Zoznam planétok 34001 – 34250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 33751-34000
Zoznam planétok
34001-34250
Nasledujú:
Zoznam planétok 34251-34500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(34001) 2000 OR5 13,5 2,963 0,156 23,14 5,101 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(34002) 2000 OD6 14,8 2,291 0,053 5,65 3,466 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(34003) 2000 OU6 14,4 2,413 0,073 9,60 3,747 MBA 29. júl 2000 Socorro LINEAR
(34004) 2000 OS7 14,3 2,445 0,227 1,86 3,824 MBA 30. júl 2000 Montelupo M. Tombelli; D. Guidetti
(34005) 2000 OY7 13,3 3,059 0,159 11,47 5,350 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34006) 2000 OQ9 13,9 2,538 0,170 12,06 4,042 MBA 31. júl 2000 Crni Vrh Crni Vrh
(34007) 2000 OS11 14,8 2,674 0,205 2,77 4,371 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34008) 2000 OB12 15,4 2,359 0,234 1,41 3,623 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34009) 2000 OX12 16,2 2,419 0,160 1,00 3,761 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34010) 2000 OH13 15,1 2,306 0,157 2,73 3,500 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34011) 2000 OK14 15,2 2,401 0,174 1,71 3,719 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34012) 2000 OD15 15,6 2,355 0,125 3,45 3,613 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34013) 2000 OG15 15,2 2,552 0,218 4,10 4,076 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34014) 2000 OP15 14,8 2,565 0,105 2,18 4,108 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34015) 2000 OR16 16,0 2,345 0,175 1,67 3,591 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34016) 2000 OY16 15,4 2,237 0,163 2,79 3,344 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34017) 2000 OD17 15,2 2,777 0,086 1,76 4,626 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34018) 2000 OK19 14,2 2,574 0,092 14,14 4,128 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34019) 2000 OU19 14,4 2,551 0,099 15,73 4,074 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34020) 2000 ON21 14,1 2,380 0,230 20,20 3,671 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34021) 2000 OW22 15,3 2,263 0,099 2,44 3,403 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34022) 2000 OY23 14,5 3,054 0,294 2,07 5,335 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34023) 2000 OH24 14,7 2,566 0,274 4,92 4,110 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34024) 2000 OO24 14,8 2,447 0,197 3,77 3,827 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34025) 2000 OX24 15,4 2,239 0,165 5,02 3,349 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34026) 2000 OA25 14,5 2,398 0,200 2,70 3,712 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34027) 2000 OL25 15,8 2,141 0,055 2,13 3,131 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34028) 2000 OP25 15,5 2,252 0,114 4,05 3,378 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34029) 2000 OX25 14,0 2,797 0,004 6,08 4,676 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34030) 2000 OM26 14,8 2,542 0,133 5,52 4,052 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34031) 2000 OU26 15,3 2,432 0,174 2,08 3,791 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34032) 2000 OC27 14,2 2,627 0,166 11,06 4,256 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34033) 2000 OH27 13,4 3,055 0,080 8,28 5,338 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34034) 2000 OQ27 15,5 2,644 0,180 0,90 4,299 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34035) 2000 OV27 13,2 2,535 0,138 15,84 4,036 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34036) 2000 OX27 13,1 2,314 0,216 23,25 3,520 MBA 23. júl 2000 Socorro LINEAR
(34037) 2000 OZ27 14,3 2,647 0,111 15,25 4,305 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(34038) 2000 OA28 15,8 2,287 0,105 4,52 3,458 MBA 24. júl 2000 Socorro LINEAR
