Zoznam planétok 120751 – 121000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 120501-120750
Zoznam planétok
120751-121000
Nasledujú:
Zoznam planétok 121001-121250



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(120751) 1997 WH21 15,4 2,472 0,210 2,40 3,886 MBA 30. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
(120752) 1997 WW24 16,8 2,399 0,262 2,41 3,714 MBA 28. november 1997 Kitt Peak Spacewatch
(120753) 1997 WW28 17,0 2,319 0,139 4,04 3,531 MBA 29. november 1997 Kitt Peak Spacewatch
(120754) 1997 WL31 16,1 2,398 0,245 2,10 3,713 MBA 29. november 1997 Socorro LINEAR
(120755) 1997 WH39 16,0 2,352 0,149 1,75 3,606 MBA 29. november 1997 Socorro LINEAR
(120756) 1997 XN7 16,7 2,314 0,156 1,88 3,520 MBA 5. december 1997 Caussols ODAS
(120757) 1997 YS7 16,6 2,406 0,170 3,10 3,730 MBA 21. december 1997 Kitt Peak Spacewatch
(120758) 1997 YO13 15,7 2,582 0,141 11,62 4,148 MBA 29. december 1997 Kitt Peak Spacewatch
(120759) 1997 YY17 15,9 2,659 0,177 4,96 4,336 MBA 31. december 1997 Kitt Peak Spacewatch
(120760) 1997 YQ18 15,8 2,534 0,067 15,67 4,032 MBA 29. december 1997 Kitt Peak Spacewatch
(120761) 1998 AX1 14,7 3,957 0,218 1,61 7,869 HLD 1. január 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120762) 1998 AQ4 15,5 2,681 0,086 13,17 4,388 MBA 6. január 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120763) 1998 BW5 15,7 2,719 0,169 3,83 4,483 MBA 22. január 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120764) 1998 BV8 15,4 2,568 0,175 3,86 4,115 MBA 18. január 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120765) 1998 BD13 15,6 2,603 0,152 3,45 4,199 MBA 23. január 1998 Socorro LINEAR
(120766) 1998 BA16 14,7 2,614 0,174 30,16 4,226 MBA 26. január 1998 Haleakala NEAT
(120767) 1998 BS26 15,3 2,628 0,130 3,56 4,260 MBA 27. január 1998 Modra P. Kolény; L. Kornoš
(120768) 1998 BM29 16,0 2,410 0,133 2,40 3,741 MBA 25. január 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120769) 1998 CM1 16,5 1,903 0,070 20,33 2,625 MBA 6. február 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120770) 1998 DB7 15,6 2,435 0,139 5,81 3,800 MBA 17. február 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120771) 1998 DD8 15,0 2,567 0,270 11,81 4,111 MBA 21. február 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120772) 1998 DM15 15,8 2,625 0,208 4,02 4,252 MBA 22. február 1998 Haleakala NEAT
(120773) 1998 DA19 16,5 2,634 0,181 2,63 4,275 MBA 24. február 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120774) 1998 DQ20 14,8 2,404 0,245 4,55 3,727 MBA 24. február 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120775) 1998 DB23 14,5 2,643 0,153 13,39 4,296 MBA 24. február 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120776) 1998 DQ23 15,8 1,923 0,077 21,24 2,667 MBA 28. február 1998 Caussols ODAS
(120777) 1998 DZ25 16,5 2,695 0,129 3,18 4,423 MBA 23. február 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120778) 1998 DQ34 16,4 2,589 0,235 3,91 4,165 MBA 27. február 1998 La Silla E. W. Elst
(120779) 1998 ET8 15,4 2,541 0,081 11,28 4,049 MBA 5. marec 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120780) 1998 EY10 15,7 2,626 0,301 5,19 4,256 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(120781) 1998 EL11 15,4 2,619 0,239 5,76 4,239 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(120782) 1998 EM12 14,7 2,671 0,082 21,84 4,364 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(120783) 1998 EN19 15,9 2,563 0,177 5,15 4,103 MBA 3. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(120784) 1998 EY20 15,6 2,617 0,230 6,37 4,232 MBA 3. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(120785) 1998 FT3 16,4 2,539 0,173 1,98 4,045 MBA 20. marec 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120786) 1998 FO7 16,7 2,509 0,114 5,67 3,973 MBA 20. marec 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120787) 1998 FS12 15,3 2,622 0,169 4,31 4,244 MBA 20. marec 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120788) 1998 FD16 15,5 2,599 0,128 12,10 4,188 MBA 26. marec 1998 Kleť Klet
