Zoznam častí seriálu Monk

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Monk. Seriál končí 8. sériou.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Premiéra v USA Premiéra na SVK
1 13 2002
2 16 20032004
3 16 20042005
4 16 20052006 2006
5 16 20062007 2009
6 16 20072008 2010
7 16 20082009 2010
8 16 2009 2010

1. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  1×01 "Mr. Monk and the Candidate, Part 1" Pán Monk a kandidát, časť 1. Andy Breckman Dean Parisot 12. júl 2002
1×02 "Mr. Monk and the Candidate, Part 2" Pán Monk a kandidát, časť 2. Andy Breckman Dean Parisot 12. júl 2002
1×03 "Mr. Monk and the Psychic" Pán Monk a jasnovidka John Romano Kevin Inch 19. júl 2002
1×04 "Mr. Monk Meets Dale the Whale" Pán Monk a Dale veľryba Andy Breckman Rob Thompson 26. júl 2002
1×05 "Mr. Monk Goes to the Carnival" Pán Monk ide do lunaparku Siobhan Byrne Randall Zisk 2. august 2002
1×06 "Mr. Monk Goes to the Asylum" Pán Monk ide do ústavu Tom Scharpling / David Breckman Nick Marsh 9. august 2002
1×07 "Mr. Monk and the Billionaire Mugger" Pán Monk a lupič miliardár Timothy J. Lea Stephen Cragg 16. august 2002
1×08 "Mr. Monk and the Other Woman" Pán Monk a iná žena David M. Stern Adam Arkin 23. august 2002
1×09 "Mr. Monk and the Marathon Man" Pán Monk a maratónec Mitch Markowitz Adam Davidson 13. september 2002
1×10 "Mr. Monk Takes a Vacation" Pán Monk na dovolenke Hy Conrad Kevin Inch 20. september 2002
1×11 "Mr. Monk and the Earthquake" Pán Monk a zemetrasenie Tom Scharpling / David Breckman Adam Shankman 4. október 2002
1×12 "Mr. Monk and the Red-Headed Stranger" Pán Monk a červenovlasý cudzinec Tom Scharpling / David Breckman Milan Cheylov 11. október 2002
1×13 "Mr. Monk and the Airplane" Pán Monk a lietadlo David M. Stern Rob Thompson 18. október 2002

2. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  2×01 "Mr. Monk Goes Back to School" Pán Monk sa vracia do školy David Breckman / Rick Kronberg Randall Zisk 20. jún 2003
2×02 "Mr. Monk Goes to Mexico" Pán Monk ide do Mexika Lee Goldberg / William Rabkin Ron Underwood 27. jún 2003
2×03 "Mr. Monk Goes to the Ballgame" Pán Monk ide na zápas Hy Conrad Michael Spiller 11. júl 2003
2×04 "Mr. Monk Goes to the Circus" Pán Monk ide do cirkusu James Krieg Randall Zisk 18. júl 2003
2×05 "Mr. Monk and the Very Very Old Man" Pán Monk a prastarý muž Daniel Dratch Lawrence Trilling 25. júl 2003
2×06 "Mr. Monk Goes to the Theater" Pán Monk ide do divadla Wendy Mass / Stu Levine / Tom Scharpling Ron Underwood 1. august 2003
2×07 "Mr. Monk and the Sleeping Suspect" Pán Monk a spiaci podozrivý Karl Schaefer Jerry Levine 8. august 2003
2×08 "Mr. Monk Meets the Playboy" Pán Monk a playboy James Krieg Tom DiCillo 15. august 2003
2×09 "Mr. Monk and the 12th Man" Pán Monk a dvanásty muž Michael Angeli Michael Zinberg 22. august 2003
2×10 "Mr. Monk and the Paperboy" Pán Monk a kolportér David Breckman / Hy Conrad Michael Fresco 16. január 2004
2×11 "Mr. Monk and the Three Pies" Pán Monk a tri koláče Tom Scharpling / Daniel Dratch Randall Zisk 23. január 2004
2×12 "Mr. Monk and the TV Star" Pán Monk a televízna hviezda Tom Scharpling Randall Zisk 30. január 2004
2×13 "Mr. Monk and the Missing Granny" Pán Monk a stratená babička Joe Toplyn Tony Bill 6. február 2004
2×14 "Mr. Monk and the Captain's Wife" Pán Monk a kapitánová manželka Andy Breckman / Beth Landou Jerry Levine 13. február 2004
2×15 "Mr. Monk Gets Married" Pán Monk a jeho manželka David Breckman Craig Zisk 27. február 2004
2×16 "Mr. Monk Goes to Jail" Pán Monk ide do väzenia Chris Manheim Jerry Levine 5. marec 2004

3. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  3×01 "Mr. Monk Takes Manhattan" Pán Monk dobýva Manhattan Andy Breckman Randall Zisk 18. jún 2004
3×02 "Mr. Monk and the Panic Room" Pán Monk a izba paniky David Breckman / Joe Toplyn Jerry Levine 25. jún 2004
3×03 "Mr. Monk and the Blackout" Pán Monk a výpadok prúdu Daniel Dratch / Hy Conrad Michael Zinberg 9. júl 2004
3×04 "Mr. Monk Gets Fired" Pán Monk má vyhadzov Peter Wolk Andre Belgrader 16. júl 2004
3×05 "Mr. Monk Meets the Godfather" Pán Monk spoznáva krstného otca Lee Goldberg / William Rabkin Michael Zinberg 23. júl 2004
3×06 "Mr. Monk and the Girl Who Cried Wolf" Pán Monk a falošný poplach Hy Conrad Jerry Levine 30. júl 2004
3×07 "Mr. Monk and the Employee of the Month" Pán Monk a zamestnanec mesiaca Ross Abrash Scott Foley 2. august 2004
3×08 "Mr. Monk and the Game Show" Pán Monk a vedomostná súťaž Daniel Dratch Randall Zisk 13. august 2004
3×09 "Mr. Monk takes his Medicine" Pán Monk užíva lieky Tom Scharpling / Chuck Sklar Randall Zisk 20. august 2004
3×10 "Mr. Monk and the Red Herring" Pán Monk a červená rybička Andy Breckman Randall Zisk 21. január 2005
3×11 "Mr. Monk vs. the Cobra" Pán Monk verzus Kobra Joe Toplyn Anthony R. Palmieri 28. január 2005
3×12 "Mr. Monk Gets Cabin Fever" Pán Monk a ponorková choroba Hy Conrad Jerry Levine 4. február 2005
3×13 "Mr. Monk Gets Stuck in Traffic" Pán Monk uviazne v premávke Tom Scharpling / Joe Toplyn Jerry Levine 11. február 2005
3×14 "Mr. Monk Goes to Vegas" Pán Monk ide do Vegas Tom Scharpling / David Breckman
Daniel Dratch / Joe Toplyn
Randall Zisk 18. február 2005
3×15 "Mr. Monk and the Election" Pán Monk a voľby Nell Scovell Allison Liddi 25. február 2005
3×16 "Mr. Monk and the Kid" Pán Monk a dieťa Tom Scharpling Andre Belgrader 4. marec 2005

4. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  4×01 "Mr. Monk and the Other Detective" Pán Monk a druhý detektív Hy Conrad Eric Laneuville 8. júl 2005
4×02 "Mr. Monk Goes Home Again" Pán Monk sa opäť vracia domov Tom Scharpling Randall Zisk 15. júl 2005
4×03 "Mr. Monk Stays in Bed" Pán Monk ochorel Hy Conrad Philip Casnoff 22. júl 2005
4×04 "Mr. Monk Goes to the Office" Pán Monk ide do kancelárie Nell Scovell Jerry Levine 29. august 2005
4×05 "Mr. Monk Gets Drunk" Pán Monk sa opije Daniel Dratch Andre Belgrader 5. august 2005
4×06 "Mr. Monk and Mrs. Monk" Pán Monk a pani Monková David Breckman Randall Zisk 12. august 2005
4×07 "Mr. Monk Goes to a Wedding" Pán Monk ide na svadbu Liz Sagal Anthony R. Palmieri 19. august 2005
4×08 "Mr. Monk and Little Monk" Pán Monk a malý Monk Joe Toplyn Robert Singer 26. august 2005
4×09 "Mr. Monk and the Secret Santa" Pán Monk a tajný Santa Klaus David Breckman Jerry Levine 2. december 2005
4×10 "Mr. Monk Goes to a Fashion Show" Pán Monk ide na módnu prehliadku Jonathan Collier Randall Zisk 13. január 2006
4×11 "Mr. Monk Bumps His Head" Pán Monk dostane po hlave Andy Breckman Stephen Surjik 20. január 2006
4×12 "Mr. Monk and the Captain's Marriage" Pán Monk a kapitánovo manželstvo Jack Bernstein Philip Casnoff 27. január 2006
4×13 "Mr. Monk and the Big Reward" Pánk Monk a veľká odmena Tom Scharpling / Daniel Dratch Randall Zisk 3. február 2006
4×14 "Mr. Monk and the Astronaut" Pán Monk a astronaut David Breckman / Joe Toplyn Randall Zisk 3. marec 2006
4×15 "Mr. Monk Goes to the Dentist" Pán Monk ide k zubárovi David Breckman / Tom Scharpling Jefery Levy 10. marec 2006
4×16 "Mr. Monk Gets Jury Duty" Pán Monk je v porote Peter Wolk Andre Belgrader 17. marec 2006

5. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  5×01 "Mr. Monk and the Actor" Pán Monk a herec Hy Conrad / Joe Toplyn Randall Zisk 7. júl 2006
5×02 "Mr. Monk and the Garbage Strike" Pán Monk a štrajk smetiarov Andy Breckman / Daniel Gaeta Jerry Levine 14. júl 2006
5×03 "Mr. Monk and the Big Game" Pán Monk a veľký zápas Jack Bernstein Chris Long 21. júl 2006
5×04 "Mr. Monk Can't See a Thing" Pán Monk nič nevidí Lee Goldberg / William Rabkin Stephen Surjik 28. júl 2006
5×05 Mr. Monk, Private Eye" Pán Monk, súkromné očko Tom Scharpling / Daniel Gaeta Peter Weller 4. august 2006
5×06 "Mr. Monk and the Class Reunion" Pán Monk a triedna stretávka Daniel Dratch David Grossman 11. august 2006
5×07 "Mr. Monk Gets a New Shrink" Pán Monk má nového lekára Hy Conrad Andre Belgrader 18. august 2006
5×08 "Mr. Monk Goes to a Rock Concert" Pán Monk ide na rockový koncert Blair Singer Randall Zisk 25. august 2006
5×09 "Mr. Monk Meets His Dad" Pán Monk sa stretne s otcom Tom Scharpling / Dan Dratch Jerry Levine 17. november 2006
5×10 "Mr. Monk and the Leper" Pán Monk a muž s leprou Charles Evered Randall Zisk 22. december 2006
5×11 "Mr. Monk Makes a Friend" Pán Monk si nachádza priateľa Andy Breckman / Daniel Gaeta Randall Zisk 19. január 2007
5×12 "Mr. Monk Is at Your Service" Pán Monk, k vašim službám Rob LaZebnik Anton Cropper 26. január 2007
5×13 "Mr. Monk Is on the Air" Pán Monk je v éteri Josh Siegal / Dylan Morgan Mike Listo 2. február 2007
5×14 "Mr. Monk Visits a Farm" Pán Monk na návšteve farmy David Breckman Andre Belgrader 9. február 2007
5×15 "Mr. Monk and the Really, Really Dead Guy" Pán Monk a mŕtva mŕtvola muža Joe Toplyn Anthony R. Palmieri 23. február 2007
5×16 "Mr. Monk Goes to the Hospital" Pán Monk ide do nemocnice Jonathan Collier Wendey Stanzler 2. marec 2007

6. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  6×01 "Mr. Monk and His Biggest Fan" Pán Monk a jeho najväčšia fanúšička Andy Breckman Randall Zisk 13. júl 2007
6×02 "Mr. Monk and the Rapper" Pán Monk a raper Daniel Dratch Paris Barclay 20. júl 2007
6×03 "Mr. Monk and the Naked Man" Pán Monk a nudista Tom Gammill / Max Pross Randall Zisk 27. júl 2007
6×04 "Mr. Monk and the Bad Girlfriend" Pán Monk a zlá priateľka Joe Toplyn Wendey Stanzler 3. august 2007
6×05 "Mr. Monk and the Birds and the Bees" Pán Monk a vtáky a včely Peter Wolk Michael W. Watkins 10. august 2007
6×06 "Mr. Monk and the Buried Treasure" Pán Monk a zakopaný poklad Jonathan Collier Sam Weisman 17. august 2007
6×07 "Mr. Monk and the Daredevil" Pán Monk a odvážlivec Alan Zweibel Jonathan Collier 24. august 2007
6×08 "Mr. Monk and the Wrong Man" Pán Monk a nesprávny človek Salvatore Savo Anton Cropper 7. september 2007
6×09 "Mr. Monk Is Up All Night" Pán Monk je hore celú noc David Breckman Randall Zisk 14. september 2007
6×10 "Mr. Monk and the Man Who Shot Santa" Pán Monk a muž, ktorý postrelil St. Clausa Dan Schofield Randall Zisk 7. december 2007
6×11 "Mr. Monk Joins a Cult" Pán Monk vstupuje do sekty Josh Siegal / Dylan Morgan Anton Cropper 11. január 2008
6×12 "Mr. Monk Goes to the Bank" Pán Monk ide do banky Hy Conrad Michael W. Watkins 18. január 2008
6×13 "Mr. Monk and the Three Julies" Pán Monk a tri Júlie Tom Scharpling David Breckman 25. január 2008
6×14 "Mr. Monk Paints His Masterpiece" Pán Monk a jeho majstrovské dielo Jon Wurster Andre Belgrader 1. február 2008
6×15 "Mr. Monk Is On The Run, Part 1" Pán Monk na úteku, časť 1. Tom Scharpling Randall Zisk 15. február 2008
6×16 "Mr. Monk Is On The Run, Part 2" Pán Monk na úteku, časť 2. Hy Conrad Randall Zisk 22. február 2008

7. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  7×01 "Mr. Monk Buys a House" Pán Monk kupuje dom Andy Breckman Randall Zisk 18. júl 2008
7×02 "Mr. Monk and The Genius" Pán Monk a génius Joe Toplyn Michael W. Watkins 25. júl 2008
7×03 "Mr. Monk Gets Lotto Fever" Pán Monk a lotériová horúčka Hy Conrad Michael Zinberg 1. august 2008
7×04 "Mr. Monk Takes a Punch" Pán Monk ide do ringu Salvatore Savo Barnet Kellman 8. august 2008
7×05 "Mr. Monk Is Underwater" Pán Monk v ponorke Jack Bernstein Paris Barclay 15. august 2008
7×06 "Mr. Monk Falls in Love" Pán Monk sa zamiluje Josh Siegal / Dylan Morgan Arlene Sanford 22. august 2008
7×07 "Mr. Monk's 100th Case" Stý prípad pána Monka Tom Scharpling Randall Zisk 5. september 2008
7×08 "Mr. Monk Gets Hypnotized" Zhypnotizovaný pán Monk Tom Gammill / Max Pross Michael W. Watkins 12. september 2008
7×09 "Mr. Monk and the Miracle" Pán Monk a zázrak Peter Wolk Andre Belgrader 28. november 2008
7×10 "Mr. Monk's Other Brother" Druhý brat pána Monka David Breckman David Hoberman 9. január 2009
7×11 "Mr. Monk on Wheels" Pán Monk na vozíčku Nell Scovell Anton Cropper 16. január 2009
7×12 "Mr. Monk and the Lady Next Door" Pán Monk a pani od vedľa Hy Conrad / Joe Toplyn Tawnia McKiernan 23. január 2009
7×13 "Mr. Monk Makes the Playoffs" Pán Monk ide na futbal Josh Siegal / Dylan Morgan Randall Zisk 30. január 2009
7×14 "Mr. Monk and the Bully" Pán Monk a bitkár Joe Ventura David Breckman 6. február 2009
7×15 "Mr. Monk and the Magician" Pán Monk a kúzelník Andy Breckman Randall Zisk 13. február 2009
7×16 "Mr. Monk Fights City Hall" Pán Monk bojuje s radnicou Tom Scharpling / Josh Siegal / Dylan Morgan Chuck Parker 20. február 2009

8. séria[upraviť | upraviť zdroj]

# Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Režisér Pôvodné uvedenie
  8×01 "Mr. Monk's Favorite Show" Obľúbený seriál pána Monka Jack Bernstein Randall Zisk 7. august 2009
8×02 "Mr. Monk and the Foreign Man" Pán Monk a cudzinec David Breckman / Justin Brenneman David Grossman 14. august 2009
8×03 "Mr. Monk and the UFO" Pán Monk a UFO Michael Angeli Kevin Hooks 21. august 2009
8×04 "Mr. Monk is Someone Else" Pán Monk je niekto iný Salvatore Savo Randall Zisk 28. august 2009
8×05 "Mr. Monk Takes the Stand" Pán Monk svedčí Josh Siegal / Dylan Morgan Mary Lou Betti 11. september 2009
8×06 "Mr. Monk and the Critic" Pán Monk a kritik Hy Conrad Jerry Levine 18. september 2009
8×07 "Mr. Monk and the Voodoo Curse" Pán Monk a voodoo Joe Toplyn Andrei Belgrader 25. september 2009
8×08 "Mr. Monk Goes to Group Therapy" Pán Monk ide na skupinovú terapiu Joe Ventura Anton Crooper 9. október 2009
8×09 "Happy Birthday, Mr. Monk" Všetko najlepšie k narodeninám, Pán Monk Peter Wolk Tawnia McKiernan 16. október 2009
8×10 "Mr. Monk and Sharona" Pán Monk a Sharona Tom Scharpling Randall Zisk 23. október 2009
8×11 "Mr. Monk and the Dog" Pán Monk a pes Beth Armogida David Breckman 30. október 2009
8×12 "Mr. Monk Goes Camping" Pán Monk ide kempovať Tom Gammill / Max Pross Joe Pennella 6. november 2009
8×13 "Mr. Monk Is the Best Man" Pán Monk je ženíchov svedok Joe Toplyn / Josh Siegal / Dylan Morgan Michael Zinberg 13. november 2009
8×14 "Mr. Monk and the Badge" Pán Monk a policajný odznak Hy Conrad / Tom Scharpling Dean Parisot 20. november 2009
8×15 "Mr. Monk and the End, Part 1" Pán Monk končí, 1.časť Andy Breckman Randall Zisk 27. november 2009
8×16 "Mr. Monk and the End, Part 2" Pán Monk končí, 2.časť Andy Breckman. Randall Zisk 4. december 2009