Zoznam NGC objektov 3001-3250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


… | Zoznam NGC objektov 2751-3000 | Zoznam NGC objektov 3001-3250 | Zoznam NGC objektov 3251-3500 | …


Označenie Typ objektu Rektascenzia Deklinácia Zdanlivá jasnosť Súhvezdie Dátum objavu Objaviteľ
NGC 3001 galaxia 9h 46m 18,5s -30° 26' 13" 11,8 Výveva 30. marec 1835 John Herschel
NGC 3002 hviezda 9h 48m 57,1s +44° 3' 24" - Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3003 galaxia 9h 48m 35,9s +33° 25' 19" 11,5 Malý lev 7. december 1785 William Herschel
NGC 3004 hviezda 9h 49m 2,1s +44° 6' 42" - Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3005 galaxia 9h 49m 14,9s +44° 7' 50" 14,4 Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3006 galaxia 9h 49m 17,2s +44° 1' 32" 14,9 Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3007 galaxia 9h 47m 45,5s -6° 26' 16" 13,6 Sextant 16. marec 1885 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3008 galaxia 9h 49m 34,1s +44° 6' 10" 14,6 Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3009 galaxia 9h 50m 11,2s +44° 17' 43" 12,7 Veľký voz 17. marec 1828 John Herschel
NGC 3010 galaxia 9h 50m 33,2s +44° 18' 53" 14,5 Veľký voz 17. marec 1828 John Herschel
NGC 3011 galaxia 9h 49m 41,1s +32° 13' 18" 13,6 Lev 21. apríl 1886 Lewis A. Swift
NGC 3012 galaxia 9h 49m 52s +34° 42' 53" 13,9 Malý lev 30. apríl 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3013 galaxia 9h 50m 9,3s +33° 34' 11" 15,2 Malý lev 18. marec 1874 Lawrence Parsons
NGC 3014 galaxia 9h 49m 7,8s -4° 44' 34" 14 Sextant 19. február 1830 John Herschel
NGC 3015 galaxia 9h 49m 22,9s +1° 8' 43" 13,5 Sextant 23. apríl 1864 Albert Marth
NGC 3016 galaxia 9h 49m 50,6s +12° 41' 43" 12,9 Lev 21. marec 1854 William Parsons Rosse
NGC 3017 galaxia 9h 49m 3s -2° 49' 17" 13,5 Sextant 1886 Stone
NGC 3018 galaxia 9h 49m 41,6s +0° 37' 22" 13,3 Sextant 10. marec 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3019 galaxia 9h 50m 7,2s +12° 44' 46" 15,2 Lev 21. marec 1854 William Parsons Rosse
NGC 3020 galaxia 9h 50m 6,5s +12° 48' 49" 12,2 Lev 19. marec 1784 William Herschel
NGC 3021 galaxia 9h 50m 57,2s +33° 33' 15" 12,2 Malý lev 7. december 1785 William Herschel
NGC 3022 galaxia 9h 49m 39,2s -5° 9' 59" 13,2 Sextant 19. február 1830 John Herschel
NGC 3023 galaxia 9h 49m 52,6s +0° 37' 8" 12,3 Sextant 10. marec 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3024 galaxia 9h 50m 27,3s +12° 45' 56" 13,1 Lev 19. marec 1784 William Herschel
NGC 3025 galaxia 9h 49m 29s -21° 44' 29" 12,9 Hydra 21. marec 1835 John Herschel
NGC 3026 galaxia 9h 50m 54,8s +28° 33' 5" 13,1 Lev 22. máj 1886 Lewis A. Swift
NGC 3027 galaxia 9h 55m 40,3s +72° 12' 15" 11,5 Veľký voz 3. apríl 1785 William Herschel
NGC 3028 galaxia 9h 49m 54,2s -19° 11' 4" 12,7 Hydra 23. marec 1835 John Herschel