(120789) 1998 FQ24 14,6 2,765 0,193 12,40 4,597 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120790) 1998 FX25 15,4 2,595 0,231 4,03 4,180 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120791) 1998 FP28 15,6 2,608 0,204 3,96 4,211 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120792) 1998 FE35 15,5 2,573 0,280 4,28 4,126 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120793) 1998 FT37 15,3 2,634 0,120 3,12 4,275 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120794) 1998 FX53 15,9 2,544 0,225 2,96 4,056 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120795) 1998 FR54 15,8 2,577 0,265 4,27 4,136 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120796) 1998 FF58 15,9 2,560 0,254 1,28 4,095 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120797) 1998 FW60 15,7 2,599 0,151 6,25 4,189 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120798) 1998 FO63 15,9 2,474 0,091 6,58 3,890 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120799) 1998 FA64 14,9 2,554 0,180 8,45 4,081 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120800) 1998 FN68 16,4 2,563 0,262 2,96 4,104 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(120801) 1998 FU72 15,7 2,757 0,038 5,43 4,577 MBA 30. marec 1998 Kleť Klet
(120802) 1998 FV94 15,6 2,520 0,152 11,19 4,000 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
(120803) 1998 FY114 15,5 2,619 0,158 9,12 4,237 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(120804) 1998 FJ125 15,7 2,583 0,222 4,82 4,150 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
(120805) 1998 FF138 15,7 2,612 0,140 4,15 4,221 MBA 28. marec 1998 Socorro LINEAR
(120806) 1998 GE6 15,1 2,592 0,116 14,24 4,172 MBA 2. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120807) 1998 HK 16,6 1,947 0,097 21,44 2,717 MBA 18. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120808) 1998 HL7 15,9 1,978 0,058 23,03 2,781 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120809) 1998 HU7 15,4 2,545 0,198 5,98 4,060 MBA 21. apríl 1998 Višnjan Visnjan
(120810) 1998 HA12 15,1 2,629 0,084 2,52 4,261 MBA 19. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120811) 1998 HT17 16,0 2,578 0,173 3,97 4,139 MBA 18. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120812) 1998 HZ24 15,3 2,792 0,139 13,48 4,664 MBA 17. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120813) 1998 HW28 15,9 2,755 0,170 4,42 4,573 MBA 27. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120814) 1998 HW37 16,7 2,596 0,199 3,10 4,183 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120815) 1998 HB42 16,3 2,594 0,194 5,56 4,177 MBA 24. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120816) 1998 HN42 15,0 2,656 0,124 13,37 4,328 MBA 30. apríl 1998 Kleť Klet
(120817) 1998 HW55 15,9 2,625 0,128 2,38 4,252 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120818) 1998 HA68 16,0 2,639 0,190 4,52 4,286 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120819) 1998 HA87 16,0 2,655 0,098 2,25 4,325 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120820) 1998 HL89 14,8 2,747 0,081 13,52 4,552 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120821) 1998 HY94 15,2 2,668 0,224 14,08 4,357 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120822) 1998 HK96 16,6 2,594 0,244 5,56 4,176 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120823) 1998 HZ107 14,9 2,599 0,113 12,52 4,189 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120824) 1998 HG109 15,5 2,619 0,200 11,99 4,238 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120825) 1998 HE111 16,1 2,570 0,169 5,63 4,119 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120826) 1998 HH112 14,9 2,559 0,126 13,14 4,092 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120827) 1998 HZ115 14,7 2,785 0,070 8,00 4,646 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120828) 1998 HE122 14,7 2,685 0,205 13,96 4,398 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120829) 1998 HV124 15,3 2,640 0,126 16,24 4,288 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120830) 1998 HB130 15,6 2,765 0,084 2,57 4,596 MBA 19. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120831) 1998 HN130 16,1 2,714 0,119 12,91 4,471 MBA 19. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120832) 1998 HQ133 16,0 2,587 0,146 4,63 4,161 MBA 19. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120833) 1998 HF146 15,3 2,709 0,142 5,45 4,458 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120834) 1998 HG146 16,3 2,572 0,202 4,53 4,124 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120835) 1998 HM153 15,0 2,762 0,088 10,32 4,591 MBA 24. apríl 1998 Socorro LINEAR
