Zoznam planétok 112001 – 112250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 111751-112000
Zoznam planétok
112001-112250
Nasledujú:
Zoznam planétok 112251-112500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(112001) 2002 GW137 14,4 3,133 0,074 9,82 5,546 MBA 12. apríl 2002 Palomar NEAT
(112002) 2002 GH138 16,2 2,276 0,092 6,70 3,434 MBA 12. apríl 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112003) 2002 GB139 15,0 2,479 0,164 14,56 3,903 MBA 13. apríl 2002 Palomar NEAT
(112004) 2002 GM144 14,5 2,990 0,209 16,05 5,169 MBA 11. apríl 2002 Palomar NEAT
(112005) 2002 GL146 16,3 2,219 0,164 4,02 3,306 MBA 13. apríl 2002 Palomar NEAT
(112006) 2002 GH151 16,9 2,331 0,068 1,09 3,559 MBA 14. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112007) 2002 GG153 14,9 2,547 0,183 14,14 4,063 MBA 12. apríl 2002 Palomar NEAT
(112008) 2002 GA154 13,9 3,149 0,262 16,36 5,588 MBA 12. apríl 2002 Palomar NEAT
(112009) 2002 GO154 16,4 2,278 0,115 7,38 3,437 MBA 13. apríl 2002 Palomar NEAT
(112010) 2002 GR154 16,1 2,360 0,072 4,94 3,625 MBA 13. apríl 2002 Palomar NEAT
(112011) 2002 GW158 16,0 2,262 0,161 6,85 3,402 MBA 13. apríl 2002 Palomar NEAT
(112012) 2002 GL159 15,5 2,242 0,218 6,09 3,356 MBA 14. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112013) 2002 GP161 15,2 2,695 0,096 5,32 4,424 MBA 14. apríl 2002 Palomar NEAT
(112014) 2002 GE163 15,8 2,382 0,139 3,21 3,675 MBA 14. apríl 2002 Palomar NEAT
(112015) 2002 GX163 16,6 2,233 0,155 3,15 3,336 MBA 14. apríl 2002 Palomar NEAT
(112016) 2002 GC164 17,0 2,374 0,223 1,94 3,656 MBA 14. apríl 2002 Palomar NEAT
(112017) 2002 GA165 16,3 2,247 0,157 6,86 3,367 MBA 14. apríl 2002 Palomar NEAT
(112018) 2002 GM165 15,5 2,309 0,107 6,54 3,507 MBA 14. apríl 2002 Palomar NEAT
(112019) 2002 GL168 16,6 2,254 0,029 5,40 3,382 MBA 9. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112020) 2002 GW168 16,2 2,246 0,034 7,07 3,366 MBA 9. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112021) 2002 GY175 14,7 2,548 0,268 14,57 4,067 MBA 11. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112022) 2002 GG176 15,7 2,334 0,131 6,38 3,566 MBA 12. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112023) 2002 GO178 16,0 2,566 0,184 1,97 4,109 MBA 10. apríl 2002 Palomar NEAT
(112024) 2002 HY1 15,2 2,347 0,131 7,46 3,595 MBA 16. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112025) 2002 HE3 16,3 2,428 0,207 6,01 3,783 MBA 16. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112026) 2002 HZ4 15,5 2,245 0,247 9,63 3,364 MBA 16. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112027) 2002 HL5 15,7 2,339 0,150 5,99 3,576 MBA 16. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112028) 2002 HZ6 16,4 2,231 0,101 9,07 3,332 MBA 18. apríl 2002 Haleakala NEAT
(112029) 2002 HB7 16,6 2,313 0,095 5,57 3,517 MBA 19. apríl 2002 Palomar NEAT
(112030) 2002 HF7 15,8 2,260 0,181 7,68 3,398 MBA 18. apríl 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112031) 2002 HH7 15,1 2,650 0,104 11,00 4,314 MBA 18. apríl 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112032) 2002 HJ8 16,2 2,431 0,183 1,54 3,789 MBA 18. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112033) 2002 HO9 16,9 2,187 0,062 4,12 3,234 MBA 17. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112034) 2002 HT9 16,1 2,432 0,123 5,58 3,791 MBA 17. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112035) 2002 HW10 14,0 3,158 0,191 17,35 5,611 MBA 18. apríl 2002 Palomar NEAT
(112036) 2002 HZ11 16,0 1,851 0,059 23,85 2,518 MBA 30. apríl 2002 Palomar NEAT
(112037) 2002 HH12 16,6 2,157 0,029 2,55 3,168 MBA 30. apríl 2002 Palomar NEAT
(112038) 2002 HL12 15,6 2,161 0,152 5,16 3,176 MBA 30. apríl 2002 Palomar NEAT
(112039) 2002 HU13 14,5 2,446 0,230 23,18 3,824 MBA 21. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112040) 2002 HU14 15,8 2,405 0,096 5,76 3,729 MBA 17. apríl 2002 Socorro LINEAR
