Zoznam planétok 51501 – 51750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 51251-51500
Zoznam planétok
51501-51750
Nasledujú:
Zoznam planétok 51751-52000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(51501) 2001 FN86 16,0 2,192 0,153 2,70 3,245 MBA 27. marec 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51502) 2001 FR86 15,3 2,309 0,056 9,82 3,509 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51503) 2001 FA87 14,7 2,543 0,119 11,53 4,054 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51504) 2001 FN87 14,2 2,587 0,110 6,39 4,161 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51505) 2001 FE88 16,1 2,251 0,064 6,99 3,377 MBA 27. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51506) 2001 FE91 14,7 2,728 0,299 23,61 4,504 MBA 26. marec 2001 Socorro LINEAR
(51507) 2001 FV94 15,6 2,268 0,143 8,56 3,415 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51508) 2001 FM97 17,0 2,272 0,190 3,42 3,425 MBA 16. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51509) 2001 FP97 15,5 2,306 0,124 7,92 3,502 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51510) 2001 FE98 14,5 2,387 0,091 10,39 3,688 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51511) 2001 FP98 15,4 2,402 0,131 6,79 3,723 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51512) 2001 FG99 15,1 2,326 0,243 11,20 3,548 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51513) 2001 FY99 14,4 2,343 0,125 8,91 3,587 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51514) 2001 FP100 15,8 2,390 0,170 3,07 3,695 MBA 17. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51515) 2001 FS100 14,6 2,422 0,191 13,34 3,768 MBA 17. marec 2001 Socorro LINEAR
(51516) 2001 FG101 14,3 2,378 0,256 10,27 3,667 MBA 17. marec 2001 Socorro LINEAR
(51517) 2001 FH107 15,8 2,254 0,158 4,10 3,384 MBA 18. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51518) 2001 FN108 15,2 2,606 0,140 5,07 4,207 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(51519) 2001 FT109 15,4 2,264 0,131 5,35 3,407 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(51520) 2001 FL112 14,9 2,648 0,222 11,48 4,308 MBA 18. marec 2001 Haleakala NEAT
(51521) 2001 FJ113 15,0 2,255 0,211 7,46 3,385 MBA 18. marec 2001 Haleakala NEAT
(51522) 2001 FZ117 15,2 2,600 0,167 11,41 4,190 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(51523) 2001 FJ120 16,0 2,262 0,151 3,67 3,401 MBA 24. marec 2001 Socorro LINEAR
(51524) 2001 FJ121 14,7 2,549 0,176 8,12 4,068 MBA 28. marec 2001 Socorro LINEAR
(51525) 2001 FZ121 15,5 2,288 0,209 9,16 3,461 MBA 29. marec 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51526) 2001 FF123 16,8 2,426 0,164 4,31 3,778 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51527) 2001 FO123 15,5 2,601 0,186 1,97 4,193 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51528) 2001 FP123 16,7 2,391 0,144 3,10 3,696 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51529) 2001 FB128 13,9 3,002 0,243 9,79 5,200 MBA 31. marec 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51530) 2001 FL129 16,1 2,278 0,191 3,82 3,438 MBA 28. marec 2001 Socorro LINEAR
(51531) 2001 FS129 15,0 2,537 0,185 13,60 4,041 MBA 28. marec 2001 Socorro LINEAR
(51532) 2001 FN130 15,1 2,740 0,057 4,82 4,536 MBA 31. marec 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51533) 2001 FF132 15,3 2,332 0,220 5,94 3,561 MBA 20. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51534) 2001 FQ132 15,9 2,370 0,234 6,53 3,649 MBA 20. marec 2001 Haleakala NEAT
(51535) 2001 FD133 15,7 2,317 0,119 6,76 3,526 MBA 20. marec 2001 Haleakala NEAT
(51536) 2001 FN133 15,1 2,483 0,120 5,83 3,912 MBA 20. marec 2001 Haleakala NEAT
(51537) 2001 FT133 15,5 3,228 0,292 0,90 5,800 MBA 20. marec 2001 Haleakala NEAT
(51538) 2001 FA143 14,1 2,758 0,157 10,52 4,579 MBA 23. marec 2001 Haleakala NEAT
(51539) 2001 FG143 14,0 2,556 0,148 15,24 4,085 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51540) 2001 FQ143 15,4 2,543 0,242 8,81 4,054 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51541) 2001 FB145 15,2 1,934 0,026 21,86 2,689 MBA 23. marec 2001 Haleakala NEAT
