Zoznam planétok 16501 – 16750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 16251 – 16500
Zoznam planétok
16501 – 16750
Nasledujú:
Zoznam planétok 16751 – 17000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(16501) 1990 SX13 15,3 2,242 0,134 1,82 3,357 MBA 23. september 1990 La Silla H. Debehogne
(16502) 1990 SB14 14,3 2,953 0,101 1,18 5,075 MBA 23. september 1990 La Silla H. Debehogne
(16503) 1990 TY 13,5 2,314 0,246 22,24 3,519 MBA 15. október 1990 Geisei T. Seki
(16504) 1990 TR5 15,3 2,270 0,256 5,84 3,419 MBA 9. október 1990 Siding Spring R. H. McNaught
16505 Sulzer 1990 TB13 13,6 2,993 0,077 10,66 5,176 MBA 12. október 1990 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(16506) 1990 UH1 14,1 2,364 0,245 9,55 3,633 MBA 20. október 1990 Siding Spring R. H. McNaught
16507 Fuuren 1990 UM2 12,6 3,021 0,118 11,18 5,249 MBA 24. október 1990 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16508) 1990 UB3 14,5 2,272 0,166 2,40 3,424 MBA 19. október 1990 Dynic A. Sugie
(16509) 1990 UE4 13,8 3,147 0,153 6,19 5,582 MBA 16. október 1990 La Silla E. W. Elst
(16510) 1990 UL4 14,5 2,290 0,047 7,14 3,464 MBA 16. október 1990 La Silla E. W. Elst
(16511) 1990 UR4 15,0 2,318 0,073 6,33 3,529 MBA 16. október 1990 La Silla E. W. Elst
(16512) 1990 VQ4 15,1 2,325 0,077 7,06 3,545 MBA 15. november 1990 La Silla E. W. Elst
(16513) 1990 VP6 12,9 2,590 0,059 12,75 4,168 MBA 15. november 1990 La Silla E. W. Elst
16514 Stevelia 1990 VZ6 12,7 3,122 0,199 8,49 5,517 MBA 11. november 1990 Palomar C. S. Shoemaker; D. H. Levy
(16515) 1990 VN14 12,6 3,168 0,170 2,24 5,639 MBA 15. november 1990 Krym–Naučnyj L. I. Černych
(16516) 1990 VR14 14,3 2,289 0,154 3,42 3,463 MBA 15. november 1990 Krym–Naučnyj L. I. Černych
(16517) 1990 WD 14,6 2,279 0,220 7,19 3,439 MBA 19. november 1990 Siding Spring R. H. McNaught
16518 Akihikoito 1990 WF 13,5 2,255 0,144 4,53 3,386 MBA 16. november 1990 Okutama T. Hioki; S. Hayakawa
(16519) 1990 WV 16,1 2,249 0,158 5,69 3,371 MBA 18. november 1990 La Silla E. W. Elst
(16520) 1990 WO3 14,5 2,276 0,161 4,92 3,433 MBA 21. november 1990 La Silla E. W. Elst
(16521) 1990 WR5 13,9 3,001 0,095 10,10 5,197 MBA 18. november 1990 La Silla E. W. Elst
16522 Tell 1991 AJ3 13,0 3,185 0,052 14,62 5,683 MBA 15. január 1991 Tautenburg F. Borngen
(16523) 1991 BP 12,9 2,651 0,121 12,55 4,316 MBA 19. január 1991 Dynic A. Sugie
16524 Hausmann 1991 BB3 14,8 2,434 0,127 1,31 3,796 MBA 17. január 1991 Tautenburg F. Borngen
16525 Shumarinaiko 1991 CU2 13,3 2,399 0,141 2,44 3,715 MBA 14. február 1991 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16526) 1991 DC 14,0 2,363 0,171 3,59 3,631 MBA 17. február 1991 Yorii M. Arai; H. Mori
(16527) 1991 DH1 12,8 2,589 0,156 12,84 4,164 MBA 18. február 1991 Palomar E. F. Helin
16528 Terakado 1991 GV 12,6 2,533 0,210 9,17 4,030 MBA 2. apríl 1991 Kitami K. Endate; K. Watanabe
16529 Dangoldin 1991 GO1 13,7 2,341 0,315 22,70 3,581 MBA 9. apríl 1991 Palomar E. F. Helin
(16530) 1991 GR7 14,8 2,258 0,069 5,02 3,392 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