(112041) 2002 JG 16,1 2,279 0,181 5,88 3,439 MBA 3. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112042) 2002 JR1 16,6 2,290 0,171 4,92 3,464 MBA 4. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112043) 2002 JB2 16,9 2,339 0,141 5,51 3,577 MBA 4. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112044) 2002 JO4 14,7 2,553 0,056 23,92 4,078 MBA 5. máj 2002 Socorro LINEAR
(112045) 2002 JP4 15,8 1,925 0,065 23,60 2,671 MBA 5. máj 2002 Socorro LINEAR
(112046) 2002 JR7 14,5 3,126 0,016 11,11 5,526 MBA 4. máj 2002 Palomar NEAT
(112047) 2002 JG8 16,7 2,399 0,195 5,80 3,715 MBA 6. máj 2002 Palomar NEAT
(112048) 2002 JL8 15,5 2,401 0,050 7,21 3,719 MBA 6. máj 2002 Palomar NEAT
(112049) 2002 JP8 15,5 2,251 0,126 8,23 3,377 MBA 6. máj 2002 Palomar NEAT
(112050) 2002 JF9 16,9 2,224 0,084 2,28 3,317 MBA 7. máj 2002 Tebbutt F. B. Zoltowski
(112051) 2002 JL9 14,6 3,189 0,146 5,93 5,694 MBA 7. máj 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112052) 2002 JG10 15,7 1,874 0,062 26,01 2,566 MBA 7. máj 2002 Socorro LINEAR
(112053) 2002 JE13 17,0 2,343 0,151 2,81 3,587 MBA 8. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112054) 2002 JF13 15,9 2,195 0,152 3,21 3,252 MBA 8. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112055) 2002 JH13 16,3 2,335 0,168 2,35 3,567 MBA 8. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112056) 2002 JK13 15,4 2,733 0,157 1,03 4,516 MBA 8. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112057) 2002 JO13 16,0 2,334 0,049 7,37 3,566 MBA 6. máj 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112058) 2002 JR13 15,9 1,893 0,038 23,25 2,603 MBA 6. máj 2002 Socorro LINEAR
(112059) 2002 JS13 16,1 1,936 0,050 24,64 2,694 MBA 6. máj 2002 Socorro LINEAR
(112060) 2002 JT13 15,2 2,276 0,242 22,83 3,433 MBA 6. máj 2002 Socorro LINEAR
(112061) 2002 JT14 15,4 2,766 0,116 4,10 4,599 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112062) 2002 JD15 16,7 2,225 0,224 3,57 3,318 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112063) 2002 JA16 16,6 1,906 0,109 21,69 2,630 MBA 7. máj 2002 Kleť Klet
(112064) 2002 JL16 16,5 2,151 0,176 3,91 3,154 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112065) 2002 JM16 16,6 1,886 0,093 22,50 2,589 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112066) 2002 JC17 15,8 2,408 0,110 7,66 3,736 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112067) 2002 JD17 15,5 2,261 0,120 6,05 3,400 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112068) 2002 JN17 16,4 2,251 0,139 6,53 3,377 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112069) 2002 JD18 17,6 2,322 0,169 2,93 3,537 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112070) 2002 JR19 16,4 2,205 0,037 7,61 3,273 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112071) 2002 JV20 16,1 2,390 0,246 6,54 3,695 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112072) 2002 JF21 16,3 2,179 0,118 5,23 3,215 MBA 8. máj 2002 Haleakala NEAT
(112073) 2002 JP21 15,4 2,338 0,260 4,92 3,574 MBA 9. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112074) 2002 JC22 15,5 2,448 0,143 5,54 3,830 MBA 7. máj 2002 Socorro LINEAR
(112075) 2002 JE22 16,0 2,202 0,125 2,03 3,267 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112076) 2002 JG22 16,5 2,322 0,182 1,37 3,539 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112077) 2002 JL22 16,1 2,221 0,110 1,27 3,309 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112078) 2002 JO23 16,9 2,289 0,170 3,63 3,463 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112079) 2002 JV24 16,8 2,354 0,182 2,50 3,612 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112080) 2002 JA25 15,4 2,339 0,156 7,46 3,577 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112081) 2002 JG25 16,1 2,603 0,158 3,83 4,199 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112082) 2002 JX25 16,3 2,144 0,087 4,30 3,140 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112083) 2002 JC26 16,2 2,230 0,195 5,26 3,329 