Zoznam obcí v Maďarsku (S)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno S.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku


Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Ságújfalu obec Nógrád Salgótarjáni 1 028 3162
Ságvár obec Somogy Siófoki 1 790 8654
Sajóbábony veľká obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 3 140 3792
Sajóecseg obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 055 3793
Sajógalgóc obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 400 3636
Sajóhídvég obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 100 3576
Sajóivánka obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 619 3720
Sajókápolna obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 441 3773
Sajókaza obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 3 636 3720
Sajókeresztúr obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 538 3791
Sajólád obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 3 074 3572
Sajólászlófalva obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 462 3773
Sajómercse obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 276 3656
Sajónémeti obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 596 3652
Sajóörös obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 1 176 3586
Sajópálfala obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 809 3714
Sajópetri obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 510 3573
Sajópüspöki obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 588 3653
Sajósenye obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 452 3712
Sajószentpéter mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 13 252 3770
Sajószöged obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 2 355 3599
Sajóvámos obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 2 250 3712
Sajóvelezd obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 909 3656
Sajtoskál obec Vas Csepregi 442 9632
Salföld obec Veszprém Tapolcai 62 8256
Salgótarján mszékh., m.jog Nógrád Salgótarjáni 44 423 3100
Salköveskút obec Vas Szombathelyi 432 9742
Salomvár obec Zala Zalaegerszegi 596 8995
Sály obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 2 234 3425
Sámod obec Baranya Sellyei 226 7841
Sámsonháza obec Nógrád Bátonyterenyei 286 3074
Sand obec Zala Nagykanizsai 482 8824
Sándorfalva mesto Csongrád Szegedi 7 954 6762
Sántos obec Somogy Kaposvári 591 7479
Sáp obec Hajdú-Bihar Püspökladányi 1 046 4176
Sáránd obec Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 2 327 4272
Sárazsadány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 262 3942
Sárbogárd mesto Fejér Sárbogárdi 13 432 7000
Sáregres obec Fejér Sárbogárdi 821 7014
Sárfimizdó obec Vas Vasvári 108 9813
Sárhida obec Zala Zalaegerszegi 812 8944
Sárisáp obec Komárom-Esztergom Dorogi 2 949 2523
Sarkad mesto Békés Sarkadi 10 985 5720
Sarkadkeresztúr obec Békés Sarkadi 1 863 5731
Sárkeresztes obec Fejér Székesfehérvári 1 478 8051
Sárkeresztúr obec Fejér Abai 2 516 8125
Sárkeszi obec Fejér Székesfehérvári 591 8144
Sármellék obec Zala Keszthely–Hévízi 1 848 8391
Sárok obec Baranya Mohácsi 168 7781
Sárosd veľká obec Fejér Adonyi 3 473 2433
Sárospatak mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 14 505 3950
Sárpilis obec Tolna Szekszárdi 707 7145
Sárrétudvari veľká obec Hajdú-Bihar Püspökladányi 3 063 4171
Sarród obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 000 9435
Sárszentágota obec Fejér Abai 1 391 8126
Sárszentlőrinc obec Tolna Paksi 1 033 7047
Sárszentmihály obec Fejér Székesfehérvári 2 833 8143
Sarud obec Heves Füzesabonyi 5 164 3386
Sárvár mesto Vas Sárvári 15 545 9600