(16531) 1991 GO8 15,2 2,579 0,089 2,71 4,142 MBA 8. apríl 1991 La Silla E. W. Elst
(16532) 1991 LY 12,9 2,631 0,182 15,76 4,266 MBA 14. jún 1991 Palomar E. F. Helin
(16533) 1991 LA1 14,0 2,584 0,131 14,52 4,152 MBA 14. jún 1991 Palomar E. F. Helin
(16534) 1991 NB1 14,3 2,472 0,246 7,66 3,887 MBA 10. júl 1991 Palomar E. F. Helin
(16535) 1991 NF3 13,4 2,643 0,207 11,81 4,297 MBA 4. júl 1991 La Silla H. Debehogne
(16536) 1991 PV1 14,7 2,647 0,165 6,55 4,305 MBA 10. august 1991 La Silla E. W. Elst
(16537) 1991 PF11 13,2 2,755 0,131 8,39 4,572 MBA 8. august 1991 Palomar H. E. Holt
(16538) 1991 PO12 13,9 2,269 0,172 5,12 3,418 MBA 5. august 1991 Palomar H. E. Holt
(16539) 1991 PY12 13,2 2,689 0,181 12,27 4,408 MBA 5. august 1991 Palomar H. E. Holt
(16540) 1991 PO16 13,6 2,673 0,163 13,30 4,371 MBA 7. august 1991 Palomar H. E. Holt
(16541) 1991 PW18 13,1 2,899 0,063 1,74 4,936 MBA 8. august 1991 Palomar H. E. Holt
(16542) 1991 PK31 13,6 3,178 0,184 12,98 5,665 MBA 14. august 1991 La Silla E. W. Elst
(16543) 1991 RC2 14,0 2,321 0,128 7,39 3,535 MBA 5. september 1991 Haute Provence E. W. Elst
16544 Hochlehnert 1991 RA3 14,4 2,856 0,076 4,92 4,827 MBA 9. september 1991 Tautenburg L. D. Schmadel; F. Borngen
(16545) 1991 RN4 14,8 2,381 0,233 6,28 3,674 MBA 9. september 1991 Kiyosato S. Otomo
(16546) 1991 RP5 12,6 3,195 0,133 21,89 5,710 MBA 13. september 1991 Palomar H. E. Holt
(16547) 1991 RS7 14,2 2,757 0,112 8,52 4,578 MBA 7. september 1991 Palomar E. F. Helin
(16548) 1991 RR9 14,8 2,342 0,250 3,29 3,584 MBA 10. september 1991 Palomar H. E. Holt
(16549) 1991 RE10 13,1 2,778 0,207 6,86 4,630 MBA 12. september 1991 Palomar H. E. Holt
(16550) 1991 RB13 14,3 2,784 0,234 7,68 4,645 MBA 10. september 1991 Palomar H. E. Holt
(16551) 1991 RT14 13,2 2,770 0,106 15,28 4,609 MBA 15. september 1991 Palomar H. E. Holt
(16552) 1991 SB 13,8 2,421 0,134 2,49 3,767 MBA 16. september 1991 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16553) 1991 TL14 15,1 2,248 0,150 6,42 3,371 MBA 7. október 1991 Palomar C. P. de Saint-Aignan
(16554) 1991 UE2 13,7 2,560 0,088 3,68 4,096 MBA 29. október 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16555) 1991 US3 13,4 2,579 0,163 15,58 4,142 MBA 31. október 1991 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16556) 1991 VQ1 13,3 2,281 0,208 7,35 3,445 MBA 4. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16557) 1991 VE2 12,9 2,551 0,100 14,73 4,073 MBA 9. november 1991 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16558) 1991 VQ2 13,3 2,343 0,244 23,95 3,585 MBA 1. november 1991 Palomar E. F. Helin
(16559) 1991 VA3 12,9 2,602 0,216 11,46 4,198 MBA 9. november 1991 Dynic A. Sugie
(16560) 1991 VZ5 10,9 5,079 0,041 15,30 11,45 JUT 2. november 1991 La Silla E. W. Elst
16561 Rawls 1991 VP7 13,7 2,934 0,047 14,21 5,025 MBA 3. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
(16562) 1992 AV1 14,5 1,947 0,074 24,77 2,716 MBA 9. január 1992 Palomar E. F. Helin
(16563) 1992 BF2 12,8 3,129 0,095 12,51 5,535 MBA 30. január 1992 La Silla E. W. Elst
