pred zlým čarodejom, ktorý zabil jej zverenkyňu a má v pláne zabiť všetkých svetlonosov. Sestry sa teda musia pripraviť na boj. Natalie vyšachuje z hry Lea a nahradí ho na poste svetlonosa sestier, pretože Leo nedokáže konať s chladnou hlavou.

56 12 Wrestling with Demons Boj s démonmi Sheryl J. Anderson Joel J. Feigenbaum 1. február 2001

Sestry bojujú s démonom. Pri boji Prue zisťuje že ide o jej bývalého známeho Toma. Nerozumie tomu, keďže Tom bol vždy dobrý. Leo zisťuje že navštevoval akúsi akadémiu zla, kde sa ľudia menia na démonov. Tom však ešte nie je úplný démon. Aby ním bol musí niekoho zabiť. Prue ho chce zachrániť. Piper je naštvaná na Lea, pretože stratil snubný prsteň po mame.

57 13 Bride and Gloom Nevesta temnoty William Schmidt Chris Long 8. február 2001

Cole sa vracia, no musí sa ukrývať pred zdrojom, ktorý po ňom pátra. Chce vrátiť k Phoebe a urovnať to s ňou. Piper a Leo pripravujú svadbu, ktorá sa už blíži. Medzitým je Prue unesená zlou čarodejnicou Dantalian a černokňažníkom Zilom, ktorý má v pláne sa s ňou oženiť, čím sa Prue automaticky stane zlou. Keďže je so svojimi sestrami prepojená, aj oni budú zlé a zároveň aj Kniha tieňov. Obrad sa vydarí a so sestier sú zlé bosorky…

58 14 The Good, the Bad and the Cursed Dobrý, zlý a polomŕtvy Monica Breen & Alison Schapker Shannen Doherty 15. február 2001

Phoebe navštevuje s otcom Victorom staré opustené mesto. Pri návšteve zbadá dvoch duchov pri bitke. Jeden z nich sa zraní. Záhadou je, že Phoebe sa objavuje rovnaké zranenie. Čoskoro zisťujú, že je s duchom Boom nejako prepojená a zisťujú aj to, že mesto zostalo uväznené v časovej slučke a stále dookola prežívajú jeden deň a to 15. Január 1893. Prue a Cole sa vydávajú do minulosti aby vyriešili záhadu časovej slučky a zachránili Boa, ktorý je v nebezpečenstve a zároveň s ním aj Phoebe. Victor zatiaľ zisťuje že budúci manžel jeho dcéry je biele svetlo, z čoho nie je vôbec nadšený.

59 15 Just Harried Opletačky Daniel Cerone Mel Damski 22. február 2001

Je tu deň svadby Lea a Piper. Všetko prebieha bez problémov, no Piper má stále obavy že jej niečo jej rozprávkový deň pokazí. Prue má podivné sny, v ktorých sa objavuje v motoreste s neznámym mužom. V sne nakoniec skončí vo väzení. Ukazuje sa však, že nejde iba o obyčajné sny, ale všetko sa reálne deje jej astrálnemu ja. Bude svadba vďaka Prueinej astrálnej podobe pokazená?

60 16 Death Takes a Halliwell Anjel smrti Krista Vernoff Jon Pare 15. marec 2001

Po Coleovi ide inšpektor Davidson. Má podozrenie že zabil jeho domovníčku a sestry Halliwellové sú s ním zapletené. Nasadí na ne teda ženu, ktorá ich má špehovať. Prue ju však čoskoro odhaľuje a badá aj tajomný tieň, ktorý ju prenasleduje. Ako sa neskôr ukazuje, ide o anjela smrti. Zachrániť ženu sa jej nepodarí, no keď ide anjel po samotnom Davidsovi, Prue je presvedčená, že musí anjela smrti zastaviť. Háčik je však v tom, že smrť sa nedá zastaviť a je predurčená. Prue môže oľutovať, že mu skrížila cestu.

61 17 PreWitched Návraty Chris Levinson & Zack Estrin David Straiton 22. marec 2001

Na každú zo sestier zaútočí neznámy démon. Každá ho zničí no aj napriek tomu sa opäť vracia. Ako sa ukazuje, je to vlastne kocúr, ktorý má deväť životov a ide mu práve o to, aby ho sestry zabili deväťkrát. Potom bude totiž nesmrteľný. Sestry teda musia dávať pozor na to, aby ho už nezabili, no zároveň sa musia aj brániť, aby nezabil on ich. Piper sa chce s Leom odsťahovať od sestier a začať nový manželský život. Zabránia jej v tom až spomienky z minulosti.

