Zoznam planétok 13001 – 13250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 12751 – 13000
Zoznam planétok
13001 – 13250
Nasledujú:
Zoznam planétok 13251 – 13500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
13001 Woodney 1981 VL 14,5 2,327 0,157 3,77 3,548 MBA 2. november 1981 Anderson Mesa B. A. Skiff
(13002) 1982 BJ13 13,6 2,398 0,086 5,04 3,714 MBA 30. január 1982 Palomar S. J. Bus
(13003) 1982 FN 13,7 2,557 0,207 26,57 4,089 MBA 21. marec 1982 Anderson Mesa E. Bowell
(13004) 1982 RR 14,0 2,592 0,299 14,25 4,171 MBA 15. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
13005 Stankonyukhov 1982 SQ7 12,6 3,045 0,176 12,42 5,313 MBA 18. september 1982 Krym–Naučnyj N. S. Černych
13006 Schwaar 1983 AC1 13,6 2,275 0,202 28,50 3,431 MBA 12. január 1983 Anderson Mesa B. A. Skiff
(13007) 1984 AU 13,1 2,534 0,133 3,25 4,033 MBA 8. január 1984 Anderson Mesa J. Wagner
(13008) 1984 SE6 13,7 2,350 0,203 3,29 3,602 MBA 22. september 1984 La Silla H. Debehogne
13009 Voloshchuk 1985 PB2 13,0 2,595 0,200 14,08 4,180 MBA 13. august 1985 Krym–Naučnyj N. S. Černych
13010 Germantitov 1986 QR5 12,5 3,131 0,099 13,66 5,540 MBA 29. august 1986 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
13011 Loeillet 1987 QS5 13,4 3,081 0,136 10,53 5,408 MBA 26. august 1987 La Silla E. W. Elst
(13012) 1987 SO5 12,6 3,036 0,014 8,36 5,288 MBA 30. september 1987 Brorfelde P. Jensen
(13013) 1987 SP12 13,3 3,110 0,265 2,73 5,483 MBA 16. september 1987 La Silla H. Debehogne
13014 Hasslacher 1987 WJ1 13,0 3,149 0,138 7,11 5,587 MBA 17. november 1987 Anderson Mesa R. P. Binzel
(13015) 1987 XC 13,6 2,558 0,266 16,53 4,091 MBA 14. december 1987 Geisei T. Seki
(13016) 1988 DB5 14,1 2,575 0,107 12,86 4,131 MBA 25. február 1988 Siding Spring R. H. McNaught
(13017) 1988 FM 13,5 2,563 0,116 13,73 4,101 MBA 18. marec 1988 Yorii M. Arai; H. Mori
13018 Geoffjames 1988 GF 12,4 2,596 0,175 13,35 4,182 MBA 10. apríl 1988 Palomar E. F. Helin
(13019) 1988 NW 13,1 2,638 0,177 13,08 4,284 MBA 10. júl 1988 Palomar E. F. Helin
(13020) 1988 PW2 13,6 2,987 0,035 10,58 5,161 MBA 10. august 1988 Siding Spring R. H. McNaught
(13021) 1988 RY5 13,1 2,831 0,089 2,00 4,763 MBA 3. september 1988 La Silla H. Debehogne
(13022) 1988 RL9 13,6 2,214 0,107 5,12 3,294 MBA 1. september 1988 La Silla H. Debehogne
(13023) 1988 XT1 12,5 3,055 0,301 18,02 5,340 MBA 10. december 1988 Chiyoda T. Kojima
13024 Conradferdinand 1989 AJ6 14,0 2,398 0,101 5,71 3,712 MBA 11. január 1989 Tautenburg F. Borngen
13025 Zürich 1989 BA 13,3 2,383 0,279 23,89 3,678 MBA 28. január 1989 Zimmerwald P. Wild
(13026) 1989 CX 13,8 2,347 0,230 24,37 3,594 MBA 7. február 1989 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
13027 Geeraerts 1989 GJ4 13,8 2,555 0,115 3,76 4,083 MBA 3. apríl 1989 La Silla E. W. Elst
13028 Klaustschira 1989 GQ6 13,0 2,486 0,215 13,11 3,918 MBA 5. apríl 1989 La Silla M. Geffert
(13029) 1989 HA 13,0 2,581 0,165 15,08 4,147 MBA 27. apríl 1989 Brorfelde P. Jensen
(13030) 1989 PF 13,0 2,747 0,240 18,69 4,551 MBA 9. august 1989 Palomar J. Alu; E. F. Helin