(34039) 2000 OB29 14,8 2,457 0,094 5,55 3,850 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34040) 2000 OX30 14,0 2,770 0,163 7,82 4,609 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34041) 2000 OD31 14,7 2,549 0,174 13,65 4,069 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34042) 2000 OQ31 15,6 2,252 0,112 2,46 3,378 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34043) 2000 OS31 14,1 2,760 0,146 13,09 4,583 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34044) 2000 OZ31 15,8 2,278 0,066 5,13 3,437 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34045) 2000 OD34 14,3 2,577 0,271 5,95 4,136 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34046) 2000 OQ34 13,9 3,063 0,056 10,12 5,360 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34047) 2000 OJ35 15,3 2,398 0,131 5,32 3,713 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34048) 2000 OR35 16,2 2,213 0,261 7,87 3,290 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34049) 2000 ON36 15,1 2,804 0,141 5,66 4,695 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34050) 2000 OU36 14,1 2,734 0,152 11,67 4,519 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34051) 2000 OK37 14,5 3,056 0,215 12,82 5,341 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34052) 2000 OL37 12,7 2,684 0,082 22,21 4,397 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34053) 2000 OF38 14,3 2,921 0,121 8,12 4,992 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34054) 2000 OE39 13,6 3,040 0,119 9,76 5,300 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34055) 2000 OU41 14,4 2,600 0,148 12,88 4,193 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34056) 2000 OJ42 15,0 2,679 0,123 10,07 4,385 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34057) 2000 ON44 14,1 2,582 0,169 13,44 4,148 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34058) 2000 OT44 13,5 2,536 0,192 12,34 4,038 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34059) 2000 OS45 13,9 3,081 0,143 10,34 5,407 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34060) 2000 OZ45 12,5 2,814 0,170 7,82 4,720 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34061) 2000 OC48 14,0 2,374 0,053 8,40 3,657 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34062) 2000 OD48 13,7 3,082 0,239 6,37 5,410 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34063) 2000 OA49 14,1 2,324 0,199 5,16 3,542 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34064) 2000 OK51 13,6 3,091 0,278 10,44 5,434 MBA 30. júl 2000 Socorro LINEAR
(34065) 2000 OD52 13,5 2,524 0,138 15,30 4,009 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34066) 2000 OS52 13,8 3,129 0,132 2,40 5,533 MBA 31. júl 2000 Socorro LINEAR
(34067) 2000 OA55 14,4 3,326 0,160 1,03 6,065 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34068) 2000 OB56 15,5 2,994 0,153 0,34 5,181 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34069) 2000 OZ56 13,9 3,163 0,066 8,54 5,625 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34070) 2000 OK57 14,2 3,169 0,151 11,18 5,640 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34071) 2000 OT57 15,3 2,411 0,171 8,57 3,743 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34072) 2000 OU58 16,1 2,259 0,071 2,00 3,395 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34073) 2000 OW58 15,2 2,745 0,113 3,38 4,547 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34074) 2000 OG59 15,7 2,408 0,141 1,91 3,735 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34075) 2000 OE60 13,7 3,203 0,118 4,69 5,733 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
(34076) 2000 OK60 15,4 2,710 0,188 2,47 4,461 MBA 29. júl 2000 Anderson Mesa LONEOS
34077 Yoshiakifuse 2000 OV68 15,0 2,802 0,070 4,16 4,690 MBA 30. júl 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
(34078) 2000 PF 14,1 2,582 0,213 13,90 4,149 MBA 1. august 2000 Crni Vrh Crni Vrh