(120836) 1998 KL7 15,8 2,535 0,181 4,37 4,036 MBA 23. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120837) 1998 KE9 15,2 2,581 0,179 13,05 4,145 MBA 27. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120838) 1998 KN31 16,2 2,637 0,188 7,37 4,281 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(120839) 1998 KX38 14,8 2,667 0,189 14,05 4,354 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(120840) 1998 KH43 16,4 2,742 0,249 14,63 4,541 MBA 28. máj 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120841) 1998 KC52 15,1 2,675 0,189 14,40 4,374 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR
(120842) 1998 KD55 16,0 2,554 0,234 5,59 4,082 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR
(120843) 1998 KM57 15,2 2,610 0,191 4,61 4,216 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(120844) 1998 KL60 15,3 2,686 0,174 13,33 4,403 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR
(120845) 1998 KU63 15,5 2,606 0,181 5,66 4,206 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(120846) 1998 KM67 16,1 2,698 0,187 8,14 4,430 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR
(120847) 1998 MG 14,9 3,050 0,173 9,93 5,325 MBA 17. jún 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120848) 1998 MM33 16,8 2,163 0,199 6,51 3,182 MBA 24. jún 1998 Socorro LINEAR
(120849) 1998 OJ3 16,0 2,773 0,040 3,87 4,616 MBA 23. júl 1998 Caussols ODAS
(120850) 1998 OO8 14,6 3,008 0,110 7,85 5,216 MBA 26. júl 1998 La Silla E. W. Elst
(120851) 1998 OF12 15,3 2,723 0,219 8,21 4,493 MBA 29. júl 1998 Reedy Creek J. Broughton
(120852) 1998 OO15 15,2 2,686 0,279 10,57 4,400 MBA 20. júl 1998 Haleakala NEAT
(120853) 1998 QK4 16,6 2,251 0,193 8,84 3,377 MBA 17. august 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(120854) 1998 QQ12 16,0 2,186 0,211 6,83 3,232 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120855) 1998 QO23 14,8 3,160 0,267 19,82 5,617 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120856) 1998 QP25 14,8 2,933 0,073 11,51 5,021 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120857) 1998 QX43 15,6 2,978 0,260 2,81 5,139 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120858) 1998 QT44 16,7 2,125 0,190 1,46 3,098 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120859) 1998 QT49 14,9 3,003 0,247 11,29 5,202 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120860) 1998 QW59 16,3 3,019 0,173 4,33 5,245 MBA 26. august 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120861) 1998 QA74 14,5 3,105 0,184 9,86 5,472 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(120862) 1998 QL75 14,5 2,982 0,129 8,89 5,150 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(120863) 1998 QF94 15,3 3,165 0,232 27,63 5,631 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(120864) 1998 QK99 16,2 2,598 0,135 3,36 4,188 MBA 26. august 1998 La Silla E. W. Elst
(120865) 1998 QN106 15,7 2,218 0,197 5,60 3,302 MBA 25. august 1998 La Silla E. W. Elst
(120866) 1998 RL2 15,6 2,184 0,122 5,56 3,227 MBA 15. september 1998 Caussols ODAS
(120867) 1998 RM2 16,4 2,171 0,180 4,21 3,199 MBA 15. september 1998 Caussols ODAS
(120868) 1998 RA13 17,9 2,270 0,235 1,32 3,420 MBA 14. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120869) 1998 RZ15 16,3 2,172 0,193 3,40 3,200 MBA 14. september 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120870) 1998 RM16 17,1 2,171 0,164 2,13 3,199 MBA 11. september 1998 Caussols ODAS
