Zoznam planétok 43001 – 43250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 42751-43000
Zoznam planétok
43001-43250
Nasledujú:
Zoznam planétok 43251-43500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(43001) 1999 UE9 13,7 2,930 0,092 1,38 5,016 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(43002) 1999 US12 16,2 2,430 0,127 6,52 3,787 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(43003) 1999 UC14 16,4 2,277 0,257 3,25 3,436 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(43004) 1999 UR16 15,0 2,785 0,091 2,25 4,648 MBA 29. október 1999 Catalina CSS
(43005) 1999 UA17 15,7 2,328 0,183 3,63 3,552 MBA 30. október 1999 Catalina CSS
(43006) 1999 UG26 14,3 3,009 0,170 5,26 5,219 MBA 30. október 1999 Catalina CSS
(43007) 1999 UK27 16,1 2,446 0,131 1,99 3,824 MBA 30. október 1999 Kitt Peak Spacewatch
(43008) 1999 UD31 16,0 2,348 0,190 1,97 3,598 MBA 31. október 1999 Kitt Peak Spacewatch
(43009) 1999 UB39 14,1 2,682 0,070 4,72 4,392 MBA 29. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43010) 1999 UE41 14,1 2,735 0,092 13,24 4,523 MBA 17. október 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43011) 1999 UD42 15,3 2,202 0,185 3,90 3,268 MBA 20. október 1999 Socorro LINEAR
(43012) 1999 US49 15,9 2,582 0,101 4,01 4,148 MBA 30. október 1999 Catalina CSS
(43013) 1999 UX50 16,1 2,390 0,225 2,56 3,694 MBA 30. október 1999 Catalina CSS
(43014) 1999 UQ51 12,9 2,997 0,080 11,30 5,187 MBA 31. október 1999 Catalina CSS
(43015) 1999 UD52 15,8 2,313 0,141 7,52 3,517 MBA 31. október 1999 Catalina CSS
(43016) 1999 VM 15,2 2,683 0,082 2,13 4,393 MBA 2. november 1999 Oaxaca J. M. Roe
(43017) 1999 VA2 15,5 2,271 0,290 23,91 3,421 MBA 5. november 1999 Oaxaca J. M. Roe
(43018) 1999 VY2 13,4 2,814 0,169 7,84 4,720 MBA 4. november 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(43019) 1999 VG3 14,1 3,165 0,139 1,90 5,630 MBA 1. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(43020) 1999 VO4 15,2 2,643 0,130 15,01 4,297 MBA 1. november 1999 Catalina CSS
(43021) 1999 VT5 14,8 2,737 0,164 4,96 4,528 MBA 4. november 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(43022) 1999 VR7 13,3 3,211 0,039 15,13 5,754 MBA 7. november 1999 Višnjan K. Korlević
(43023) 1999 VS12 14,5 2,400 0,281 9,21 3,718 MBA 11. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(43024) 1999 VU12 13,9 2,730 0,116 9,64 4,509 MBA 11. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(43025) 1999 VW12 15,9 2,331 0,164 2,48 3,558 MBA 1. november 1999 Uccle E. W. Elst; S. Ipatov
(43026) 1999 VJ20 14,1 2,665 0,171 12,41 4,349 MBA 11. november 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(43027) 1999 VA23 14,1 2,692 0,049 14,42 4,416 MBA 12. november 1999 Gnosca S. Sposetti
(43028) 1999 VE23 13,2 2,591 0,201 9,84 4,170 MBA 12. november 1999 Gnosca S. Sposetti
(43029) 1999 VT24 14,5 2,417 0,188 2,78 3,757 MBA 13. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(43030) 1999 VK25 14,3 2,577 0,217 5,69 4,135 MBA 13. november 1999 Oizumi T. Kobayashi
(43031) 1999 VY25 15,1 2,699 0,285 10,36 4,433 MBA 14. november 1999 Farpoint G. Hug; G. Bell
(43032) 1999 VR26 14,6 2,865 0,063 2,86 4,849 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43033) 1999 VT29 13,7 3,231 0,077 16,34 5,808 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43034) 1999 VO34 13,9 2,684 0,160 11,13 4,395 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43035) 1999 VO35 14,1 2,937 0,113 10,41 5,034 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43036) 1999 VF37 14,5 2,456 0,253 12,32 3,848 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43037) 1999 VH37 14,2 3,101 0,141 7,57 5,459 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43038) 1999 VV44 15,4 2,384 0,228 7,37 3,680 MBA 4. november 1999 Catalina CSS
(43039) 1999 VD45 15,0 2,555 0,143 5,10 4,084 MBA 4. november 1999 Catalina CSS
(43040) 1999 VT45 15,3 2,457 0,139 5,64 3,851 MBA 4. november 1999 Catalina CSS