NGC 3029 galaxia 9h 48m 53,8s -8° 3' 4" 14 Sextant 8. február 1886 Lewis A. Swift
NGC 3030 galaxia 9h 50m 10,5s -12° 13' 33" 13,3 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3031 galaxia 9h 55m 33,5s +69° 4' 2" 7 Veľký voz 31. december 1774 Bode
NGC 3032 galaxia 9h 52m 8,1s +29° 14' 12" 12,5 Lev 24. december 1827 John Herschel
NGC 3033 otvorená hviezdokopa 9h 48m 37s -56° 25' 18" 8,8 Plachty 27. február 1835 John Herschel
NGC 3034 galaxia 9h 55m 54s +69° 40' 59" 8,6 Veľký voz 31. december 1774 Bode
NGC 3035 galaxia 9h 51m 54,9s -6° 49' 22" 12,7 Sextant 5. marec 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3036 otvorená hviezdokopa 9h 49m 15,9s -62° 40' 32" - Kýl 7. marec 1837 John Herschel
NGC 3037 galaxia 9h 51m 24,2s -27° 0' 39" 13,1 Hydra 26. marec 1835 John Herschel
NGC 3038 galaxia 9h 51m 15,3s -32° 45' 13" 11,7 Výveva 27. február 1886 Lewis A. Swift
NGC 3039 galaxia 9h 52m 29,5s +2° 9' 13" 13,6 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3040 galaxia 9h 53m 5s +19° 25' 58" 13,4 Lev 25. marec 1884 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3041 galaxia 9h 53m 7,1s +16° 40' 39" 11,7 Lev 23. marec 1784 William Herschel
NGC 3042 galaxia 9h 53m 20,2s +0° 41' 52" 12,8 Sextant 30. apríl 1864 Albert Marth
NGC 3043 galaxia 9h 56m 14,4s +59° 18' 26" 12,8 Veľký voz 19. marec 1790 William Herschel
NGC 3044 galaxia 9h 53m 40,8s +1° 34' 46" 11,8 Sextant 13. december 1784 William Herschel
NGC 3045 galaxia 9h 53m 17,7s -18° 38' 38" 13,3 Hydra 23. marec 1835 John Herschel
NGC 3046 neexistujúci objekt 9h 53m 20s -27° 19' 54" - Výveva 24. marec 1835 John Herschel
NGC 3047 galaxia 9h 54m 32s -1° 17' 28" 14,1 Sextant 24. apríl 1883 Burnham
NGC 3048 galaxia 9h 54m 56,5s +16° 27' 22" 14,1 Lev 27. apríl 1864 Albert Marth
NGC 3049 galaxia 9h 54m 49,5s +9° 16' 19" 12,5 Lev 20. marec 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3050 galaxia 9h 43m 8,6s -10° 22' 59" 12,7 Sextant 1886 Frank Muller
NGC 3051 galaxia 9h 53m 58,4s -27° 17' 10" 11,8 Výveva 24. marec 1835 John Herschel
NGC 3052 galaxia 9h 54m 28s -18° 38' 20" 12,1 Hydra 7. február 1785 William Herschel
NGC 3053 galaxia 9h 55m 33,6s +16° 26' 0" 12,8 Lev 14. január 1787 William Herschel
NGC 3054 galaxia 9h 54m 28,7s -25° 42' 13" 11,4 Hydra 3. apríl 1859 Christian Heinrich Friedrich Peters
NGC 3055 galaxia 9h 55m 17,8s +4° 16' 10" 11,9 Sextant 24. január 1784 William Herschel
NGC 3056 galaxia 9h 54m 32,7s -28° 17' 54" 11,7 Výveva 30. marec 1835 John Herschel
NGC 3057 galaxia 10h 5m 39,5s +80° 17' 7" 12,9 Drak 26. september 1802 William Herschel
NGC 3058 galaxia 9h 53m 36,1s -12° 28' 56" 13,5 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3059 galaxia 9h 50m 8s -73° 55' 17" 10,8 Kýl 23. marec 1835 John Herschel
NGC 3060 galaxia 9h 56m 19,2s +16° 49' 53" 13 Lev 14. január 1787 William Herschel