(51542) 2001 FA147 14,9 2,552 0,340 6,41 4,076 MBA 24. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51543) 2001 FJ150 15,4 2,250 0,190 5,26 3,374 MBA 24. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51544) 2001 FH151 15,7 2,328 0,120 6,42 3,551 MBA 24. marec 2001 Socorro LINEAR
(51545) 2001 FM158 15,3 2,393 0,191 1,93 3,700 MBA 27. marec 2001 Haleakala NEAT
(51546) 2001 FU159 16,1 2,328 0,117 6,48 3,551 MBA 29. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51547) 2001 FX159 16,4 2,181 0,097 4,04 3,220 MBA 29. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51548) 2001 FD160 16,3 2,264 0,115 2,40 3,406 MBA 29. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51549) 2001 FM161 15,6 2,295 0,119 4,65 3,476 MBA 29. marec 2001 Haleakala NEAT
(51550) 2001 FB162 13,2 2,609 0,204 17,31 4,214 MBA 30. marec 2001 Socorro LINEAR
(51551) 2001 FO164 14,8 2,767 0,369 10,53 4,601 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(51552) 2001 FP164 15,5 2,393 0,052 8,24 3,701 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(51553) 2001 FR164 15,6 2,449 0,083 7,75 3,833 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(51554) 2001 FS164 14,4 2,273 0,195 22,99 3,427 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(51555) 2001 FK165 15,7 2,357 0,156 3,48 3,617 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51556) 2001 FG171 14,5 2,649 0,258 11,09 4,311 MBA 24. marec 2001 Socorro LINEAR
(51557) 2001 FL176 14,4 2,872 0,305 9,52 4,865 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(51558) 2001 GE5 14,8 2,576 0,151 10,30 4,133 MBA 15. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51559) 2001 GZ6 15,9 2,284 0,140 6,68 3,451 MBA 15. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51560) 2001 GF8 15,9 2,244 0,144 6,16 3,361 MBA 15. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51561) 2001 GG9 14,6 2,436 0,224 10,04 3,803 MBA 15. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51562) 2001 GP9 15,6 2,334 0,113 7,81 3,565 MBA 15. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51563) 2001 HK 15,7 2,398 0,139 3,18 3,713 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51564) 2001 HZ 15,7 2,384 0,152 2,02 3,680 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51565) 2001 HQ1 15,5 2,483 0,055 7,40 3,911 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51566) 2001 HX1 15,6 2,297 0,201 0,70 3,480 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51567) 2001 HY1 15,4 2,623 0,073 9,63 4,248 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51568) 2001 HJ3 15,2 2,594 0,183 2,84 4,177 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51569) 2001 HV3 13,7 2,701 0,190 13,70 4,437 MBA 18. apríl 2001 Farpoint G. Hug
(51570) 2001 HE4 15,1 2,728 0,184 12,46 4,504 MBA 17. apríl 2001 Badlands R. Dyvig
(51571) 2001 HF4 15,4 2,590 0,216 2,14 4,166 MBA 19. apríl 2001 Reedy Creek J. Broughton
(51572) 2001 HV4 15,1 2,317 0,087 5,97 3,527 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51573) 2001 HX4 15,7 2,408 0,136 10,52 3,737 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51574) 2001 HA5 14,7 2,209 0,140 6,05 3,282 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51575) 2001 HU5 15,1 2,541 0,205 4,43 4,050 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51576) 2001 HW5 13,6 2,668 0,278 11,69 4,358 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51577) 2001 HX5 15,3 2,537 0,181 3,00 4,041 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51578) 2001 HX6 15,6 2,536 0,023 4,42 4,038 MBA 18. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51579) 2001 HY8 14,4 3,166 0,198 2,69 5,633 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51580) 2001 HA9 15,1 2,610 0,160 3,42 4,215 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51581) 2001 HL9 15,3 2,377 0,229 8,95 3,663 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51582) 2001 HU9 15,8 2,385 0,111 6,05 3,682 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51583) 2001 HZ9 14,3 2,730 0,180 12,58 4,510 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51584) 2001 HP10 14,9 2,451 0,128 7,31 3,836 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51585) 2001 HH12 15,9 2,264 0,056 3,84 3,406 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51586) 2001 HO12 16,0 2,398 0,175 2,94 3,713 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51587) 2001 HY12 15,9 2,607 0,044 1,07 4,210 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51588) 2001 HH13 16,2 2,640 0,172 4,68 4,288 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51589) 2001 HQ13 13,7 2,694 0,170 13,54 4,422 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51590) 2001 HF14 16,3 2,364 0,108 2,41 3,633 MBA 23. apríl 2001 Reedy Creek J. Broughton
(51591) 2001 HN15 15,6 2,371 0,122 10,81 3,649 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51592) 2001 HO18 15,9 2,351 0,159 4,10 3,605 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51593) 2001 HO20 15,1 2,636 0,058 13,51 4,280 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51594) 2001 HR20 15,7 2,593 0,140 2,47 4,174 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51595) 2001 HM21 15,4 2,307 0,260 7,00 3,504 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51596) 2001 HU21 16,2 2,641 0,148 2,14 4,291 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51597) 2001 HZ22 15,3 2,341 0,119 4,35 3,580 MBA 16. apríl 2001 Haleakala NEAT
(51598) 2001 HK24 16,1 2,278 0,070 1,47 3,437 MBA 27. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
51599 Brittany 2001 HR24 15,3 2,272 0,170 7,68 3,425 MBA 28. apríl 2001 Emerald Lane L. Ball
(51600) 2001 HG27 15,4 2,692 0,169 1,27 4,415 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51601) 2001 HW27 15,6 2,422 0,097 7,39 3,769 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51602) 2001 HL28 14,6 3,190 0,215 0,07 5,696 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51603) 2001 HU28 15,1 2,323 0,180 6,18 3,541 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51604) 2001 HY28 14,0 2,689 0,234 8,89 4,408 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51605) 2001 HD29 15,5 2,663 0,198 1,36 4,345 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51606) 2001 HK29 15,8 2,368 0,153 1,63 3,644 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51607) 2001 HO29 15,5 2,678 0,100 7,38 4,383 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51608) 2001 HF32 14,9 2,309 0,221 6,59 3,507 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51609) 2001 HZ32 15,3 2,309 0,154 5,65 3,509 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51610) 2001 HH33 16,1 2,380 0,197 2,81 3,670 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51611) 2001 HQ33 16,5 2,535 0,116 1,60 4,035 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51612) 2001 HT33 14,5 3,183 0,159 6,09 5,677 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51613) 2001 HS34 15,4 2,576 0,078 1,02 4,133 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51614) 2001 HD35 13,6 2,614 0,250 19,39 4,226 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51615) 2001 HE35 15,2 2,325 0,097 6,88 3,544 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51616) 2001 HL35 15,1 2,625 0,153 13,64 4,253 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51617) 2001 HU35 15,2 2,635 0,174 3,39 4,277 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51618) 2001 HV35 14,8 2,565 0,219 7,26 4,108 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51619) 2001 HE36 15,8 2,324 0,106 3,72 3,541 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51620) 2001 HQ36 15,6 2,227 0,154 2,92 3,322 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51621) 2001 HR36 14,5 2,442 0,085 7,87 3,816 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51622) 2001 HA37 14,6 2,634 0,146 3,76 4,273 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51623) 2001 HJ37 14,5 2,340 0,116 4,52 3,578 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51624) 2001 HT37 13,2 2,632 0,174 12,99 4,268 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51625) 2001 HX37 14,9 2,278 0,137 6,38 3,437 MBA 29. apríl 2001 Crni Vrh Crni Vrh