(120871) 1998 RT19 17,0 2,154 0,151 2,37 3,162 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120872) 1998 RD23 16,4 2,200 0,202 3,89 3,262 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120873) 1998 RH26 16,5 2,210 0,163 3,97 3,284 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120874) 1998 RM27 15,0 3,068 0,101 8,53 5,374 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120875) 1998 RU30 16,5 2,199 0,117 2,13 3,260 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120876) 1998 RM31 14,3 3,169 0,065 9,50 5,639 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120877) 1998 RF37 16,4 2,199 0,163 5,56 3,260 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120878) 1998 RQ37 14,7 3,186 0,191 4,28 5,686 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120879) 1998 RP41 15,3 2,832 0,131 14,49 4,765 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120880) 1998 RW42 16,7 2,279 0,174 4,36 3,440 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120881) 1998 RG45 14,7 2,779 0,132 9,13 4,632 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120882) 1998 RM48 14,9 3,015 0,085 2,55 5,233 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120883) 1998 RH49 16,4 2,896 0,143 1,16 4,927 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120884) 1998 RY50 14,4 3,083 0,084 9,69 5,412 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120885) 1998 RY53 14,5 3,153 0,205 7,82 5,598 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120886) 1998 RV67 16,5 2,227 0,216 3,55 3,322 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120887) 1998 RF70 16,3 2,242 0,168 4,68 3,356 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120888) 1998 RM70 15,7 2,263 0,091 7,08 3,403 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120889) 1998 RT75 16,6 2,237 0,173 6,62 3,346 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(120890) 1998 SU 15,1 2,913 0,063 2,31 4,970 MBA 16. september 1998 Caussols ODAS
(120891) 1998 SD1 17,3 2,286 0,149 5,82 3,456 MBA 16. september 1998 Caussols ODAS
(120892) 1998 SO3 14,8 3,144 0,127 6,72 5,573 MBA 17. september 1998 Caussols ODAS
(120893) 1998 SN8 16,8 2,204 0,109 4,40 3,272 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120894) 1998 SK13 16,7 2,213 0,136 4,30 3,291 MBA 21. september 1998 Caussols ODAS
(120895) 1998 ST14 16,3 2,222 0,237 2,99 3,313 MBA 18. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120896) 1998 SX19 15,3 3,003 0,020 0,79 5,203 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120897) 1998 SD21 15,1 3,129 0,160 3,31 5,533 MBA 21. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120898) 1998 SL21 15,2 3,193 0,080 2,27 5,706 MBA 21. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120899) 1998 SN21 17,0 2,192 0,125 2,77 3,244 MBA 21. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120900) 1998 SP25 16,3 2,178 0,239 4,57 3,214 MBA 22. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120901) 1998 SD26 15,9 2,233 0,168 4,92 3,336 MBA 22. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120902) 1998 SL28 16,8 2,370 0,229 5,78 3,647 MBA 17. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120903) 1998 SV31 15,5 2,962 0,188 1,86 5,098 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120904) 1998 SW31 15,8 3,027 0,021 0,90 5,266 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120905) 1998 SY32 16,3 3,093 0,046 1,04 5,438 MBA 23. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120906) 1998 SL39 15,8 3,063 0,099 1,39 5,360 MBA 23. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120907) 1998 SW40 15,0 3,288 0,232 0,97 5,960 MBA 25. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120908) 1998 SO41 15,6 3,195 0,188 0,41 5,709 MBA 25. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120909) 1998 SO58 15,7 2,759 0,264 13,26 4,581 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120910) 1998 SR59 16,5 2,168 0,109 4,81 3,192 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120911) 1998 SP65 16,0 2,263 0,206 4,54 3,403 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(120912) 1998 SP75 15,0 2,800 0,193 12,47 4,685 MBA 21. september 1998 La Silla E. W. Elst
