Zoznam planétok 55001 – 55250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 54751-55000
Zoznam planétok
55001-55250
Nasledujú:
Zoznam planétok 55251-55500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(55001) 2001 QW18 14,6 3,242 0,133 1,62 5,836 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55002) 2001 QF19 14,6 2,880 0,044 1,25 4,886 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55003) 2001 QV21 13,6 2,998 0,111 11,09 5,190 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55004) 2001 QT22 14,0 2,902 0,095 3,33 4,944 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55005) 2001 QQ23 15,2 2,392 0,201 1,58 3,699 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55006) 2001 QZ24 13,7 3,159 0,204 17,13 5,613 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55007) 2001 QC26 14,3 3,173 0,150 6,21 5,651 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55008) 2001 QW26 15,0 3,042 0,154 1,20 5,304 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55009) 2001 QZ26 15,1 2,590 0,168 1,63 4,167 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55010) 2001 QD27 15,2 2,453 0,158 2,45 3,840 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55011) 2001 QV29 14,3 2,894 0,075 3,26 4,921 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55012) 2001 QG30 13,2 2,987 0,113 10,96 5,161 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55013) 2001 QB31 14,4 2,565 0,069 3,08 4,106 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55014) 2001 QC31 13,8 2,565 0,107 13,48 4,106 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55015) 2001 QQ31 13,8 2,630 0,199 7,39 4,264 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55016) 2001 QE32 13,7 2,603 0,133 7,54 4,199 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55017) 2001 QH32 14,8 3,121 0,065 12,13 5,513 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55018) 2001 QH33 13,8 2,555 0,243 12,98 4,084 MBA 16. august 2001 Palomar NEAT
(55019) 2001 QO34 15,8 2,625 0,156 0,92 4,252 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55020) 2001 QS34 15,8 2,780 0,106 2,79 4,636 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55021) 2001 QK38 14,1 2,723 0,272 10,38 4,494 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55022) 2001 QQ38 15,9 2,442 0,170 2,47 3,815 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55023) 2001 QV38 15,0 2,446 0,141 7,07 3,824 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55024) 2001 QB40 15,3 2,721 0,048 1,81 4,488 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55025) 2001 QF40 15,2 2,905 0,080 1,74 4,951 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55026) 2001 QG41 15,5 2,374 0,158 1,95 3,657 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55027) 2001 QL42 14,3 3,097 0,155 1,37 5,449 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55028) 2001 QO42 15,0 3,010 0,114 2,57 5,222 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55029) 2001 QN45 14,5 3,067 0,034 2,29 5,371 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55030) 2001 QP45 14,4 2,961 0,068 12,62 5,094 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55031) 2001 QJ47 15,9 2,431 0,140 2,15 3,790 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55032) 2001 QX47 16,9 2,413 0,111 0,90 3,748 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55033) 2001 QT48 15,1 2,788 0,003 2,05 4,654 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55034) 2001 QA49 16,0 2,395 0,181 2,46 3,707 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55035) 2001 QP51 13,5 2,987 0,108 12,04 5,162 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55036) 2001 QQ51 15,1 2,650 0,211 3,37 4,313 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55037) 2001 QT51 13,8 3,158 0,143 13,40 5,612 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55038) 2001 QP52 15,4 2,373 0,106 5,81 3,654 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55039) 2001 QK54 14,7 2,615 0,126 13,75 4,228 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55040) 2001 QE56 15,4 2,472 0,057 3,88 3,887 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55041) 2001 QD57 14,9 2,405 0,150 4,60 3,728 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55042) 2001 QX58 14,3 2,660 0,246 5,95 4,339 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55043) 2001 QL59 14,6 2,379 0,303 5,23 3,668 MBA 18. august 2001 Socorro LINEAR
(55044) 2001 QZ59 16,0 2,709 0,078 1,06 4,459 MBA 18. august 2001 Socorro LINEAR
