Zoznam planétok 11001 – 11250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 10751 – 11000
Zoznam planétok
11001 – 11250
Nasledujú:
Zoznam planétok 11251 – 11500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
11001 Andrewulff 1979 MF 14,6 2,228 0,211 6,06 3,324 MBA 16. jún 1979 La Silla H.-E. Schuster
11002 Richardlis 1979 MD1 13,0 3,016 0,065 11,54 5,236 MBA 24. jún 1979 Siding Spring E. F. Helin; S. J. Bus
11003 Andronov 1979 TT2 13,5 2,572 0,266 3,73 4,124 MBA 14. október 1979 Krym–Naučnyj N. S. Černych
11004 Stenmark 1980 FJ1 12,2 3,223 0,154 16,75 5,786 MBA 16. marec 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
(11005) 1980 PP1 13,7 2,657 0,197 8,45 4,331 MBA 6. august 1980 La Silla R. M. West
11006 Gilson 1980 TZ3 13,9 2,176 0,147 1,56 3,210 MBA 9. október 1980 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
(11007) 1980 VA3 14,1 2,236 0,137 3,20 3,343 MBA 1. november 1980 Palomar S. J. Bus
(11008) 1981 EO7 13,4 2,597 0,107 13,32 4,185 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(11009) 1981 ET10 13,5 2,697 0,171 12,87 4,429 MBA 1. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
(11010) 1981 ET24 14,6 2,303 0,044 6,61 3,494 MBA 2. marec 1981 Siding Spring S. J. Bus
11011 KIAM 1981 UK11 14,5 2,399 0,207 3,01 3,716 MBA 22. október 1981 Krym–Naučnyj N. S. Černych
11012 Henning 1982 JH2 14,6 2,591 0,128 3,70 4,170 MBA 15. máj 1982 Palomar Palomar
11013 Kullander 1982 QP1 14,5 2,311 0,187 3,68 3,513 MBA 16. august 1982 La Silla C.-I. Lagerkvist
11014 Svätopluk 1982 QY1 12,9 2,652 0,125 7,03 4,317 MBA 23. august 1982 Piszkesteto M. Antal
11015 Romanenko 1982 SJ7 13,6 2,658 0,282 6,78 4,332 MBA 17. september 1982 Krym–Naučnyj N. S. Černych
11016 Borisov 1982 SG12 14,2 2,307 0,118 6,43 3,503 MBA 16. september 1982 Krym–Naučnyj L. I. Černych
11017 Billputnam 1983 BD 12,2 2,762 0,158 15,21 4,590 MBA 16. január 1983 Anderson Mesa E. Bowell
(11018) 1983 CZ2 14,3 2,411 0,175 6,49 3,744 MBA 15. február 1983 Anderson Mesa N. G. Thomas
11019 Hansrott 1984 HR 13,8 2,387 0,158 2,47 3,687 MBA 25. apríl 1984 Kleť A. Mrkos
11020 Orwell 1984 OG 12,4 3,096 0,151 2,99 5,447 MBA 31. júl 1984 Kleť A. Mrkos
11021 Foderà 1986 AT2 12,3 3,164 0,153 19,22 5,628 MBA 12. január 1986 Anderson Mesa E. Bowell
11022 Serio 1986 EJ1 13,6 2,610 0,153 15,58 4,215 MBA 5. marec 1986 Anderson Mesa E. Bowell
(11023) 1986 QZ 14,2 2,205 0,190 3,98 3,273 MBA 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
(11024) 1986 QC1 13,7 2,745 0,079 4,28 4,547 MBA 26. august 1986 La Silla H. Debehogne
(11025) 1986 QJ1 14,4 2,661 0,192 12,64 4,340 MBA 27. august 1986 La Silla H. Debehogne
(11026) 1986 RE1 14,6 2,214 0,243 3,22 3,293 MBA 2. september 1986 Kleť A. Mrkos
11027 Astaf'ev 1986 RX5 14,6 2,165 0,093 1,17 3,185 MBA 7. september 1986 Krym–Naučnyj L. I. Černych
(11028) 1987 UW 13,6 2,629 0,166 32,25 4,262 MBA 18. október 1987 Palomar J. Mueller
(11029) 1988 GZ 12,7 3,102 0,114 5,68 5,461 MBA 9. apríl 1988 Brorfelde P. Jensen
(11030) 1988 PK 14,9 2,418 0,240 4,11 3,760 MBA 13. august 1988 Siding Spring R. H. McNaught
(11031) 1988 RC5 14,0 2,411 0,119 5,77 3,742 MBA 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