(120913) 1998 SE78 16,3 2,202 0,110 2,87 3,268 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120914) 1998 SZ78 15,5 2,954 0,090 1,11 5,076 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120915) 1998 SX81 17,1 2,159 0,108 1,70 3,172 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120916) 1998 SB83 15,8 2,248 0,152 4,53 3,370 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120917) 1998 SV83 16,0 3,046 0,162 2,35 5,314 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120918) 1998 SA84 17,2 2,285 0,235 4,49 3,454 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120919) 1998 SU85 16,8 2,198 0,097 5,38 3,258 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120920) 1998 SY85 17,4 2,163 0,213 2,08 3,180 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120921) 1998 SW92 16,9 2,327 0,108 2,56 3,549 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120922) 1998 SO93 17,2 2,185 0,192 2,72 3,230 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120923) 1998 SM99 15,0 3,058 0,091 9,98 5,347 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120924) 1998 SS104 15,9 2,230 0,094 6,53 3,329 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120925) 1998 SC107 14,6 3,182 0,185 3,52 5,676 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120926) 1998 SH107 16,7 2,259 0,213 2,44 3,395 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120927) 1998 SJ108 14,4 3,168 0,161 6,60 5,639 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120928) 1998 SP109 16,0 2,261 0,105 6,24 3,400 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120929) 1998 SM114 16,6 2,194 0,158 5,51 3,250 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120930) 1998 SX121 16,0 2,235 0,218 5,35 3,342 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120931) 1998 SU123 16,9 2,166 0,173 3,80 3,188 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120932) 1998 SL131 16,3 2,256 0,154 4,72 3,388 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120933) 1998 SL147 16,3 2,162 0,206 1,83 3,179 MBA 20. september 1998 La Silla E. W. Elst
(120934) 1998 SE149 14,6 2,967 0,050 1,88 5,109 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120935) 1998 SG150 15,1 3,140 0,079 6,38 5,563 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120936) 1998 SJ153 15,3 2,988 0,252 2,34 5,165 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120937) 1998 SD155 16,2 2,242 0,218 4,89 3,356 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120938) 1998 SB162 15,1 3,101 0,128 7,88 5,461 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120939) 1998 SV162 15,4 2,919 0,115 0,95 4,986 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(120940) 1998 TN12 16,0 3,050 0,120 0,47 5,326 MBA 13. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120941) 1998 TB17 17,0 2,200 0,120 2,04 3,263 MBA 14. október 1998 Caussols ODAS
(120942) 1998 TB18 17,4 2,132 0,235 2,39 3,112 MBA 1. október 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120943) 1998 TN22 15,0 3,212 0,094 3,64 5,756 MBA 13. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120944) 1998 TH23 14,5 3,152 0,111 17,96 5,596 MBA 14. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120945) 1998 TJ26 15,1 3,212 0,111 6,85 5,755 MBA 14. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120946) 1998 TZ28 17,2 2,181 0,208 3,19 3,219 MBA 15. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120947) 1998 TN29 17,4 2,226 0,176 0,85 3,320 MBA 15. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120948) 1998 TZ37 15,3 3,019 0,079 1,74 5,244 MBA 14. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120949) 1998 UU3 16,4 2,340 0,217 2,63 3,578 MBA 20. október 1998 Caussols ODAS
(120950) 1998 UY6 16,7 2,258 0,193 4,67 3,392 MBA 20. október 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(120951) 1998 UA9 17,0 2,332 0,203 1,76 3,561 MBA 17. október 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(120952) 1998 UV14 16,6 2,291 0,163 8,46 3,468 MBA 23. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120953) 1998 UQ22 15,0 3,143 0,145 5,47 5,570 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(120954) 1998 UD25 16,3 2,296 0,136 6,16 3,479 MBA 18. október 1998 La Silla E. W. Elst
(120955) 1998 UO31 15,7 2,226 0,230 3,50 3,320 MBA 22. október 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(120956) 1998 UX37 16,8 2,281 0,124 3,52 3,444 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(120957) 1998 UW40 15,2 3,186 0,201 3,54 5,686 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(120958) 1998 UA43 14,2 3,135 0,192 15,37 5,551 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(120959) 1998 UP48 17,2 2,210 0,140 5,10 3,286 MBA 17. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(120960) 1998 VC3 16,7 2,367 0,202 0,80 3,640 MBA 10. november 1998 Caussols ODAS
