Zoznam častí seriálu Phineas a Ferb

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Počet epizód USA SR
Premiéra série Finále série Premiéra série Finále série
1 26 17. augusta 2007 18. februára 2009 12. júla 2009 10. októbra, 2009
2 39 19. februára 2009 11. februára 2011 nedostupné nedostupné
3 35 4. marca 2011 30. novembra 2012 nedostupné nedostupné
4 7. decembra 2012 nedostupné nedostupné nedostupné

1. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. v
seriáli
Slovenský názov Originálny názov Premiéra v SR
1A Horská dráha Rollercoaster 12. júla 2009
1B Candace stráca hlavu Candace Loses Her Head 12. júla 2009
2A Rýchlosť a Phineas The Fast and the Phineas 18. júla 2009
2B Párty na pláži a trpasličí teror Lawn Gnome Beach Party of Terror 18. júla 2009
3A Pár statočných The Magnificent Few 19. júla 2009
3B Lezima S'winter 19. júla 2009
4A Si moja múmia Are you my mummy? 25. júla 2009
4B Jednorazové hviezdy Flop Starz 25. júla 2009
5A Zúrivý bitkár Ranging Bully 26. júla 2009
5B Svetlá, Candace, akcia ! Lights, Candace, Action ! 26. júla 2009
6A Preč so Žrútom ! Get That Bigfoot Outa My Face ! 1. augusta 2009
6B Stromy pripraviť! Tree to Get Ready 1. augusta 2009
7 Je načase It's About Time 2. augusta 2009
8A Bláznivý cirkus Jerk De Soleil 8. augusta 2009
8B Hračky svetu ! Toy to the World 8. augusta 2009
9 Poriadne vystrašenie by malo pomôcť One Good Scare Ought to do It ! 9. augusta 2009
10A Ťažký deň pre rytierov A Dark Day's Knight 15. augusta 2009
10B Ja, Brobot I, Brobot 15. augusta 2009
11A Mamine narodeniny Moms Birthday 16. augusta 2009
11B Cesta do stredu Candace Journey to the center of Candace 16. augusta 2009
12A Únikové mólo Run Away Runway 22. augusta 2009
12B Ja kričím, ty kričíš I Scream, You Scream 22. augusta 2009
13A Zablatený svet It's a Mud, Mud, Mud, Mud world 23. augusta 2009
13B Balada o Zlobradovi The Ballad of Badbeard 23. augusta 2009
14 Dáme dokopy starú kapelu Dude, We're Gettin' the Band Back Together 29. augusta 2009
15A Pripravte sa na Bettys Ready for the Bettys 30. augusta 2009
15B Lietajúci predavač rýb The Flyng Fishmonger 30. augusta 2009
16 Phineas a Ferb prichytený Phineas and Ferb Get Busted 5.septembra 2009
17A Grécke blesky Greece Lightning 6.septembra 2009
17B Usvedčenie nechaj na nás Leaving to the Busting Us 6.septembra 2009
18A Tajný trik Crack that Whip 12.septembra 2009
18B Sladké ničnerobenie The Best Lazy Day Ever 12.septembra 2009
19A Priateľ z pred 27 tisíc rokov Boyfriend From 27.000 B.C. 13.septembra 2009
19B Bufordova cesta na dno Voyage to the Bottom of Buford 13.septembra 2009
20A Odlož tú golfovú palicu Put That Putter Away 19.septembra 2009
20B Byť vtákopyskom je hrozné Does This Duckbill Make Me Look Fat? 19.septembra 2009
21A Bláznivý kúsok s dopravnou kamerou Traffic Cam-Caper 20.septembra 2009
21B Bowlingová dráma Bowl-R-Rama-Drama 20.septembra 2009
22A PhineasFerbštajnovo monštrum The monster of Phineas and Ferb-einstein 26.septembra 2009
22B Candaca a umenie Oil on Candace 26.septembra 2009
23A Neférový vedecký veľtrh Unfair Science Fair 27.septembra 2009
23B Návrat na neférový vedecký veľtrh (Inný príbeh) Unfair Science Fair Redux (Another Story) 27.septembra 2009
24 Vypustený do vesmíru Out to Launch 3.októbra 2009
25A Ef hry Got Game? 4.októbra 2009
25B Kométa Comet Kermilian 4.októbra 2009
26A Superhrdinovia Out of toon 10.októbra 2009
26B Vivat Doofania ! Hail Doofania ! 10.októbra 2009