(11032) 1988 RE5 14,7 2,403 0,191 3,42 3,725 MBA 2. september 1988 La Silla H. Debehogne
(11033) 1988 SH3 14,4 2,522 0,148 12,94 4,004 MBA 16. september 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
(11034) 1988 TG 14,1 2,448 0,276 25,11 3,829 MBA 9. október 1988 Gekko Y. Oshima
(11035) 1988 VQ3 13,5 2,700 0,118 11,72 4,436 MBA 12. november 1988 Gekko Y. Oshima
(11036) 1989 AW5 14,0 2,608 0,108 3,12 4,211 MBA 4. január 1989 Siding Spring R. H. McNaught
11037 Distler 1989 CD6 13,6 2,883 0,038 2,96 4,893 MBA 2. február 1989 Tautenburg F. Borngen
(11038) 1989 EE1 14,0 2,268 0,139 6,65 3,415 MBA 8. marec 1989 Yorii M. Arai; H. Mori
11039 Raynal 1989 GH2 13,5 2,886 0,067 1,79 4,901 MBA 3. apríl 1989 La Silla E. W. Elst
11040 Wundt 1989 RG1 15,8 2,244 0,196 00,92 3,360 MBA 3. september 1989 Haute Provence E. W. Elst
11041 Fechner 1989 SH2 15,2 2,382 0,103 6,80 3,675 MBA 26. september 1989 La Silla E. W. Elst
11042 Ernstweber 1989 VD1 15,0 2,345 0,067 7,54 3,591 MBA 3. november 1989 La Silla E. W. Elst
11043 Pepping 1989 YX6 14,0 2,383 0,206 5,19 3,677 MBA 25. december 1989 Tautenburg F. Borngen
(11044) 1990 DV 13,3 2,730 0,219 7,06 4,509 MBA 28. február 1990 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(11045) 1990 HH1 13,4 2,655 0,177 12,77 4,326 MBA 26. apríl 1990 Palomar E. F. Helin
(11046) 1990 OE4 13,9 2,770 0,307 7,37 4,610 MBA 30. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(11047) 1990 QL1 13,2 3,134 0,224 10,10 5,548 MBA 22. august 1990 Palomar H. E. Holt
(11048) 1990 QZ5 12,9 2,858 0,159 12,97 4,831 MBA 29. august 1990 Palomar H. E. Holt
(11049) 1990 RK2 14,8 2,130 0,069 2,37 3,108 MBA 14. september 1990 Palomar H. E. Holt
11050 Messiaën 1990 TE7 13,6 2,973 0,097 9,09 5,125 MBA 13. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
11051 Racine 1990 VH12 13,3 3,034 0,064 9,43 5,283 MBA 15. november 1990 La Silla E. W. Elst
(11052) 1990 WM 12,6 3,004 0,074 12,26 5,207 MBA 20. november 1990 Siding Spring R. H. McNaught
(11053) 1991 CQ6 12,6 2,887 0,084 1,85 4,905 MBA 3. február 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(11054) 1991 FA 17,2 1,979 0,448 3,08 2,784 AMR 17. marec 1991 Kitt Peak Spacewatch
11055 Honduras 1991 GT2 13,5 2,419 0,228 11,38 3,762 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
11056 Volland 1991 LE2 13,7 2,454 0,162 7,35 3,843 MBA 6. jún 1991 La Silla E. W. Elst
(11057) 1991 NL 14,0 2,555 0,197 15,17 4,084 MBA 8. júl 1991 Palomar E. F. Helin
(11058) 1991 PN10 14,1 1,955 0,070 22,50 2,732 MBA 7. august 1991 Palomar H. E. Holt
(11059) 1991 RS 13,5 2,573 0,198 14,38 4,126 MBA 4. september 1991 Palomar E. F. Helin
(11060) 1991 RA13 14,1 2,719 0,161 1,74 4,483 MBA 10. september 1991 Palomar H. E. Holt
11061 Lagerlöf 1991 RS40 13,9 2,780 0,085 2,11 4,635 MBA 10. september 1991 Tautenburg F. Borngen
(11062) 1991 SN 12,4 3,026 0,082 11,00 5,262 MBA 30. september 1991 Siding Spring R. H. McNaught
11063 Poynting 1991 VC6 13,1 2,658 0,253 8,63 4,334 MBA 2. november 1991 La Silla E. W. Elst
11064 Dogen 1991 WB 12,7 2,747 0,330 36,00 4,552 MBA 30. november 1991 Kagoshima M. Mukai; M. Takeishi
(11065) 1991 XE2 12,6 2,784 0,172 9,93 4,645 MBA 1. december 1991 Palomar H. E. Holt
