Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka Las Vegas

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka Las Vegas. Momentálne sa vysiela jeho 13-ta séria. Je to najdlhšie vysielané CSI (v porovnaní so CSI: Miami, ktoré skončilo 10-tou sériou, a CSI: NY, ktoré skončilo 9-tou séria).

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 23 6. október 2000 17. máj 2001 CBS
2 23 27. september 2001 16. máj 2002
3 23 26. september 2002 15. máj 2003
4 23 25. september 2003 30. máj 2004
5 25 13. september 2004 19. máj 2005
6 24 22. september 2005 18. máj 2006
7 24 21. september 2006 17. máj 2007
8 17 27. september 2007 15. máj 2008
9 24 9. október 2008 14. máj 2009
10 23 24. september 2009 20. máj 2010
11 22 23. september 2010 12. máj 2011
12 22 21. september 2011 9. máj 2012
13 22 26. september 2012 15. máj 2013
14 22 25. september 2013 7. máj 2014 6. marec 2014 14. júl 2014 Plus
15 28. september 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2000-2001)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
„Pilot“
Danny Cannon
Anthony E. Zuiker
6. október 2000
2
2
„Cool Change“
Michael W. Watkins
Anthony E. Zuiker
13. október 2000
3
3
„Crate 'n' Burial“
Danny Cannon
Ann Donahue
20. október 2000
4
4
„Pledging Mr. Johnson“
Richard J. Lewis
Josh Berman & Anthony E. Zuiker
27. október 2000
5
5
„Friends & Lovers“
Lou Antonio
Andrew Lipsitz
3. november 2000
6
6
„Who Are You?“
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Josh Berman
10. november 2000
7
7
„Blood Drops“
Kenneth Fink
Storyline: Tish McCarthy
Scenár: Ann Donahue
17. november 2000
8
8
„Anonymous“
Danny Cannon
Eli Talbert & Anthony E. Zuiker
24. november 2000
9
9
„Unfriendly Skies“
Michael Shapiro
Storyline: Andrew Litsitz
Scenár: Andrew Lipsitz & Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
8. december 2000
10
10
„Sex, Lies and Larvae“
Thomas J. Wright
Josh Berman & Ann Donahue
22. december 2000
11
11
„The I-15 Murders“
Oz Scott
Carol Mendelsohn
12. január 2001
12
12
„Fahrenheit 932“
Danny Cannon
Jacqueline Zambrano
1. február 2001
13
13
„Boom“
Kenneth Fink
Josh Berman & Ann Donahue & Carol Mendelsohn
8. február 2001
14
14
„To Halve and to Hold“
Lou Antonio
Andrew Lipsitz & Ann Donahue
15. február 2001
15
15
„Table Stakes“
Danny Cannon
Storyline: Elizabeth Devine
Scenár: Anthony E. Zuiker & Carol Mendelsohn
22. február 2001
16
16
„Too Tough to Die“
Richard J. Lewis
Elizabeth Devine
1. marec 2001
17
17
„Face Lift“
Lou Antonio
Josh Berman
8. marec 2001
18
18
„$35K O.B.O.“
Roy H. Wagner
Eli Talbert
29. marec 2001
19
19
„Gentle, Gentle“
Danny Cannon
Ann Donahue
12. apríl 2001
20
20
„Sounds of Silence“
Peter Markle
Josh Berman & Andrew Lipsitz
19. apríl 2001
21
21
„Justice Is Served“
Thomas J. Wright
Jerry Stahl
26. apríl 2001
22
22
„Evaluation Day“
Kenneth Fink
Anthony E. Zuiker
10. máj 2001
23
23
„Strip Strangler“
Danny Cannon
Ann Donahue
17. máj 2001

2. séria (2001-2002)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
„Burked“
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
27. september 2001
25
2
„Chaos Theory“
Kenneth Fink
Josh Berman & Eli Talbert
4. október 2001
26
3
„Overload“
Richard J. Lewis
Josh Berman
11. október 2001
27
4
„Bully for You“
Thomas J. Wright
Ann Donahue
18. október 2001
28
5
„Scuba Doobie-Doo“
Jefery Levy
Elizabeth Devine & Andrew Lipsitz
25. október 2001
29
6
„Alert Boys“
Danny Cannon
Ann Donahue
1. november 2001
30
7
„Caged“
Richard J. Lewis
Elizabeth Devine & Carol Mendelsohn
8. november 2001
31
8
„Slaves of Las Vegas“
Peter Markle
Jerry Stahl
15. november 2001
32
9
„And Then There Were None“
John Patterson
Storyline: Josh Berman
Scenár: Carol Mendelsohn & Eli Talbert
22. november 2001
33
10
„Ellie“
Charlie Correll
Anthony E. Zuiker
6. december 2001
34
11
„Organ Grinder“
Allison Liddi
Elizabeth Devine & Ann Donahue
13. december 2001
35
12
„You've Got Male“
Charlie Correll
Marc Dube & Corey Miller
20. december 2001
36
13
„Identity Crisis“
Kenneth Fink
Ann Donahue & Anthony E. Zuiker
17. január 2002
37
14
„The Finger“
Richard J. Lewis
Danny Cannon & Carol Mendelsohn
31. január 2002
38
15
„Burden of Proof“
Kenneth Fink
Ann Donahue
7. február 2002
39
16
„Primum Non Nocere“
Danny Cannon
Andrew Lipsitz
28. február 2002
40
17
„Felonious Monk“
Kenneth Fink
Jerry Stahl
7. marec 2002
41
18
„Chasing the Bus“
Richard J. Lewis
Eli Talbert
28. marec 2002
42
19
„Stalker“
Peter Markle
Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
4. apríl 2002
43
20
„Cats in the Cradle“
Richard J. Lewis
Kris Dobkin
25. apríl 2002
44
21
„Anatomy of a Lye“
Kenneth Fink
Josh Berman & Andrew Lipsitz
2. máj 2002
45
22
„Cross Jurisdictions“
Danny Cannon
Ann Donahue & Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
9. máj 2002
46
23
„The Hunger Artist“
Danny Cannon
Jerry Stahl
16. máj 2002