(120961) 1998 VJ4 15,0 3,070 0,067 11,11 5,379 MBA 11. november 1998 Caussols ODAS
(120962) 1998 VM11 13,5 3,954 0,184 1,93 7,860 HLD 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120963) 1998 VE12 15,5 2,985 0,293 6,05 5,155 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120964) 1998 VK22 16,3 2,247 0,182 2,18 3,368 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120965) 1998 VV27 16,7 2,327 0,246 2,77 3,548 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120966) 1998 VT29 16,0 2,276 0,287 3,37 3,432 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120967) 1998 VL30 16,7 2,259 0,218 2,67 3,394 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120968) 1998 VH32 16,5 2,353 0,249 6,11 3,608 MBA 10. november 1998 Reedy Creek J. Broughton
(120969) 1998 VM38 16,0 2,288 0,185 6,14 3,459 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(120970) 1998 VR43 16,7 2,340 0,177 3,18 3,578 MBA 15. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120971) 1998 VN49 14,5 3,067 0,087 9,62 5,370 MBA 11. november 1998 Socorro LINEAR
(120972) 1998 WE4 16,5 2,246 0,138 4,31 3,365 MBA 20. november 1998 Gekko T. Kagawa
(120973) 1998 WW4 14,7 2,280 0,215 24,24 3,443 MBA 19. november 1998 Catalina CSS
(120974) 1998 WW8 15,6 2,286 0,181 5,57 3,455 MBA 18. november 1998 Chichibu N. Sato
(120975) 1998 WE19 17,0 2,204 0,141 7,59 3,271 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(120976) 1998 WL25 15,4 3,231 0,295 0,41 5,806 MBA 16. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120977) 1998 WN28 16,1 2,345 0,130 5,37 3,589 MBA 19. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120978) 1998 WU35 17,1 2,334 0,147 6,77 3,564 MBA 19. november 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120979) 1998 XU 17,2 2,330 0,242 1,42 3,556 MBA 7. december 1998 Caussols ODAS
(120980) 1998 XY5 16,7 2,157 0,170 1,57 3,168 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120981) 1998 XZ5 17,1 2,335 0,185 2,19 3,568 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120982) 1998 XE6 16,9 2,320 0,156 4,03 3,532 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120983) 1998 XG7 15,1 3,146 0,087 4,15 5,579 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120984) 1998 XN7 16,4 2,187 0,143 2,48 3,235 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120985) 1998 XT15 16,1 2,257 0,207 5,33 3,390 MBA 15. december 1998 Kleť Klet
(120986) 1998 XM17 15,5 2,323 0,113 21,65 3,539 MBA 15. december 1998 Socorro LINEAR
(120987) 1998 XA18 14,7 3,169 0,098 9,52 5,639 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120988) 1998 XM18 15,8 3,182 0,133 0,67 5,676 MBA 8. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120989) 1998 XG21 16,6 2,307 0,183 3,78 3,502 MBA 10. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120990) 1998 XP21 16,6 2,247 0,096 5,48 3,367 MBA 10. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120991) 1998 XQ21 16,5 2,404 0,092 4,75 3,726 MBA 10. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120992) 1998 XS23 15,4 3,250 0,052 4,10 5,858 MBA 11. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120993) 1998 XC25 16,8 2,234 0,088 1,89 3,338 MBA 13. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(120994) 1998 XQ49 15,8 2,338 0,139 7,86 3,574 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
(120995) 1998 XQ62 15,0 2,276 0,190 24,86 3,433 MBA 11. december 1998 Socorro LINEAR
(120996) 1998 XE79 15,6 2,274 0,128 7,85 3,427 MBA 15. december 1998 Socorro LINEAR
(120997) 1998 XT96 17,3 2,323 0,181 3,35 3,540 MBA 11. december 1998 Merida O. A. Naranjo
(120998) 1998 YB2 16,5 2,277 0,107 5,12 3,436 MBA 16. december 1998 Caussols ODAS
(120999) 1998 YC2 15,3 2,333 0,083 12,50 3,562 MBA 17. december 1998 Caussols ODAS
(121000) 1998 YG2 15,5 2,324 0,187 5,29 3,542 MBA 17. december 1998 Caussols ODAS

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 120501-120750
Zoznam planétok
120751-121000
Nasledujú:
Zoznam planétok 121001-121250



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.