(34079) 2000 PD1 14,7 2,372 0,128 6,78 3,652 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34080) 2000 PE1 15,4 2,704 0,095 2,64 4,446 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34081) 2000 PH1 14,3 2,334 0,107 7,12 3,566 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34082) 2000 PL2 13,6 3,048 0,133 10,50 5,320 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34083) 2000 PE4 15,4 2,542 0,188 6,38 4,053 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34084) 2000 PM4 14,9 2,524 0,045 11,37 4,009 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34085) 2000 PE5 15,3 2,680 0,045 3,13 4,387 MBA 5. august 2000 Haleakala NEAT
(34086) 2000 PP5 14,3 2,319 0,077 6,08 3,531 MBA 5. august 2000 Prescott P. G. Comba
(34087) 2000 PA7 14,5 2,855 0,096 0,93 4,822 MBA 1. august 2000 Crni Vrh Crni Vrh
(34088) 2000 PC7 15,4 2,228 0,081 1,26 3,325 MBA 6. august 2000 Bisei SG Center BATTeRS
(34089) 2000 PL7 15,2 2,532 0,102 2,31 4,028 MBA 2. august 2000 Socorro LINEAR
(34090) 2000 PG10 15,5 2,256 0,071 5,90 3,388 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34091) 2000 PQ10 13,9 3,058 0,140 11,73 5,345 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34092) 2000 PF11 14,5 2,528 0,092 11,89 4,020 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34093) 2000 PP11 14,0 2,645 0,196 12,39 4,300 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34094) 2000 PV11 14,2 2,670 0,140 14,51 4,362 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34095) 2000 PW11 14,1 2,626 0,167 14,55 4,254 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34096) 2000 PC12 13,9 3,143 0,104 17,00 5,572 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34097) 2000 PD12 13,3 3,172 0,041 22,74 5,649 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34098) 2000 PM12 13,7 3,168 0,094 10,46 5,638 MBA 2. august 2000 Socorro LINEAR
(34099) 2000 PT12 14,0 2,969 0,023 8,50 5,116 MBA 8. august 2000 Socorro LINEAR
(34100) 2000 PQ13 15,2 2,370 0,136 6,77 3,649 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34101) 2000 PT15 15,1 2,335 0,104 6,10 3,568 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34102) 2000 PO16 14,8 3,015 0,048 2,69 5,235 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34103) 2000 PP17 15,0 2,927 0,107 2,55 5,007 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34104) 2000 PY19 15,1 2,754 0,055 8,92 4,569 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34105) 2000 PD20 13,8 2,664 0,151 14,13 4,348 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34106) 2000 PP22 14,3 2,326 0,198 3,84 3,546 MBA 2. august 2000 Socorro LINEAR
(34107) 2000 PX22 14,7 3,079 0,171 2,53 5,401 MBA 2. august 2000 Socorro LINEAR
(34108) 2000 PN23 14,8 2,971 0,247 1,23 5,120 MBA 2. august 2000 Socorro LINEAR
(34109) 2000 PX23 15,1 2,400 0,178 2,09 3,716 MBA 2. august 2000 Socorro LINEAR
(34110) 2000 PX24 14,2 3,041 0,160 10,17 5,301 MBA 3. august 2000 Socorro LINEAR
(34111) 2000 PZ24 13,2 3,228 0,123 9,99 5,799 MBA 3. august 2000 Socorro LINEAR
(34112) 2000 PC25 14,0 3,248 0,066 16,66 5,853 MBA 3. august 2000 Socorro LINEAR
(34113) 2000 PL25 15,6 2,219 0,054 6,20 3,305 MBA 3. august 2000 Kitt Peak Spacewatch
(34114) 2000 PU26 13,1 2,983 0,085 9,66 5,150 MBA 5. august 2000 Haleakala NEAT
(34115) 2000 PV26 13,8 2,546 0,180 11,40 4,063 MBA 5. august 2000 Haleakala NEAT
(34116) 2000 PW26 12,8 3,017 0,024 11,00 5,239 MBA 5. august 2000 Haleakala NEAT
(34117) 2000 PA27 14,8 2,532 0,056 1,95 4,028 MBA 9. august 2000 Socorro LINEAR
(34118) 2000 PC27 15,0 2,177 0,008 4,35 3,211 MBA 9. august 2000 Socorro LINEAR
(34119) 2000 PY27 12,5 3,175 0,153 28,46 5,658 MBA 9. august 2000 Socorro LINEAR
(34120) 2000 PL28 15,3 2,366 0,146 7,61 3,640 MBA 4. august 2000 Haleakala NEAT
(34121) 2000 PJ29 14,4 2,692 0,083 10,19 4,417 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34122) 2000 PQ29 14,8 2,279 0,206 10,14 3,440 MBA 1. august 2000 Socorro LINEAR
(34123) 2000 QD 13,2 2,810 0,204 7,92 4,709 MBA 25. august 2000 Bisei SG Center BATTeRS
(34124) 2000 QS 15,4 2,398 0,162 2,23 3,712 MBA 22. august 2000 Višnjan K. Korlević; M. Jurić
(34125) 2000 QZ 15,1 3,169 0,169 1,72 5,641 MBA 23. august 2000 Gnosca S. Sposetti
(34126) 2000 QA1 14,9 2,757 0,166 1,05 4,578 MBA 23. august 2000 Gnosca S. Sposetti