3. séria (2002-2003)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
47
1
„Revenge Is Best Served Cold“
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
26. september 2002
48
2
„The Accused Is Entitled“
Kenneth Fink
Elizabeth Devine & Ann Donahue
3. október 2002
49
3
„Let the Seller Beware“
Richard J. Lewis
Andrew Lipsitz & Anthony E. Zuiker
10. október 2002
50
4
„A Little Murder“
Tucker Gates
Ann Donahue & Naren Shankar
17. október 2002
51
5
„Abra-Cadaver“
Danny Cannon
Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
31. október 2002
52
6
„The Execution of Catherine Willows“
Kenneth Fink
Elizabeth Devine & Carol Mendelsohn
7. november 2002
53
7
„Fight Night“
Richard J. Lewis
Andrew Lipsitz & Naren Shankar
14. november 2002
54
8
„Snuff“
Kenneth Fink
Ann Donahue & Bob Harris
21. november 2002
55
9
„Blood Lust“
Charlie Correll
Josh Berman & Carol Mendelsohn
5. december 2002
56
10
„High and Low“
Richard J. Lewis
Naren Shankar & Eli Talbert
12. december 2002
57
11
„Recipe for Murder“
Richard J. Lewis & J. Miller Tobin
Ann Donahue & Anthony E. Zuiker
9. január 2003
58
12
„Got Murder?“
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger
16. január 2003
59
13
„Random Acts of Violence“
Danny Cannon
Danny Cannon & Naren Shankar
30. január 2003
60
14
„One Hit Wonder“
Félix Enríquez Alcalá
Corey Miller
6. február 2003
61
15
„Lady Heather's Box“
Richard J. Lewis
Storyline: Josh Berman, Ann Donahue, Bob Harris & Anthony E. Zuiker
Scenár: Andrew Lipsitz, Carol Mendelsohn, Naren Shankar & Eli Talbert
13. február 2003
62
16
„Lucky Strike“
Kenneth Fink
Eli Talbert & Anthony E. Zuiker
20. február 2003
63
17
„Crash and Burn“
Richard J. Lewis
Josh Berman
13. marec 2003
64
18
„Precious Metal“
Deran Sarafian
Andrew Lipsitz & Naren Shankar
3. apríl 2003
65
19
„A Night at the Movies“
Matt Earl Beesley
Storyline: Carol Mendelsohn
Scenár: Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
10. apríl 2003
66
20
„Last Laugh“
Richard J. Lewis
Storyline: Bob Harris & Carol Meldelsohn
Scenár: Bob Harris & Anthony E. Zuiker
24. apríl 2003
67
21
„Forever“
David Grossman
Sarah Goldfinger
1. máj 2003
68
22
„Play with Fire“
Kenneth Fink
Andrew Lipsitz & Naren Shankar
8. máj 2003
69
23
„Inside the Box“
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
15. máj 2003

4. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
70
1
„Assume Nothing“
Richard J. Lewis
Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
25. september 2003
71
2
„All for Our Country“
Richard J. Lewis
Richard Catalani & Andrew Lipsitz & Carol Mendelsohn
2. október 2003
72
3
„Homebodies“
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger & Naren Shankar
9. október 2003
73
4
„Feeling the Heat“
Kenneth Fink
Eli Talbert & Anthony E. Zuiker
23. október 2003
74
5
„Fur and Loathing“
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
30. október 2003
75
6
„Jackpot“
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Naren Shankar
6. november 2003
76
7
„Invisible Evidence“
Danny Cannon
Josh Berman
13. november 2003
77
8
„After the Show“
Kenneth Fink
Elizabeth Devine & Andrew Lipsitz
20. november 2003
78
9
„Grissom Versus the Volcano“
Richard J. Lewis
Storyline: Josh Berman
Scenár: Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
11. december 2003
79
10
„Coming of Rage“
Nelson McCormick
Storyline: Richard Catalani
Scenár: Sarah Goldfinger
18. december 2003
80
11
„Eleven Angry Jurors“
Matt Earl Beesley
Josh Berman & Andrew Lipsitz
8. január 2004
81
12
„Butterflied“
Richard J. Lewis
David Rambo
15. január 2004
82
13
„Suckers“
Danny Cannon
Josh Berman & Danny Cannon
5. február 2004
83
14
„Paper or Plastic“
Kenneth Fink
Naren Shankar
12. február 2004
84
15
„Early Rollout“
Duane Clark
Storyline: Elizabeth Devine
Scenár: Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
19. február 2004
85
16
„Getting Off“
Kenneth Fink
Jerry Stahl
26. február 2004
86
17
„XX“
Deran Sarafian
Ethlie Ann Vare
11. marec 2004
87
18
„Bad to the Bone“
David Grossman
Eli Talbert
1. apríl 2004
88
19
„Bad Words“
Rob Bailey
Sarah Goldfinger
15. apríl 2004
89
20
„Dead Ringer“
Kenneth Fink
Elizabeth Devine
29. apríl 2004
90
21
„Turn of the Screws“
Deran Sarafian
Storyline: Richard Catalani & Carol Mendelsohn
Scenár: Josh Berman
6. máj 2004
91
22
„No More Bets“
Richard J. Lewis
Storyline: Dustin Lee Abraham & Andrew Lipsitz
Scenár: Judith McCreary & Carol Mendelsohn & Naren Shankar
13. máj 2004
92
23
„Bloodlines“
Kenneth Fink
Storyline: Sarah Goldfinger & Eli Talbert
Scenár: Carol Mendelsohn & Naren Shankar
20. máj 2004

5. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
93
1
„Viva Las Vegas“
Danny Cannon
Danny Cannon & Carol Mendelsohn
23. september 2004
94
2
„Down the Drain“
Kenneth Fink
Naren Shankar
7. október 2004
95
3
„Harvest“
David Grossman
Judith McCreary
14. október 2004
96
4
„Crow's Feet“
Richard J. Lewis
Josh Berman
21. október 2004
97
5
„Swap Meat“
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & David Rambo & Naren Shankar
28. október 2004
98
6
„What's Eating Gilbert Grissom?“
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger
4. november 2004
99
7
„Formalities“
Bill Eagles
Dustin Lee Abraham & Naren Shankar
11. november 2004
100
8
„Ch-Ch-Changes“
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
18. november 2004
101
9
„Mea Culpa“
David Grossman
Storyline: Josh Berman & Carol Mendelsohn
Scenár: Josh Berman
25. november 2004
102
10
„No Humans Involved“
Rob Bailey
Judith McCreary
9. december 2004
103
11
„Who Shot Sherlock?“
Kenneth Fink
Richard Catalani & David Rambo
6. január 2005
104
12
„Snakes“
Richard J. Lewis
Dustin Lee Abraham
13. január 2005
105
13
„Nesting Dolls“
Bill Eagles
Sarah Goldfinger
3. február 2005
106
14
„Unbearable“
Kenneth Fink
Josh Berman & Carol Mendelsohn
10. február 2005
107
15
„King Baby“
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
17. február 2005
108
16
„Big Middle“
Kenneth Fink
Storyline: Dustin Lee Abraham
Scenár: Judith McCreary & Naren Shankar
24. február 2005
109
17
„Compulsion“
Duane Clark
Josh Berman & Richard Catalani
10. marec 2005
110
18
„Spark of Life“
Kenneth Fink
Allen McDonald
31. marec 2005
111
19
„4x4“
Terrence O'Hara
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shanker
Scenár: Dustin Lee Abraham & David Rambo
14. apríl 2005
112
20
„Hollywood Brass“
Bill Eagles
Sarah Goldfinger & Carol Mendelsohn
21. apríl 2005
113
21
„Committed“
Richard J. Lewis
Sarah Goldfinger & Richard J. Lewis & Uttam Narsu
28. apríl 2005
114
22
„Weeping Willows“
Kenneth Fink
Areanne Lloyd
5. máj 2005
115
23
„Iced“
Richard J. Lewis
Josh Berman
12. máj 2005
116/117
24/25
„Grave Danger“
Quentin Tarantino
Storyline: Quentin Tarantino
Scenár: Carol Mendelsohn & Naren Shankar & Anthony E. Zuiker
19. máj 2005

6. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
„Bodies in Motion“
Richard J. Lewis
Storyline: Carol Mendelsohn & Naren Shankar
Scenár: Naren Shankar
22. september 2005
119
2
„Room Service“
Kenneth Fink
Dustin Lee Abraham & Henry Alonso Myers
29. september 2005
120
3
„Bite Me“
Jeffrey Hunt
Storyline: Josh Berman & Carol Mendelsohn
Scenár: Josh Berman
6. október 2005
121
4
„Shooting Stars“
Danny Cannon
Danny Cannon
13. október 2005
122
5
„Gum Drops“
Richard J. Lewis
Sarah Goldfinger
20. október 2005
123
6
„Secrets and Flies“
Terrence O'Hara
Josh Berman
3. november 2005
124
7
„A Bullet Runs Through It (Part 1)“
Danny Cannon
Richard Catalani & Carol Mendelsohn
10. november 2005
125
8
„A Bullet Runs Through It (Part 2)“
Kenneth Fink
Richard Catalani & Carol Mendelsohn
17. november 2005
126
9
„Dog Eat Dog“
Duane Clark
Allen MacDonald & Dustin Lee Abraham
24. november 2005
127
10
„Still Life“
Richard J. Lewis
David Rambo
8. december 2005
128
11
„Werewolves“
Kenneth Fink
Josh Berman
5. január 2006
129
12
„Daddy's Little Girl“
Terrence O'Hara
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
Scenár: Sarah Goldfinger & Henry Alonso Myers
19. január 2006
130
13
„Kiss-Kiss, Bye-Bye“
Danny Cannon
David Rambo
26. január 2006
131
14
„Killer“
Kenneth Fink
Storyline: Erik Saltzgaber
Scenár: Dustin Lee Abraham & Naren Shankar
2. február 2006
132
15
„Pirates of the Third Reich“
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
9. február 2006
133
16
„Up In Smoke“
Duane Clark
Josh Berman
2. marec 2006
134
17
„I Like To Watch“
Kenneth Fink
Richard Catalani & Henry Alonso Myers
9. marec 2006
135
18
„The Unusual Suspect“
Alec Smight
Allen MacDonald
30. marec 2006
136
19
„Spellbound“
Jeffrey Hunt
Jacqueline Hoyt
6. apríl 2006
137
20
„Poppin' Tags“
Bryan Spicer
Dustin Lee Abraham
13. apríl 2006
138
21
„Rashomama“
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger
27. apríl 2006
139
22
„Time of Your Death“
Dean White
Storyline: Danny Cannon
Scenár: Richard Catalani & David Rambo
4. máj 2006
140
23
„Bang-Bang“
Terrence O'Hara
Naren Shankar & Anthony E. Zuiker
11. máj 2006
141
24
„Way To Go“
Kenneth Fink
Jerry Stahl
18. máj 2006

7. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
142
1
„Built To Kill (Part 1)“
Kenneth Fink
Storyline: Sarah Goldfinger
Scenár: David Rambo & Naren Shankar
21. september 2006
143
2
„Built To Kill (Part 2)“
Kenneth Fink
Storyline: David Rambo
Scenár: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
28. september 2006
144
3
„Toe Tags“
Jeffrey Hunt
Storyline: Allen MacDonald & Carol Mendelsohn
Scenár: Richard Catalani & Douglas Petrie
5. október 2006
145
4
„Fannysmackin'“
Richard J. Lewis
Dustin Lee Abraham
12. október 2006
146
5
„Double-Cross“
Michael Slovis
Marlene Meyer
19. október 2006
147
6
„Burn Out“
Alec Smight
Jacqueline Hoyt
2. november 2006
148
7
„Post Mortem“
Richard J. Lewis
Storyline: Naren Shanker
Scenár: Dustin Lee Abraham & David Rambo
9. november 2006
149
8
„Happenstance“
Jean de Segonzac
Sarah Goldfinger
16. november 2006
150
9
„Living Legend“
Martha Coolidge
Storyline: Carol Mendelsohn & Douglas Petrie
Scenár: Douglas Petrie
23. november 2006
151
10
„Loco Motives“
Kenneth Fink
Evan Dunsky & Anthony E. Zuiker
7. december 2006
152
11
„Leaving Las Vegas“
Richard J. Lewis
Storyline: Allen MacDonald & Carol Mendelsohn
Scenár: Allen MacDonald
4. január 2007
153
12
„Sweet Jane“
Kenneth Fink
Kenneth Fink & Naren Shankar
18. január 2007
154
13
„Redrum“
Martha Coolidge
Storyline: Richard Catalani & David Rambo
Scenár: Jacqueline Hoyt & Carol Mendelsohn
25. január 2007
155
14
„Meet Market“
Paris Barclay
Dustin Lee Abraham
1. február 2007
156
15
„Law of Gravity“
Richard J. Lewis
Storyline: Richard Catalani
Scenár: Richard Catalani & Carol Mendelsohn
8. február 2007
157
16
„Monster in the Box“
Jeffrey Hunt
Naren Shankar & Douglas Petrie
15. február 2007
158
17
„Fallen Idols“
Christopher Leitch
Marlene Meyer
22. február 2007
159
18
„Empty Eyes“
Michael Slovis
Allen MacDonald
29. marec 2007
160
19
„Big Shots“
Jeff Woolnough
Dustin Lee Abraham
5. apríl 2007
161
20
„Lab Rats“
Brad Tenanbaum
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shanker
Scenár: Sarah Goldfinger
12. apríl 2007
162
21
„Ending Happy“
Kenneth Fink
Evan Dunsky
26. apríl 2007
163
22
„Leapin' Lizards“
Richard J. Lewis
Storyline: Carol Mendelsohn & David Rambo
Scenár: David Rambo
3. máj 2007
16
23
„The Good, the Bad, and the Dominatrix“
Alec Smight
Jacqueline Hoyt
10. máj 2007
165
24
„Living Doll“
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger & Naren Shankar
17. máj 2007

8. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
166
1
„Dead Doll“
Kenneth Fink
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Allen MacDonald & Dustin Lee Abraham
27. september 2007
167
2
„A La Cart“
Richard J. Lewis
Sarah Goldfinger & Richard Catalani
4. október 2007
168
3
„Go To Hell“
Jeffrey G. Hunt
Douglas Petrie
11. október 2007
169
4
„The Case of the Cross-Dressing Carp“
Alec Smight
David Rambo & Jacqueline Hoyt
18. október 2007
170
5
„The Chick Chop Flick Shop“
Richard J. Lewis
Evan Dunsky
1. november 2007
171
6
„Who and What“
Kenneth Fink & Danny Cannon
Storyline: Carol Mendelsohn & Naren Shanker
Scenár: Richard Catalani & Danny Cannon
8. november 2007
172
7
„Goodbye and Good Luck“
Kenneth Fink
Storyline: Sarah Goldfinger & Allen MacDonald
Scenár: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
15. november 2007
173
8
„You Kill Me“
Paris Barclay
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
Scenár: Sarah Goldfinger & Douglas Petrie
22. november 2007
174
9
„Cockroaches“
William Friedkin
Dustin Lee Abraham
6. december 2007
175
10
„Lying Down With Dogs“
Michael Slovis
Christopher Barbour & Michael F.X. Daley
13. december 2007
176
11
„Bull“
Richard J. Lewis
Storyline: Steven Felder & David Rambo
Scenár: David Rambo
10. január 2008
177
12
„Grissom's Divine Comedy“
Richard J. Lewis
Storyline: Jacqueline Hoyt & Carol Mendelsohn
Scenár: Jacqueline Hoyt
3. apríl 2008
178
13
„A Thousand Days on Earth“
Kenneth Fink
Evan Dunsky
10. apríl 2008
179
14
„Drop's Out“
Jeffrey G. Hunt
Storyline: Dustin Lee Abraham & Naren Shankar
Scenár: Dustin Lee Abraham & Allen MacDonald
24. apríl 2008
180
15
„The Theory of Everything“
Christopher Leitch
Storyline: Carol Mendelsohn & David Rambo
Scenár: Douglas Petrie & David Rambo
1. máj 2008
181
16
„Two and a Half Deaths“
Alec Smight
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
8. máj 2008
182
17
„For Gedda“
Kenneth Fink
Storyline: Dustin Lee Abraham & Kenneth Fink
Scenár: Dustin Lee Abraham & Richard Catalani
15. máj 2008

9. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
183
1
„For Warrick“
Richard J. Lewis
Storyline: Carol Mendelsohn
Scenár: Allen MacDonald & Richard J. Lewis
9. október 2008
184
2
„Happy Place“
Nathan Hope
Sarah Goldfinger
16. október 2008
185
3
„Art Imitates Life“
Kenneth Fink
Evan Dunsky
23. október 2008
186
4
„Let It Bleed“
Brad Tanenbaum
Corinne Marinan
30. október 2008
187
5
„Leave Out All the Rest“
Kenneth Fink
Jacqueline Hoyt
6. november 2008
188
6
„Say Uncle“
Richard J. Lewis
Dustin Lee Abraham
13. november 2008
189
7
„Woulda, Coulda, Shoulda“
Brad Tanenbaum
Storyline: Naren Shankar & Allen MacDonald
Scenár: Allen MacDonald
20. november 2008
190
8
„Young Man with a Horn“
Jeffrey G. Hunt
David Rambo
4. december 2008
191
9
„19 Down“
Kenneth Fink
Carol Mendelsohn & Naren Shankar
11. december 2008
192
10
„One to Go“
Alec Smight
Carol Mendelsohn & Naren Shankar
15. január 2009
193
11
„The Grave Shift“
Richard J. Lewis
Bradley Thompson & David Weddle
22. január 2009
194
12
„Disarmed and Dangerous“
Kenneth Fink
Dustin Lee Abraham & Evan Dunsky
29. január 2009
195
13
„Deep Fried and Minty Fresh“
Alec Smight
Corinne Marrinan & Sarah Goldfinger
12. február 2009
196
14
„Miscarriage of Justice“
Louis Milito
Richard Catalani & Jacqueline Hoyt
19. február 2009
197
15
„Kill Me If You Can“
Nathan Hope
Storyline: Bradley Thompson & David Weddle
Scenár: Allen MacDonald
26. február 2009
198
16
„Turn, Turn, Turn“
Richard J. Lewis
Tom Mularz
5. marec 2009
199
17
„No Way Out“
Alec Smight
Fulvia Charles-Lindsay
12. marec 2009
200
18
„Mascara“
William Friedkin
Storyline: Naren Shankar & Dustin Lee Abraham
Scenár: Dustin Lee Abraham
2. apríl 2009
201
19
„The Descent of Man“
Chris Leitch
Evan Dunsky
9. apríl 2009
202
20
„A Space Oddity“
Michael Nankin
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Bradley Thompson & David Weddle
16. apríl 2009
203
21
„If I Had a Hammer“
Brad Tanenbaum
Storyline: Daniel Steck
Scenár: Allen MacDonald & Corinne Marrinan
23. apríl 2009
204
22
„The Gone Dead Train“
Alec Smight
Jacqueline Hoyt
30. apríl 2009
205
23
„Hog Heaven“
Richard J. Lewis
David Rambo
7. máj 2009
206
24
„All In“
Alec Smight
Storyline: Phillip Schenkler & Naren Shankar
Scenár: Richard Catalani & Evan Dunsky
14. máj 2009

10. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
207
1
„Family Affair“
Kenneth Fink
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Bradley Thompson & David Weddle
24. september 2009
208
2
„Ghost Town“
Alec Smight
Storyline: Dustin Lee Abraham & Carol Mendelsohn
Scenár: Dustin Lee Abraham
1. október 2009
209
3
„Working Stiffs“
Naren Shankar
Naren Shankar
8. október 2009
210
4
„Coup de Grace“
Paris Barclay
Storyline: David Rambo & Richard Catalani
Scenár: David Rambo
15. október 2009
211
5
„Bloodsport“
Jeffrey G. Hunt
Allen MacDonald
29. október 2009
212
6
„Death & The Maiden“
Brad Tanenbaum
Jacqueline Hoyt
5. november 2009
213
7
„The Lost Girl“
Alec Smight
David Weddle & Bradley Thompson
12. november 2009
214
8
„Lover's Lanes“
Andrew Bernstein
Dustin Lee Abraham
19. november 2009
215
9
„Appendicitement“
Kenneth Fink
Evan Dunsky
10. december 2009
216
10
„Better Off Dead“
Jeffrey G. Hunt
Storyline: Richard Catalani & Tom Mularz
Scenár: Corinne Marrinan & Tom Mularz
17. december 2009
217
11
„Sin City Blue“
Louis Shaw Milito
Storyline: Daniel Steck
Scenár: David Rambo & Jacqueline Hoyt
14. január 2010
218
12
„Long Ball“
Alec Smight
Christopher Barbour
21. január 2010
219
13
„Internal Combustion“
Brad Tanenbaum
Jennifer N. Levin
4. február 2010
220
14
„Unshockable“
Kenneth Fink
Michael Frost Beckner
4. marec 2010
221
15
„Neverland“
Alec Smight
Tom Mularz
11. marec 2010
222
16
„The Panty Sniffer“
Louis Shaw Milito
Storyline: Richard Catalani & Jacqueline Hoyt
Scenár: Jacqueline Hoyt
1. apríl 2010
223
17
„Irradiator“
Michael Nankin
Bradley Thompson & David Weddle
8. apríl 2010
224
18
„Field Mice“
Brad Tanenbaum
Storyline: Wallace Langham & Liz Vassey
Scenár: Naren Shankar & Jennifer N. Levin
15. apríl 2010
225
19
„World's End“
Alec Smight
Evan Dunsky
22. apríl 2010
226
20
„Take My Life, Please!“
Martha Coolidge
David Rambo & Dustin Lee Abraham
29. apríl 2010
227
21
„Lost & Found“
Frank Waldeck
Corinne Marrinan & Elizabeth Devine
6. máj 2010
228
22
„Doctor Who“
Jeffrey G. Hunt
Tom Mularz
13. máj 2010
229
23
„Meat Jekyll“
Alec Smight
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Evan Dunsky
20. máj 2010

11. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
230
1
„Shock Waves“
Alec Smight
David Weddle & Bradley Thompson
23. september 2010
231
2
„Pool Shark“
Michael Nankin
Dustin Lee Abraham
30. september 2010
232
3
„Blood Moon“
Brad Tanenbaum
Treena Hancock & Melissa R. Byer
7. október 2010
233
4
„Sqweegel“
Jeffrey Hunt
Storyline: Anthony E. Zuiker
Scenár: Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
14. október 2010
234
5
„House of Hoarders“
Alec Smight
Christopher Barbour
21. október 2010
235
6
„Coldblooded“
Louis Milito
Tom Mularz
28. október 2010
236
7
„Bump and Grind“
Michael Nankin
Don McGill
4. november 2010
237
8
„Frecked“
Martha Coolidge
David Weddle & Bradley Thompson
11. november 2010
238
9
„Wild Life“
Charles Haid
Treena Hancock & Melissa R. Byer
18. november 2010
239
10
„418/427“
Frank Waldeck
Michael Frost Beckner
9. december 2010
240
11
„Man Up“
Alec Smight
Michael F.X. Daley
6. január 2011
241
12
„A Kiss Before Frying“
Brad Tanenbaum
Evan Dunsky
20. január 2011
242
13
„The Two Mrs. Grissoms“
Steven Felder
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Treena Hancock & Melissa R. Byer
3. február 2011
243
14
„All That Cremains“
Jeffrey Hunt
Dustin Lee Abraham
10. február 2011
244
15
„Targets of Obsession“
Alec Smight
David Weddle & Bradley Thompson
17. február 2011
245
16
„Turn On, Tune In, Drop Dead“
Paul McCrane
Tom Mularz
24. február 2011
246
17
„The List“
Louis Milito
Richard Catalani
10. marec 2011
247
18
„Hitting for the Cycle“
Alec Smight
Daniel Steck & Richard Catalani
31. marec 2011
248
19
„Unleashed“
Brad Tanenbaum
Ed Whitmore & Anthony E. Zuiker
7. apríl 2011
249
20
„Father of the Bride“
Frank Waldeck
Evan Dunsky
28. apríl 2011
250
21
„Cello and Goodbye“
Alec Smight
Christopher Barbour & Don McGill
5. máj 2011
251
22
„In a Dark, Dark House“
Jeffrey Hunt
Tom Mularz
12. máj 2011

12. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

V poradí dvanástej sérii bol uvedený nový člen tímu CSI, Ted Danson, ako D.B. Russel. V dvanástej epizóde odišla Marg Helgernbergerová, ktorú od štrnástej epizódy nahradila Elizabeth Shue, ako Julie Finnlayová.

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
252
1
„73 Seconds“
Alec Smight
Gavin Harris
21. september 2011
253
2
„Tell-Tale Hearts“
Brad Tanenbaum
Storyline: Larry M. Mitchell
Scenár: Joe Pokaski
28. september 2011
254
3
„Bittersweet“
Frank Waldeck
Melissa R. Byer & Treena Hancock
5. október 2011
255
4
„Maid Man“
Martha Coolidge
Dustin Lee Abraham
12. október 2011
256
5
„CSI Down“
Jeffrey Hunt
Storyline: Gavin Harris
Scenár: Tom Mularz
19. október 2011
257
6
„Freaks & Geeks“
Alec Smight
Christopher Barbour
2. november 2011
258
7
„Brain Doe“
Gavin Harris
Gavin Harris
9. november 2011
259
8
„Crime After Crime“
Paul McCrane
Storyline: Richard Catalani
Scenár: Tom Mularz
16. november 2011
260
9
„Zippered“
Alec Smight
Joe Pokaski
7. december 2011
261
10
„Genetic Disorder“
Frank Waldeck
Elizabeth Devine
14. december 2011
262
11
„Ms. Willows Regrets“
Louis Milito
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
18. január 2012
263
12
„Willows in the Wind“
Alec Smight
Storyline: Carol Mendelsohn & Don McGill
Scenár: Christopher Barbour & Richard Catalani
25. január 2012
264
13
„Tressed to Kill“
Brad Tanenbaum
Ed Whitmore
8. február 2012
265
14
„Seeing Red“
Frank Waldeck
Christopher Barbour & Tom Mularz
15. február 2012
266
15
„Stealing Home“
Alec Smight
Treena Hancock & Melissa R. Byer
22. február 2012
267
16
„CSI Unplugged“
Jeffrey Hunt
Gavin Harris
29. február 2012
268
17
„Trends with Benefits“
Louis Milito
Jack Gutowitz
14. marec 2012
269
18
„Malice in Wonderland“
Alec Smight
Joe Pokaski
21. marec 2012
270
19
„Split Decisions“
Brad Tanenbaum
Michael F.X. Daley and Richard Catalani
4. apríl 2012
271
20
„Altered Stakes“
David Semel
Storyline: elissa R. Byers & Treena Hancock
Scenár: Elizabeth Devine
11. apríl 2012
272
21
„Dune and Gloom“
Jeffrey Hunt
Tom Mularz
2. máj 2012
273
22
„Homecoming“
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour & Larry M. Mitchell
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
9. máj 2012

13. séria (2012–2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
USA
274
1
„Karma to Burn“
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
26. september 2012
275
2
„Code Blue Plate Special“
Louis Milito
Andrew Dettman
10. október 2012
276
3
„Wild Flowers“
Brad Tanenbaum
Joe Pokaski
17. október 2012
277
4
„It Was a Very Good Year“
Frank Waldeck
Gavin Harris
24. október 2012
278
5
„Play Dead“
Eagle Egilsson
Treena Hancock & Melissa Byer
31. október 2012
279
6
„Pick and Roll“
Alec Smight
Rick Eid
7. november 2012
280
7
„Fallen Angels“
Louis Milito
Tom Mularz
14. november 2012
281
8
„CSI on Fire“
Jeffrey Hunt
Storyline: Carol Mendelsohn & Richard Catalani
Scenár: Thomas Hoppe
21. november 2012
282
9
„Strip Maul“
Alec Smight
Carol Mendelsohn & Richard Catalani
28. november 2012
283
10
„Risky Business Class“
Frank Waldeck
Elizabeth Devine
12. december 2012
284
11
„Dead Air“
Phil Conserva
Joe Pokaski
16. január 2013
285
12
„Double Fault“
Brad Tanenbaum
Melissa Byer & Treena Hancock
23. január 2013
286
13
„In Vino Veritas“
Louis Milito
Rick Eid
6. február 2013
287
14
„Exile“
Jeffrey Hunt
Carlos Marimon
13. február 2013
288
15
„Forget Me Not“
Karen Gaviola
Andrew Dettmann
20. február 2013
289
16
„Last Woman Standing“
Brad Tanenbaum
Gavin Harris
27. február 2013
290
17
„Dead Of The Class“
Alec Smight
Tom Mularz
20. marec 2013
291
18
„Sherltered“
Louis Milito
Michael F.X. Daley
3. apríl 2013
292
19
„Backfire“
Frank Waldeck
Jack Gutowitz
10. apríl 2013
293
20
„Fearless“
Eagle Egilsson
Gavin Harris
1. máj 2013
294
21
„Ghosts of the Past“
Brad Tanenbaum
Andrew Dettmann
8. máj 2013
295
22
„Skin in the Game“
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
15. máj 2013