(55045) 2001 QH62 14,8 2,587 0,125 2,57 4,159 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55046) 2001 QQ64 14,9 2,809 0,094 2,36 4,707 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55047) 2001 QX65 14,7 3,050 0,153 5,73 5,325 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55048) 2001 QK66 15,7 2,220 0,097 2,86 3,306 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55049) 2001 QJ67 13,9 2,639 0,162 12,73 4,286 MBA 18. august 2001 Socorro LINEAR
(55050) 2001 QU67 15,9 2,243 0,087 4,08 3,358 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55051) 2001 QT68 14,0 2,810 0,129 1,62 4,710 MBA 20. august 2001 Oakley C. Wolfe
(55052) 2001 QU68 13,8 3,080 0,257 9,00 5,406 MBA 20. august 2001 Oakley C. Wolfe
(55053) 2001 QV68 14,4 2,699 0,151 4,96 4,433 MBA 20. august 2001 Oakley C. Wolfe
(55054) 2001 QH69 16,6 2,233 0,133 4,83 3,335 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55055) 2001 QR69 15,1 2,728 0,178 3,92 4,504 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55056) 2001 QU69 14,1 2,580 0,109 14,45 4,143 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55057) 2001 QJ70 13,7 3,213 0,090 11,22 5,758 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55058) 2001 QC73 15,2 2,348 0,262 23,58 3,598 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55059) 2001 QG73 12,3 3,136 0,103 24,07 5,552 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55060) 2001 QM73 10,7 5,119 0,046 26,58 11,59 JUT 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55061) 2001 QK74 14,3 2,540 0,020 2,42 4,048 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55062) 2001 QU77 13,8 2,794 0,203 7,90 4,669 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55063) 2001 QS78 14,1 2,685 0,196 12,46 4,400 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55064) 2001 QP80 13,6 3,070 0,097 8,50 5,379 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55065) 2001 QY80 14,9 2,278 0,132 5,07 3,437 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55066) 2001 QF81 14,2 2,567 0,118 8,03 4,111 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55067) 2001 QQ81 14,9 2,564 0,167 6,86 4,104 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55068) 2001 QX83 13,2 3,269 0,215 20,54 5,911 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55069) 2001 QR85 14,5 2,745 0,040 4,27 4,546 MBA 20. august 2001 Socorro LINEAR
(55070) 2001 QZ85 15,1 2,607 0,120 2,79 4,209 MBA 22. august 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(55071) 2001 QE86 13,1 3,154 0,169 19,23 5,602 MBA 18. august 2001 Palomar NEAT
(55072) 2001 QK89 13,9 2,869 0,197 14,58 4,858 MBA 16. august 2001 Palomar NEAT
(55073) 2001 QY92 13,0 2,754 0,188 14,98 4,569 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55074) 2001 QH93 14,0 3,111 0,073 13,93 5,487 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55075) 2001 QP96 15,0 2,273 0,129 7,58 3,427 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55076) 2001 QQ96 14,4 2,601 0,155 13,66 4,193 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55077) 2001 QP98 14,6 3,064 0,249 11,70 5,364 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55078) 2001 QB101 14,2 2,569 0,184 13,58 4,118 MBA 20. august 2001 Palomar NEAT
(55079) 2001 QM103 15,5 2,324 0,096 4,18 3,543 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55080) 2001 QM104 14,1 2,764 0,157 9,60 4,593 MBA 21. august 2001 Socorro LINEAR
(55081) 2001 QP109 15,8 2,566 0,196 6,43 4,111 MBA 21. august 2001 Palomar NEAT
55082 Xlendi 2001 QJ110 15,9 2,329 0,069 4,56 3,553 MBA 25. august 2001 Kleť J. Tichá; M. Tichý
(55083) 2001 QV110 14,3 2,991 0,097 7,72 5,172 MBA 24. august 2001 Ondřejov P. Kušnirák; P. Pravec
(55084) 2001 QE115 14,3 3,067 0,047 9,61 5,371 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55085) 2001 QL115 15,1 2,359 0,050 5,92 3,623 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55086) 2001 QQ117 14,0 2,572 0,172 6,73 4,125 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55087) 2001 QB120 14,2 2,388 0,189 8,16 3,689 MBA 18. august 2001 Socorro LINEAR
(55088) 2001 QV120 14,7 2,800 0,054 5,34 4,685 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55089) 2001 QD121 14,2 2,557 0,229 4,23 4,087 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55090) 2001 QX121 15,6 2,436 0,116 7,05 3,801 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55091) 2001 QT122 15,0 3,039 0,098 3,60 5,298 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55092) 2001 QO123 15,7 2,155 0,082 3,18 3,163 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55093) 2001 QZ123 15,5 2,369 0,103 6,10 3,646 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55094) 2001 QS127 14,3 2,697 0,152 10,78 4,428 MBA 20. august 2001 Socorro LINEAR