(13031) 1989 SN4 13,5 2,601 0,130 4,26 4,194 MBA 26. september 1989 La Silla E. W. Elst
(13032) 1989 TU3 13,9 2,726 0,043 4,88 4,500 MBA 7. október 1989 La Silla E. W. Elst
(13033) 1989 TB5 13,7 2,676 0,039 6,52 4,377 MBA 7. október 1989 La Silla E. W. Elst
(13034) 1989 UN 14,1 2,164 0,125 3,49 3,183 MBA 23. október 1989 Kani Y. Mizuno; T. Furuta
(13035) 1989 UA6 11,6 3,979 0,167 3,65 7,935 HLD 30. október 1989 Cerro Tololo S. J. Bus
(13036) 1989 YO3 14,3 2,336 0,067 1,36 3,570 MBA 30. december 1989 Siding Spring R. H. McNaught
(13037) 1990 EN3 14,7 2,259 0,088 5,17 3,395 MBA 2. marec 1990 La Silla E. W. Elst
13038 Woolston 1990 EN4 13,4 2,986 0,036 7,98 5,160 MBA 2. marec 1990 La Silla E. W. Elst
(13039) 1990 FK1 12,3 3,177 0,173 11,46 5,663 MBA 27. marec 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(13040) 1990 OB4 13,8 2,649 0,246 11,48 4,311 MBA 29. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(13041) 1990 OS4 13,2 2,560 0,055 14,06 4,095 MBA 25. júl 1990 Palomar H. E. Holt
(13042) 1990 QE 13,5 2,569 0,241 16,72 4,117 MBA 18. august 1990 Palomar E. F. Helin
(13043) 1990 QT4 13,4 2,574 0,097 15,21 4,129 MBA 24. august 1990 Palomar H. E. Holt
(13044) 1990 QO8 14,2 2,539 0,145 12,17 4,045 MBA 16. august 1990 La Silla E. W. Elst
(13045) 1990 QP8 14,5 2,562 0,095 00,66 4,101 MBA 16. august 1990 La Silla E. W. Elst
(13046) 1990 QB19 15,1 2,552 0,263 2,96 4,076 MBA 31. august 1990 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(13047) 1990 RJ5 14,1 2,528 0,149 2,81 4,019 MBA 15. september 1990 Palomar H. E. Holt
(13048) 1990 RR7 14,2 2,544 0,130 6,42 4,058 MBA 13. september 1990 La Silla H. Debehogne
13049 Butov 1990 RF17 13,3 2,575 0,162 13,46 4,131 MBA 15. september 1990 Krym–Naučnyj L. V. Žuravleva
(13050) 1990 SY 13,3 2,595 0,186 8,41 4,180 MBA 16. september 1990 Palomar H. E. Holt
(13051) 1990 SF5 14,6 2,588 0,109 4,54 4,164 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
13052 Las Casas 1990 SN8 13,5 2,651 0,041 4,14 4,314 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
(13053) 1990 SQ8 14,9 2,600 0,293 5,44 4,191 MBA 22. september 1990 La Silla E. W. Elst
(13054) 1990 ST15 13,5 2,376 0,087 6,22 3,661 MBA 16. september 1990 Palomar H. E. Holt
13055 Kreppein 1990 TW12 13,9 2,690 0,172 13,74 4,412 MBA 14. október 1990 Tautenburg L. D. Schmadel; F. Borngen
(13056) 1990 VN1 13,4 2,625 0,116 8,75 4,252 MBA 12. november 1990 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
13057 Jorgensen 1990 VF8 13,6 2,737 0,181 8,33 4,526 MBA 13. november 1990 Palomar C. S. Shoemaker; D. H. Levy
(13058) 1990 WN3 14,7 2,359 0,116 6,12 3,621 MBA 19. november 1990 La Silla E. W. Elst
(13059) 1991 BD1 13,5 2,589 0,095 6,58 4,164 MBA 18. január 1991 Haute Provence E. W. Elst
(13060) 1991 EJ 10,3 5,202 0,124 22,88 11,87 JUT 10. marec 1991 Siding Spring R. H. McNaught
(13061) 1991 FL2 13,2 2,817 0,091 11,06 4,728 MBA 20. marec 1991 La Silla H. Debehogne
13062 Podarkes 1991 HN 11,1 5,123 0,011 8,25 11,60 JUT 19. apríl 1991 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