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112084) 2002 JQ26 15,5 2,252 0,180 6,13 3,379 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112085) 2002 JK27 14,5 2,971 0,139 10,93 5,121 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112086) 2002 JO27 16,4 2,253 0,059 6,54 3,382 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112087) 2002 JY27 15,7 2,294 0,139 7,48 3,475 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112088) 2002 JZ27 15,8 2,182 0,172 2,38 3,222 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112089) 2002 JM28 15,5 2,370 0,053 7,01 3,647 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112090) 2002 JD30 14,9 2,688 0,040 7,23 4,407 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112091) 2002 JU30 16,5 2,153 0,042 3,11 3,158 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112092) 2002 JA31 15,7 2,333 0,132 7,55 3,562 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112093) 2002 JM31 16,1 2,220 0,213 5,03 3,307 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112094) 2002 JB32 16,2 2,599 0,073 1,85 4,190 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112095) 2002 JT32 17,1 2,277 0,063 5,08 3,436 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112096) 2002 JA33 16,1 2,265 0,226 7,49 3,407 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112097) 2002 JG33 16,5 2,345 0,217 2,47 3,591 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112098) 2002 JL33 15,7 2,255 0,155 6,37 3,387 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112099) 2002 JZ33 16,3 2,319 0,140 3,83 3,530 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112100) 2002 JZ34 15,3 2,580 0,258 3,29 4,144 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112101) 2002 JB35 16,5 2,230 0,105 4,78 3,329 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112102) 2002 JL35 15,6 2,555 0,205 3,55 4,083 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112103) 2002 JF36 16,8 2,218 0,193 3,09 3,303 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112104) 2002 JV37 16,8 2,231 0,120 2,73 3,332 MBA 8. máj 2002 Haleakala NEAT
(112105) 2002 JX37 16,5 2,204 0,073 5,49 3,272 MBA 8. máj 2002 Haleakala NEAT
(112106) 2002 JF38 16,2 1,955 0,096 21,30 2,733 MBA 9. máj 2002 Palomar NEAT
(112107) 2002 JT38 14,8 3,161 0,048 8,21 5,620 MBA 9. máj 2002 Palomar NEAT
(112108) 2002 JC39 16,5 2,277 0,156 5,19 3,434 MBA 9. máj 2002 Palomar NEAT
(112109) 2002 JD39 15,5 2,247 0,176 6,56 3,367 MBA 9. máj 2002 Haleakala NEAT
(112110) 2002 JP39 16,4 2,173 0,118 4,33 3,202 MBA 10. máj 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(112111) 2002 JC40 14,3 3,232 0,121 11,46 5,809 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112112) 2002 JF41 16,4 2,425 0,165 1,82 3,776 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112113) 2002 JP43 16,0 2,199 0,140 9,03 3,260 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112114) 2002 JE44 16,1 2,277 0,106 6,99 3,434 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112115) 2002 JR44 16,4 2,315 0,159 4,95 3,521 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112116) 2002 JW44 16,2 2,299 0,066 7,18 3,485 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112117) 2002 JX44 15,6 2,337 0,114 6,33 3,572 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112118) 2002 JQ46 16,5 2,277 0,175 4,48 3,435 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112119) 2002 JR46 16,5 2,276 0,112 3,91 3,433 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112120) 2002 JS46 14,8 2,747 0,133 7,75 4,552 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112121) 2002 JT46 15,3 2,575 0,223 3,35 4,131 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112122) 2002 JY46 16,5 2,430 0,123 2,89 3,786 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112123) 2002 JZ46 15,4 2,552 0,143 3,69 4,075 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112124) 2002 JS47 16,1 2,276 