(55095) 2001 QZ129 15,0 2,995 0,152 4,90 5,183 MBA 20. august 2001 Socorro LINEAR
(55096) 2001 QB132 15,5 2,323 0,058 6,08 3,540 MBA 20. august 2001 Socorro LINEAR
(55097) 2001 QT132 13,7 3,007 0,102 11,23 5,214 MBA 20. august 2001 Socorro LINEAR
(55098) 2001 QS133 14,1 3,053 0,079 14,74 5,334 MBA 21. august 2001 Socorro LINEAR
(55099) 2001 QK137 13,3 3,160 0,108 9,83 5,617 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55100) 2001 QM137 13,8 2,845 0,211 17,97 4,798 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55101) 2001 QW137 14,8 2,690 0,261 13,63 4,411 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55102) 2001 QX137 14,8 2,263 0,058 6,85 3,405 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55103) 2001 QE138 13,2 2,366 0,061 6,60 3,638 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55104) 2001 QU138 14,2 2,657 0,225 11,43 4,331 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55105) 2001 QN139 13,9 2,441 0,134 8,74 3,814 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55106) 2001 QR141 14,8 2,945 0,076 3,28 5,054 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55107) 2001 QS141 14,8 3,184 0,159 2,42 5,681 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
55108 Beamueller 2001 QU142 14,2 3,014 0,104 10,70 5,231 MBA 24. august 2001 Goodricke-Pigott R. Tucker
(55109) 2001 QL145 14,9 2,973 0,104 12,75 5,126 MBA 24. august 2001 Kitt Peak Spacewatch
(55110) 2001 QF146 14,9 3,009 0,122 10,28 5,219 MBA 25. august 2001 Kitt Peak Spacewatch
(55111) 2001 QD152 14,0 2,586 0,159 30,64 4,158 MBA 26. august 2001 Socorro LINEAR
55112 Mariangela 2001 QQ153 13,3 2,975 0,119 10,58 5,130 MBA 28. august 2001 Piera J. Guarro i Flo
(55113) 2001 QD158 15,3 2,885 0,077 1,04 4,900 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55114) 2001 QD160 14,9 2,882 0,071 1,56 4,893 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55115) 2001 QQ162 15,5 3,028 0,038 1,93 5,269 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55116) 2001 QU165 15,3 2,770 0,055 6,76 4,611 MBA 24. august 2001 Haleakala NEAT
(55117) 2001 QW165 15,3 2,549 0,170 5,76 4,068 MBA 24. august 2001 Haleakala NEAT
(55118) 2001 QC166 15,5 2,328 0,091 5,71 3,551 MBA 24. august 2001 Haleakala NEAT
(55119) 2001 QM167 15,0 2,745 0,144 7,30 4,547 MBA 24. august 2001 Haleakala NEAT
(55120) 2001 QP168 14,4 3,024 0,095 10,03 5,257 MBA 25. august 2001 Palomar NEAT
(55121) 2001 QU168 15,4 2,304 0,105 7,75 3,496 MBA 26. august 2001 Haleakala NEAT
(55122) 2001 QW169 14,9 2,778 0,078 3,73 4,629 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55123) 2001 QL170 13,4 3,141 0,143 18,20 5,565 MBA 23. august 2001 Socorro LINEAR
(55124) 2001 QU170 15,4 2,866 0,071 0,96 4,852 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55125) 2001 QD173 14,6 2,525 0,127 11,72 4,013 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55126) 2001 QQ174 15,5 2,650 0,186 2,56 4,314 MBA 27. august 2001 Socorro LINEAR
(55127) 2001 QZ174 15,5 2,712 0,056 3,16 4,465 MBA 21. august 2001 Kitt Peak Spacewatch
(55128) 2001 QH177 15,6 2,387 0,119 6,44 3,687 MBA 21. august 2001 Haleakala NEAT
(55129) 2001 QZ177 14,4 2,650 0,208 10,65 4,314 MBA 26. august 2001 Palomar NEAT
(55130) 2001 QR179 14,8 2,772 0,014 3,77 4,614 MBA 25. august 2001 Palomar NEAT
(55131) 2001 QY180 15,5 2,575 0,099 3,85 4,131 MBA 29. august 2001 Palomar NEAT
(55132) 2001 QB182 13,6 2,981 0,093 10,31 5,147 MBA 30. august 2001 Palomar NEAT
(55133) 2001 QL182 14,4 3,028 0,102 12,59 5,267 MBA 29. august 2001 Palomar NEAT
(55134) 2001 QM183 14,4 3,136 0,149 1,91 5,552 MBA 25. august 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
(55135) 2001 QP183 14,9 3,001 0,048 9,40 5,197 MBA 28. august 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
(55136) 2001 QD185 16,7 2,273 0,122 1,80 3,427 MBA 21. august 2001 Haleakala NEAT
(55137) 2001 QK185 14,2 2,749 0,197 3,91 4,557 MBA 21. august 2001 Socorro LINEAR
(55138) 2001 QL185 15,4 2,560 0,148 4,05 4,096 MBA 21. august 2001 Socorro LINEAR
(55139) 2001 QQ190 13,4 2,673 0,126 13,68 4,370 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55140) 2001 QC193 13,6 3,044 0,094 10,71 5,310 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55141) 2001 QP193 13,9 2,720 0,169 11,84 4,486 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55142) 2001 QD194 13,7 2,593 0,104 12,91 4,175 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55143) 2001 QS195 14,1 2,354 0,142 24,14 3,611 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55144) 2001 QK198 14,5 3,169 0,175 1,54 5,642 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55145) 2001 QE199 15,2 2,379 0,162 3,04 3,668 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55146) 2001 QO199 14,4 2,843 0,044 13,39 4,793 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55147) 2001 QT199 13,9 2,587 0,175 12,84 4,161 MBA 22. august 2001 Socorro LINEAR
