Zoznam častí seriálu Sopranovci

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Tento článok zobrazuje zoznam častí amerického dramatického seriálu Sopranovci. Seriál vysielala americká HBO od 10. januára 1999 do 10. júna 2007. Seriál zobrazuje bossa mafie z New Jersey, Tonyho Soprana (James Gandolfini) a ťažkosti, s ktorými sa stretáva, keď sa snaží vyvažovať rozporuplné potreby svojej vlastnej rodiny na jednej strane, a kriminálnej organizácie, ktorej velí, na strane druhej.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 13 10. január 1999 4. apríl 1999
2 13 16. január 2000 9. apríl 2000
3 13 4. marec 2001 20. máj 2001
4 13 15. september 2002 8. december 2002
5 13 7. marec 2004 6. jún 2004
6 21 12 12. marec 2006 4. jún 2006
9 8. apríl 2007 10. jún 2007

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (1999)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
„The Sopranos“
David Chase
David Chase
10. január 1999
2
2
„46 Long“
Dan Attias
David Chase
17. január 1999
3
3
„Denial, Anger, Acceptance“
Nick Gomez
Mark Saraceni
24. január 1999
4
4
„Meadowlands“
John Patterson
Jason Cahill
31. január 1999
5
5
„College“
Allen Coulter
James Manos, Jr. & David Chase
7. február 1999
6
6
„Pax Soprana“
Alan Taylor
Frank Renzulli
14. február 1999
7
7
„Down Neck“
Lorraine Senna Ferrara
Robin Green & Mitchell Burgess
21. február 1999
8
8
„The Legend of Tennessee Moltisanti“
Tim Van Patten
Frank Renzulli & David Chase
28. február 1999
9
9
„Boca“
Andy Wolk
Jason Cahill, Robin Green & Mitchell Burgess
7. marec 1999
10
10
„A Hit Is a Hit“
Matthew Penn
Joe Bosso & Frank Renzulli
14. marec 1999
11
11
„Nobody Knows Anything“
Henry J. Bronchtein
Frank Renzulli
21. marec 1999
12
12
„Isabella“
Allen Coulter
Robin Green & Mitchell Burgess
28. marec 1999
13
13
„I Dream of Jeannie Cusamano“
John Patterson
David Chase
4. apríl 1999

2. séria (2000)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
14
1
„Guy Walks into a Psychiatrist's Office...“
Allen Coulter
Jason Cahill
16. január 2000
15
2
„Do Not Resuscitate“
Martin Bruestle
Robin Green, Mitchell Burgess & Frank Renzulli
23. január 2000
16
3
„Toodle Fucking-Oo“
Lee Tamahori
Frank Renzulli
30. január 2000
17
4
„Commendatori“
Tim Van Patten
David Chase
6. február 2000
18
5
„Big Girls Don't Cry“
Tim Van Patten
Terence Winter
13. február 2000
19
6
„The Happy Wanderer“
John Patterson
Frank Renzulli
20. február 2000
20
7
„D-Girl“
Allen Coulter
Todd A. Kessler
27. február 2000
21
8
„Full Leather Jacket“
Allen Coulter
Robin Green & Mitchell Burgess
5. marec 2000
22
9
„From Where to Eternity“
Henry J. Bronchtein
Michael Imperioli
12. marec 2000
23
10
„Bust Out“
John Patterson
Frank Renzulli, Robin Green & Mitchell Burgess
19. marec 2000
24
11
„House Arrest“
Tim Van Patten
Terence Winter
26. marec 2000
25
12
„The Knight in White Satin Armor“
Allen Coulter
Robin Green & Mitchell Burgess
2. apríl 2000
26
13
„Funhouse“
John Patterson
David Chase & Todd A. Kessler
9. apríl 2000

3. séria (2001)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
27
1
„Mr. Ruggerio's Neighborhood“
Allen Coulter
David Chase
4. marec 2001
28
2
„Proshai, Livushka“
Tim Van Patten
David Chase
4. marec 2001
29
3
„Fortunate Son“
Henry J. Bronchtein
Todd A. Kessler
11. marec 2001
30
4
„Employee of the Month“
John Patterson
Robin Green & Mitchell Burgess
18. marec 2001
31
5
„Another Toothpick“
Jack Bender
Terence Winter
25. marec 2001
32
6
„University“
Allen Coulter
Storyline: David Chase, Terence Winter, Todd A. Kessler, Robin Green & Mitchell Burgess
Scenár: Terence Winter & Salvatore J. Stabile
1. apríl 2001
33
7
„Second Opinion“
Tim Van Patten
Lawrence Konner
8. apríl 2001
34
8
„He Is Risen“
Allen Coulter
Robin Green, Mitchell Burgess & Todd A. Kessler
15. apríl 2001
35
9
„The Telltale Moozadell“
Dan Attias
Michael Imperioli
22. apríl 2001
36
10
„...To Save Us All from Satan's Power“
Jack Bender
Robin Green & Mitchell Burgess
29. apríl 2001
37
11
„Pine Barrens“
Steve Buscemi
Storyline: Tim Van Patten & Terence Winter
Scenár: Terence Winter
6. máj 2001
38
12
„Amour Fou“
Tim Van Patten
Storyline: David Chase
Scenár: Frank Renzulli
13. máj 2001
39
13
„Army of One“
John Patterson
David Chase & Lawrence Konner
20. máj 2001