(34127) 2000 QN2 15,5 2,707 0,101 2,93 4,454 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34128) 2000 QO2 14,2 3,005 0,090 9,32 5,208 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34129) 2000 QN3 15,0 2,869 0,072 1,18 4,858 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34130) 2000 QW3 14,9 2,324 0,109 6,19 3,541 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34131) 2000 QY3 15,3 2,294 0,065 6,07 3,475 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34132) 2000 QX4 15,8 2,242 0,165 3,00 3,357 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34133) 2000 QU5 15,0 2,925 0,033 2,17 5,002 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34134) 2000 QW5 15,6 2,618 0,088 0,66 4,235 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34135) 2000 QX5 15,4 3,157 0,141 0,93 5,607 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34136) 2000 QF6 14,9 2,273 0,117 5,37 3,427 MBA 24. august 2000 Višnjan K. Korlević; M. Jurić
34137 Lonnielinda 2000 QL6 16,2 2,406 0,196 2,65 3,730 MBA 21. august 2000 Terre Haute C. Wolfe
34138 Frasso Sabino 2000 QE9 14,3 2,600 0,189 15,61 4,193 MBA 25. august 2000 Frasso Sabino Frasso Sabino
(34139) 2000 QU10 14,3 3,109 0,200 2,21 5,481 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34140) 2000 QE11 15,2 2,683 0,156 11,21 4,394 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34141) 2000 QZ11 14,5 2,907 0,042 1,12 4,956 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34142) 2000 QE12 15,0 3,153 0,143 0,94 5,598 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34143) 2000 QE13 15,6 2,551 0,102 2,33 4,073 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34144) 2000 QX14 15,5 2,278 0,032 2,64 3,438 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34145) 2000 QV15 15,1 3,080 0,117 1,94 5,404 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34146) 2000 QH16 14,3 3,239 0,141 9,30 5,828 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34147) 2000 QV16 14,8 2,638 0,068 3,30 4,284 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34148) 2000 QX16 14,5 2,439 0,059 3,47 3,807 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34149) 2000 QL17 16,0 2,390 0,149 2,22 3,693 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34150) 2000 QK18 15,5 2,193 0,133 3,42 3,247 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34151) 2000 QH19 16,4 2,284 0,047 1,03 3,452 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34152) 2000 QW19 15,3 2,992 0,113 2,68 5,174 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34153) 2000 QZ19 14,8 3,176 0,194 2,34 5,659 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34154) 2000 QC20 15,8 2,475 0,152 3,17 3,893 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34155) 2000 QJ22 13,3 2,426 0,256 11,52 3,778 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34156) 2000 QT22 14,5 2,364 0,141 4,70 3,633 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34157) 2000 QU22 16,3 2,349 0,105 3,61 3,599 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34158) 2000 QB24 15,4 2,912 0,072 1,29 4,967 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34159) 2000 QJ24 14,7 2,726 0,093 5,37 4,501 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34160) 2000 QS26 14,9 2,227 0,169 5,75 3,324 MBA 26. august 2000 Kleť Klet
(34161) 2000 QC27 15,7 2,240 0,112 2,73 3,353 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34162) 2000 QV27 14,3 2,894 0,045 2,85 4,921 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34163) 2000 QY27 15,4 2,279 0,076 3,42 3,440 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34164) 2000 QQ28 15,2 2,212 0,112 3,99 3,289 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34165) 2000 QW28 14,5 2,938 0,096 2,35 5,035 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34166) 2000 QQ30 14,3 2,315 0,107 6,35 3,521 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34167) 2000 QS30 13,4 2,976 0,100 10,44 5,134 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34168) 2000 QP31 16,0 2,322 0,106 6,02 3,537 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34169) 2000 QA33 15,3 3,044 0,072 11,67 5,310 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34170) 2000 QX33 14,8 2,443 0,170 4,27 3,818 MBA 26. august 2000 Prescott P. G. Comba