11066 Sigurd 1992 CC1 15,2 1,392 0,376 36,89 1,642 APL 9. február 1992 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
11067 Greenancy 1992 DC3 13,3 2,968 0,095 2,46 5,112 MBA 25. február 1992 Kitt Peak Spacewatch
(11068) 1992 EA 14,7 2,205 0,113 1,08 3,273 MBA 2. marec 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(11069) 1992 EV4 12,9 3,037 0,074 9,76 5,291 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
(11070) 1992 EV9 13,6 3,242 0,181 2,00 5,836 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(11071) 1992 EU14 13,4 3,131 0,123 3,99 5,540 MBA 1. marec 1992 La Silla UESAC
11072 Hiraoka 1992 GP 13,5 2,387 0,115 12,09 3,688 MBA 3. apríl 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
11073 Cavell 1992 RA4 14,9 2,401 0,172 1,66 3,720 MBA 2. september 1992 La Silla E. W. Elst
11074 Kuniwake 1992 SC1 14,0 2,519 0,210 5,10 3,998 MBA 23. september 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
11075 Dönhoff 1992 SP26 14,6 2,415 0,190 4,04 3,752 MBA 23. september 1992 Tautenburg F. Borngen
(11076) 1992 UR 14,0 2,410 0,197 14,84 3,741 MBA 21. október 1992 Kiyosato S. Otomo
(11077) 1992 WB2 13,4 2,568 0,173 1,65 4,114 MBA 18. november 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(11078) 1992 WH2 12,4 2,976 0,102 12,44 5,134 MBA 18. november 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
11079 Mitsunori 1993 AJ 12,8 2,626 0,202 13,91 4,255 MBA 13. január 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(11080) 1993 FO 13,4 3,040 0,176 1,19 5,301 MBA 23. marec 1993 Lake Tekapo A. C. Gilmore; P. M. Kilmartin
(11081) 1993 FA13 13,4 2,873 0,049 1,97 4,869 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(11082) 1993 JW 12,7 3,223 0,068 12,63 5,785 MBA 14. máj 1993 La Silla E. W. Elst
11083 Caracas 1993 RZ6 14,3 2,354 0,104 4,74 3,612 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
11084 Giò 1993 SG3 15,1 2,324 0,126 3,76 3,542 MBA 19. september 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11085 Isala 1993 SS6 14,1 2,402 0,155 1,41 3,722 MBA 17. september 1993 La Silla E. W. Elst
11086 Nagatayuji 1993 TC1 13,8 2,260 0,161 5,48 3,396 MBA 11. október 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
11087 Yamasakimakoto 1993 TK1 14,5 2,218 0,192 3,46 3,302 MBA 15. október 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(11088) 1993 UN 14,9 2,165 0,159 00,58 3,185 MBA 19. október 1993 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(11089) 1994 CS8 10,3 5,234 0,023 6,93 11,98 JUT 8. február 1994 Merida O. A. Naranjo
11090 Popelin 1994 CT12 14,0 2,551 0,132 7,64 4,074 MBA 7. február 1994 La Silla E. W. Elst
11091 Thelonious 1994 DP 14,4 2,489 0,154 1,17 3,926 MBA 16. február 1994 Kitt Peak Spacewatch
11092 Iwakisan 1994 ED 14,2 2,737 0,042 1,41 4,527 MBA 4. marec 1994 Oizumi T. Kobayashi
(11093) 1994 HD 13,1 2,691 0,237 27,05 4,413 MBA 17. apríl 1994 Siding Spring R. H. McNaught
11094 Cuba 1994 PG17 13,5 3,078 0,190 2,16 5,400 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
11095 Havana 1994 PJ22 13,4 3,177 0,134 1,96 5,662 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(11096) 1994 RU1 12,9 3,154 0,242 17,02 5,599 MBA 1. september 1994 Palomar E. F. Helin