Sásd mesto Baranya Sásdi 3 548 7370
Sáska obec Veszprém Tapolcai 277 8308
Sáta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 1 395 3659
Sátoraljaújhely mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 17 992 3980
Sátorhely obec Baranya Mohácsi 710 7785
Sávoly obec Somogy Marcali 529 8732
obec Vas Szombathelyi 1 156 9789
Segesd obec Somogy Nagyatádi 2 694 7562
Selyeb obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 495 3809
Sellye mesto Baranya Sellyei 3 096 7960
Semjén obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 447 3974
Semjénháza obec Zala Letenyei 704 8862
Sénye obec Zala Zalaszentgróti 42 8788
Sényő obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 1 399 4533
Seregélyes veľká obec Fejér Abai 4 642 8111
Serényfalva obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 1 101 3729
Sérsekszőlős obec Somogy Tabi 161 8660
Sikátor obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 341 8439
Siklós mesto Baranya Siklósi 10 292 7800
Siklósbodony obec Baranya Siklósi 142 7814
Siklósnagyfalu obec Baranya Siklósi 433 7823
Sima obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 23 3881
Simaság obec Vas Csepregi 624 9633
Simonfa obec Somogy Kaposvári 413 7474
Simontornya mesto Tolna Tamási 4 608 7081
Sióagárd obec Tolna Szekszárdi 1 420 7171
Siófok mesto Somogy Siófoki 23 622 8600
Siójut obec Somogy Siófoki 545 8652
Sirok obec Heves Pétervásárai 6 339 3332
Sitke obec Vas Sárvári 681 9671
Sobor obec Győr-Moson-Sopron Téti 327 9315
Sokorópátka obec Győr-Moson-Sopron Téti 1 061 9112
Solt mesto Bács-Kiskun Kalocsai 7 087 6320
Soltszentimre obec Bács-Kiskun Kiskőrösi 1 438 6223
Soltvadkert mesto Bács-Kiskun Kiskőrösi 7 771 6230
Sóly obec Veszprém Veszprémi 406 8193
Solymár veľká obec Pest Pilisvörösvári 9 118 2083
Som obec Somogy Siófoki 719 8655
Somberek obec Baranya Mohácsi 1 550 7728
Somlójenő obec Veszprém Ajkai 313 8478
Somlószőlős obec Veszprém Ajkai 711 8483
Somlóvásárhely obec Veszprém Ajkai 1 125 8481
Somlóvecse obec Veszprém Ajkai 97 8484
Somodor obec Somogy Kaposvári 444 7454
Somogyacsa obec Somogy Tabi 229 7283
Somogyapáti obec Baranya Szigetvári 567 7922
Somogyaracs obec Somogy Barcsi 232 7584
Somogyaszaló obec Somogy Kaposvári 786 7452
Somogybabod obec Somogy Fonyódi 523 8684
Somogybükkösd obec Somogy Csurgói 117 8858
Somogycsicsó obec Somogy Csurgói 230 8726
Somogydöröcske obec Somogy Tabi 196 7284
Somogyegres obec Somogy Tabi 238 8660
Somogyfajsz obec Somogy Marcali 548 8708
Somogygeszti obec Somogy Kaposvári 592 7455
Somogyhárságy obec Baranya Szigetvári 500 7925
Somogyhatvan obec Baranya Szigetvári 407 7921
Somogyjád obec Somogy Kaposvári 1 645 7443
Somogymeggyes obec Somogy Tabi 597 8673
Somogysámson obec Somogy Marcali 810 8733
Somogysárd obec Somogy Kaposvári 1 361 7435
Somogysimonyi obec Somogy Marcali 85 8737
Somogyszentpál obec Somogy Marcali 807 8705
Somogyszil obec Somogy Kaposvári 827 7276
Somogyszob obec Somogy Nagyatádi 1 773 7563
Somogytúr obec Somogy Fonyódi 430 8683
Somogyudvarhely obec Somogy Csurgói 1 202 7515
Somogyvámos obec Somogy Lengyeltóti 806 8699
Somogyvár obec Somogy Lengyeltóti 2 013 8698
Somogyviszló obec Baranya Szigetvári 272 7922
Somogyzsitfa obec Somogy Marcali 662 8734
Sonkád obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 717 4954
Soponya veľká obec Fejér Abai 2 057 8123
Sopron m.jog. mesto Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 55 932 9400
Sopronhorpács obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 859 9463
Sopronkövesd obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 213 9483
