Zoznam častí seriálu Hriešny zoznam

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Zoznam častí seriálu Hriešny zoznam. Seriál má dve série. Prvá bola vysielaná na televíznej stanici Lifetime 8. apríla 2012, posledná 16. júna 2013. Na Slovensku seriál vysiela od júna 2014 TV Markíza.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 10 8. apríl 2012 17. jún 2012 2. jún 2014 10. jún 2014 Lifetime TV Markíza
2 15 10. marec 2013 16. jún 2013 12. jún 2014 26. jún 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
„The Rub of Sugarland“ „Epizóda 1“
Wendey Stanzler
Jordan Budde
8. apríl 2012
2. jún 2014
2
2
„Turn the Page“ „Epizóda 2“
Allan Arkush
Barbara Nance
15. apríl 2012
2. jún 2014
3
3
„Tough Love“ „Epizóda 3“
John Behring
Laurie Arent
22. apríl 2012
3. jún 2014
4
4
„Ring True“ „Epizóda 4“
Patrick Norris
Efrem Seeger
29. apríl 2012
3. jún 2014
5
5
„Try, Try Again“ „Epizóda 5“
Timothy Busfield
Dawn DeKeyser
6. máj 2012
5. jún 2014
6
6
„The Cold Hard Truth“ „Epizóda 6“
Norman Buckley
Marc Halsey
13. máj 2012
5. jún 2014
7
7
„Life of Riley“ „Epizóda 7“
Bethany Rooney
John Tinker
20. máj 2012
9. jún 2014
8
8
„Games People Play“ „Epizóda 8“
Patrick Norris
Laurie Arent
3. jún 2012
9. jún 2014
9
9
„Acting Up“ „Epizóda 9“
Wendey Stanzler
Hollie Overton
10. jún 2012
10. jún 2014
10
10
„Past Is Prologue“ „Epizóda 10“
Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt
& Barbara Nance
17. jún 2012
10. jún 2014

2. séria (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
11
1
„Till I Make it On My Own“ „Epizóda 11“
Storyline: Ed Decter
Scenár: Natalie Chaidez
Allan Arkush
10. marec 2013
12. jún 2014
12
2
„Who's Cheatin' Who?“ „Epizóda 12“
Natalie Chaidez
Andy Wolk
17. marec 2013
12. jún 2014
13
3
„Cowboy Up“ „Epizóda 13“
Hollie Overton
Rick Wallace
24. marec 2013
16. jún 2014
14
4
„My Main Trial Is Yet to Come“ „Epizóda 14“
Michael Reisz
Timothy Busfield
31. marec 2013
16. jún 2014
15
5
„Hell on Heels“ „Epizóda 15“
Tawnya Bhattacharya & Ali Laventhol
Jonathan Kaplan
7. apríl 2013
17. jún 2014
16
6
„Unanswered Prayers“ „Epizóda 16“
Shaina Fewell
Allan Arkush
14. apríl 2013
17. jún 2014
17
7
„I Ain't Broke But I'm Badly Bent“ „Epizóda 17“
Natalie Chaidez
Jennifer Love Hewitt
21. apríl 2013
19. jún 2014
18
8
„Heaven's Just a Sin Away“ „Epizóda 18“
Nikki Schiefelbein
Debbie Allen
28. apríl 2013
19. jún 2014
19
9
„Save A Horse, Ride A Cowboy“ „Epizóda 19“
Wendy Straker Hauser
Norman Buckley
5. máj 2013
23. jún 2014
20
10
„What Part of No“ „Epizóda 20“
Michael Reisz
John Whitesell
12. máj 2013
23. jún 2014
21
11
„I Miss Back When“ „Epizóda 21“
Shaina Fewell
Timothy Busfield
19. máj 2013
24. jún 2014
22
12
„When I Say I Do“ „Epizóda 22“
Storyline: Sarah Wise
Scenár: Tawnya Bhattacharya
& Ali Laventhol
Michael Fields
2. jún 2013
24. jún 2014
23
13
„Whatever it Takes“ „Epizóda 23“
Hollie Overton
Andy Wolk
9. jún 2013
25. jún 2014
24
14
„What Kind of Fool Do You Think I Am“ „Epizóda 24“
Nikki Schiefelbein
Jennifer Love Hewitt
16. jún 2013
25. jún 2014
25
15
„Wild Nights are Calling“ „Epizóda 25“
Storyline: Ed Decter
Scenár: Michael Reisz
Allan Arkush
16. jún 2013
26. jún 2014