NGC 3061 galaxia 9h 56m 11,9s +75° 51' 59" 13 Drak 2. apríl 1801 William Herschel
NGC 3062 galaxia 9h 56m 35,7s +1° 25' 45" 14,4 Sextant 30. apríl 1864 Albert Marth
NGC 3063 dvojhviezda 10h 1m 41,6s +72° 7' 4" - Veľký voz 3. apríl 1785 William Herschel
NGC 3064 galaxia 9h 55m 41,4s -6° 21' 51" 14,1 Sextant 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3065 galaxia 10h 1m 55,1s +72° 10' 12" 11,6 Veľký voz 3. apríl 1785 William Herschel
NGC 3066 galaxia 10h 2m 10s +72° 7' 32" 12,7 Veľký voz 30. september 1802 William Herschel
NGC 3067 galaxia 9h 58m 21,5s +32° 22' 12" 12 Lev 7. december 1785 William Herschel
NGC 3068 galaxia 9h 58m 40,1s +28° 52' 41" 14,4 Lev 12. marec 1785 William Herschel
NGC 3069 galaxia 9h 57m 56,7s +10° 25' 58" 14,2 Lev 15. marec 1876 Dreyer
NGC 3070 galaxia 9h 58m 6,9s +10° 21' 37" 12,2 Lev 15. marec 1784 William Herschel
NGC 3071 galaxia 9h 58m 52,9s +31° 37' 15" 14,5 Lev 10. marec 1886 Palisa
NGC 3072 galaxia 9h 57m 23,9s -19° 21' 17" 12,8 Hydra 7. február 1785 William Herschel
NGC 3073 galaxia 10h 0m 52,2s +55° 37' 6" 13 Veľký voz 1. apríl 1790 William Herschel
NGC 3074 galaxia 9h 59m 41,2s +35° 23' 36" 12,7 Malý lev 28. marec 1786 William Herschel
NGC 3075 galaxia 9h 58m 56,3s +14° 25' 10" 13,7 Lev 18. marec 1836 John Herschel
NGC 3076 galaxia 9h 57m 37,7s -18° 10' 42" 13,2 Hydra 12. február 1836 John Herschel
NGC 3077 galaxia 10h 3m 20,3s +68° 44' 6" 10 Veľký voz 8. november 1801 William Herschel
NGC 3078 galaxia 9h 58m 24,5s -26° 55' 34" 11,1 Hydra 9. december 1784 William Herschel
NGC 3079 galaxia 10h 1m 57,7s +55° 40' 53" 10,8 Veľký voz 1. apríl 1790 William Herschel
NGC 3080 galaxia 9h 59m 55,9s +13° 2' 39" 13,6 Lev 1. apríl 1794 William Herschel
NGC 3081 galaxia 9h 59m 29,5s -22° 49' 34" 12 Hydra 21. december 1786 William Herschel
NGC 3082 galaxia 9h 58m 52,9s -30° 21' 27" 12,5 Výveva 30. marec 1835 John Herschel
NGC 3083 galaxia 9h 59m 49,6s -2° 52' 39" 13,7 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3084 galaxia 9h 59m 6,1s -27° 7' 42" 12,4 Výveva 26. marec 1835 John Herschel
NGC 3085 galaxia 9h 59m 29,1s -19° 29' 34" 13 Hydra 23. marec 1835 John Herschel
NGC 3086 galaxia 10h 0m 10,9s -2° 58' 33" 13,9 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3087 galaxia 9h 59m 8,6s -34° 13' 32" 10,8 Výveva 2. február 1835 John Herschel
NGC 3088 galaxia 10h 1m 8,3s +22° 24' 22" 13,7 Lev 12. marec 1784 William Herschel
NGC 3089 galaxia 9h 59m 36,6s -28° 19' 52" 12,5 Výveva 5. február 1837 John Herschel
NGC 3090 galaxia 10h 0m 30,2s -2° 58' 7" 12,6 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3091 galaxia 10h 0m 14,1s -19° 38' 12" 11,2 Hydra 7. február 1785 William Herschel
NGC 3092 galaxia 10h 0m 47,4s -3° 0' 44" 13,5 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3093 galaxia 10h 0m 53,5s -2° 58' 17" 14,2 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3094 galaxia 10h 1m 25,9s +15° 46' 12" 12,5 Lev 31. december 1885 Palisa