0,085 8,76 3,434 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112125) 2002 JT47 14,6 3,158 0,111 13,73 5,612 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112126) 2002 JV47 16,8 2,299 0,150 5,69 3,485 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112127) 2002 JW47 16,7 2,194 0,270 5,37 3,250 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112128) 2002 JA48 16,4 2,253 0,101 4,79 3,382 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112129) 2002 JG48 16,1 2,215 0,104 6,43 3,295 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112130) 2002 JF49 16,5 2,376 0,166 2,94 3,661 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112131) 2002 JA50 16,6 2,375 0,168 1,16 3,660 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112132) 2002 JF50 16,1 2,186 0,114 3,33 3,231 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112133) 2002 JL52 16,6 2,257 0,148 7,43 3,389 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112134) 2002 JO52 16,9 2,186 0,170 4,86 3,232 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112135) 2002 JS52 16,4 2,381 0,162 0,65 3,673 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112136) 2002 JB53 16,2 2,315 0,042 7,27 3,522 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112137) 2002 JE56 16,5 2,425 0,134 0,57 3,776 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112138) 2002 JE58 15,9 2,361 0,157 6,78 3,627 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112139) 2002 JV58 15,9 2,257 0,159 3,26 3,389 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112140) 2002 JQ59 15,8 2,275 0,075 5,44 3,430 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112141) 2002 JT59 15,9 2,292 0,206 11,50 3,469 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112142) 2002 JV61 16,2 2,392 0,242 6,14 3,699 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112143) 2002 JY62 15,1 2,589 0,102 6,99 4,166 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112144) 2002 JS63 15,7 2,237 0,103 6,08 3,345 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112145) 2002 JL64 16,5 2,314 0,138 7,14 3,520 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112146) 2002 JZ64 16,1 2,206 0,197 4,22 3,276 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112147) 2002 JH65 16,2 2,419 0,179 3,95 3,762 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112148) 2002 JK65 16,0 2,311 0,152 5,38 3,512 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112149) 2002 JJ67 16,1 2,372 0,131 3,47 3,653 MBA 10. máj 2002 Socorro LINEAR
(112150) 2002 JK69 15,3 2,373 0,105 7,24 3,656 MBA 7. máj 2002 Socorro LINEAR
(112151) 2002 JF71 15,9 2,218 0,099 6,95 3,302 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112152) 2002 JO71 16,3 2,360 0,150 2,36 3,625 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112153) 2002 JP71 16,1 2,267 0,132 6,60 3,412 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112154) 2002 JA72 14,7 2,699 0,282 10,30 4,434 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112155) 2002 JC73 16,5 2,226 0,166 7,50 3,321 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112156) 2002 JX73 15,5 2,197 0,053 7,53 3,256 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112157) 2002 JK75 16,3 2,418 0,228 2,89 3,759 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112158) 2002 JL76 16,0 2,570 0,094 1,53 4,119 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112159) 2002 JD77 15,4 2,468 0,061 5,15 3,877 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112160) 2002 JG77 16,9 2,213 0,040 2,13 3,291 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112161) 2002 JH78 15,0 2,926 0,073 2,22 5,003 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112162) 2002 JS78 15,7 2,225 0,136 0,56 3,319 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112163) 2002 JZ79 15,2 2,382 0,126 7,22 3,676 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112164) 2002 JH80 15,9 2,305 0,218 3,96 