Sopronnémeti obec Győr-Moson-Sopron Csornai 285 9325
Sorkifalud obec Vas Szombathelyi 676 9774
Sorkikápolna obec Vas Szombathelyi 266 9774
Sormás obec Zala Nagykanizsai 911 8881
Sorokpolány obec Vas Szombathelyi 842 9773
Sóshartyán obec Nógrád Salgótarjáni 958 3131
Sóskút obec Pest Budaörsi 2 975 2038
Sóstófalva obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi 305 3716
Sósvertike obec Baranya Sellyei 218 7960
Sótony obec Vas Sárvári 696 9681
Söjtör obec Zala Zalaegerszegi 1 628 8897
Söpte obec Vas Szombathelyi 821 9743
Söréd obec Fejér Móri 440 8072
Sukoró obec Fejér Gárdonyi 923 8096
Sumony obec Baranya Szentlőrinci 508 7960
Súr obec Komárom-Esztergom Kisbéri 1 332 2889
Surd obec Zala Nagykanizsai 690 8856
Sükösd veľká obec Bács-Kiskun Bajai 4 025 6346
Sülysáp veľká obec Pest Monori 7 832 2241
Sümeg mesto Veszprém Sümegi 6 784 8330
Sümegcsehi obec Zala Zalaszentgróti 647 8357
Sümegprága obec Veszprém Sümegi 692 8351
Süttő obec Komárom-Esztergom Esztergomi 2 011 2543
Szabadbattyán veľká obec Fejér Székesfehérvári 4 544 8151
Szabadegyháza obec Fejér Adonyi 2 230 2432
Szabadhídvég obec Fejér Enyingi 984
Szabadi obec Somogy Kaposvári 335 7253
Szabadkígyós obec Békés Gyulai 3 030 5712
Szabadszállás mesto Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 6 701 6080
Szabadszentkirály obec Baranya Szentlőrinci 784 7951
Szabás obec Somogy Nagyatádi 616 7544
Szabolcs obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Tiszavasvári 425 4467
Szabolcsbáka obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 291 4547
Szabolcsveresmart obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 765 4496
Szada obec Pest Gödöllői 3 434 2111
Szágy obec Baranya Sásdi 187 7383
Szajk obec Baranya Mohácsi 794 7753
Szajla obec Heves Pétervásárai 870 3334
Szajol obec Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi 4 060 5081
Szakácsi obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 148 3786
Szakadát obec Tolna Tamási 316 7071
Szakáld obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 567 3596
Szakály obec Tolna Tamási 1 694 7192
Szakcs obec Tolna Dombóvári 1 026 7213
Szakmár obec Bács-Kiskun Kalocsai 1 384 6336
Szaknyér obec Vas Őriszentpéteri 73 9934
Szakoly obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói 2 902 4234
Szakony obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 524 9474
Szakonyfalu obec Vas Szentgotthárdi 369 9983
Szákszend obec Komárom-Esztergom Oroszlányi 1 521 2856
Szalafő obec Vas Őriszentpéteri 237 9942
Szalánta obec Baranya Pécsi 1 178 7811
Szalapa obec Zala Zalaszentgróti 233 8341
Szalaszend obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 1 163 3863
Szalatnak obec Baranya Komlói 413 7334
Szálka obec Tolna Szekszárdi 580 7121
Szalkszentmárton obec Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 3 009 6086
Szalmatercs obec Nógrád Salgótarjáni 518 3163
Szalonna obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 1 066 3754
Szamosangyalos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 601 4767
Szamosbecs obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 389 4745
Szamoskér obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 449 4721
Szamossályi obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 766 4735
Szamostatárfalva obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 342 4746
Szamosújlak obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 428 4734
Szamosszeg obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 046 4824
Szanda obec Nógrád Balassagyarmati 715 2697
Szank obec Bács-Kiskun Kiskunmajsai 2 545 6131
Szántód obec Somogy Balatonföldvári 370 8622