62 18 Sin Francisco San Francisco, mesto hriechu Nell Scovell Joel J. Feigenbaum 19. apríl 2001

Sestry sa stretávajú s démonom, ktorý svoje obete nakazí jedným zo siedmich hriechov, ktoré ho postupne ničia. Hriechom sa mu podarí nakaziť aj sestry a Lea. Piper je nakazená márnivosťou, Phoebe smilstvom a Leo lenivosťou. Prue si nechce pripustiť že aj ona je nakazená a chce všetko vyriešiť sama. No práve to je jej hriech. Je nakazená pýchou.

63 19 The Demon Who Came in from the Cold Démonov návrat Sheryl J. Anderson Anson Williams 26. apríl 2001

Sestry narazia na démona, ktorý je členom akéhosi bratstva. Cole sestrám povie, že aj on bol členom tohto spolku, kým bol ešte zlým. Podľa jeho mienky chystá bratstvo niečo veľké a tak sa chce medzi nich opäť infiltrovať. Problém ale bude v tom, že démoni mu už neveria a chcú dôkaz, že je stále zlý.

64 20 Exit Strategy Úniková stratégia Peter Hume & Daniel Cerone Joel J. Feigenbaum 3. máj 2001

Člen bratstva Raynor vie, že Cole už nie je zlý, no chce to zmeniť. Jediný spôsob je oslabiť jeho ľudskú časť a tá je taká silná najmä vďaka láska k Phoebe. Prikáže Coleovi, aby ukradol čarodejnici amulet a zabil ju. Cole síce amulet ukradne no nedokáže ju zabiť. Raynor teda nachystá nový plán, ako Colea prinútiť, aby spáchal niečo zlé, kvôli čomu ho Phoebe znenávidí.

65 21 Look Who's Barking Pozri sa kto šteká Monica Breen & Alison Schapker & Curtis Kheel John Behring 10. máj 2001

Phoebe je nešťastná, pretože stratila Cola. Potom čo zabil dobrú čarodejnicu už mu nedokáže veriť a nenávidí ho. V meste sa stane podivná vražda vdovca, ktorý smútil za svojou ženou. Čoskoro sestry zisťujú že ho zabila démonka Banshee, ktorá sa živí ľudským žiaľom a potom obete zabije revom. Prue použije kúzlo na jej vyhľadanie, no to nefunguje tak akoby čakala. Premení sa totiž na psa. No práve to je jediný spôsob ako ju nájsť, pretože jej krik počujú iba psy. Phoebe má vidinu ďalšieho útoku. Dievčinu zachránia no Banshee objaví novú korisť. Phoebe. Háčik je v tom, že čarodejnicu jej rev nezabije ale premení v samotnú Banshee.

66 22 All Hell Breaks Loose Pekelné sily Brad Kern Shannen Doherty 17. máj 2001

Všetko sa začína útokom zabijaka poslaného zdrojom, Shaxa. Ten ide po doktorovi, ktorého chcú sestry zachrániť. Útočí na ne v dome, no Phoebe včas stihne odriekať zaklínadlo. Shaxa to však nezničí a tak opäť zaútočí, tentoraz na ulici. Sestry na neho použijú svoje schopnosti, no sú nakrútené na televíznu kameru a čoskoro sa tak celý svet dozvedá pravdu o tom že sú čarodejnice. Phoebe ide do podsvetia za Coleom, pretože ho chce priviesť opäť na stranu dobra. Pred domom sestier je peklo. Celý svet chce vedieť čo sú zač. Do domu sestier sa dostáva šialená bosorka, ktorá zabíja Piper. Phoebe vidí jedinú možnosť ako zachrániť život Piper a zabrániť katastrofálnemu odhaleniu. Musia vrátiť čas. To však dokáže iba démon Tempus. Cole navštevuje samotný zdroj, aby zvolal Tempusa a vrátil čas, pretože odhalený boli aj démoni. Čas sa vracia k osudnému ránu. Shax útočí v dome na Piper, Prue a doktora. V dome však už nie je Phoebe. Tá je v podsvetí, kde sa čas nevrátil a tak nemá kto prečítať kúzlo na ochromenia Shaxa. Najmocnejšia a najstaršia sestra Prue zomiera.