13063 Purifoy 1991 LB 14,7 2,226 0,195 4,84 3,322 MBA 5. jún 1991 Kitt Peak Spacewatch
(13064) 1991 PC6 14,8 2,375 0,128 7,44 3,659 MBA 6. august 1991 La Silla E. W. Elst
(13065) 1991 PG11 14,5 2,306 0,236 6,63 3,501 MBA 9. august 1991 Palomar H. E. Holt
(13066) 1991 PM13 14,6 2,304 0,206 4,07 3,497 MBA 5. august 1991 Palomar H. E. Holt
(13067) 1991 PA15 14,9 2,340 0,168 5,16 3,579 MBA 6. august 1991 Palomar H. E. Holt
(13068) 1991 RL1 14,4 2,278 0,169 11,67 3,437 MBA 4. september 1991 Palomar E. F. Helin
(13069) 1991 RX1 14,1 2,372 0,251 7,34 3,652 MBA 6. september 1991 Haute Provence E. W. Elst
13070 Seanconnery 1991 RO2 14,6 2,429 0,280 5,61 3,784 MBA 8. september 1991 Haute Provence E. W. Elst
(13071) 1991 RT5 13,9 2,355 0,139 7,40 3,614 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
(13072) 1991 RS8 14,2 2,338 0,108 8,29 3,574 MBA 11. september 1991 Palomar H. E. Holt
(13073) 1991 RE15 13,8 2,262 0,221 7,95 3,402 MBA 15. september 1991 Palomar H. E. Holt
(13074) 1991 RK15 13,9 2,312 0,156 5,19 3,515 MBA 15. september 1991 Palomar H. E. Holt
(13075) 1991 UN1 14,1 2,372 0,122 5,76 3,653 MBA 28. október 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13076) 1991 VT3 13,1 2,578 0,185 12,70 4,139 MBA 11. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
13077 Edschneider 1991 VD10 14,7 2,413 0,101 4,12 3,747 MBA 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
(13078) 1991 WD 13,4 2,619 0,218 13,87 4,237 MBA 17. november 1991 Kiyosato S. Otomo
(13079) 1992 CD3 14,0 2,563 0,102 10,25 4,102 MBA 2. február 1992 La Silla E. W. Elst
(13080) 1992 EZ7 14,4 2,621 0,200 12,33 4,243 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(13081) 1992 EW9 12,6 2,589 0,124 15,17 4,165 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(13082) 1992 EY10 13,9 2,707 0,156 14,23 4,452 MBA 6. marec 1992 La Silla UESAC
(13083) 1992 EE32 14,8 2,601 0,190 4,35 4,193 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
13084 Virchow 1992 GC8 13,9 2,624 0,048 5,83 4,249 MBA 2. apríl 1992 Tautenburg F. Borngen
(13085) 1992 HA4 13,9 2,754 0,084 00,20 4,570 MBA 23. apríl 1992 La Silla E. W. Elst
13086 Sauerbruch 1992 HS4 13,3 2,803 0,192 9,45 4,691 MBA 30. apríl 1992 Tautenburg F. Borngen
13087 Chastellux 1992 OV6 13,1 2,878 0,035 1,51 4,881 MBA 30. júl 1992 La Silla E. W. Elst
13088 Filipportera 1992 PB1 12,9 3,148 0,115 8,03 5,583 MBA 8. august 1992 Caussols E. W. Elst
(13089) 1992 PH2 13,0 3,041 0,139 9,45 5,303 MBA 2. august 1992 Palomar H. E. Holt
(13090) 1992 PV2 13,0 3,007 0,123 8,98 5,214 MBA 6. august 1992 Palomar H. E. Holt
(13091) 1992 PT3 15,1 2,240 0,275 2,37 3,352 MBA 5. august 1992 Palomar H. E. Holt
13092 Schrödinger 1992 SS16 15,0 2,155 0,050 00,62 3,162 MBA 24. september 1992 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
13093 Wolfgangpauli 1992 SQ24 12,6 2,993 0,055 10,13 5,176 MBA 21. september 1992 Tautenburg F. Borngen
(13094) 1992 UK8 14,6 2,301 0,164 3,86 3,490 MBA 19. október 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(13095) 1992 WY1 14,3 2,311 0,087 3,29 3,512 MBA 18. november 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