(16564) 1992 BK2 12,9 2,981 0,083 10,34 5,145 MBA 30. január 1992 La Silla E. W. Elst
(16565) 1992 CZ1 12,3 3,137 0,136 3,55 5,556 MBA 12. február 1992 Merida O. A. Naranjo; J. Stock
(16566) 1992 CZ2 15,0 2,282 0,141 4,61 3,448 MBA 2. február 1992 La Silla E. W. Elst
(16567) 1992 CQ3 15,1 2,258 0,108 4,03 3,393 MBA 2. február 1992 La Silla E. W. Elst
(16568) 1992 DX5 13,1 3,249 0,104 2,62 5,857 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(16569) 1992 DA10 13,9 3,175 0,176 4,22 5,657 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(16570) 1992 DE11 16,3 2,362 0,152 3,02 3,629 MBA 29. február 1992 La Silla UESAC
(16571) 1992 EE 14,8 2,345 0,166 6,49 3,590 MBA 2. marec 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16572) 1992 EU5 12,4 3,089 0,163 4,34 5,427 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(16573) 1992 EC10 12,8 3,045 0,141 12,62 5,312 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(16574) 1992 EU10 15,3 2,284 0,076 5,22 3,451 MBA 6. marec 1992 La Silla UESAC
(16575) 1992 EH11 13,8 3,121 0,142 2,17 5,513 MBA 6. marec 1992 La Silla UESAC
(16576) 1992 EY11 13,7 3,196 0,127 2,54 5,714 MBA 6. marec 1992 La Silla UESAC
(16577) 1992 ET23 15,2 2,267 0,123 2,88 3,413 MBA 2. marec 1992 La Silla UESAC
(16578) 1992 FM1 13,2 2,264 0,116 24,72 3,405 MBA 29. marec 1992 Siding Spring D. I. Steel
(16579) 1992 GO 13,5 2,680 0,161 13,43 4,387 MBA 3. apríl 1992 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16580) 1992 HA 13,9 2,310 0,078 7,06 3,510 MBA 21. apríl 1992 Kiyosato S. Otomo
(16581) 1992 JF3 14,4 2,355 0,196 2,10 3,613 MBA 8. máj 1992 La Silla H. Debehogne
(16582) 1992 JS3 14,3 2,392 0,135 6,95 3,700 MBA 11. máj 1992 La Silla H. Debehogne
(16583) 1992 OH2 12,1 3,234 0,045 22,67 5,814 MBA 26. júl 1992 La Silla E. W. Elst
(16584) 1992 PM 14,9 2,439 0,169 2,33 3,808 MBA 8. august 1992 Caussols E. W. Elst
(16585) 1992 QR 14,0 1,924 0,105 23,00 2,668 MBA 23. august 1992 Palomar H. E. Holt
(16586) 1992 RZ6 16,2 2,553 0,168 3,83 4,079 MBA 2. september 1992 La Silla E. W. Elst
(16587) 1992 SE 14,3 2,568 0,281 12,87 4,113 MBA 21. september 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
16588 Johngee 1992 ST 15,2 2,556 0,392 8,18 4,086 MBA 23. september 1992 Palomar E. F. Helin
16589 Hastrup 1992 SL1 14,5 1,934 0,079 20,02 2,690 MBA 24. september 1992 Palomar E. F. Helin
16590 Brunowalter 1992 SM2 14,2 2,533 0,111 12,70 4,031 MBA 21. september 1992 Tautenburg F. Borngen; L. D. Schmadel
(16591) 1992 SY17 14,3 2,290 0,281 8,43 3,464 MBA 30. september 1992 Palomar H. E. Holt
(16592) 1992 TM1 12,6 2,618 0,100 12,23 4,234 MBA 3. október 1992 Palomar H. E. Holt
(16593) 1992 UB3 13,2 2,654 0,123 13,18 4,323 MBA 25. október 1992 Okutama T. Hioki; S. Hayakawa
(16594) 1992 UL4 12,8 2,607 0,037 10,70 4,208 MBA 26. október 1992 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16595) 1992 UU6 13,4 2,565 0,160 13,22 4,107 MBA 20. október 1992 Palomar H. E. Holt