(43041) 1999 VC47 14,2 2,625 0,187 14,25 4,252 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43042) 1999 VF47 14,5 2,531 0,203 14,84 4,026 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43043) 1999 VN49 15,1 2,750 0,054 5,81 4,560 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43044) 1999 VR49 14,7 2,722 0,046 5,24 4,490 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43045) 1999 VV49 14,5 3,095 0,109 12,37 5,443 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43046) 1999 VF50 15,4 2,280 0,177 3,06 3,442 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43047) 1999 VT56 15,6 2,523 0,181 1,02 4,006 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43048) 1999 VR59 15,1 2,619 0,098 0,80 4,239 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43049) 1999 VD61 15,4 2,671 0,058 2,87 4,364 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43050) 1999 VL66 13,8 2,691 0,204 12,98 4,414 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43051) 1999 VF71 14,5 2,937 0,052 1,67 5,032 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43052) 1999 VJ71 16,3 2,324 0,165 2,82 3,541 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43053) 1999 VD72 14,2 2,554 0,182 13,18 4,080 MBA 11. november 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(43054) 1999 VU78 15,5 2,355 0,227 2,43 3,612 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43055) 1999 VR81 14,8 2,703 0,037 15,63 4,442 MBA 5. november 1999 Socorro LINEAR
(43056) 1999 VW88 15,2 2,846 0,055 2,00 4,801 MBA 4. november 1999 Socorro LINEAR
(43057) 1999 VN92 15,2 2,624 0,118 4,22 4,250 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43058) 1999 VT92 14,6 2,412 0,148 2,18 3,746 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43059) 1999 VF93 15,8 2,550 0,079 1,15 4,072 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43060) 1999 VS93 15,8 2,416 0,161 1,74 3,756 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43061) 1999 VU93 15,9 2,449 0,153 5,71 3,831 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43062) 1999 VC103 15,2 2,554 0,207 5,44 4,082 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43063) 1999 VC104 16,6 2,356 0,233 3,01 3,616 MBA 9. november 1999 Socorro LINEAR
(43064) 1999 VK114 14,1 2,390 0,088 7,65 3,694 MBA 9. november 1999 Catalina CSS
(43065) 1999 VZ124 14,6 2,434 0,242 11,19 3,796 MBA 10. november 1999 Socorro LINEAR
(43066) 1999 VJ135 15,3 2,299 0,175 5,11 3,486 MBA 13. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43067) 1999 VA140 16,7 2,470 0,175 2,10 3,880 MBA 10. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(43068) 1999 VK159 14,8 2,777 0,091 3,64 4,627 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(43069) 1999 VO160 15,5 2,549 0,202 4,02 4,070 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(43070) 1999 VD161 14,1 2,999 0,034 1,48 5,192 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(43071) 1999 VA173 14,7 2,736 0,062 6,50 4,524 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(43072) 1999 VS177 15,0 2,296 0,159 7,05 3,478 MBA 6. november 1999 Socorro LINEAR
(43073) 1999 VP184 15,8 2,425 0,179 7,37 3,775 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(43074) 1999 VT188 15,0 2,908 0,040 5,66 4,959 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(43075) 1999 VJ189 14,0 2,985 0,014 8,49 5,156 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(43076) 1999 VW189 15,8 2,728 0,138 2,90 4,505 MBA 15. november 1999 Socorro LINEAR
(43077) 1999 VY191 15,3 2,536 0,062 4,31 4,039 MBA 14. november 1999 Socorro LINEAR
(43078) 1999 VX192 15,3 2,387 0,140 5,22 3,688 MBA 1. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43079) 1999 VS194 15,2 2,928 0,065 10,04 5,010 MBA 1. november 1999 Catalina CSS
(43080) 1999 VA198 15,3 2,623 0,054 15,18 4,248 MBA 3. november 1999 Catalina CSS
(43081) 1999 VA199 15,1 2,195 0,194 5,79 3,252 MBA 4. november 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43082) 1999 VH216 14,8 2,543 0,101 7,13 4,055 MBA 3. november 1999 Socorro LINEAR
(43083) 1999 WR 14,0 2,483 0,156 4,45 3,911 MBA 19. november 1999 Baton Rouge Cooney Jr.; W. R.