13096 Tigris 1993 BE5 12,2 3,653 0,025 2,27 6,982 MBA 27. január 1993 Caussols E. W. Elst
(13097) 1993 BU7 14,9 2,339 0,016 2,59 3,576 MBA 23. január 1993 La Silla E. W. Elst
(13098) 1993 FM6 14,4 2,411 0,088 2,48 3,743 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(13099) 1993 FO7 13,8 2,397 0,172 3,44 3,710 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(13100) 1993 FB10 13,9 2,446 0,192 3,49 3,824 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(13101) 1993 FS10 14,3 2,461 0,094 6,89 3,859 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(13102) 1993 FU11 13,7 2,615 0,080 4,00 4,229 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(13103) 1993 FR12 14,5 2,463 0,132 3,59 3,864 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(13104) 1993 FV24 15,4 2,448 0,174 1,43 3,831 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(13105) 1993 FO27 15,5 2,395 0,140 2,83 3,706 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(13106) 1993 FV48 13,8 2,372 0,085 6,78 3,652 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(13107) 1993 FE59 13,7 2,538 0,308 10,40 4,043 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(13108) 1993 FD82 14,3 2,545 0,133 3,93 4,060 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(13109) 1993 JB1 14,5 2,415 0,179 6,14 3,753 MBA 14. máj 1993 La Silla E. W. Elst
(13110) 1993 LS1 13,5 2,549 0,176 12,81 4,069 MBA 15. jún 1993 Siding Spring R. H. McNaught
13111 Papacosmas 1993 OW1 14,3 1,942 0,097 27,35 2,706 MBA 23. júl 1993 Palomar C. S. Shoemaker; D. H. Levy
(13112) 1993 QV4 13,8 2,860 0,020 1,86 4,835 MBA 18. august 1993 Caussols E. W. Elst
(13113) 1993 RQ5 14,3 2,700 0,053 7,07 4,436 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(13114) 1993 SU4 13,6 2,797 0,036 12,08 4,678 MBA 19. september 1993 Caussols E. W. Elst
(13115) 1993 SU6 13,8 2,645 0,090 00,44 4,301 MBA 17. september 1993 La Silla E. W. Elst
13116 Hortensia 1993 TG26 12,8 2,991 0,050 10,50 5,171 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
13117 Pondicherry 1993 TW38 13,2 2,973 0,056 9,87 5,126 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
13118 La Harpe 1993 UX4 12,7 2,985 0,082 11,56 5,157 MBA 20. október 1993 La Silla E. W. Elst
(13119) 1993 VD4 13,1 2,964 0,090 14,08 5,102 MBA 11. november 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13120) 1993 VU7 13,7 3,035 0,291 21,85 5,288 MBA 4. november 1993 Siding Spring R. H. McNaught
13121 Tisza 1994 CN9 14,9 2,332 0,115 4,89 3,560 MBA 7. február 1994 La Silla E. W. Elst
13122 Drava 1994 CV9 14,8 2,324 0,116 6,60 3,542 MBA 7. február 1994 La Silla E. W. Elst
13123 Tyson 1994 KA 12,4 2,360 0,271 23,32 3,624 MBA 16. máj 1994 Palomar C. S. Shoemaker; D. H. Levy
(13124) 1994 PS 13,6 2,349 0,108 11,22 3,601 MBA 14. august 1994 Oizumi T. Kobayashi