16596 Stevenstrauss 1992 UN7 14,6 2,388 0,155 2,14 3,689 MBA 18. október 1992 Kitt Peak Spacewatch
(16597) 1992 YU1 13,6 2,723 0,086 5,13 4,493 MBA 18. december 1992 Caussols E. W. Elst
(16598) 1992 YC2 14,7 2,619 0,221 1,63 4,238 MBA 18. december 1992 Caussols E. W. Elst
16599 Shorland 1993 BR2 13,6 2,865 0,199 4,68 4,849 MBA 20. január 1993 Yatsugatake Y. Kushida; O. Muramatsu
(16600) 1993 DQ 13,9 2,164 0,126 2,62 3,182 MBA 21. február 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16601) 1993 FQ1 13,8 2,395 0,100 6,85 3,706 MBA 25. marec 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16602) 1993 FY3 14,4 2,276 0,124 3,46 3,433 MBA 17. marec 1993 Geisei T. Seki
(16603) 1993 FG6 13,7 2,980 0,212 2,07 5,144 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(16604) 1993 FQ10 13,2 2,964 0,107 10,32 5,103 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(16605) 1993 FR10 14,1 2,359 0,113 5,94 3,622 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(16606) 1993 FH11 14,1 2,400 0,152 10,67 3,717 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(16607) 1993 FN12 13,1 3,210 0,118 5,66 5,749 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(16608) 1993 FA23 13,2 3,021 0,045 5,51 5,249 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16609) 1993 FB23 13,9 3,224 0,082 5,88 5,788 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16610) 1993 FV23 14,6 2,620 0,163 3,74 4,239 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16611) 1993 FY23 14,0 2,865 0,154 2,50 4,848 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16612) 1993 FF25 15,2 2,285 0,098 5,00 3,454 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16613) 1993 FD28 13,9 3,046 0,024 7,65 5,315 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16614) 1993 FS35 13,3 3,060 0,050 3,57 5,353 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(16615) 1993 FW40 13,8 3,230 0,155 2,17 5,804 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(16616) 1993 FB44 13,5 2,864 0,053 1,52 4,847 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(16617) 1993 FC48 15,8 2,154 0,160 00,74 3,160 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(16618) 1993 FX52 15,5 2,173 0,092 4,52 3,203 MBA 17. marec 1993 La Silla UESAC
(16619) 1993 FR58 14,0 2,833 0,091 1,02 4,767 MBA 19. marec 1993 La Silla UESAC
(16620) 1993 FE78 14,4 3,225 0,145 1,27 5,790 MBA 21. marec 1993 La Silla UESAC
(16621) 1993 FA84 14,0 2,759 0,166 9,78 4,582 MBA 23. marec 1993 La Silla UESAC
(16622) 1993 GG1 12,9 3,137 0,096 6,34 5,556 MBA 15. apríl 1993 Palomar H. E. Holt
(16623) 1993 GM1 13,5 3,158 0,146 4,25 5,610 MBA 14. apríl 1993 La Silla H. Debehogne
(16624) 1993 HX 13,9 2,409 0,045 3,06 3,739 MBA 16. apríl 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16625) 1993 HG1 14,7 2,150 0,084 3,14 3,151 MBA 20. apríl 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
16626 Thumper 1993 HJ3 13,6 2,900 0,033 3,21 4,938 MBA 20. apríl 1993 Kitt Peak Spacewatch
(16627) 1993 JK 14,1 2,221 0,139 4,49 3,309 MBA 14. máj 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16628) 1993 KF 12,1 3,011 0,073 11,03 5,223 MBA 16. máj 1993 Kiyosato S. Otomo