(34171) 2000 QZ34 14,9 2,469 0,089 5,82 3,878 MBA 26. august 2000 Višnjan K. Korlević; M. Jurić
(34172) 2000 QU37 14,9 2,662 0,150 2,20 4,343 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34173) 2000 QY37 14,5 2,633 0,174 12,84 4,272 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34174) 2000 QP38 13,4 3,180 0,201 17,67 5,670 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34175) 2000 QG39 14,9 2,588 0,137 4,14 4,162 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34176) 2000 QT39 15,2 2,738 0,102 7,89 4,530 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34177) 2000 QD40 14,8 2,926 0,092 3,03 5,005 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34178) 2000 QM41 14,7 2,739 0,009 5,68 4,532 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34179) 2000 QT41 15,5 3,020 0,139 2,35 5,247 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34180) 2000 QP42 15,3 2,709 0,037 1,22 4,459 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34181) 2000 QT42 15,1 2,350 0,155 1,54 3,602 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34182) 2000 QC44 15,3 2,640 0,071 2,14 4,288 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34183) 2000 QG44 14,6 3,130 0,184 0,25 5,536 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34184) 2000 QZ44 15,8 2,989 0,133 5,51 5,167 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34185) 2000 QP47 13,8 3,007 0,097 10,97 5,213 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34186) 2000 QT47 14,5 3,151 0,130 11,91 5,592 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34187) 2000 QW47 14,6 3,084 0,189 0,83 5,414 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34188) 2000 QB48 15,3 2,723 0,124 0,99 4,493 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34189) 2000 QD48 15,1 2,483 0,101 6,53 3,911 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34190) 2000 QA49 15,4 2,738 0,025 6,42 4,530 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34191) 2000 QR49 14,9 2,388 0,043 5,70 3,689 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34192) 2000 QE50 14,4 2,800 0,086 2,25 4,686 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34193) 2000 QT52 14,1 3,000 0,020 5,46 5,197 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34194) 2000 QW52 15,3 2,758 0,052 5,32 4,581 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34195) 2000 QA54 14,9 2,790 0,033 13,49 4,659 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34196) 2000 QB54 13,7 2,616 0,213 8,77 4,230 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34197) 2000 QD54 15,5 2,251 0,132 7,98 3,377 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34198) 2000 QM54 15,0 2,558 0,102 3,35 4,090 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34199) 2000 QV54 15,7 2,321 0,159 2,91 3,536 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34200) 2000 QW54 15,2 2,414 0,156 2,94 3,751 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34201) 2000 QX54 13,8 2,973 0,108 9,55 5,126 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34202) 2000 QB55 15,2 2,723 0,111 8,30 4,492 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34203) 2000 QO55 15,0 2,796 0,081 7,20 4,674 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34204) 2000 QR55 14,5 2,712 0,099 6,92 4,465 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34205) 2000 QR57 15,5 2,353 0,167 4,65 3,610 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34206) 2000 QM60 15,5 2,884 0,058 3,10 4,896 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34207) 2000 QR65 14,0 3,039 0,024 9,80 5,296 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34208) 2000 QR66 15,2 2,739 0,201 4,80 4,532 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34209) 2000 QP67 13,9 2,672 0,133 13,30 4,367 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34210) 2000 QV67 12,9 3,131 0,207 11,14 5,539 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34211) 2000 QE68 13,8 2,973 0,117 11,27 5,124 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34212) 2000 QZ68 14,6 2,777 0,090 2,93 4,628 MBA 28. august 2000 Reedy Creek J. Broughton