NGC 3095 galaxia 10h 0m 5,7s -31° 33' 12" 11,6 Výveva 16. február 1836 John Herschel
NGC 3096 galaxia 10h 0m 33,1s -19° 39' 44" 13,8 Hydra 23. marec 1835 John Herschel
NGC 3097 neexistujúci objekt 10h 4m 16s +60° 7' 33" - Veľký voz 24. máj 1870 Austin
NGC 3098 galaxia 10h 2m 16,7s +24° 42' 41" 12,1 Lev 19. február 1827 John Herschel
NGC 3099 galaxia 10h 2m 36,5s +32° 42' 26" 13,5 Malý lev 7. december 1785 William Herschel
NGC 3100 galaxia 10h 0m 40,8s -31° 39' 51" 11,1 Výveva 16. február 1836 John Herschel
NGC 3101 galaxia 10h 1m 35,5s -2° 59' 41" 14,5 Sextant 22. január 1865 Albert Marth
NGC 3102 galaxia 10h 4m 31,7s +60° 6' 28" 13,3 Veľký voz 9. apríl 1793 William Herschel
NGC 3103 galaxia 10h 0m 40,8s -31° 39' 51" 11,1 Výveva 27. február 1886 Lewis A. Swift
NGC 3104 galaxia 10h 3m 57,1s +40° 45' 26" 13,2 Malý lev 18. marec 1787 William Herschel
NGC 3105 otvorená hviezdokopa 10h 0m 39,5s -54° 47' 15" 9,7 Plachty 10. apríl 1834 John Herschel
NGC 3106 galaxia 10h 4m 5,2s +31° 11' 9" 12,3 Malý lev 13. marec 1785 William Herschel
NGC 3107 galaxia 10h 4m 22,4s +13° 37' 19" 13 Lev 22. marec 1794 William Herschel
NGC 3108 galaxia 10h 2m 29,1s -31° 40' 33" 11,8 Výveva 28. január 1835 John Herschel
NGC 3109 galaxia 10h 3m 6,6s -26° 9' 30" 9,8 Hydra 26. marec 1835 John Herschel
NGC 3110 galaxia 10h 4m 1,9s -6° 28' 29" 12,7 Sextant 17. marec 1884 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3111 galaxia 10h 6m 7,4s +47° 15' 47" 13,3 Veľký voz 17. marec 1828 John Herschel
NGC 3112 galaxia 10h 3m 59s -20° 46' 56" 15,2 Hydra 1886 Stone
NGC 3113 galaxia 10h 4m 26s -28° 26' 41" 12,6 Výveva 5. február 1837 John Herschel
NGC 3114 otvorená hviezdokopa 10h 2m 36s -60° 7' 0" 4,2 Kýl 8. máj 1826 Dunlop
NGC 3115 galaxia 10h 5m 14,1s -7° 43' 5" 9,1 Sextant 22. február 1787 William Herschel
NGC 3116 galaxia 10h 6m 45s +31° 5' 54" 14,5 Malý lev 10. marec 1886 Palisa
NGC 3117 galaxia 10h 6m 10,4s +2° 54' 48" 13,3 Sextant 15. marec 1877 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3118 galaxia 10h 7m 11,4s +33° 1' 38" 13,5 Malý lev 16. marec 1884 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3119 galaxia 10h 6m 47,8s +14° 18' 20" 14,3 Lev 14. december 1863 Albert Marth
NGC 3120 galaxia 10h 5m 22,8s -34° 13' 15" 12,7 Výveva 22. január 1838 John Herschel
NGC 3121 galaxia 10h 6m 51,8s +14° 22' 26" 12,9 Lev 31. marec 1848 Lassell
NGC 3122 galaxia 10h 4m 1,9s -6° 28' 29" 12,7 Sextant 5. marec 1785 William Herschel
NGC 3123 neexistujúci objekt 10h 7m 1,8s +0° 4' 2" - Sextant 31. marec 1859 Coolidge
NGC 3124 galaxia 10h 6m 40s -19° 13' 18" 12 Hydra 23. marec 1835 John Herschel
NGC 3125 galaxia 10h 6m 33,2s -29° 56' 8" 12,5 Výveva 30. marec 1835 John Herschel