14. séria (2013–2014)[upraviť | upraviť zdroj]

V jubilejnej 300-tej časti sa objavila aj Marg Helgenberger ako hosť.

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
296
1
„The Devil and D.B. Russell“ „Diabol a D.B. Russell“
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
25. september 2013
6. marec 2014
297
2
„Take the Money and Run“ „Ber peniaze a bež“
Louis Milito
Andrew Dettmann
2. október 2013
10. marec 2014
298
3
„Torch Song“ „Plamenná hudba“
Brad Tanenbaum
Tom Mularz
9. október 2013
13. marec 2014
299
4
„Last Supper“ „Posledná večera“
Frank Waldeck
Treena Hancock & Melissa R. Byer
16. október 2013
17. marec 2014
300
5
„Frame By Frame“ „Políčko po políčku“
Alec Smight
Gavin Harris
23. október 2013
20. marec 2014
301
6
„Passed Pawns“ „Mŕtvi pešiaci“
Phil Conserva
Storyline: Michael F.X. Daley
Scenár: Christopher Barbour
30. október 2013
24. marec 2014
302
7
„Under a Cloud“ „Pod oblakom“
Brad Tanenbaum
Elizabeth Devine & Richard Catalani
6. november 2013
27. marec 2014
303
8
„Helpless“ „Bezmocní“
Karen Gaviola
Tom Mularz
13. november 2013
31. marec 2014
304
9
„Check In and Check Out“ „Dnu a von“
Louis Milito
Andrew Dettmann
20. november 2013
7. apríl 2014
305
10
„Girls Gone Wild“ „Dámska jazda“
Alec Smight
Treena Hancock & Melissa R Byer
27. november 2013
14. apríl 2014
306
11
„The Lost Reindeer“ „Stratený sob“
Frank Waldeck
Gavin Harris
11. december 2013
28. apríl 2014
307
12
„Keep Calm and Carry On“ „Zachovajte pokoj“
Brad Tanenbaum
Thomas Hoppe
15. január 2014
5. máj 2014
308
13
„Boston Brakes“ „Vraždená technológia“
Eagle Egilsson
Christopher Barbour
22. január 2014
12. máj 2014
309
14
„De Los Muertos“ „Portréty mŕtvych“
Louis Milito
Tom Mularz & Richard Catalani
5. február 2014
19. máj 2014
310
15
„Love for Sale“ „Láska na predaj“
Frank Waldeck
Andrew Dettmann
19. február 2014
26. máj 2014
311
16
„Killer Moves“ „Na ťahu je vrah“
Alec Smight
Mary Leah Sutton
5. marec 2014
2. jún 2014
312
17
„Long Road Home“ „Dlhá cesta domov“
Phil Conserva
Gavin Harris
12. marec 2014
9. jún 2014
313
18
„Uninvited“ „Nepozvaný hosť“
Brad Tanenbaum
Storyline: Treena Hancock & Melissa R Byer
Scenár: Elizabeth Devine
19. marec 2014
16. jún 2014
314
19
„The Fallen“ „Padlý anjel“
Louis Milito
Deanna Shumaker
2. apríl 2014
23. jún 2014
315
20
„Consumed“ „Zjedz ma!“
Karen Gaviola
Tom Mularz
9. apríl 2014
30. jún 2014
316
21
„Kitty“ „Kitty“
Eagle Egilsson
Ann Donahue, Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
30. apríl 2014
7. júl 2014
317
22
„Dead In His Tracks“ „Stopy mŕtvych“
Alec Smight
Andrew Dettmann
7. máj 2014
14. júl 2014

15. séria (2014–2015)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
318
1
„The CSI Effect“ „TBA“
Alec Smight
Christopher Barbour & Don McGill
28. september 2014
TBA
319
2
„Buzz Kill“ „TBA“
Frank Waldeck
Andrew Dettmann
5. október 2014
TBA
320
3
„Bad Blood“ „TBA“
Louis Milito
Tom Mularz
12. október 2014
TBA