(43084) 1999 WQ1 13,1 2,664 0,278 18,52 4,348 MBA 30. november 1999 Socorro LINEAR
(43085) 1999 WE2 14,9 2,751 0,036 10,40 4,563 MBA 19. november 1999 Ondřejov P. Kušnirák
(43086) 1999 WB7 14,9 2,917 0,147 2,75 4,981 MBA 28. november 1999 Višnjan K. Korlević
(43087) 1999 WW8 13,1 3,186 0,229 16,15 5,685 MBA 28. november 1999 Gnosca S. Sposetti
(43088) 1999 WO9 14,5 2,454 0,185 7,87 3,844 MBA 30. november 1999 Chiyoda T. Kojima
(43089) 1999 WP12 13,9 3,175 0,075 19,15 5,658 MBA 29. november 1999 Kitt Peak Spacewatch
(43090) 1999 WF20 14,7 2,679 0,176 12,10 4,384 MBA 16. november 1999 Socorro LINEAR
(43091) 1999 XL1 12,8 3,040 0,158 12,97 5,300 MBA 2. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(43092) 1999 XT5 15,4 2,870 0,085 1,12 4,862 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(43093) 1999 XA7 13,6 3,054 0,050 9,80 5,336 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(43094) 1999 XK7 13,3 2,576 0,189 13,27 4,135 MBA 4. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(43095) 1999 XF8 13,0 3,179 0,028 10,53 5,668 MBA 3. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(43096) 1999 XL11 15,2 2,345 0,251 7,54 3,590 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43097) 1999 XM13 14,8 2,747 0,047 7,14 4,551 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(43098) 1999 XD14 15,4 2,430 0,240 10,65 3,788 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(43099) 1999 XO15 13,7 3,014 0,006 3,55 5,231 MBA 5. december 1999 Višnjan K. Korlević
(43100) 1999 XV15 13,9 2,756 0,383 8,97 4,576 MBA 6. december 1999 Višnjan K. Korlević
(43101) 1999 XX18 15,4 2,293 0,228 6,63 3,472 MBA 3. december 1999 Socorro LINEAR
(43102) 1999 XU19 13,9 2,607 0,151 11,31 4,209 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(43103) 1999 XC21 15,6 2,474 0,206 6,00 3,892 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(43104) 1999 XP21 13,7 2,788 0,074 9,16 4,654 MBA 5. december 1999 Socorro LINEAR
(43105) 1999 XM22 14,6 2,618 0,135 10,56 4,235 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43106) 1999 XB26 14,9 2,962 0,028 8,86 5,098 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43107) 1999 XG26 13,7 2,562 0,115 9,09 4,100 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43108) 1999 XQ26 15,3 2,890 0,041 0,85 4,911 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43109) 1999 XP28 14,9 2,714 0,102 2,53 4,471 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43110) 1999 XH29 12,8 3,220 0,133 10,95 5,777 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43111) 1999 XD30 14,3 3,188 0,086 5,36 5,691 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43112) 1999 XK31 13,4 2,978 0,066 10,61 5,140 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43113) 1999 XN31 13,4 3,021 0,119 8,61 5,251 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43114) 1999 XR36 13,0 2,897 0,029 12,54 4,931 MBA 7. december 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(43115) 1999 XG39 15,1 2,645 0,193 11,42 4,300 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43116) 1999 XN39 14,7 2,759 0,200 6,87 4,582 MBA 6. december 1999 Socorro LINEAR
(43117) 1999 XT42 15,0 2,585 0,155 4,98 4,156 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43118) 1999 XD43 13,8 2,974 0,066 8,38 5,129 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43119) 1999 XV44 14,1 3,161 0,120 4,17 5,619 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43120) 1999 XB49 15,1 2,436 0,124 7,24 3,802 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43121) 1999 XM49 14,4 2,919 0,055 1,34 4,986 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43122) 1999 XL50 15,3 2,526 0,076 6,25 4,015 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43123) 1999 XT50 13,9 2,573 0,174 8,85 4,127 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43124) 1999 XJ53 15,3 2,781 0,082 1,81 4,638 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43125) 1999 XQ61 14,0 2,709 0,108 7,72 4,458 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43126) 1999 XL64 14,1 3,209 0,154 0,42 5,747 