Szany veľká obec Győr-Moson-Sopron Csornai 2 269 9317
Szápár obec Veszprém Zirci 563 8423
Szaporca obec Baranya Siklósi 267 7843
Szár obec Fejér Bicskei 1 683 2066
Szárász obec Baranya Komlói 58 7184
Szárazd obec Tolna Tamási 282 7063
Szárföld obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 852 9353
Szárliget obec Komárom-Esztergom Tatabányai 2 181 2067
Szarvas mesto Békés Szarvasi 18 475 5540
Szarvasgede obec Nógrád Pásztói 451 3051
Szarvaskend obec Vas Körmendi 240 9913
Szarvaskő obec Heves Egri 1 257 3323
Szászberek obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 952 5053
Szászfa obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 182 3821
Szászvár veľká obec Baranya Komlói 2 696 7349
Szatmárcseke obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 1 558 4945
Szátok obec Nógrád Rétsági 558 2656
Szatta obec Vas Őriszentpéteri 79 9938
Szatymaz obec Csongrád Szegedi 4 323 6763
Szava obec Baranya Siklósi 362 7813
Százhalombatta mesto Pest Budaörsi 17 277 2440
Szebény obec Baranya Mohácsi 473 7725
Szécsénke obec Nógrád Balassagyarmati 271 2692
Szécsény mesto Nógrád Szécsényi 6 479 3170
Szécsényfelfalu obec Nógrád Szécsényi 517 3135
Szécsisziget obec Zala Lenti 260 8879
Szederkény obec Baranya Mohácsi 1 854 7751
Szedres obec Tolna Szekszárdi 2 499 7056
Szeged mszékh., m.jog Csongrád Szegedi 162 860 6720
Szegerdő obec Somogy Marcali 273 8732
Szeghalom mesto Békés Szeghalmi 10 151 5520
Szegi obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji 338 3918
Szegilong obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji 234 3918
Szegvár veľká obec Csongrád Szentesi 4 937 6635
Székely obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 1 116 4534
Székelyszabar obec Baranya Mohácsi 644 7737
Székesfehérvár mszékh., m.jog Fejér Székesfehérvári 102 670 8000
Székkutas obec Csongrád Hódmezővásárhelyi 2 632 6821
Szekszárd mszékh., m.jog Tolna Szekszárdi 35 323 7100
Szeleste obec Vas Sárvári 696 9622
Szelevény obec Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 1 224 5476
Szellő obec Baranya Pécsváradi 179 7661
Szemely obec Baranya Pécsi 457 7763
Szemenye obec Vas Vasvári 359 9685
Szemere obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 390 3866
Szendehely obec Nógrád Rétsági 1 466 2640
Szendrő mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 4 372 3752
Szendrőlád obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 1 832 3751
Szenna obec Somogy Kaposvári 760 7477
Szenta obec Somogy Csurgói 467 8849
Szentantalfa obec Veszprém Balatonfüredi 416 8272
Szentbalázs obec Somogy Kaposvári 344 7472
Szentbékkálla obec Veszprém Tapolcai 238 8281
Szentborbás obec Somogy Barcsi 134 7918
Szentdénes obec Baranya Szigetvári 324 7913
Szentdomonkos obec Heves Pétervásárai 1 840 3259
Szente obec Nógrád Rétsági 368 2655
Szentegát obec Baranya Szigetvári 414 7915
Szentendre mesto Pest Szentendrei 23 119 2000
Szentes mesto Csongrád Szentesi 30 862 6600
Szentgál obec Veszprém Veszprémi 2 867 8444
Szentgáloskér obec Somogy Kaposvári 614 7465
Szentgotthárd mesto Vas Szentgotthárdi 9 056 9970
Szentgyörgyvár obec Zala Keszthely–Hévízi 329 8393
Szentgyörgyvölgy obec Zala Lenti 485 8975
Szentimrefalva obec Veszprém Sümegi 225 8475
Szentistván veľká obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 2 672 3418
Szentistvánbaksa obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 295 3844
Szentjakabfa obec Veszprém Balatonfüredi 118 8272
Szentkatalin obec Baranya Szentlőrinci 155 7681
Szentkirály obec Bács-Kiskun Kecskeméti 1 989 9719
Szentkirályszabadja obec Veszprém Balatonalmádi 2 122 8225
Szentkozmadombja obec Zala Zalaegerszegi 101 8947