(16629) 1993 LK1 14,5 2,245 0,210 5,42 3,364 MBA 15. jún 1993 Palomar H. E. Holt
(16630) 1993 NZ1 12,8 3,077 0,131 9,21 5,396 MBA 12. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(16631) 1993 OY3 14,9 2,288 0,071 2,95 3,461 MBA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(16632) 1993 OH4 15,5 2,297 0,072 1,23 3,481 MBA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(16633) 1993 OV5 15,3 2,258 0,086 3,74 3,392 MBA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(16634) 1993 OD8 14,9 2,240 0,221 2,86 3,352 MBA 20. júl 1993 La Silla E. W. Elst
(16635) 1993 QO 13,9 2,300 0,285 21,94 3,487 MBA 20. august 1993 Palomar E. F. Helin
(16636) 1993 QP 18,7 2,307 0,471 7,25 3,504 AMR 23. august 1993 Palomar E. F. Helin; K. J. Lawrence
(16637) 1993 QP2 14,1 2,338 0,114 4,50 3,574 MBA 16. august 1993 Caussols E. W. Elst
(16638) 1993 QN3 13,8 2,701 0,056 4,83 4,437 MBA 18. august 1993 Caussols E. W. Elst
(16639) 1993 QD4 14,5 2,296 0,119 2,70 3,479 MBA 18. august 1993 Caussols E. W. Elst
(16640) 1993 QU9 16,1 2,349 0,150 7,29 3,599 MBA 20. august 1993 La Silla E. W. Elst
16641 Esteban 1993 QH10 13,0 2,317 0,144 20,64 3,526 MBA 16. august 1993 Palomar C. S. Shoemaker; E. M. Shoemaker
(16642) 1993 RK4 15,0 2,436 0,120 1,80 3,802 MBA 15. september 1993 La Silla E. W. Elst
(16643) 1993 RV15 14,6 2,288 0,089 7,73 3,461 MBA 15. september 1993 La Silla H. Debehogne; E. W. Elst
(16644) 1993 SH1 13,9 2,306 0,149 6,75 3,500 MBA 16. september 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16645) 1993 SP3 14,6 2,317 0,193 3,73 3,525 MBA 22. september 1993 Merida O. A. Naranjo
(16646) 1993 SJ5 13,3 2,346 0,079 6,57 3,593 MBA 19. september 1993 Caussols E. W. Elst
(16647) 1993 SQ6 14,4 2,372 0,055 4,56 3,654 MBA 17. september 1993 La Silla E. W. Elst
(16648) 1993 SH7 14,8 2,314 0,107 4,30 3,520 MBA 17. september 1993 La Silla E. W. Elst
(16649) 1993 TY1 14,8 2,299 0,153 6,92 3,485 MBA 15. október 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16650) 1993 TE3 13,3 2,307 0,119 8,22 3,504 MBA 11. október 1993 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16651) 1993 TS11 14,0 2,291 0,112 6,20 3,466 MBA 13. október 1993 Palomar H. E. Holt
(16652) 1993 TT12 15,0 2,346 0,177 4,20 3,592 MBA 13. október 1993 Palomar H. E. Holt
(16653) 1993 TP19 14,7 2,390 0,095 6,05 3,694 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(16654) 1993 TY29 14,8 2,428 0,142 9,06 3,783 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(16655) 1993 TS33 14,9 2,392 0,118 4,33 3,700 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(16656) 1993 TP37 14,9 2,418 0,081 6,34 3,760 MBA 9. október 1993 La Silla E. W. Elst
(16657) 1993 UB 16,9 2,278 0,461 24,99 3,438 AMR 23. október 1993 Siding Spring R. H. McNaught
(16658) 1993 UD1 15,1 2,335 0,174 6,10 3,566 MBA 26. október 1993 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(16659) 1993 UH1 14,4 2,326 0,236 22,92 3,548 MBA 19. október 1993 Palomar E. F. Helin