3,498 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112165) 2002 JO80 16,2 2,377 0,084 3,22 3,665 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112166) 2002 JT80 15,9 2,524 0,116 4,34 4,009 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112167) 2002 JM81 17,3 2,373 0,143 4,06 3,654 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112168) 2002 JR81 15,8 2,287 0,144 5,96 3,457 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112169) 2002 JX81 16,5 2,362 0,230 2,54 3,630 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112170) 2002 JQ91 16,3 2,248 0,155 4,16 3,369 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112171) 2002 JQ93 16,3 2,238 0,083 5,78 3,346 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112172) 2002 JY93 17,1 2,376 0,160 3,00 3,662 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112173) 2002 JP94 16,2 2,293 0,170 1,02 3,471 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112174) 2002 JV94 16,3 2,144 0,038 2,93 3,140 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112175) 2002 JP95 16,4 2,324 0,138 2,45 3,541 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112176) 2002 JT95 15,8 2,367 0,136 6,18 3,642 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112177) 2002 JA96 17,3 2,279 0,159 3,49 3,440 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112178) 2002 JZ96 15,8 2,537 0,101 7,88 4,041 MBA 11. máj 2002 Palomar NEAT
(112179) 2002 JO97 15,9 1,976 0,050 24,02 2,776 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112180) 2002 JE98 15,5 2,605 0,256 12,19 4,204 MBA 8. máj 2002 Socorro LINEAR
(112181) 2002 JJ98 15,0 2,754 0,088 7,85 4,569 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112182) 2002 JV98 16,4 2,274 0,095 6,48 3,429 MBA 8. máj 2002 Anderson Mesa LONEOS
(112183) 2002 JD100 16,4 2,394 0,038 5,14 3,703 MBA 12. máj 2002 Socorro LINEAR
(112184) 2002 JG100 16,2 2,238 0,064 7,48 3,348 MBA 13. máj 2002 Socorro LINEAR
(112185) 2002 JU101 15,8 2,441 0,100 5,16 3,814 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112186) 2002 JJ102 15,6 2,357 0,083 8,76 3,618 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112187) 2002 JP102 17,2 2,369 0,139 1,15 3,647 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112188) 2002 JL104 16,1 2,450 0,015 5,25 3,834 MBA 10. máj 2002 Socorro LINEAR
(112189) 2002 JO104 15,4 2,316 0,177 4,33 3,524 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112190) 2002 JF105 16,4 2,267 0,158 6,37 3,413 MBA 12. máj 2002 Socorro LINEAR
(112191) 2002 JU105 15,4 2,606 0,218 1,26 4,207 MBA 12. máj 2002 Socorro LINEAR
(112192) 2002 JR106 16,2 2,360 0,083 6,13 3,624 MBA 11. máj 2002 Palomar NEAT
(112193) 2002 JA109 15,3 2,275 0,215 24,42 3,431 MBA 6. máj 2002 Socorro LINEAR
(112194) 2002 JG110 17,2 2,302 0,137 5,77 3,492 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112195) 2002 JM110 15,4 2,613 0,181 6,98 4,222 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112196) 2002 JC111 17,2 2,530 0,178 3,75 4,024 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112197) 2002 JV111 15,6 2,235 0,176 4,41 3,341 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112198) 2002 JB112 16,2 2,349 0,129 3,49 3,600 MBA 11. máj 2002 Socorro LINEAR
(112199) 2002 JV113 16,4 2,321 0,188 5,69 3,536 MBA 15. máj 2002 Palomar NEAT
(112200) 2002 JG117 17,0 2,345 0,109 4,15 3,590 MBA 4. máj 2002 Palomar NEAT
(112201) 2002 JJ118 14,9 2,654 0,078 15,97 4,323 MBA 5. máj 2002 Palomar NEAT
(112202) 2002 JK120 16,0 2,257 0,035 6,26 3,391 MBA 5. máj 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112203) 2002 JG122 15,9 2,340 0,062 6,10 3,578 MBA 6. máj 2002 Anderson Mesa LONEOS
(112204) 2002 JT122 15,3 3,103 0,046 10,68 5,466 MBA 6. máj 2002 Palomar NEAT
(112205) 2002 JR123 16,4 2,459 0,116 6,88 3,855 MBA 6. máj 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112206) 2002 JT123 16,3 2,239 0,080 7,26 3,350 MBA 6. máj 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112207) 2002 JQ127 15,4 2,584 0,067 5,29 4,154 MBA 7. máj 2002 Palomar NEAT