NGC 3126 galaxia 10h 8m 20,6s +31° 51' 49" 12,7 Malý lev 30. apríl 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3127 galaxia 10h 6m 24,7s -16° 7' 34" 13,8 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3128 galaxia 10h 6m 1,4s -16° 7' 22" 13,5 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3129 dvojhviezda 10h 8m 19,2s +18° 25' 54" - Lev 21. marec 1784 William Herschel
NGC 3130 galaxia 10h 8m 12,3s +9° 58' 36" 13,4 Lev 21. január 1828 John Herschel
NGC 3131 galaxia 10h 8m 36,2s +18° 13' 52" 13,1 Lev 17. marec 1831 John Herschel
NGC 3132 planetárna hmlovina 10h 7m 1,8s -40° 26' 10" 9,2 Plachty 2. marec 1835 John Herschel
NGC 3133 galaxia 10h 7m 12,7s -11° 57' 55" 14,5 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3134 galaxia 10h 12m 29,1s +12° 22' 37" 13,7 Lev 6. február 1878 Todd
NGC 3135 galaxia 10h 10m 54,4s +45° 57' 2" 13,6 Veľký voz 19. marec 1828 John Herschel
NGC 3136 galaxia 10h 5m 48,2s -67° 22' 39" 10,7 Kýl 31. január 1835 John Herschel
NGC 3137 galaxia 10h 9m 7,4s -29° 3' 49" 11,5 Výveva 5. február 1837 John Herschel
NGC 3138 galaxia 10h 9m 16,6s -11° 57' 26" 14,8 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3139 galaxia 10h 10m 5,1s -11° 46' 40" 13,5 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3140 galaxia 10h 9m 27,8s -16° 37' 40" 14,2 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3141 galaxia 10h 9m 19,8s -16° 39' 11" 15,4 Hydra 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 3142 galaxia 10h 10m 6,4s -8° 28' 46" 13,8 Sextant 5. máj 1836 John Herschel
NGC 3143 galaxia 10h 10m 3,9s -12° 34' 55" 14,3 Hydra 1880 Common
NGC 3144 galaxia 10h 15m 32,1s +74° 13' 14" 13,3 Drak 25. september 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3145 galaxia 10h 10m 9,9s -12° 26' 4" 11,7 Hydra 19. marec 1786 William Herschel
NGC 3146 galaxia 10h 11m 9,8s -20° 52' 15" 13,2 Hydra 1886 Stone
NGC 3147 galaxia 10h 16m 53,2s +73° 24' 1" 10,6 Drak 3. apríl 1785 William Herschel
NGC 3148 hviezda 10h 13m 43,8s +50° 29' 49" - Veľký voz 17. február 1831 John Herschel
NGC 3149 galaxia 10h 3m 43,4s -80° 25' 20" 12,3 Chameleón 24. február 1835 John Herschel
NGC 3150 galaxia 10h 13m 26,2s +38° 39' 29" 14,6 Malý lev 1. február 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 3151 galaxia 10h 13m 29s +38° 37' 13" 14,1 Malý lev 1. február 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 3152 galaxia 10h 13m 34,1s +38° 50' 37" 14,6 Malý lev 27. marec 1854 William Parsons Rosse
NGC 3153 galaxia 10h 12m 50,5s +12° 40' 0" 12,8 Lev 19. marec 1784 William Herschel
NGC 3154 galaxia 10h 13m 1,1s +17° 2' 4" 13,5 Lev 12. marec 1880 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3155 galaxia 10h 17m 39,7s +74° 20' 52" 12,9 Drak 2. apríl 1801 William Herschel
NGC 3156 galaxia 10h 12m 41,1s +3° 7' 47" 12,1 Sextant 13. december 1784 William Herschel