(16660) 1993 US7 14,3 2,397 0,083 6,75 3,709 MBA 20. október 1993 La Silla E. W. Elst
(16661) 1993 VS1 14,3 2,394 0,206 2,44 3,704 MBA 11. november 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16662) 1993 VU1 13,1 2,964 0,161 10,29 5,103 MBA 11. november 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16663) 1993 VG4 12,3 3,018 0,092 9,19 5,242 MBA 11. november 1993 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16664) 1993 VO4 14,5 2,378 0,224 5,89 3,665 MBA 9. november 1993 Caussols E. W. Elst
(16665) 1993 XK 14,9 2,401 0,114 5,42 3,719 MBA 8. december 1993 Oizumi T. Kobayashi
16666 Liroma 1993 XL1 12,8 2,355 0,239 23,07 3,612 MBA 7. december 1993 Palomar C. S. Shoemaker
(16667) 1993 XM1 10,9 5,226 0,198 16,69 11,95 JUT 10. december 1993 Kitt Peak Spacewatch
(16668) 1993 XN1 12,9 2,587 0,150 16,45 4,160 MBA 15. december 1993 Oizumi T. Kobayashi
16669 Rionuevo 1993 XK3 13,9 1,934 0,085 24,61 2,689 MBA 8. december 1993 Palomar C. S. Shoemaker; D. H. Levy
(16670) 1994 AS2 14,8 2,430 0,213 1,86 3,787 MBA 14. január 1994 Oizumi T. Kobayashi
(16671) 1994 AF3 12,1 3,058 0,186 11,49 5,346 MBA 13. január 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
16672 Bedini 1994 BA1 14,6 2,578 0,137 6,65 4,138 MBA 17. január 1994 Cima Ekar A. Boattini; M. Tombelli
(16673) 1994 BF1 13,9 2,425 0,200 3,70 3,775 MBA 23. január 1994 Oizumi T. Kobayashi
(16674) 1994 BK3 13,9 2,615 0,082 8,48 4,228 MBA 16. január 1994 Caussols E. W. Elst; C. Pollas
(16675) 1994 CY1 14,1 2,329 0,086 7,98 3,553 MBA 8. február 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16676) 1994 CA5 14,7 2,596 0,213 3,88 4,182 MBA 11. február 1994 Kitt Peak Spacewatch
(16677) 1994 CT11 14,2 2,672 0,090 3,10 4,366 MBA 7. február 1994 La Silla E. W. Elst
(16678) 1994 CC18 14,3 2,564 0,175 12,92 4,104 MBA 8. február 1994 La Silla E. W. Elst
(16679) 1994 EQ2 12,9 2,768 0,094 8,45 4,603 MBA 14. marec 1994 Kiyosato S. Otomo
(16680) 1994 EP3 12,9 2,680 0,175 14,11 4,387 MBA 14. marec 1994 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16681) 1994 EV7 14,5 1,894 0,064 23,42 2,606 MBA 11. marec 1994 Palomar E. F. Helin
16682 Donati 1994 FB 15,2 2,244 0,051 2,29 3,361 MBA 18. marec 1994 Sormano M. Cavagna; V. Giuliani
16683 Alepieri 1994 JY 13,8 3,036 0,121 3,90 5,290 MBA 3. máj 1994 San Marcello L. Tesi; G. Cattani
(16684) 1994 JQ1 6,9 44,38 0,054 3,74 296 CBW 11. máj 1994 La Palma M. J. Irwin; A. Zytkow
(16685) 1994 JU8 13,8 2,523 0,125 15,80 4,007 MBA 8. máj 1994 Kiyosato S. Otomo
(16686) 1994 PL9 12,9 3,169 0,089 10,18 5,641 MBA 10. august 1994 La Silla E. W. Elst
(16687) 1994 PN20 16,0 2,396 0,191 00,42 3,708 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(16688) 1994 PN21 13,3 3,093 0,167 2,30 5,440 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(16689) 1994 PZ26 12,7 3,156 0,157 11,61 5,607 MBA 12. august 1994 La Silla E. W. Elst
(16690) 1994 UR6 15,0 2,204 0,153 2,31 3,271 MBA 28. október 1994 Kitt Peak Spacewatch