(11097) 1994 UD1 13,4 3,282 0,240 2,12 5,944 MBA 31. október 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
11098 Ginsberg 1995 GC2 13,6 2,715 0,039 3,90 4,473 MBA 2. apríl 1995 Kitt Peak Spacewatch
11099 Sonodamasaki 1995 HL 14,0 2,378 0,223 9,98 3,667 MBA 20. apríl 1995 Kitami K. Endate; K. Watanabe
11100 Lai 1995 KC 14,9 2,428 0,173 10,20 3,782 MBA 22. máj 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
11101 Českáfilharmonie 1995 SH 14,0 2,622 0,092 13,52 4,244 MBA 17. september 1995 Ondřejov L. Šarounová
11102 Bertorighini 1995 SZ4 14,1 2,585 0,117 2,74 4,156 MBA 26. september 1995 San Marcello L. Tesi
11103 Miekerouppe 1995 SX19 13,1 2,890 0,085 1,90 4,912 MBA 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
11104 Airion 1995 TQ 13,0 2,940 0,114 11,50 5,041 MBA 6. október 1995 Haleakala AMOS
11105 Puchnarová 1995 UR2 14,3 2,712 0,265 4,69 4,464 MBA 24. október 1995 Kleť J. Tichá
(11106) 1995 UK3 12,8 2,866 0,097 14,36 4,851 MBA 17. október 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
11107 Hakkoda 1995 UU4 12,6 2,999 0,115 9,64 5,192 MBA 25. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
11108 Hachimantai 1995 UJ6 13,2 3,019 0,117 9,46 5,244 MBA 27. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
11109 Iwatesan 1995 UG8 13,6 2,876 0,066 1,11 4,875 MBA 27. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
(11110) 1995 VT1 12,4 3,172 0,123 8,80 5,647 MBA 2. november 1995 Kiyosato S. Otomo
11111 Repunit 1995 WL 13,4 2,943 0,102 3,40 5,048 MBA 16. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
11112 Cagnoli 1995 WM2 13,7 2,932 0,232 15,25 5,019 MBA 18. november 1995 Dossobuono Madonna di Dossobuono
(11113) 1995 WW3 13,2 2,806 0,185 15,99 4,699 MBA 18. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(11114) 1995 WV5 13,4 3,092 0,032 9,87 5,435 MBA 16. november 1995 Chichibu N. Sato; T. Urata
11115 Kariya 1995 WC7 14,1 3,096 0,152 6,07 5,445 MBA 21. november 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
(11116) 1996 EK 14,2 2,197 0,227 7,75 3,256 MBA 10. marec 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(11117) 1996 LP1 15,3 2,193 0,183 7,14 3,248 MBA 14. jún 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
11118 Modra 1996 PK 14,5 2,314 0,083 3,04 3,520 MBA 9. august 1996 Modra A. Galád; D. Kalmancok
11119 Taro 1996 PS9 13,9 2,442 0,097 4,14 3,816 MBA 9. august 1996 Nanyo T. Okuni
11120 Pancaldi 1996 QD1 14,8 2,294 0,085 3,10 3,474 MBA 17. august 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
11121 Malpighi 1996 RD1 15,4 2,205 0,149 3,45 3,274 MBA 10. september 1996 Pianoro V. Goretti
11122 Eliscolombini 1996 RQ2 14,2 2,410 0,149 1,56 3,740 MBA 13. september 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
11123 Aliciaclaire 1996 RT24 14,1 2,674 0,117 1,66 4,372 MBA 8. september 1996 Haleakala NEAT
11124 Mikulášek 1996 TR9 14,6 2,278 0,196 4,34 3,438 MBA 14. október 1996 Kleť M. Tichý; Z. Moravec
(11125) 1996 TL10 14,7 2,256 0,182 4,77 3,388 MBA 9. október 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
11126 Doleček 1996 TC15 13,9 2,698 0,143 9,88 4,430 MBA 15. október 1996 Ondřejov P. Pravec