(51626) 2001 HJ38 15,6 2,285 0,079 2,85 3,454 MBA 30. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51627) 2001 HK38 14,3 2,783 0,177 8,11 4,641 MBA 30. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51628) 2001 HC42 14,8 2,399 0,129 6,66 3,715 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51629) 2001 HM43 16,0 2,442 0,112 6,03 3,815 MBA 16. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51630) 2001 HL44 15,6 2,329 0,165 4,38 3,553 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51631) 2001 HN46 15,5 2,389 0,133 1,97 3,691 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51632) 2001 HT46 13,6 3,217 0,030 6,92 5,770 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51633) 2001 HX46 15,6 2,361 0,056 7,81 3,628 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51634) 2001 HU47 15,2 1,909 0,092 20,57 2,638 MBA 19. apríl 2001 Haleakala NEAT
(51635) 2001 HA48 14,9 2,273 0,112 10,05 3,427 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51636) 2001 HM49 15,4 2,223 0,223 7,33 3,314 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51637) 2001 HP49 14,9 2,451 0,206 12,16 3,836 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51638) 2001 HF53 15,3 2,451 0,164 3,39 3,836 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51639) 2001 HH53 15,4 2,740 0,166 6,05 4,535 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51640) 2001 HP54 16,0 2,340 0,044 6,14 3,579 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51641) 2001 HY54 15,5 2,306 0,143 5,53 3,502 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51642) 2001 HG55 13,1 3,135 0,185 11,39 5,550 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51643) 2001 HT56 15,5 2,539 0,125 4,40 4,046 MBA 24. apríl 2001 Haleakala NEAT
(51644) 2001 HD60 15,6 2,409 0,074 6,66 3,738 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51645) 2001 HP60 14,5 2,599 0,162 14,38 4,189 MBA 24. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51646) 2001 HA62 15,4 2,182 0,086 4,85 3,222 MBA 26. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51647) 2001 HY62 15,9 2,428 0,135 2,66 3,782 MBA 26. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51648) 2001 HN63 15,5 2,325 0,217 9,57 3,544 MBA 26. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51649) 2001 HB64 15,9 2,438 0,179 0,77 3,805 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51650) 2001 HG64 15,5 2,389 0,142 8,21 3,693 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51651) 2001 HC65 16,0 2,323 0,087 2,19 3,540 MBA 28. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51652) 2001 HH65 14,9 2,547 0,199 2,19 4,064 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51653) 2001 HW65 15,6 2,382 0,067 5,97 3,676 MBA 30. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51654) 2001 HK66 15,1 2,591 0,159 14,74 4,170 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(51655) 2001 JA 14,6 2,703 0,102 15,94 4,443 MBA 1. máj 2001 Kanab E. Sheridan
(51656) 2001 JD 14,2 2,573 0,195 13,72 4,126 MBA 1. máj 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(51657) 2001 JG 14,4 2,461 0,200 4,89 3,860 MBA 2. máj 2001 Palomar NEAT
(51658) 2001 JJ1 14,7 2,988 0,055 10,31 5,164 MBA 2. máj 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51659) 2001 JN1 15,3 2,404 0,150 8,25 3,726 MBA 14. máj 2001 Bisei SG Center BATTeRS
(51660) 2001 JX2 15,2 2,282 0,125 7,26 3,447 MBA 12. máj 2001 Haleakala NEAT
(51661) 2001 JO6 14,8 2,433 0,175 5,73 3,794 MBA 14. máj 2001 Palomar NEAT
(51662) 2001 JZ6 15,2 2,597 0,263 10,17 4,183 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51663) 2001 JL7 16,9 2,246 0,077 4,38 3,365 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51664) 2001 JB9 14,4 2,853 0,178 3,57 4,819 MBA 15. máj 2001 Haleakala NEAT