NGC 3157 galaxia 10h 11m 42,4s -31° 38' 34" 13,2 Výveva 28. január 1835 John Herschel
NGC 3158 galaxia 10h 13m 50,5s +38° 45' 56" 11,9 Malý lev 17. marec 1787 William Herschel
NGC 3159 galaxia 10h 13m 52,8s +38° 39' 18" 13,6 Malý lev 1. február 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 3160 galaxia 10h 13m 55,2s +38° 50' 34" 14,3 Malý lev 27. marec 1854 William Parsons Rosse
NGC 3161 galaxia 10h 13m 59,1s +38° 39' 28" 14,5 Malý lev 1. február 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 3162 galaxia 10h 13m 31,5s +22° 44' 14" 11,4 Lev 12. marec 1784 William Herschel
NGC 3163 galaxia 10h 14m 7,1s +38° 39' 10" 13,3 Malý lev 17. marec 1787 William Herschel
NGC 3164 galaxia 10h 15m 11,5s +56° 40' 20" 13,6 Veľký voz 9. február 1831 John Herschel
NGC 3165 galaxia 10h 13m 31,4s +3° 22' 30" 13,9 Sextant 30. január 1856 William Parsons Rosse
NGC 3166 galaxia 10h 13m 45,5s +3° 25' 33" 10,5 Sextant 19. december 1783 William Herschel
NGC 3167 neexistujúci objekt 10h 14m 36s +29° 35' 48" - Malý lev 1. máj 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3168 galaxia 10h 16m 23s +60° 14' 6" 13,4 Veľký voz 25. marec 1832 John Herschel
NGC 3169 galaxia 10h 14m 14,7s +3° 28' 1" 10,3 Sextant 19. december 1783 William Herschel
NGC 3170 dvojhviezda 10h 16m 14,4s +46° 36' 45" - Veľký voz 19. marec 1828 John Herschel
NGC 3171 galaxia 10h 15m 36,8s -20° 38' 51" 12,9 Hydra 1886 Stone
NGC 3172 galaxia 11h 47m 14,5s +89° 5' 37" 14,4 Malý voz 4. október 1831 John Herschel
NGC 3173 galaxia 10h 14m 35s -27° 41' 36" 12,9 Výveva 24. marec 1835 John Herschel
NGC 3174 galaxia 10h 15m 32,1s +74° 13' 14" 13,3 Drak 2. apríl 1801 William Herschel
NGC 3175 galaxia 10h 14m 42,3s -28° 52' 16" 11,3 Výveva 30. marec 1835 John Herschel
NGC 3176 neexistujúci objekt 10h 15m 18s -19° 1' 0" - Hydra 1886 Stone
NGC 3177 galaxia 10h 16m 34,1s +21° 7' 23" 12,2 Lev 12. marec 1784 William Herschel
NGC 3178 galaxia 10h 16m 9,4s -15° 47' 28" 12,7 Hydra 16. marec 1836 John Herschel
NGC 3179 galaxia 10h 17m 57,2s +41° 6' 53" 13,1 Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3180 hviezdna asociácia 10h 18m 10,7s +41° 26' 57" - Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3181 hviezdna asociácia 10h 18m 11,5s +41° 24' 48" - Veľký voz 25. január 1851 William Parsons Rosse
NGC 3182 galaxia 10h 19m 33s +58° 12' 22" 12 Veľký voz 8. apríl 1793 William Herschel
NGC 3183 galaxia 10h 21m 48,6s +74° 10' 38" 11,8 Drak 28. september 1865 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3184 galaxia 10h 18m 17s +41° 25' 24" 9,6 Veľký voz 18. marec 1787 William Herschel
NGC 3185 galaxia 10h 17m 38,4s +21° 41' 19" 12 Lev 18. január 1850 William Parsons Rosse
NGC 3186 galaxia 10h 15m 53,4s +6° 57' 52" 14,2 Lev 25. marec 1865 Albert Marth