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43127) 1999 XD68 14,2 3,255 0,042 4,57 5,872 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43128) 1999 XM68 14,9 2,540 0,271 4,64 4,047 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43129) 1999 XY68 14,4 2,805 0,079 5,04 4,696 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43130) 1999 XZ68 13,9 2,743 0,041 7,02 4,542 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43131) 1999 XK72 15,0 2,620 0,170 0,99 4,240 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43132) 1999 XO73 14,0 2,561 0,075 14,70 4,099 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43133) 1999 XK76 14,4 2,553 0,203 12,73 4,078 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43134) 1999 XU77 13,9 2,798 0,216 8,17 4,681 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43135) 1999 XT82 13,9 2,992 0,161 6,71 5,175 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43136) 1999 XE85 13,4 2,996 0,081 11,47 5,184 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43137) 1999 XU85 12,9 3,138 0,106 10,45 5,557 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43138) 1999 XJ86 14,2 2,738 0,063 12,57 4,529 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43139) 1999 XM90 12,7 3,191 0,087 14,89 5,699 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43140) 1999 XT90 13,3 2,617 0,135 13,29 4,233 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43141) 1999 XR91 13,9 2,517 0,105 11,41 3,993 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43142) 1999 XQ93 13,2 2,592 0,191 14,43 4,172 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43143) 1999 XA97 13,5 3,103 0,037 14,20 5,466 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43144) 1999 XD98 14,1 2,573 0,223 12,08 4,127 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43145) 1999 XT98 13,1 3,053 0,028 12,06 5,334 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43146) 1999 XN102 13,2 2,959 0,082 9,79 5,088 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43147) 1999 XO105 14,4 2,589 0,273 4,61 4,165 MBA 8. december 1999 Nachi-Katsuura H. Shiozawa; T. Urata
(43148) 1999 XB106 14,2 2,747 0,376 13,59 4,551 MBA 11. december 1999 Oizumi T. Kobayashi
(43149) 1999 XU107 14,5 2,719 0,117 10,26 4,484 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(43150) 1999 XF109 15,8 2,374 0,246 4,97 3,658 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(43151) 1999 XU114 13,4 2,542 0,102 14,27 4,052 MBA 11. december 1999 Socorro LINEAR
(43152) 1999 XM115 13,0 3,155 0,175 8,46 5,602 MBA 4. december 1999 Catalina CSS
(43153) 1999 XC118 14,4 2,721 0,047 3,99 4,488 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43154) 1999 XH118 14,9 2,800 0,066 6,66 4,685 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43155) 1999 XE120 13,3 2,984 0,063 9,14 5,153 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43156) 1999 XF120 14,3 2,729 0,077 5,59 4,507 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43157) 1999 XT120 14,0 2,455 0,017 12,59 3,846 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43158) 1999 XK121 15,1 2,379 0,203 2,66 3,668 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43159) 1999 XP121 14,8 2,907 0,018 2,03 4,955 MBA 5. december 1999 Catalina CSS
(43160) 1999 XY122 13,5 3,001 0,037 9,04 5,197 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(43161) 1999 XW123 13,7 2,691 0,111 11,36 4,413 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(43162) 1999 XE126 14,9 2,770 0,067 7,62 4,610 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(43163) 1999 XB127 13,5 3,034 0,042 11,86 5,283 MBA 7. december 1999 Catalina CSS
(43164) 1999 XJ154 14,2 2,979 0,095 9,23 5,140 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(43165) 1999 XA156 14,7 2,585 0,190 8,01 4,156 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(43166) 1999 XO156 14,5 2,743 0,124 4,64 4,541 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(43167) 1999 XY157 14,3 2,861 0,177 8,49 4,838 MBA 8. december 1999 Socorro LINEAR