11127 Hagi 1996 UH1 14,2 2,229 0,161 5,67 3,326 MBA 20. október 1996 Sendai K. Cross
11128 Ostravia 1996 VP 14,3 2,417 0,168 2,99 3,757 MBA 3. november 1996 Kleť J. Tichá; M. Tichý
11129 Hayachine 1996 VS5 13,0 2,561 0,058 14,04 4,098 MBA 14. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
(11130) 1996 VA30 14,3 2,406 0,157 12,85 3,730 MBA 7. november 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(11131) 1996 VO30 13,8 2,264 0,193 3,44 3,405 MBA 7. november 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
11132 Horne 1996 WU 13,0 3,139 0,118 4,22 5,560 MBA 17. november 1996 Sudbury D. di Cicco
11133 Kumotori 1996 XY 13,4 2,778 0,055 10,70 4,629 MBA 2. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
11134 České Budějovice 1996 XO2 13,9 2,913 0,021 1,88 4,971 MBA 4. december 1996 Kleť M. Tichý; Z. Moravec
11135 Ryokami 1996 XF3 13,9 2,917 0,102 1,67 4,981 MBA 3. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
11136 Shirleymarinus 1996 XW12 14,1 2,374 0,151 7,53 3,658 MBA 8. december 1996 Kitt Peak Spacewatch
11137 Yarigatake 1996 XE19 13,0 2,986 0,230 3,86 5,159 MBA 8. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
11138 Hotakadake 1996 XC31 14,4 2,577 0,167 7,92 4,136 MBA 14. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(11139) 1996 YF2 13,3 2,522 0,225 4,72 4,005 MBA 22. december 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11140 Yakedake 1997 AP1 12,9 3,061 0,147 12,01 5,355 MBA 2. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
11141 Jindrawalter 1997 AX14 14,1 2,599 0,325 13,04 4,190 MBA 12. január 1997 Kleť J. Tichá; M. Tichý
11142 Facchini 1997 AP17 13,7 2,992 0,056 10,75 5,176 MBA 7. január 1997 Colleverde V. S. Casulli
(11143) 1997 BF7 13,3 3,031 0,071 00,73 5,276 MBA 28. január 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11144 Radiocommunicata 1997 CR1 14,0 2,924 0,074 3,26 4,999 MBA 2. február 1997 Kleť J. Tichá; M. Tichý
11145 Emanuelli 1997 QH1 13,9 2,206 0,141 5,12 3,276 MBA 29. august 1997 Sormano P. Sicoli; P. Chiavenna
11146 Kirigamine 1997 WD3 13,0 2,836 0,014 3,20 4,776 MBA 23. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
11147 Delmas 1997 XT5 12,6 3,128 0,142 7,41 5,532 MBA 6. december 1997 Bedoin P. Antonini
11148 Einhardress 1997 XO8 14,7 2,448 0,119 3,88 3,828 MBA 7. december 1997 Caussols ODAS
11149 Tateshina 1997 XZ9 13,7 2,442 0,057 5,05 3,816 MBA 5. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
11150 Bragg 1997 YG1 14,5 2,449 0,145 2,95 3,832 MBA 21. december 1997 Woomera F. B. Zoltowski
(11151) 1997 YZ2 12,4 2,603 0,122 12,19 4,199 MBA 24. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
(11152) 1997 YH5 14,1 2,189 0,240 3,59 3,239 MBA 25. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
(11153) 1997 YB10 13,3 2,770 0,210 6,86 4,610 MBA 25. december 1997 Gekko T. Kagawa; T. Urata
(11154) 1997 YD10 14,0 2,318 0,109 5,16 3,528 MBA 28. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
(11155) 1997 YW13 13,7 2,290 0,116 5,43 3,464 MBA 31. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
11156 Al-Khwarismi 1997 YP14 14,0 2,895 0,078 1,14 4,925 MBA 31. december 1997 Prescott P. G. Comba