NGC 3187 galaxia 10h 17m 47,7s +21° 52' 26" 12,9 Lev 25. január 1850 William Parsons Rosse
NGC 3188 galaxia 10h 19m 42,9s +57° 25' 23" 13,8 Veľký voz 8. apríl 1793 William Herschel
NGC 3189 hviezdna asociácia 10h 18m 4,2s +21° 49' 56" - Lev 8. január 1850 William Parsons Rosse
NGC 3190 galaxia 10h 18m 5,6s +21° 49' 58" 11,1 Lev 12. marec 1784 William Herschel
NGC 3191 galaxia 10h 19m 5,1s +46° 27' 18" 13,2 Veľký voz 19. marec 1828 John Herschel
NGC 3192 galaxia 10h 19m 5,1s +46° 27' 18" 13,2 Veľký voz 5. február 1788 William Herschel
NGC 3193 galaxia 10h 18m 24,8s +21° 53' 38" 10,8 Lev 12. marec 1784 William Herschel
NGC 3194 galaxia 10h 17m 39,7s +74° 20' 52" 12,9 Drak 2. apríl 1801 William Herschel
NGC 3195 planetárna hmlovina 10h 9m 21,1s -80° 51' 29" 11,6 Chameleón 24. február 1835 John Herschel
NGC 3196 galaxia 10h 18m 49s +27° 40' 10" 14,9 Lev 11. apríl 1785 William Herschel
NGC 3197 galaxia 10h 14m 27,3s +77° 49' 13" 13,5 Drak 2. apríl 1801 William Herschel
NGC 3198 galaxia 10h 19m 54,9s +45° 33' 0" 10,2 Veľký voz 15. január 1788 William Herschel
NGC 3199 emisná hmlovina 10h 17m 24s -57° 55' 18" - Kýl 1. apríl 1834 John Herschel
NGC 3200 galaxia 10h 18m 36,4s -17° 58' 56" 12,1 Hydra 10. apríl 1882 Holden
NGC 3201 guľová hviezdokopa 10h 17m 36,8s -46° 24' 38" 6,9 Plachty 1. máj 1826 Dunlop
NGC 3202 galaxia 10h 20m 31,6s +43° 1' 17" 13,2 Veľký voz 3. február 1788 William Herschel
NGC 3203 galaxia 10h 19m 33,6s -26° 41' 56" 12,2 Hydra 24. marec 1835 John Herschel
NGC 3204 galaxia 10h 20m 11,2s +27° 49' 2" 13,8 Lev 24. december 1827 John Herschel
NGC 3205 galaxia 10h 20m 50s +42° 58' 18" 13,2 Veľký voz 3. február 1788 William Herschel
NGC 3206 galaxia 10h 21m 47,6s +56° 55' 51" 11,9 Veľký voz 8. apríl 1793 William Herschel
NGC 3207 galaxia 10h 21m 0,5s +42° 59' 9" 13,7 Veľký voz 3. február 1788 William Herschel
NGC 3208 galaxia 10h 19m 41,4s -25° 48' 52" 12,7 Hydra 1886 Stone
NGC 3209 galaxia 10h 20m 38,5s +25° 30' 17" 12,7 Lev 19. február 1827 John Herschel
NGC 3210 dvojhviezda 10h 27m 59,2s +79° 49' 59" - Drak 26. september 1802 William Herschel
NGC 3211 planetárna hmlovina 10h 17m 50,4s -62° 40' 12" 10,7 Kýl 7. marec 1837 John Herschel
NGC 3212 galaxia 10h 28m 16,4s +79° 49' 26" 13,7 Drak 26. september 1802 William Herschel
NGC 3213 galaxia 10h 21m 17,4s +19° 39' 6" 13,5 Lev 13. marec 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3214 galaxia 10h 23m 8,7s +57° 2' 20" 14,4 Veľký voz 9. marec 1874 Copeland
NGC 3215 galaxia 10h 28m 40,8s +79° 48' 45" 13,2 Drak 26. september 1802 William Herschel
NGC 3216 galaxia 10h 21m 41,2s +23° 55' 24" 13,7 Lev 10. apríl 1785 William Herschel
NGC 3217 galaxia 10h 23m 32,6s +10° 57' 35" 14,6 Lev 4. marec 1878 Todd
NGC 3218 galaxia 10h 21m 48,6s +74° 10' 38" 11,8 Drak 2. apríl 1801 William Herschel