(43168) 1999 XO161 13,9 2,695 0,154 11,64 4,425 MBA 13. december 1999 Socorro LINEAR
(43169) 1999 XE167 13,8 2,698 0,186 11,49 4,431 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(43170) 1999 XH171 14,6 2,683 0,147 4,79 4,394 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(43171) 1999 XF172 13,2 3,137 0,164 8,94 5,556 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(43172) 1999 XV172 13,1 3,115 0,108 14,11 5,497 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(43173) 1999 XK177 12,2 3,160 0,066 16,86 5,615 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(43174) 1999 XF180 13,6 2,654 0,066 15,98 4,322 MBA 10. december 1999 Socorro LINEAR
(43175) 1999 XY189 14,2 2,289 0,202 7,18 3,463 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43176) 1999 XM196 13,9 3,131 0,108 11,25 5,538 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43177) 1999 XQ198 13,3 3,219 0,037 14,50 5,774 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43178) 1999 XH201 13,8 3,099 0,108 6,34 5,454 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43179) 1999 XL204 13,3 3,138 0,084 17,12 5,559 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43180) 1999 XT206 14,8 3,116 0,121 17,37 5,500 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43181) 1999 XY206 13,5 3,145 0,221 14,29 5,577 MBA 12. december 1999 Socorro LINEAR
(43182) 1999 XG212 15,0 2,264 0,194 6,82 3,407 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(43183) 1999 XK213 14,0 3,063 0,028 10,72 5,359 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(43184) 1999 XD214 14,0 3,104 0,038 10,13 5,468 MBA 14. december 1999 Socorro LINEAR
(43185) 1999 XK222 14,1 2,550 0,122 8,66 4,072 MBA 15. december 1999 Socorro LINEAR
(43186) 1999 XQ230 14,8 2,558 0,214 8,52 4,091 MBA 7. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43187) 1999 XF233 14,4 2,609 0,131 8,50 4,213 MBA 2. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43188) 1999 XP234 14,4 2,742 0,090 6,39 4,539 MBA 3. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43189) 1999 XR240 14,8 2,758 0,097 3,48 4,580 MBA 7. december 1999 Socorro LINEAR
(43190) 1999 XR241 14,3 2,620 0,160 8,08 4,240 MBA 13. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
(43191) 1999 YM5 13,0 3,068 0,173 15,33 5,372 MBA 29. december 1999 Crni Vrh Crni Vrh
(43192) 1999 YG13 14,1 2,689 0,124 16,45 4,409 MBA 30. december 1999 Anderson Mesa LONEOS
43193 Secinaro 2000 AW4 14,9 3,064 0,132 2,57 5,364 MBA 1. január 2000 San Marcello L. Tesi; A. Boattini
(43194) 2000 AJ6 14,5 3,129 0,164 1,34 5,533 MBA 4. január 2000 Prescott P. G. Comba
(43195) 2000 AP13 13,9 3,208 0,067 7,11 5,744 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(43196) 2000 AH32 15,1 2,304 0,174 5,71 3,496 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(43197) 2000 AU44 15,8 2,385 0,191 2,21 3,683 MBA 5. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(43198) 2000 AD62 13,4 2,991 0,037 8,55 5,172 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(43199) 2000 AJ68 12,6 3,111 0,055 9,15 5,486 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43200) 2000 AO68 15,5 2,306 0,188 8,69 3,502 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43201) 2000 AT69 14,1 2,651 0,183 12,82 4,316 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43202) 2000 AQ70 11,8 3,169 0,106 23,81 5,641 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43203) 2000 AV70 14,9 2,688 0,229 4,96 4,405 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43204) 2000 AA71 13,5 3,174 0,081 9,73 5,654 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43205) 2000 AV72 13,8 3,090 0,051 15,44 5,431 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43206) 2000 AJ78 13,6 2,989 0,103 9,72 5,166 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43207) 2000 AJ79 15,0 2,570 0,135 9,18 4,119 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43208) 2000 AW98 12,4 3,109 0,219 17,58 5,481 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43209) 2000 AP101 15,3 2,338 0,228 8,09 3,574 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43210) 