(51665) 2001 JN10 14,5 2,773 0,165 9,92 4,616 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51666) 2001 KJ1 14,3 2,616 0,206 13,59 4,230 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51667) 2001 KH3 15,2 2,560 0,122 4,51 4,096 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51668) 2001 KL4 15,1 2,783 0,102 2,72 4,641 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51669) 2001 KQ4 13,5 3,201 0,104 10,56 5,727 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51670) 2001 KF5 15,8 2,568 0,035 3,29 4,116 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51671) 2001 KP6 15,9 2,441 0,136 2,41 3,812 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51672) 2001 KW6 14,3 2,762 0,073 4,28 4,589 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51673) 2001 KC7 14,5 2,762 0,098 4,84 4,589 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51674) 2001 KE7 15,0 2,414 0,086 7,83 3,750 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51675) 2001 KS7 15,3 2,552 0,225 4,44 4,077 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51676) 2001 KJ8 15,7 2,274 0,100 5,68 3,428 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51677) 2001 KN8 15,3 2,608 0,177 4,79 4,211 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51678) 2001 KR8 16,8 2,277 0,086 3,50 3,436 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51679) 2001 KY8 14,4 2,448 0,138 7,22 3,830 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51680) 2001 KF9 14,2 2,694 0,167 10,41 4,421 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51681) 2001 KO9 15,3 2,569 0,096 5,15 4,116 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51682) 2001 KM10 14,0 2,736 0,086 13,90 4,525 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51683) 2001 KT10 14,9 2,764 0,079 5,71 4,594 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51684) 2001 KU10 14,5 2,675 0,181 12,85 4,374 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51685) 2001 KQ11 14,4 2,712 0,176 6,97 4,465 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51686) 2001 KF12 13,5 3,146 0,219 16,11 5,579 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51687) 2001 KP12 14,8 2,301 0,071 7,70 3,489 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51688) 2001 KW12 15,4 2,406 0,066 4,69 3,730 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51689) 2001 KN13 13,3 2,599 0,198 12,17 4,190 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51690) 2001 KS13 15,4 2,357 0,173 4,33 3,618 MBA 20. máj 2001 Socorro LINEAR
(51691) 2001 KT13 15,4 2,665 0,208 1,42 4,350 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51692) 2001 KY13 16,0 2,510 0,041 3,02 3,976 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51693) 2001 KS14 15,5 2,251 0,195 5,64 3,378 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51694) 2001 KX14 13,9 3,086 0,280 5,44 5,420 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51695) 2001 KQ16 14,4 2,570 0,140 7,75 4,119 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51696) 2001 KD17 15,8 2,390 0,125 5,83 3,693 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51697) 2001 KG17 14,5 2,658 0,229 12,32 4,332 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51698) 2001 KQ20 15,4 2,360 0,096 7,03 3,624 MBA 17. máj 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51699) 2001 KA21 14,5 2,775 0,157 8,49 4,621 MBA 21. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51700) 2001 KV23 14,3 2,548 0,249 6,03 4,067 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51701) 2001 KZ23 14,9 2,310 0,024 8,35 3,510 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51702) 2001 KK24 14,7 2,358 0,053 6,27 3,619 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51703) 2001 KM24 15,2 2,550 0,158 5,23 4,072 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51704) 2001 KO26 15,0 2,736 0,071 3,58 4,526 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51705) 2001 KA27 13,7 2,996 0,084 11,65 5,184 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51706) 2001 KX27 15,6 2,250 0,132 4,30 3,374 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(51707) 2001 KR28 14,3 2,895 0,170 5,74 4,924 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51708) 2001 KU28 15,2 2,305 0,144 6,05 3,500 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51709) 