(16691) 1994 VS 15,0 2,225 0,059 4,88 3,318 MBA 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
(16692) 1994 VO1 15,2 2,204 0,151 1,35 3,270 MBA 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
16693 Moseley 1994 YC2 13,5 2,658 0,183 11,25 4,334 MBA 26. december 1994 Siding Spring D. J. Asher
(16694) 1995 AJ 13,2 2,238 0,208 6,43 3,348 MBA 2. január 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16695) 1995 AM 16,6 2,159 0,359 4,79 3,172 MBA 7. január 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16696) 1995 BE7 14,7 2,451 0,144 3,35 3,837 MBA 28. január 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16697) 1995 CQ 14,4 2,318 0,181 4,30 3,530 MBA 1. február 1995 Kiyosato S. Otomo
(16698) 1995 CX 13,2 2,373 0,219 13,03 3,655 MBA 3. február 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16699) 1995 DC 15,2 2,592 0,236 5,34 4,172 MBA 20. február 1995 Oizumi T. Kobayashi
16700 Seiwa 1995 DZ 14,3 2,274 0,068 3,83 3,428 MBA 22. február 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16701) 1995 DH4 14,5 2,398 0,139 6,27 3,713 MBA 21. február 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16702) 1995 DZ8 15,2 2,403 0,126 2,63 3,724 MBA 24. február 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16703) 1995 ER7 14,3 2,441 0,173 8,94 3,814 MBA 2. marec 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16704) 1995 ED8 13,9 2,339 0,215 22,91 3,577 MBA 7. marec 1995 Nyukasa M. Hirasawa; S. Suzuki
16705 Reinhardt 1995 EO8 14,4 2,480 0,100 7,04 3,906 MBA 4. marec 1995 Tautenburg F. Borngen
16706 Svojsík 1995 OE1 14,9 2,862 0,067 2,50 4,841 MBA 30. júl 1995 Ondřejov P. Pravec
(16707) 1995 QP10 13,7 3,097 0,119 13,40 5,449 MBA 19. august 1995 La Silla C.-I. Lagerkvist
(16708) 1995 SP1 13,3 3,129 0,207 25,83 5,535 MBA 21. september 1995 Catalina Station T. B. Spahr
(16709) 1995 SH5 14,1 2,988 0,107 00,68 5,164 MBA 29. september 1995 Kleť J. Tichá
(16710) 1995 SL20 15,6 2,322 0,176 7,10 3,537 MBA 18. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16711) 1995 SM29 13,3 3,188 0,174 2,81 5,691 MBA 26. september 1995 Zelenchukskaya Stn T. V. Krjačko
(16712) 1995 SW29 12,8 3,143 0,205 25,56 5,572 MBA 30. september 1995 Catalina Station C. W. Hergenrother
(16713) 1995 SV52 13,0 3,150 0,151 7,11 5,591 MBA 20. september 1995 Kitami K. Endate; K. Watanabe
16714 Arndt 1995 SM54 13,7 2,861 0,083 3,27 4,839 MBA 21. september 1995 Tautenburg F. Borngen
16715 Trettenero 1995 UN5 14,3 3,162 0,183 9,38 5,622 MBA 20. október 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
(16716) 1995 UX6 15,1 3,103 0,183 2,03 5,466 MBA 21. október 1995 Chichibu N. Sato; T. Urata
(16717) 1995 UJ8 13,3 3,183 0,173 11,48 5,679 MBA 27. október 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16718) 1995 UA9 13,3 3,068 0,086 4,39 5,372 MBA 30. október 1995 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16719) 1995 UF45 12,7 3,107 0,177 2,43 5,477 MBA 28. október 1995 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(16720) 1995 WT 12,1 3,119 0,234 7,39 5,507 MBA 17. november 1995 Oizumi T. Kobayashi