4. séria (2002)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
40
1
„For All Debts Public and Private“
Allen Coulter
David Chase
15. september 2002
41
2
„No Show“
John Patterson
Terence Winter & David Chase
22. september 2002
42
3
„Christopher“
Tim Van Patten
Storyline: Michael Imperioli & Maria Laurino
Scenár: Michael Imperioli
29. september 2002
43
4
„The Weight“
Jack Bender
Terence Winter
6. október 2002
44
5
„Pie-O-My“
Henry J. Bronchtein
Robin Green & Mitchell Burgess
13. október 2002
45
6
„Everybody Hurts“
Steve Buscemi
Michael Imperioli
20. október 2002
46
7
„Watching Too Much Television“
John Patterson
Storyline: David Chase, Robin Green, Mitchell Burgess & Terence Winter
Scenár: Terence Winter & Nick Santora
27. október 2002
47
8
„Mergers and Acquisitions“
Dan Attias
Storyline: David Chase, Robin Green, Mitchell Burgess & Terence Winter
Scenár: Lawrence Konner
3. november 2002
48
9
„Whoever Did This“
Tim Van Patten
Robin Green & Mitchell Burgess
10. november 2002
49
10
„The Strong, Silent Type“
Alan Taylor
Storyline: David Chase
Scenár: Terence Winter, Robin Green & Mitchell Burgess
17. november 2002
50
11
„Calling All Cars“
Tim Van Patten
Storyline: David Chase, Robin Green, Mitchell Burgess & Terence Winter
Scenár: David Chase, Robin Green & Mitchell Burgess & David Flebotte
24. november 2002
51
12
„Eloise“
James Hayman
Terence Winter
1. december 2002
52
13
„Whitecaps“
John Patterson
Robin Green, Mitchell Burgess & David Chase
8. december 2002

5. séria (2004)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
53
1
„Two Tonys“
Tim Van Patten
Terence Winter & David Chase
7. marec 2004
54
2
„Rat Pack“
Alan Taylor
Matthew Weiner
14. marec 2004
55
3
„Where's Johnny?“
John Patterson
Michael Caleo
21. marec 2004
56
4
„All Happy Families...“
Rodrigo García
Toni Kalem
28. marec 2004
57
5
„Irregular Around the Margins“
Allen Coulter
Robin Green & Mitchell Burgess
4. apríl 2004
58
6
„Sentimental Education“
Peter Bogdanovich
Matthew Weiner
11. apríl 2004
59
7
„In Camelot“
Steve Buscemi
Terence Winter
18. apríl 2004
60
8
„Marco Polo“
John Patterson
Michael Imperioli
25. apríl 2004
61
9
„Unidentified Black Males“
Tim Van Patten
Matthew Weiner & Terence Winter
2. máj 2004
62
10
„Cold Cuts“
Mike Figgis
Robin Green & Mitchell Burgess
9. máj 2004
63
11
„The Test Dream“
Allen Coulter
David Chase & Matthew Weiner
16. máj 2004
64
12
„Long Term Parking“
Tim Van Patten
Terence Winter
23. máj 2004
65
13
„All Due Respect“
John Patterson
David Chase, Robin Green & Mitchell Burgess
6. jún 2004

6. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1. časť
66
1
„Members Only“
Tim Van Patten
Terence Winter
12. marec 2006
67
2
„Join the Club“
David Nutter
David Chase
19. marec 2006
68
3
„Mayham“
Jack Bender
Matthew Weiner
26. marec 2006
69
4
„The Fleshy Part of the Thigh“
Alan Taylor
Diane Frolov & Andrew Schneider
2. apríl 2006
70
5
„Mr. & Mrs. John Sacrimoni Request...“
Steve Buscemi
Terence Winter
9. apríl 2006
71
6
„Live Free or Die“
Tim Van Patten
David Chase, Terence Winter, Robin Green & Mitchell Burgess
16. apríl 2006
72
7
„Luxury Lounge“
Danny Leiner
Matthew Weiner
23. apríl 2006
73
8
„Johnny Cakes“
Tim Van Patten
Diane Frolov & Andrew Schneider
30. apríl 2006
74
9
„The Ride“
Alan Taylor
Terence Winter
7. máj 2006
75
10
„Moe n' Joe“
Steve Shill
Matthew Weiner
14. máj 2006
76
11
„Cold Stones“
Tim Van Patten
Diane Frolov, Andrew Schneider & David Chase
21. máj 2006
77
12
„Kaisha“
Alan Taylor
Terence Winter, David Chase & Matthew Weiner
4. jún 2006
2. časť
78
13
„Soprano Home Movies“
Tim Van Patten
Diane Frolov, Andrew Schneider, David Chase & Matthew Weiner
8. apríl 2007
79
14
„Stage 5“
Alan Taylor
Terence Winter
15. apríl 2007
80
15
„Remember When“
Phil Abraham
Terence Winter
22. apríl 2007
81
16
„Chasing It“
Tim Van Patten
Matthew Weiner
29. apríl 2007
82
17
„Walk Like a Man“
Terence Winter
Terence Winter
6. máj 2007
83
18
„Kennedy and Heidi“
Alan Taylor
Matthew Weiner & David Chase
13. máj 2007
84
19
„The Second Coming“
Tim Van Patten
Terence Winter
20. máj 2007
85
20
„The Blue Comet“
Alan Taylor
David Chase & Matthew Weiner
3. jún 2007
86
21
„Made in America“
David Chase
David Chase
10. jún 2007