2. séria[upraviť | upraviť zdroj]

No. v
seriáli
Slovenský názov Originálny názov
1 Príšera z jazera Lochnos The Lake Nose Monster
2A Rozhovor s vtákopyskom Interview with a Platypus
2B Tip dňa Tip of the Day
3A Útok 50 metrovej sestry Attack of the 50 Foot Sister
3B Akvárium na záhrade Backyard Aquarium
4A Deň oživlého želé Day of Living Gelatin
4B Okúzlujúca, drahá Stacy Elementary, My Dear Stacy
5A Ani nemrkni Don't Even Blink
5B Reštaurácia u vtákopyska Chez Platypus
6A Perry zniesol vajce Perry Lays an Egg
6B Systém hry Gaming the System
7 Meapovi Kroniky The Chronicles of Meap
8A Thaddeus a Thor Thaddeus and Thor
8B Lietadlo! Lietadlo! De Plane! De Plane!
9A Čas na kvíz Let's Take a Quiz
9B Umývačka áut At the Car Wash
10A Oh, tu si, Perry Oh, There You Are, Perry
10B Phineasova robinsonská rodina Swiss Family Phineas
11A Schovávačka Hide and Seek
11B Divný pocit That Sinking Feeling
12A Baljeatles The Baljeatles
12B Vanessina drsnosť Vanessassary Roughness
13A Žiadne ďalšie podnikanie No More Bunny Business
13B Kúpeľový deň Spa Day
14 Phineasov a Ferbov stroj času Phineas and Ferb's Quantum Boogaloo
15 TOP 10 pesniček Phineas and Ferb's Musical Cliptastic Countdown
16A Bublinový chlapci Bubble Boys
16B Chrám SAP Isabella and the Temple of Sap
17A Rozveseliť Candace Cheer Up, Candace
17B Skautčin jamboree Fireside Girl Jamboree
18A Bitkárov kodex The Bully Code
18B Hľadanie MaryMcGuffinovej Finding MaryMcGuffin
19A Obraz Picture This
19B Tanec Nerdy Dancin´
20A Čo to robí? What Do It Do?
20B Atlantida Atlantis
21 Phineasovy a Ferbovy vianočné prázdniny Phineas and Ferb Christmas Vacation
22A Skrz naskrz Just Passing Through
22B Candacin veľký deň Candace's Big Day
23A Bol som robot stredného veku I Was a Middle Aged Robot
23B Hodná Suzy Suddenly Suzy
24A Tajný agent Carl Undercover Carl
24B Hip Hip Paráda Hip Hip Parade
25A Invázia Ferbov mimozemšťanov Invasion of the Ferb Snatchers
25B Táto jazda nie je pre deti Ain't No Kiddie Ride
26A To nie je Phineas a Ferb Not Phineas and Ferb
26B Phineas a Ferb-Busters Phineas and Ferb-Busters
27A Jaštěrica The Lizard Whisperer
27B Robot Rodeo Robot Rodeo
28 Zobák The Beak
29A Candace je starostka She's The Mayor
29B Stánok s limonádou The Lemonade Stand
30 Dovolenka na Havaji Phineas and Ferb Hawaiian Vacation
31-32 Leto patrí tebe! Phineas and Ferb Summer Belongs to You!
33 Pierka Nerds of a Feather
34 Čarodejník z krajiny Odd Wizard of Odd