(16721) 1995 WF3 14,1 2,659 0,228 11,55 4,334 MBA 16. november 1995 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16722) 1995 WG7 12,6 3,136 0,224 17,79 5,552 MBA 24. november 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(16723) 1995 WX8 13,9 3,168 0,189 2,23 5,638 MBA 27. november 1995 Chichibu N. Sato; T. Urata
(16724) 1995 YV3 14,1 2,792 0,440 29,79 4,664 MBA 28. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(16725) 1996 CE3 13,0 2,669 0,055 21,91 4,361 MBA 15. február 1996 Nanyo T. Okuni
(16726) 1996 DC 13,8 2,270 0,101 6,61 3,419 MBA 18. február 1996 Oizumi T. Kobayashi
(16727) 1996 EK2 15,2 2,171 0,191 2,92 3,199 MBA 15. marec 1996 Haleakala NEAT
(16728) 1996 GB18 14,8 2,188 0,054 5,30 3,235 MBA 15. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(16729) 1996 GA19 15,0 2,267 0,057 4,39 3,413 MBA 15. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
16730 Nijisseiki 1996 HJ1 16,1 2,362 0,215 1,62 3,629 MBA 17. apríl 1996 Saji Saji
16731 Mitsumata 1996 HK1 15,2 2,225 0,094 6,88 3,319 MBA 17. apríl 1996 Saji Saji
(16732) 1996 HZ16 14,6 2,761 0,197 1,15 4,588 MBA 18. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(16733) 1996 HM22 15,3 2,278 0,166 2,76 3,437 MBA 22. apríl 1996 Haleakala NEAT
(16734) 1996 HZ22 14,6 2,182 0,072 6,16 3,223 MBA 20. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
(16735) 1996 JJ 14,4 2,256 0,222 6,76 3,389 MBA 8. máj 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(16736) 1996 JW2 14,8 2,473 0,076 8,04 3,887 MBA 13. máj 1996 Nanyo T. Okuni
(16737) 1996 KN1 15,2 2,281 0,091 7,57 3,444 MBA 24. máj 1996 Višnjan Visnjan
(16738) 1996 KQ1 16,9 2,333 0,196 9,58 3,563 MBA 19. máj 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16739) 1996 KX2 13,3 2,651 0,132 12,03 4,316 MBA 24. máj 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(16740) 1996 KT8 14,7 2,290 0,146 5,70 3,465 MBA 22. máj 1996 La Silla E. W. Elst
(16741) 1996 NZ3 15,2 2,448 0,091 2,92 3,829 MBA 14. júl 1996 La Silla E. W. Elst
(16742) 1996 ON 15,8 2,386 0,252 3,82 3,684 MBA 21. júl 1996 Kleť Klet
(16743) 1996 OQ 14,1 2,439 0,178 1,69 3,809 MBA 21. júl 1996 Haleakala NEAT
16744 Antonioleone 1996 OJ2 14,4 2,430 0,257 9,98 3,787 MBA 23. júl 1996 San Marcello L. Tesi
16745 Zappa 1996 PF5 15,1 2,627 0,140 10,58 4,257 MBA 9. august 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
(16746) 1996 PW6 14,5 2,432 0,199 1,72 3,793 MBA 8. august 1996 Nachi-Katsuura H. Shiozawa; T. Urata
(16747) 1996 PS8 14,7 2,577 0,106 3,26 4,135 MBA 8. august 1996 La Silla E. W. Elst
(16748) 1996 PD9 13,8 2,914 0,079 3,08 4,973 MBA 8. august 1996 La Silla E. W. Elst
(16749) 1996 QE 14,6 2,576 0,150 14,42 4,133 MBA 16. august 1996 Sormano P. Sicoli; V. Giuliani
16750 Marisandoz 1996 QL 13,6 2,635 0,167 4,83 4,275 MBA 18. august 1996 Lime Creek R. Linderholm

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 16251 – 16500
Zoznam planétok
16501 – 16750
Nasledujú:
Zoznam planétok 16751 – 17000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.