13125 Tobolsk 1994 PK5 13,3 2,686 0,005 9,16 4,402 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13126) 1994 PT16 14,7 2,522 0,074 2,26 4,003 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13127) 1994 PN25 14,5 2,397 0,134 2,23 3,711 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13128) 1994 PS28 14,2 2,383 0,175 6,03 3,678 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13129) 1994 PC29 14,2 2,735 0,099 8,02 4,522 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13130) 1994 PW31 13,6 2,447 0,168 7,83 3,827 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13131) 1994 PL32 14,8 2,572 0,192 3,45 4,125 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13132) 1994 PO32 13,8 2,376 0,076 5,94 3,663 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13133) 1994 PL34 14,4 2,650 0,119 3,14 4,314 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(13134) 1994 QR 14,7 2,562 0,167 5,18 4,100 MBA 16. august 1994 Oizumi T. Kobayashi
(13135) 1994 QX 14,2 2,635 0,124 14,09 4,277 MBA 31. august 1994 Uenohara N. Kawasato
(13136) 1994 UJ1 14,1 2,574 0,182 3,11 4,129 MBA 25. október 1994 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13137) 1994 UT1 13,1 2,717 0,186 14,63 4,477 MBA 26. október 1994 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13138) 1994 VA 13,4 2,543 0,251 11,99 4,054 MBA 1. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(13139) 1994 VD2 13,7 2,745 0,220 8,85 4,548 MBA 3. november 1994 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(13140) 1994 VW2 13,9 2,692 0,296 5,17 4,416 MBA 4. november 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(13141) 1994 WW2 13,4 2,698 0,059 3,16 4,430 MBA 30. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(13142) 1994 YM2 13,0 2,729 0,126 12,53 4,506 MBA 25. december 1994 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13143) 1995 AF 12,6 2,668 0,166 11,52 4,357 MBA 2. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13144) 1995 BJ 13,3 3,067 0,092 9,86 5,371 MBA 23. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
13145 Cavezzo 1995 DZ1 13,1 3,097 0,126 7,33 5,449 MBA 27. február 1995 Cavezzo Cavezzo
13146 Yuriko 1995 DR2 12,5 3,186 0,089 8,93 5,687 MBA 20. február 1995 Nanyo T. Okuni
13147 Foglia 1995 DZ11 13,2 2,947 0,037 2,84 5,058 MBA 24. február 1995 Cima Ekar M. Tombelli
(13148) 1995 EF 13,2 2,797 0,163 8,50 4,677 MBA 1. marec 1995 Ojima T. Niijima; T. Urata
13149 Heisenberg 1995 EF8 13,6 3,132 0,138 3,10 5,541 MBA 4. marec 1995 Tautenburg F. Borngen
13150 Paolotesi 1995 FS 13,1 3,124 0,146 17,28 5,520 MBA 23. marec 1995 San Marcello L. Tesi; A. Boattini
13151 Polino 1995 OH 14,7 2,314 0,211 4,46 3,519 MBA 22. júl 1995 Polino G. Iatteri
(13152) 1995 QK 15,2 2,315 0,172 3,32 3,522 MBA 19. august 1995 Church Stretton S. P. Laurie
(13153) 1995 QC3 15,0 2,416 0,370 5,66 3,754 MBA 31. august 1995 Oizumi T. Kobayashi
13154 Petermrva 1995 RC 14,2 2,210 0,168 5,53 3,284 MBA 7. september 1995 Modra A. Galád; A. Pravda
(13155) 1995 SB1 14,3 2,395 0,255 24,37 3,705 MBA 19. september 1995 Catalina Station T. B. Spahr
(13156) 1995 SP3 14,8 2,193 0,201 5,39 3,248 MBA 20. september 1995 Kitami K. Endate; K. Watanabe
13157 Searfoss 1995 TQ6 14,2 2,218 0,047 3,34 3,304 MBA 15. október 1995 Kitt Peak Spacewatch