2000 AS101 14,5 2,305 0,180 6,03 3,500 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43211) 2000 AR105 14,5 2,658 0,128 11,70 4,332 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43212) 2000 AL113 12,3 5,256 0,059 6,49 12,05 JUT 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43213) 2000 AC132 13,6 3,154 0,062 6,16 5,601 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(43214) 2000 AQ135 13,2 3,186 0,140 5,02 5,685 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(43215) 2000 AN138 14,4 2,351 0,118 8,00 3,605 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43216) 2000 AB139 15,0 2,301 0,121 7,72 3,491 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43217) 2000 AE139 14,8 2,272 0,148 7,55 3,424 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43218) 2000 AE143 13,0 2,999 0,085 9,21 5,194 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43219) 2000 AC150 14,3 2,985 0,042 9,69 5,155 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43220) 2000 AR150 14,1 3,231 0,052 12,06 5,808 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43221) 2000 AJ151 14,9 2,298 0,110 7,03 3,483 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43222) 2000 AG155 14,8 2,433 0,180 1,50 3,795 MBA 3. január 2000 Socorro LINEAR
(43223) 2000 AE162 15,0 2,311 0,102 3,33 3,513 MBA 4. január 2000 Socorro LINEAR
(43224) 2000 AP165 14,2 2,678 0,164 12,77 4,381 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43225) 2000 AW165 14,4 3,138 0,256 13,13 5,557 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43226) 2000 AM166 13,5 2,966 0,128 13,02 5,106 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43227) 2000 AR166 13,2 3,138 0,019 16,50 5,559 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43228) 2000 AH169 14,2 2,971 0,087 10,12 5,120 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43229) 2000 AD174 13,5 3,197 0,073 11,65 5,716 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43230) 2000 AX175 14,1 3,114 0,188 11,47 5,494 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43231) 2000 AU177 12,1 3,154 0,173 13,38 5,601 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43232) 2000 AH178 14,4 2,715 0,344 7,03 4,472 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43233) 2000 AQ179 14,0 2,971 0,124 9,57 5,119 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43234) 2000 AN186 14,5 2,622 0,138 14,30 4,245 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43235) 2000 AX197 14,0 2,838 0,080 12,13 4,780 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43236) 2000 AB199 13,8 3,227 0,055 11,18 5,797 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43237) 2000 AB204 14,7 2,975 0,116 10,53 5,129 MBA 6. január 2000 Ondřejov P. Kušnirák
(43238) 2000 AT233 15,5 2,524 0,229 5,04 4,009 MBA 5. január 2000 Socorro LINEAR
(43239) 2000 AK238 14,9 3,031 0,226 0,98 5,277 MBA 6. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(43240) 2000 AP240 13,3 3,096 0,138 13,98 5,447 MBA 7. január 2000 Socorro LINEAR
(43241) 2000 AB244 14,6 2,745 0,159 5,85 4,546 MBA 8. január 2000 Socorro LINEAR
(43242) 2000 AK244 14,5 2,645 0,072 21,31 4,301 MBA 8. január 2000 Anderson Mesa LONEOS
(43243) 2000 AB253 14,8 3,121 0,170 2,26 5,512 MBA 7. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(43244) 2000 AR253 14,3 3,130 0,192 2,50 5,538 MBA 7. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(43245) 2000 BB15 13,3 2,727 0,245 9,05 4,502 MBA 31. január 2000 Oizumi T. Kobayashi
(43246) 2000 BB18 14,6 2,555 0,221 6,33 4,083 MBA 30. január 2000 Socorro LINEAR
(43247) 2000 BV25 14,2 3,129 0,059 3,46 5,533 MBA 30. január 2000 Socorro LINEAR
(43248) 2000 BD26 14,4 2,786 0,147 10,33 4,651 MBA 29. január 2000 Kitt Peak Spacewatch
(43249) 2000 BQ29 13,7 3,049 0,186 11,17 5,323 MBA 29. január 2000 Socorro LINEAR
(43250) 2000 CG3 14,3 2,526 0,127 12,92 4,014 MBA 2. február 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 42751-43000
Zoznam planétok
43001-43250
Nasledujú:
Zoznam planétok 43251-43500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.