(11157) 1998 AJ 13,0 3,108 0,177 4,11 5,479 MBA 2. január 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
11158 Cirou 1998 AJ6 14,8 2,195 0,061 2,88 3,252 MBA 8. január 1998 Caussols ODAS
(11159) 1998 BH1 15,1 2,335 0,231 5,46 3,567 MBA 19. január 1998 Oizumi T. Kobayashi
(11160) 1998 BH7 14,3 2,232 0,085 1,37 3,334 MBA 24. január 1998 Haleakala NEAT
(11161) 1998 BA8 14,2 2,343 0,013 3,04 3,585 MBA 25. január 1998 Oizumi T. Kobayashi
(11162) 1998 BG8 13,6 2,524 0,155 3,54 4,010 MBA 25. január 1998 Oizumi T. Kobayashi
11163 Milešovka 1998 CR 12,8 3,045 0,146 10,67 5,312 MBA 4. február 1998 Kleť Z. Moravec
(11164) 1998 DW2 13,5 2,797 0,085 3,37 4,677 MBA 17. február 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(11165) 1998 DE5 14,1 2,520 0,186 4,77 4,001 MBA 22. február 1998 Haleakala NEAT
11166 Anatolefrance 1998 DF34 13,6 2,357 0,170 6,38 3,618 MBA 27. február 1998 La Silla E. W. Elst
11167 Kunžak 1998 FD3 14,9 2,299 0,134 5,00 3,484 MBA 23. marec 1998 Ondřejov P. Pravec
(11168) 1998 FO15 14,7 2,423 0,118 2,45 3,771 MBA 21. marec 1998 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
11169 Alkon 1998 FW33 14,4 2,458 0,192 3,78 3,852 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(11170) 1998 FY34 13,5 2,851 0,076 1,25 4,813 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(11171) 1998 FB42 13,4 2,635 0,285 15,79 4,276 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(11172) 1998 FT54 13,7 2,759 0,164 16,14 4,581 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
11173 Jayanderson 1998 FA59 15,0 2,448 0,145 2,49 3,830 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
11174 Carandrews 1998 FR67 15,1 2,212 0,095 3,07 3,289 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(11175) 1998 FY67 12,9 3,973 0,100 8,77 7,919 HLD 20. marec 1998 Socorro LINEAR
11176 Batth 1998 FD68 14,2 3,009 0,071 00,82 5,218 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(11177) 1998 FH77 13,1 3,055 0,042 10,87 5,339 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
(11178) 1998 FR101 13,8 2,774 0,145 12,11 4,619 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(11179) 1998 FB109 13,7 2,550 0,082 5,48 4,071 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(11180) 1998 FU117 13,8 2,732 0,084 4,71 4,514 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(11181) 1998 FG118 12,7 3,044 0,051 3,98 5,309 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(11182) 1998 GM6 13,4 2,712 0,004 12,36 4,466 MBA 2. apríl 1998 Socorro LINEAR
(11183) 1998 GB7 12,7 2,621 0,100 15,15 4,242 MBA 2. apríl 1998 Socorro LINEAR
11184 Postma 1998 HJ9 12,9 3,026 0,164 12,71 5,264 MBA 18. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(11185) 1998 HS100 13,3 3,057 0,084 2,90 5,345 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(11186) 1998 HC120 13,5 2,550 0,157 13,77 4,071 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
11187 Richoliver 1998 KO4 14,3 2,591 0,131 3,86 4,171 MBA 22. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(11188) 1998 KD50 12,6 3,380 0,082 11,43 6,214 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR
11189 Rabeaton 1998 QQ43 14,8 2,301 0,137 7,39 3,490 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
11190 Jennibell 1998 RM52 15,3 2,293 0,159 5,65 3,471 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
11191 Paskvić 1998 XW16 12,5 2,890 0,076 2,17 4,913 MBA 15. december 1998 Višnjan K. Korlević
(11192) 1998 XX49 13,2 2,604 0,128 8,21 4,202 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
11193 Mérida 1998 XN96 12,5 3,211 0,144 2,42 5,752 MBA 11. december 1998 Merida O. A. Naranjo
11194 Mirna 1998 YE 13,7 2,266 0,074 4,32 3,410 MBA 16. december 1998 Višnjan K. Korlević
11195 Woomera 1999 AY22 14,0 2,324 0,114 3,06 3,542 MBA 15. január 1999 Woomera F. B. Zoltowski
11196 Michanikos 1999 BO9 13,0 2,749 0,075 4,58 4,558 MBA 22. január 1999 Reedy Creek J. Broughton
11197 Beranek 1999 CY25 14,3 2,451 0,156 3,10 3,835 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(11198) 1999 CV40 12,9 2,989 0,057 10,89 5,167 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(11199) 1999 CC82 12,7 2,764 0,145 8,64 4,595 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(11200) 1999 CV121 12,1 2,741 0,212 18,81 4,538 MBA 11. február 1999 Socorro LINEAR
11201 Talich 1999 EL5 14,5 2,840 0,067 00,93 4,784 MBA 13. marec 1999 Ondřejov L. Šarounová
11202 Teddunham 1999 FA10 12,5 2,738 0,114 2,80 4,530 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
11203 Danielbetten 1999 FV26 14,6 2,306 0,136 4,27 3,502 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(11204) 1999 FQ28 13,3 3,129 0,142 1,67 5,533 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(11205) 1999 FY28 12,6 3,208 0,161 7,43 5,744 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
11206 Bibee 1999 FR29 14,3 2,640 0,158 7,47 4,290 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
11207 Black 1999 FQ58 14,9 2,366 0,068 6,81 3,639 MBA 20. marec 1999 Socorro LINEAR
(11208) 1999 GT16 13,2 2,990 0,091 10,95 5,170 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(11209) 1999 GP18 12,8 2,991 0,052 11,54 5,171 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(11210) 1999 GP22 14,0 2,464 0,155 2,54 3,866 MBA 6. apríl 1999 Socorro LINEAR
(11211) 1999 GD24 13,6 2,278 0,165 5,42 3,437 MBA 6. apríl 1999 Socorro LINEAR
11212 Tebbutt 1999 HS 14,6 2,281 0,134 3,13 3,443 MBA 18. apríl 1999 Woomera F. B. Zoltowski
(11213) 1999 HF8 13,1 2,719 0,110 8,88 4,483 MBA 16. apríl 1999 Socorro LINEAR
(11214) 1999 HP8 13,7 2,354 0,162 10,29 3,611 MBA 16. apríl 1999 Socorro LINEAR
(11215) 1999 HN10 13,1 2,975 0,102 00,64 5,129 MBA 17. apríl 1999 Socorro LINEAR
(11216) 1999 JG1 14,4 2,257 0,159 2,08 3,391 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(11217) 1999 JC4 15,2 1,945 0,070 19,30 2,711 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11218) 1999 JD20 13,4 3,032 0,134 4,14 5,279 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
11219 Benbohn 1999 JN20 14,8 2,361 0,148 00,64 3,627 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11220) 1999 JM25 13,7 2,256 0,201 6,28 3,389 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11221) 1999 JO26 12,2 3,216 0,113 12,57 5,768 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11222) 1999 JR27 13,3 2,988 0,115 9,79 5,165 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11223) 1999 JC30 12,9 3,028 0,092 3,85 5,269 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11224) 1999 JP32 13,6 2,910 0,058 3,09 4,962 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