(112208) 2002 JA132 16,5 2,374 0,083 2,75 3,657 MBA 9. máj 2002 Palomar NEAT
(112209) 2002 JX133 16,3 2,308 0,149 5,97 3,507 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112210) 2002 JZ133 16,7 2,227 0,100 4,48 3,322 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112211) 2002 JL135 17,0 2,380 0,137 1,16 3,671 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112212) 2002 JS135 16,8 2,199 0,120 3,79 3,260 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112213) 2002 JT135 16,5 2,222 0,176 5,23 3,312 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112214) 2002 JD136 16,7 2,266 0,155 3,26 3,410 MBA 9. máj 2002 Socorro LINEAR
(112215) 2002 JR139 17,0 2,244 0,053 2,60 3,362 MBA 10. máj 2002 Palomar NEAT
(112216) 2002 JH141 16,8 2,351 0,082 2,85 3,604 MBA 10. máj 2002 Palomar NEAT
(112217) 2002 JJ142 15,3 2,709 0,209 11,98 4,457 MBA 11. máj 2002 Anderson Mesa LONEOS
(112218) 2002 JF148 15,7 2,243 0,121 7,92 3,358 MBA 2. máj 2002 Haleakala M. White; M. Collins
(112219) 2002 KV 15,8 2,315 0,103 6,13 3,522 MBA 16. máj 2002 Haleakala NEAT
(112220) 2002 KC4 14,8 2,552 0,262 14,16 4,077 MBA 16. máj 2002 Haleakala NEAT
(112221) 2002 KH4 15,6 2,270 0,446 58,74 3,419 AMR 22. máj 2002 Socorro LINEAR
(112222) 2002 KS4 16,1 2,304 0,060 3,11 3,497 MBA 16. máj 2002 Socorro LINEAR
(112223) 2002 KE6 15,5 2,409 0,214 2,75 3,738 MBA 23. máj 2002 Palomar NEAT
(112224) 2002 KD9 15,9 2,547 0,114 9,14 4,065 MBA 29. máj 2002 Haleakala NEAT
(112225) 2002 KX9 16,6 2,351 0,213 1,97 3,605 MBA 16. máj 2002 Socorro LINEAR
(112226) 2002 KO12 17,0 2,294 0,171 2,31 3,474 MBA 17. máj 2002 Socorro LINEAR
(112227) 2002 KS12 15,5 2,648 0,193 11,26 4,309 MBA 17. máj 2002 Kitt Peak Spacewatch
(112228) 2002 KX13 16,6 2,542 0,164 4,21 4,052 MBA 21. máj 2002 Socorro LINEAR
(112229) 2002 KZ13 16,4 2,292 0,187 5,63 3,470 MBA 21. máj 2002 Socorro LINEAR
(112230) 2002 KA14 14,3 3,149 0,222 9,81 5,588 MBA 27. máj 2002 Haleakala NEAT
(112231) 2002 KF14 14,5 2,599 0,124 12,89 4,189 MBA 30. máj 2002 Palomar NEAT
(112232) 2002 KK14 15,6 2,623 0,115 13,40 4,249 MBA 30. máj 2002 Palomar NEAT
(112233) 2002 KC15 16,9 2,560 0,050 6,19 4,096 MBA 16. máj 2002 Palomar M. Meyer
(112234) 2002 LB 15,8 2,433 0,091 6,87 3,795 MBA 1. jún 2002 Palomar NEAT
(112235) 2002 LF 16,3 2,270 0,072 6,43 3,420 MBA 1. jún 2002 Palomar NEAT
(112236) 2002 LU 14,3 2,660 0,052 22,39 4,338 MBA 2. jún 2002 Socorro LINEAR
(112237) 2002 LK1 16,3 2,215 0,041 5,53 3,296 MBA 2. jún 2002 Palomar NEAT
(112238) 2002 LT1 15,8 2,290 0,051 6,21 3,466 MBA 2. jún 2002 Palomar NEAT
(112239) 2002 LX1 17,2 2,285 0,247 3,21 3,452 MBA 2. jún 2002 Palomar NEAT
(112240) 2002 LZ3 15,8 2,364 0,139 7,27 3,635 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112241) 2002 LL4 15,4 2,209 0,150 5,50 3,283 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112242) 2002 LP4 15,8 2,271 0,141 6,06 3,422 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112243) 2002 LZ4 15,7 2,473 0,209 1,38 3,889 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112244) 2002 LD5 16,6 2,314 0,166 9,52 3,519 MBA 4. jún 2002 Palomar NEAT
(112245) 2002 LK5 15,4 2,694 0,315 9,24 4,422 MBA 6. jún 2002 Fountain Hills C. W. Juels; P. R. Holvorcem
(112246) 2002 LH7 16,5 2,286 0,053 4,51 3,457 MBA 2. jún 2002 Palomar NEAT
(112247) 2002 LY8 16,1 2,160 0,087 6,03 3,174 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112248) 2002 LG9 15,0 2,702 0,135 9,98 4,441 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112249) 2002 LM9 16,1 2,237 0,087 5,60 3,346 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR
(112250) 2002 LG10 15,9 2,289 0,123 5,86 3,462 MBA 5. jún 2002 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 111751-112000
Zoznam planétok
112001-112250
Nasledujú:
Zoznam planétok 112251-112500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.