(13158) 1995 UE 15,1 2,237 0,069 5,91 3,345 MBA 17. október 1995 Sormano P. Sicoli; P. Ghezzi
(13159) 1995 UW3 15,1 2,397 0,200 2,47 3,711 MBA 20. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13160) 1995 US4 14,4 2,262 0,202 6,28 3,401 MBA 25. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13161) 1995 UK6 13,9 2,402 0,204 1,90 3,722 MBA 27. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13162) 1995 UK44 14,0 2,355 0,146 5,78 3,613 MBA 22. október 1995 Nyukasa M. Hirasawa; S. Suzuki
(13163) 1995 UC45 13,3 2,283 0,070 10,59 3,450 MBA 28. október 1995 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(13164) 1995 VF 14,5 2,300 0,134 6,15 3,488 MBA 1. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13165) 1995 WS1 14,1 2,234 0,190 3,88 3,339 MBA 16. november 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13166) 1995 WU1 12,3 2,425 0,063 11,70 3,775 MBA 16. november 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(13167) 1995 WC5 13,9 2,683 0,069 3,36 4,395 MBA 24. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
13168 Danoconnell 1995 XW 13,1 2,631 0,097 15,77 4,268 MBA 6. december 1995 Haleakala AMOS
(13169) 1995 XS1 14,2 2,405 0,211 1,43 3,729 MBA 15. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13170) 1995 YX 14,0 2,439 0,206 3,54 3,809 MBA 19. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(13171) 1996 AA 14,4 2,380 0,057 5,86 3,672 MBA 1. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(13172) 1996 AO 14,0 2,425 0,192 10,73 3,776 MBA 11. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(13173) 1996 AJ2 14,4 2,403 0,128 3,42 3,725 MBA 13. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
13174 Timossi 1996 CT8 14,3 2,654 0,105 15,15 4,322 MBA 14. február 1996 Cima Ekar M. Tombelli; U. Munari
(13175) 1996 EB2 14,0 2,804 0,143 8,19 4,695 MBA 15. marec 1996 Haleakala NEAT
(13176) 1996 HE1 12,3 3,201 0,132 18,70 5,725 MBA 21. apríl 1996 Yatsuka R. H. McNaught; H. Abe
13177 Hansschmidt 1996 HS11 13,2 2,914 0,066 2,36 4,973 MBA 17. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(13178) 1996 HF18 13,5 3,132 0,150 3,44 5,543 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(13179) 1996 HU18 13,7 3,108 0,123 1,23 5,478 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
13180 Fourcroy 1996 HV19 13,3 3,196 0,116 7,00 5,713 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
13181 Peneleos 1996 RS28 11,9 5,211 0,136 2,55 11,90 JUT 11. september 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
(13182) 1996 SO8 10,3 5,253 0,114 5,07 12,04 JUT 16. september 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
(13183) 1996 TW 10,8 5,195 0,090 17,98 11,84 JUT 5. október 1996 Sudbury D. di Cicco
13184 Augeias 1996 TS49 10,8 5,140 0,049 4,52 11,66 JUT 4. október 1996 La Silla E. W. Elst
13185 Agasthenes 1996 TH52 11,3 5,177 0,055 9,12 11,78 JUT 5. október 1996 La Silla E. W. Elst
(13186) 1996 UM 14,4 1,948 0,083 21,99 2,719 MBA 18. október 1996 Catalina Station C. W. Hergenrother
