Zoznam obcí departementu Tarn-et-Garonne

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Kompletný zoznam 195 obcí departementu Tarn-et-Garonne.

INSEE PSČ Obec
82001 82290 Albefeuille-Lagarde
82002 82350 Albias
82003 82210 Angeville
82004 82120 Asques
82005 82600 Aucamville
82006 82500 Auterive
82007 82220 Auty
82008 82340 Auvillar
82009 82120 Balignac
82010 82340 Bardigues
82011 82290 Barry-d'Islemade
82012 82100 Les Barthes
82013 82500 Beaumont-de-Lomagne
82014 82600 Beaupuy
82015 82500 Belbèse
82016 82150 Belvèze
82017 82170 Bessens
82018 82800 Bioule
82019 82200 Boudou
82020 82600 Bouillac
82021 82110 Bouloc
82022 82190 Bourg-de-Visa
82023 82700 Bourret
82024 82190 Brassac
82025 82710 Bressols
82026 82800 Bruniquel
82027 82370 Campsas
82028 82170 Canals
82029 82160 Castanet
82030 82100 Castelferrus
82031 82210 Castelmayran
82032 82400 Castelsagrat
82033 82100 Castelsarrasin
82034 82120 Castéra-Bouzet
82035 82210 Caumont
82036 82500 Le Causé
82037 82300 Caussade
82038 82160 Caylus
82039 82440 Cayrac
82040 82240 Cayriech
82041 82140 Cazals
82042 82110 Cazes-Mondenard
82043 82600 Comberouger
82044 82370 Corbarieu
82045 82700 Cordes-Tolosannes
82046 82210 Coutures
82047 82500 Cumont
82048 82170 Dieupentale
82049 82340 Donzac
82050 82340 Dunes
82051 82390 Durfort-Lacapelette
82052 82700 Escatalens
82053 82500 Escazeaux
82054 82400 Espalais
82055 82500 Esparsac
82056 82160 Espinas
82057 82170 Fabas
82058 82210 Fajolles
82059 82500 Faudoas
82060 82190 Fauroux
82061 82140 Féneyrols
82062 82700 Finhan
82063 82100 Garganvillar
82064 82500 Gariès
82065 82400 Gasques
82066 82230 Génébrières
82067 82120 Gensac
82068 82500 Gimat
82069 82330 Ginals
82070 82500 Glatens
82071 82500 Goas
82072 82400 Golfech
82073 82400 Goudourville
82074 82120 Gramont
82075 82170 Grisolles
82076 82130 L'Honor-de-Cos
82077 82220 Labarthe
82078 82240 Labastide-de-Penne
82080 82100 Labastide-du-Temple
82079 82370 Labastide-Saint-Pierre
82081 82100 Labourgade
82082 82160 Lacapelle-Livron
82083 82120 Lachapelle
82084 82190 Lacour
82085 82290 Lacourt-Saint-Pierre
82086 82100 Lafitte
82087 82130 Lafrançaise
82088 82250 Laguépie
82089 82360 Lamagistère
82090 82130 Lamothe-Capdeville
82091 82500 Lamothe-Cumont
82092 82240 Lapenche
82093 82500 Larrazet
82094 82110 Lauzerte
82095 82240 Lavaurette
82097 82120 Lavit
82098 82230 Léojac
82099 82200 Lizac
82100 82160 Loze
82101 82200 Malause
82102 82120 Mansonville
82103 82500 Marignac
82104 82120 Marsac
82105 82600 Mas-Grenier
82106 82500 Maubec
82107 82120 Maumusson
82108 82290 Meauzac
82109 82210 Merles
82110 82440 Mirabel
82111 82190 Miramont-de-Quercy
82112 82200 Moissac
82113 82220 Molières
82114 82170 Monbéqui
82115 82230 Monclar-de-Quercy
82116 82110 Montagudet
82117 82150 Montaigu-de-Quercy
82118 82100 Montaïn
82119 82270 Montalzat
82120 82130 Montastruc
82121 82000 Montauban
82122 82110 Montbarla
82123 82700 Montbartier
82124 82290 Montbeton
82125 82700 Montech
82126 82300 Monteils
82127 82200 Montesquieu
82128 82270 Montfermier
82129 82120 Montgaillard
82130 82400 Montjoi
82131 82270 Montpezat-de-Quercy
82132 82800 Montricoux
82133 82160 Mouillac
82134 82800 Nègrepelisse
82135 82370 Nohic
82136 82370 Orgueil
82137 82160 Parisot
82138 82400 Perville
82139 82340 Le Pin
82140 82130 Piquecos
82141 82400 Pommevic
82142 82170 Pompignan
82143 82120 Poupas
82144 82220 Puycornet
82146 82120 Puygaillard-de-Lomagne
82145 82800 Puygaillard-de-Quercy
82147 82160 Puylagarde
82148 82240 Puylaroque
82149 82440 Réalville
82150 82370 Reyniès
82151 82150 Roquecor
82152 82100 Saint-Aignan
82154 82110 Saint-Amans-de-Pellagal
82153 82150 Saint-Amans-du-Pech
82155 82140 Saint-Antonin-Noble-Val
82156 82210 Saint-Arroumex
82157 82150 Saint-Beauzeil
82158 82340 Saint-Cirice
82159 82300 Saint-Cirq
82160 82400 Saint-Clair
82164 82110 Sainte-Juliette
82161 82410 Saint-Etienne-de-Tulmont
82162 82240 Saint-Georges
82163 82120 Saint-Jean-du-Bouzet
82165 82340 Saint-Loup
82166 82340 Saint-Michel
82167 82370 Saint-Nauphary
82168 82190 Saint-Nazaire-de-Valentane
82169 82210 Saint-Nicolas-de-la-Grave
82170 82400 Saint-Paul-d'Espis
82171 82700 Saint-Porquier
82172 82160 Saint-Projet
82173 82600 Saint-Sardos
82174 82300 Saint-Vincent
82175 82400 Saint-Vincent-Lespinasse
82176 82230 La Salvetat-Belmontet
82177 82110 Sauveterre
82178 82600 Savenès
82179 82240 Septfonds
82180 82500 Sérignac
82181 82340 Sistels
82182 82190 Touffailles
82183 82110 Tréjouls
82184 82800 Vaïssac
82185 82150 Valeilles
82186 82400 Valence
82187 82330 Varen
82188 82370 Varennes
82189 82220 Vazerac
82190 82600 Verdun-sur-Garonne
82191 82330 Verfeil
82192 82230 Verlhac-Tescou
82193 82500 Vigueron
82194 82370 Villebrumier
82096 82290 La Ville-Dieu-du-Temple
82195 82130 Villemade