(34213) 2000 QF69 15,2 3,011 0,125 9,72 5,224 MBA 26. august 2000 Kitt Peak Spacewatch
(34214) 2000 QA72 14,9 2,548 0,187 14,12 4,065 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34215) 2000 QD72 14,8 2,570 0,115 2,60 4,120 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34216) 2000 QK75 13,8 2,964 0,111 5,30 5,103 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34217) 2000 QA78 13,9 2,476 0,181 6,12 3,895 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34218) 2000 QC78 14,7 3,139 0,175 5,55 5,560 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34219) 2000 QM80 15,3 2,734 0,166 4,50 4,521 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR
(34220) 2000 QO84 14,8 2,341 0,168 6,43 3,580 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34221) 2000 QW84 12,9 2,965 0,026 8,12 5,105 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34222) 2000 QS85 14,8 3,001 0,113 10,37 5,199 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34223) 2000 QD87 14,1 2,596 0,120 13,80 4,182 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34224) 2000 QG87 14,9 2,291 0,169 5,26 3,466 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34225) 2000 QT87 14,1 2,382 0,159 4,96 3,675 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34226) 2000 QM88 14,5 2,540 0,235 4,39 4,048 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34227) 2000 QX89 15,7 2,279 0,067 5,54 3,440 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34228) 2000 QF90 13,6 3,165 0,203 9,86 5,631 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34229) 2000 QE92 16,2 2,250 0,107 3,26 3,375 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34230) 2000 QF93 12,5 3,114 0,156 18,47 5,493 MBA 25. august 2000 Socorro LINEAR
(34231) 2000 QL93 14,5 2,995 0,094 9,87 5,182 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34232) 2000 QL94 13,9 2,978 0,089 10,72 5,139 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34233) 2000 QD95 15,5 2,775 0,061 5,48 4,622 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34234) 2000 QS95 14,9 2,353 0,083 6,56 3,610 MBA 26. august 2000 Socorro LINEAR
(34235) 2000 QZ95 14,6 2,389 0,146 2,92 3,691 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34236) 2000 QJ96 14,2 2,887 0,043 2,85 4,904 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34237) 2000 QO96 15,0 2,543 0,156 8,06 4,054 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34238) 2000 QU96 14,6 3,161 0,244 2,65 5,620 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34239) 2000 QX96 14,7 2,996 0,099 2,70 5,185 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34240) 2000 QP98 14,2 2,968 0,092 9,95 5,112 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34241) 2000 QZ98 14,3 3,071 0,170 5,53 5,381 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34242) 2000 QD100 15,1 2,178 0,104 3,87 3,214 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34243) 2000 QR100 13,3 2,969 0,095 10,97 5,114 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34244) 2000 QF101 13,7 2,920 0,103 7,04 4,989 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34245) 2000 QG101 15,0 2,374 0,127 6,07 3,657 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34246) 2000 QO102 15,6 2,244 0,164 4,10 3,360 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34247) 2000 QC103 13,2 3,022 0,050 10,27 5,253 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34248) 2000 QE104 14,1 3,054 0,062 12,47 5,337 MBA 28. august 2000 Socorro LINEAR
(34249) 2000 QY108 15,0 2,723 0,136 5,04 4,493 MBA 29. august 2000 Socorro LINEAR
(34250) 2000 QA112 15,3 2,291 0,102 9,08 3,468 MBA 24. august 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 33751-34000
Zoznam planétok
34001-34250
Nasledujú:
Zoznam planétok 34251-34500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.