(13187) 1997 AN4 15,2 2,269 0,138 00,97 3,416 MBA 6. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(13188) 1997 AH5 14,9 2,195 0,087 1,91 3,251 MBA 3. január 1997 Chichibu N. Sato
(13189) 1997 AF13 14,0 2,292 0,179 10,41 3,469 MBA 11. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(13190) 1997 BN1 14,6 2,190 0,079 5,68 3,241 MBA 29. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(13191) 1997 BP3 14,2 2,293 0,056 7,05 3,472 MBA 31. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
13192 Quine 1997 BU5 15,1 2,289 0,144 00,67 3,461 MBA 31. január 1997 Prescott P. G. Comba
(13193) 1997 CW 14,1 2,333 0,112 4,22 3,563 MBA 1. február 1997 Oizumi T. Kobayashi
(13194) 1997 CA1 14,6 2,296 0,082 7,19 3,478 MBA 1. február 1997 Oizumi T. Kobayashi
(13195) 1997 CG6 13,6 2,219 0,123 8,11 3,304 MBA 2. február 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
13196 Rogerssmith 1997 CE8 13,9 2,303 0,138 5,98 3,494 MBA 1. február 1997 Kitt Peak Spacewatch
(13197) 1997 DC 14,1 2,391 0,168 2,54 3,697 MBA 17. február 1997 Colleverde V. S. Casulli
(13198) 1997 DT 14,9 2,285 0,073 3,69 3,453 MBA 27. február 1997 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(13199) 1997 EW25 14,9 2,242 0,071 6,96 3,357 MBA 3. marec 1997 Nanyo T. Okuni
13200 Romagnani 1997 EQ40 15,1 2,554 0,100 11,00 4,081 MBA 13. marec 1997 San Marcello L. Tesi; G. Cattani
(13201) 1997 EF41 15,2 2,201 0,105 4,79 3,265 MBA 10. marec 1997 Socorro LINEAR
(13202) 1997 FT3 15,4 2,300 0,100 4,53 3,488 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(13203) 1997 FC5 14,1 2,708 0,065 6,16 4,456 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(13204) 1997 GR12 14,6 2,440 0,167 2,78 3,810 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(13205) 1997 GB19 14,1 2,288 0,117 7,21 3,461 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(13206) 1997 GC22 14,3 2,847 0,100 2,04 4,803 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
13207 Tamagawa 1997 GZ25 15,0 2,290 0,080 4,92 3,464 MBA 10. apríl 1997 Kuma Kogen A. Nakamura
13208 Fraschetti 1997 GA38 14,1 2,460 0,203 4,51 3,857 MBA 5. apríl 1997 Haleakala NEAT
(13209) 1997 GQ41 14,4 2,324 0,125 2,56 3,542 MBA 9. apríl 1997 La Silla E. W. Elst
(13210) 1997 HP8 14,9 2,663 0,095 3,72 4,346 MBA 30. apríl 1997 Socorro LINEAR
13211 Stucky 1997 JH6 13,7 2,877 0,157 5,41 4,878 MBA 3. máj 1997 Kitt Peak Spacewatch
13212 Jayleno 1997 JL13 14,1 2,475 0,155 3,29 3,893 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(13213) 1997 JB15 14,2 2,251 0,092 3,73 3,376 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(13214) 1997 JJ16 14,1 2,477 0,123 2,31 3,897 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(13215) 1997 JT16 13,0 3,081 0,145 10,99 5,407 MBA 3. máj 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(13216) 1997 LH4 14,3 2,595 0,031 14,90 4,180 MBA 9. jún 1997 Lake Clear K. A. Williams
(13217) 1997 ML2 14,8 2,381 0,169 3,55 3,674 MBA 30. jún 1997 Caussols ODAS
(13218) 1997 MC3 13,5 2,565 0,094 4,08 4,108 MBA 28. jún 1997 Socorro LINEAR
13219 Cailletet 1997 MB9 12,5 3,200 0,107 21,58 5,725 MBA 30. jún 1997 Kitt Peak Spacewatch