Szentlászló obec Baranya Szigetvári 878 7936
Szentliszló obec Zala Letenyei 343 8893
Szentlőrinc mesto Baranya Szentlőrinci 7 258 7940
Szentlőrinckáta obec Pest Nagykátai 1 938 2255
Szentmargitfalva obec Zala Letenyei 121 8872
Szentmártonkáta obec Pest Nagykátai 4 811 2254
Szentpéterfa obec Vas Szombathelyi 1 049 9799
Szentpéterfölde obec Zala Lenti 149 8953
Szentpéterszeg obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 216 4121
Szentpéterúr obec Zala Zalaegerszegi 1 056 8762
Szenyér obec Somogy Marcali 326 8717
Szepetnek obec Zala Nagykanizsai 1 789 8861
Szerecseny obec Győr-Moson-Sopron Téti 903 8544
Szeremle obec Bács-Kiskun Bajai 1 560 6512
Szerencs mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi 10 184 3900
Szerep obec Hajdú-Bihar Püspökladányi 1 676 4163
Szergény obec Vas Celldömölki 408 9523
Szigetbecse obec Pest Ráckevei 1 314 2321
Szigetcsép obec Pest Ráckevei 2 348 2317
Szigethalom mesto Pest Ráckevei 13 151 2315
Szigetmonostor obec Pest Szentendrei 1 713 2015
Szigetszentmárton obec Pest Ráckevei 1 880 2318
Szigetszentmiklós mesto Pest Ráckevei 24 678 2310
Szigetújfalu obec Pest Ráckevei 2 086 2319
Szigetvár mesto Baranya Szigetvári 11 392 7900
Szigliget obec Veszprém Tapolcai 935 8264
Szihalom obec Heves Füzesabonyi 3 417 3377
Szijártóháza obec Zala Lenti 51 8969
Szikszó mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 5 988 3800
Szil obec Győr-Moson-Sopron Csornai 1 337 9326
Szilágy obec Baranya Pécsváradi 326 7664
Szilaspogony obec Nógrád Salgótarjáni 401 3125
Szilsárkány obec Győr-Moson-Sopron Csornai 711 9312
Szilvágy obec Zala Lenti 237 8986
Szilvás obec Baranya Pécsi 194 7833
Szilvásvárad obec Heves Bélapátfalvai 3 782 3348
Szilvásszentmárton obec Somogy Kaposvári 233 7477
Szin obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 785 3761
Szinpetri obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 249 3761
Szirák obec Nógrád Pásztói 1 196 3044
Szirmabesenyő veľká obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 4 729 3711
Szob mesto Pest Szobi 2 969 2628
Szokolya obec Pest Váci 1 738 2624
Szólád obec Somogy Balatonföldvári 615 8625
Szolnok mszékh., m.jog Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 76 986 5000
Szombathely mszékh., m.jog Vas Szombathelyi 81 113 9700
Szomód obec Komárom-Esztergom Tatai 2 044 2896
Szomolya obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 1 724 3411
Szomor obec Komárom-Esztergom Tatabányai 1 077 2822
Szorgalmatos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Tiszavasvári 926 4441
Szorosad obec Somogy Tabi 107 7285
Szőc obec Veszprém Ajkai 448 8452
Szőce obec Vas Őriszentpéteri 424 9935
Sződ obec Pest Váci 3 049 2134
Sződliget obec Pest Váci 4 233 2133
Szögliget obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 758 3762
Szőke obec Baranya Pécsi 168 7833
Szőkéd obec Baranya Pécsi 401 7763
Szőkedencs obec Somogy Marcali 341 8736
Szőlősardó obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 137 3757
Szőlősgyörök obec Somogy Lengyeltóti 1 222 8692
Szörény obec Baranya Szigetvári 73 7976
Szúcs obec Heves Bélapátfalvai 849 3341
Szuha obec Nógrád Bátonyterenyei 743 3154
Szuhafő obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 194 3726
Szuhakálló obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 1 036 3731
Szuhogy obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 1 263 3734
Szulimán obec Baranya Szigetvári 274 7932
Szulok obec Somogy Barcsi 715 7539
Szurdokpüspöki obec Nógrád Pásztói 1 949 3064
Szűcsi obec Heves Gyöngyösi 1 738
Szügy obec Nógrád Balassagyarmati 1 465 2699
Szűr obec Baranya Mohácsi 309 7735