11225 Borden 1999 JD36 14,8 2,367 0,110 4,25 3,641 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11226) 1999 JO36 13,1 3,024 0,049 9,52 5,257 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
11227 Ksenborisova 1999 JR43 14,1 2,271 0,027 3,62 3,422 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
11228 Botnick 1999 JW49 14,6 2,284 0,145 3,65 3,452 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
11229 Brookebowers 1999 JX52 14,8 2,240 0,153 3,64 3,352 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11230) 1999 JV57 13,5 2,178 0,139 6,51 3,214 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11231) 1999 JF59 13,6 2,280 0,125 4,96 3,442 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(11232) 1999 JA77 12,6 3,185 0,078 11,33 5,682 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(11233) 1999 JA82 13,0 2,648 0,180 14,42 4,308 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(11234) 1999 JS82 12,6 2,681 0,051 12,79 4,389 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(11235) 1999 JP91 13,2 2,997 0,129 12,00 5,187 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(11236) 1999 KX14 14,2 2,439 0,209 3,37 3,808 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(11237) 1999 KE15 13,4 2,557 0,041 4,17 4,089 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
11238 Johanmaurits 2044 P-L 14,7 2,224 0,066 3,88 3,316 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11239 Marcgraf 4141 P-L 13,7 2,536 0,179 4,38 4,038 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11240 Piso 4175 P-L 15,2 2,238 0,111 4,36 3,347 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11241 Eckhout 6792 P-L 13,8 2,920 0,056 3,32 4,989 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11242 Franspost 2144 T-1 15,6 2,279 0,059 6,45 3,440 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(11243) 2157 T-1 13,4 2,781 0,120 3,70 4,636 MBA 25. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(11244) 4314 T-2 14,4 2,429 0,171 3,65 3,785 MBA 29. september 1973 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(11245) 3100 T-3 14,9 2,432 0,122 2,97 3,793 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11246 Orvillewright 4250 T-3 14,7 2,452 0,189 3,57 3,840 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11247 Wilburwright 4280 T-3 13,3 3,228 0,160 5,01 5,798 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11248 Blériot 4354 T-3 15,1 2,184 0,073 4,02 3,226 MBA 16. október 1977 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
11249 Etna 1971 FD 11,6 3,962 0,197 14,44 7,885 HLD 24. marec 1971 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
(11250) 1972 AU 13,4 2,596 0,173 12,54 4,181 MBA 14. január 1972 Bergedorf L. Kohoutek

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 10751 – 11000
Zoznam planétok
11001 – 11250
Nasledujú:
Zoznam planétok 11251 – 11500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.