2001 KW28 14,9 2,305 0,146 2,51 3,500 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51710) 2001 KZ28 15,6 2,357 0,179 3,56 3,617 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51711) 2001 KH29 15,5 2,264 0,152 5,97 3,405 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51712) 2001 KO29 15,2 2,693 0,079 3,87 4,418 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51713) 2001 KC30 15,1 2,519 0,163 3,07 3,997 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51714) 2001 KG30 14,6 2,934 0,038 15,84 5,024 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51715) 2001 KB31 15,0 2,330 0,092 5,91 3,556 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51716) 2001 KF31 14,9 2,373 0,217 22,62 3,654 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51717) 2001 KJ31 14,8 2,553 0,115 14,34 4,078 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51718) 2001 KL34 14,8 2,552 0,267 8,82 4,075 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51719) 2001 KH36 15,1 2,611 0,205 10,18 4,219 MBA 18. máj 2001 Socorro LINEAR
(51720) 2001 KZ36 13,2 3,077 0,142 11,26 5,396 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51721) 2001 KY37 14,7 2,917 0,044 7,54 4,980 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51722) 2001 KF38 13,8 2,655 0,165 15,45 4,325 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51723) 2001 KN38 14,5 2,614 0,189 13,03 4,226 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51724) 2001 KJ39 14,6 2,530 0,113 12,29 4,022 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51725) 2001 KV39 14,2 3,013 0,183 18,26 5,228 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51726) 2001 KV40 13,7 2,738 0,266 12,31 4,530 MBA 23. máj 2001 Socorro LINEAR
(51727) 2001 KV41 14,0 2,794 0,168 10,26 4,669 MBA 24. máj 2001 Palomar NEAT
(51728) 2001 KQ42 15,2 2,274 0,192 6,90 3,428 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51729) 2001 KA44 13,9 3,198 0,170 11,09 5,717 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51730) 2001 KC45 14,8 2,608 0,152 11,09 4,210 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51731) 2001 KF45 15,8 2,282 0,125 5,86 3,447 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51732) 2001 KQ45 14,4 2,605 0,186 11,16 4,205 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51733) 2001 KZ45 14,5 2,356 0,074 12,69 3,615 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51734) 2001 KX46 14,7 2,615 0,192 12,36 4,227 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51735) 2001 KL47 14,0 2,630 0,046 12,09 4,265 MBA 24. máj 2001 Socorro LINEAR
(51736) 2001 KA48 15,1 2,383 0,131 8,68 3,677 MBA 24. máj 2001 Socorro LINEAR
(51737) 2001 KD48 15,9 2,311 0,075 2,85 3,513 MBA 24. máj 2001 Socorro LINEAR
(51738) 2001 KQ48 15,7 2,457 0,053 7,80 3,851 MBA 24. máj 2001 Socorro LINEAR
(51739) 2001 KQ49 15,1 2,427 0,128 3,60 3,779 MBA 24. máj 2001 Socorro LINEAR
(51740) 2001 KG50 15,1 2,539 0,207 12,26 4,044 MBA 24. máj 2001 Socorro LINEAR
51741 Davidixon 2001 KQ50 14,9 2,882 0,157 7,25 4,893 MBA 24. máj 2001 Anza M. Collins; M. White
(51742) 2001 KE55 15,4 2,340 0,144 8,09 3,580 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51743) 2001 KK55 15,1 2,645 0,141 6,94 4,301 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR
(51744) 2001 KP56 15,3 2,566 0,226 8,88 4,110 MBA 23. máj 2001 Socorro LINEAR
(51745) 2001 KS58 14,5 2,748 0,035 13,61 4,554 MBA 26. máj 2001 Socorro LINEAR
(51746) 2001 KM62 15,4 2,721 0,133 3,14 4,486 MBA 18. máj 2001 Kitt Peak Spacewatch
(51747) 2001 KR63 15,1 2,374 0,184 12,49 3,658 MBA 20. máj 2001 Haleakala NEAT
(51748) 2001 KC64 15,8 2,634 0,183 2,49 4,275 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR
(51749) 2001 KF65 14,2 2,562 0,144 15,66 4,101 MBA 22. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(51750) 2001 KL66 15,6 2,196 0,087 4,89 3,253 MBA 22. máj 2001 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 51251-51500
Zoznam planétok
51501-51750
Nasledujú:
Zoznam planétok 51751-52000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.