NGC 3219 galaxia 10h 22m 37,4s +38° 34' 47" 13,2 Malý lev 11. apríl 1882 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 3220 galaxia 10h 23m 44,7s +57° 1' 36" 13,1 Veľký voz 8. apríl 1793 William Herschel
NGC 3221 galaxia 10h 22m 20,2s +21° 34' 8" 13,4 Lev 1. január 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3222 galaxia 10h 22m 34,4s +19° 53' 12" 13 Lev 1. marec 1855 Winnecke
NGC 3223 galaxia 10h 21m 34,8s -34° 16' 1" 11 Výveva 2. február 1835 John Herschel
NGC 3224 galaxia 10h 21m 41,1s -34° 41' 46" 11,3 Výveva 18. apríl 1835 John Herschel
NGC 3225 galaxia 10h 25m 9,9s +58° 8' 59" 12,6 Veľký voz 8. apríl 1793 William Herschel
NGC 3226 galaxia 10h 23m 26,9s +19° 53' 51" 11,4 Lev 15. február 1784 William Herschel
NGC 3227 galaxia 10h 23m 30,4s +19° 51' 55" 10,4 Lev 15. február 1784 William Herschel
NGC 3228 otvorená hviezdokopa 10h 21m 22s -51° 43' 42" 6 Plachty 1751 Lacaille
NGC 3229 trojhviezda 10h 23m 24,6s +0° 3' 56" - Sextant 31. marec 1859 Coolidge
NGC 3230 galaxia 10h 23m 44s +12° 34' 3" 13,3 Lev 24. marec 1830 John Herschel
NGC 3231 otvorená hviezdokopa 10h 26m 57,8s +66° 48' 45" - Veľký voz 3. apríl 1832 John Herschel
NGC 3232 galaxia 10h 24m 24,4s +28° 1' 42" 14,4 Malý lev 29. december 1861 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3233 galaxia 10h 21m 57,5s -22° 16' 4" 12,6 Hydra 1886 Stone
NGC 3234 galaxia 10h 24m 59,3s +28° 1' 27" 13,5 Malý lev 24. december 1827 John Herschel
NGC 3235 galaxia 10h 24m 59,3s +28° 1' 27" 13,5 Malý lev 29. december 1861 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 3236 galaxia 10h 26m 48,4s +61° 16' 24" 14,4 Veľký voz 25. marec 1832 John Herschel
NGC 3237 galaxia 10h 25m 43,4s +39° 38' 50" 13 Veľký voz 18. marec 1787 William Herschel
NGC 3238 galaxia 10h 26m 42,9s +57° 13' 34" 13,2 Veľký voz 8. apríl 1793 William Herschel
NGC 3239 galaxia 10h 25m 5,5s +17° 9' 37" 11,1 Lev 21. marec 1784 William Herschel
NGC 3240 galaxia 10h 24m 30,9s -21° 47' 29" 13,2 Hydra 20. marec 1835 John Herschel
NGC 3241 galaxia 10h 24m 17s -32° 29' 0" 12,1 Výveva 16. február 1836 John Herschel
NGC 3242 planetárna hmlovina 10h 24m 46,1s -18° 38' 31" 7,7 Hydra 7. február 1785 William Herschel
NGC 3243 galaxia 10h 26m 21,3s -2° 37' 20" 12,8 Sextant 2. apríl 1886 Lewis A. Swift
NGC 3244 galaxia 10h 25m 28,8s -39° 49' 40" 12,3 Výveva 22. apríl 1835 John Herschel
NGC 3245 galaxia 10h 27m 18,2s +28° 30' 28" 10,7 Malý lev 11. apríl 1785 William Herschel
NGC 3246 galaxia 10h 26m 41,9s +3° 51' 45" 12,9 Sextant 9. apríl 1828 John Herschel
NGC 3247 otvorená hviezdokopa 10h 24m 12s -57° 45' 48" 7,6 Kýl 1. apríl 1834 John Herschel
NGC 3248 galaxia 10h 27m 45,3s +22° 50' 51" 12,6 Lev 10. apríl 1785 William Herschel
NGC 3249 galaxia 10h 26m 22s -34° 57' 50" 13,2 Výveva 2. február 1835 John Herschel
NGC 3250 galaxia 10h 26m 32,1s -39° 56' 37" 11,2 Výveva 1. február 1835 John Herschel