13220 Kashiwagura 1997 NG3 12,2 3,001 0,098 10,87 5,198 MBA 1. júl 1997 Nanyo T. Okuni
13221 Nao 1997 OY 13,7 2,734 0,146 8,21 4,519 MBA 24. júl 1997 Kuma Kogen A. Nakamura
13222 Ichikawakazuo 1997 OV2 13,2 2,730 0,063 9,52 4,511 MBA 27. júl 1997 Nanyo T. Okuni
13223 Cenaceneri 1997 PQ4 15,4 2,271 0,188 7,73 3,422 MBA 13. august 1997 San Marcello L. Tesi
(13224) 1997 PL5 12,6 3,162 0,011 6,55 5,621 MBA 10. august 1997 Nanyo T. Okuni
13225 Manfredi 1997 QU1 13,9 2,920 0,067 2,47 4,989 MBA 29. august 1997 Bologna Osservatorio San Vittore
13226 Soulié 1997 SH 13,6 2,971 0,074 9,08 5,120 MBA 20. september 1997 Ondřejov L. Šarounová
13227 Poor 1997 SR8 13,3 3,162 0,099 5,25 5,621 MBA 27. september 1997 Kitt Peak Spacewatch
(13228) 1997 SJ25 12,5 3,157 0,169 3,00 5,608 MBA 29. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
13229 Echion 1997 VB1 11,4 5,218 0,076 3,85 11,92 JUT 2. november 1997 Kleť J. Tichá; M. Tichý
(13230) 1997 VG1 11,3 5,056 0,061 4,33 11,37 JUT 1. november 1997 Oohira T. Urata
13231 Blondelet 1998 BL14 13,7 3,249 0,146 00,42 5,855 MBA 17. január 1998 Caussols ODAS
(13232) 1998 FM54 14,1 2,415 0,200 5,29 3,752 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(13233) 1998 FC66 13,5 2,358 0,222 10,33 3,621 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
13234 Natashaowen 1998 FC74 14,2 2,179 0,145 3,68 3,215 MBA 22. marec 1998 Anderson Mesa LONEOS
(13235) 1998 HT42 14,2 2,309 0,043 4,02 3,507 MBA 30. apríl 1998 Nanyo T. Okuni
(13236) 1998 HF96 14,0 2,247 0,214 5,60 3,367 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(13237) 1998 HC98 15,3 2,156 0,217 5,17 3,165 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(13238) 1998 HU149 14,9 2,273 0,179 3,32 3,427 MBA 25. apríl 1998 La Silla E. W. Elst
13239 Kana 1998 KN 15,1 2,334 0,251 2,85 3,565 MBA 21. máj 1998 Kuma Kogen A. Nakamura
13240 Thouvay 1998 KJ1 14,9 2,611 0,153 1,11 4,217 MBA 18. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
13241 Biyo 1998 KM41 14,2 2,274 0,065 7,31 3,429 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(13242) 1998 KR44 14,4 2,403 0,211 3,33 3,723 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(13243) 1998 KZ47 13,9 2,288 0,118 7,63 3,461 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(13244) 1998 MJ14 11,4 3,163 0,013 19,54 5,624 MBA 26. jún 1998 Catalina CSS
(13245) 1998 MM19 14,5 1,939 0,058 21,25 2,699 MBA 23. jún 1998 Socorro LINEAR
(13246) 1998 MJ33 13,7 2,672 0,158 4,74 4,368 MBA 24. jún 1998 Socorro LINEAR
(13247) 1998 MW34 14,2 2,307 0,112 3,59 3,502 MBA 24. jún 1998 Socorro LINEAR
13248 Fornasier 1998 MT37 13,9 2,775 0,217 3,13 4,622 MBA 24. jún 1998 Anderson Mesa LONEOS
13249 Marcallen 1998 MD38 12,0 2,677 0,167 14,03 4,378 MBA 18. jún 1998 Anderson Mesa LONEOS
13250 Danieladucato 1998 OJ 15,0 2,230 0,133 3,96 3,331 MBA 19. júl 1998 San Marcello A. Boattini; L. Tesi

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 12751 – 13000
Zoznam planétok
13001 – 13250
Nasledujú:
Zoznam planétok 13251 – 13500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.