(55148) 2001 QE200 14,7 2,649 0,107 14,78 4,311 MBA 22. august 2001 Palomar NEAT
(55149) 2001 QD202 15,7 2,669 0,041 2,33 4,360 MBA 23. august 2001 Kitt Peak Spacewatch
(55150) 2001 QQ202 15,0 3,105 0,058 9,08 5,471 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55151) 2001 QE214 15,4 2,556 0,054 2,44 4,085 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55152) 2001 QN218 14,7 3,118 0,123 0,35 5,504 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55153) 2001 QZ218 15,7 2,717 0,083 5,40 4,477 MBA 23. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55154) 2001 QD220 14,0 2,664 0,174 12,09 4,348 MBA 23. august 2001 Socorro LINEAR
(55155) 2001 QV220 14,6 2,656 0,105 7,93 4,329 MBA 24. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55156) 2001 QX222 14,3 2,702 0,140 13,28 4,440 MBA 24. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55157) 2001 QV227 15,0 2,324 0,136 8,56 3,542 MBA 24. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55158) 2001 QS230 14,7 3,116 0,113 8,10 5,499 MBA 24. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55159) 2001 QW234 14,9 2,351 0,093 3,81 3,605 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55160) 2001 QT236 16,4 2,362 0,158 1,22 3,630 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55161) 2001 QB238 14,6 3,174 0,090 1,50 5,655 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55162) 2001 QT238 15,5 2,609 0,045 1,83 4,212 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55163) 2001 QV238 14,9 2,982 0,042 0,87 5,149 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55164) 2001 QU239 14,7 2,791 0,037 5,50 4,661 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55165) 2001 QC242 15,1 2,650 0,141 11,17 4,313 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55166) 2001 QV243 14,7 2,672 0,072 2,43 4,367 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55167) 2001 QY243 14,5 3,037 0,070 1,08 5,291 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55168) 2001 QK250 14,0 3,091 0,200 10,13 5,433 MBA 24. august 2001 Haleakala NEAT
(55169) 2001 QQ252 14,9 2,615 0,163 4,00 4,228 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55170) 2001 QU255 14,7 3,078 0,078 9,64 5,399 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55171) 2001 QO256 14,8 2,650 0,065 5,48 4,314 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55172) 2001 QY257 13,9 2,630 0,105 14,38 4,264 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55173) 2001 QZ257 14,7 2,726 0,068 10,52 4,500 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55174) 2001 QW258 14,9 2,376 0,101 5,66 3,662 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55175) 2001 QN261 14,4 2,568 0,160 6,79 4,114 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55176) 2001 QD262 14,5 2,535 0,165 8,08 4,036 MBA 25. august 2001 Socorro LINEAR
(55177) 2001 QM263 14,8 2,870 0,059 1,65 4,860 MBA 25. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55178) 2001 QF265 14,7 2,818 0,065 2,44 4,729 MBA 26. august 2001 Socorro LINEAR
(55179) 2001 QT276 13,0 3,164 0,264 17,89 5,628 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55180) 2001 QW279 15,9 2,351 0,102 14,43 3,605 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55181) 2001 QD280 14,1 2,628 0,228 13,99 4,259 MBA 19. august 2001 Socorro LINEAR
(55182) 2001 QB282 13,1 2,633 0,029 21,18 4,271 MBA 19. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55183) 2001 QK284 12,7 2,988 0,107 11,49 5,165 MBA 18. august 2001 Palomar NEAT
(55184) 2001 QX286 14,1 3,108 0,059 12,74 5,479 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55185) 2001 QB287 14,5 3,185 0,136 3,48 5,683 MBA 17. august 2001 Socorro LINEAR
(55186) 2001 QQ289 15,2 3,026 0,075 1,59 5,262 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55187) 2001 QX290 14,8 2,625 0,082 2,65 4,253 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55188) 2001 QF292 14,1 3,159 0,183 2,46 5,614 MBA 16. august 2001 Socorro LINEAR
(55189) 2001 QW294 15,3 2,649 0,234 12,75 4,311 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55190) 2001 QC297 14,6 2,440 0,042 6,70 3,812 MBA 24. august 2001 Socorro LINEAR
(55191) 2001 QG297 14,1 2,549 0,196 13,62 4,069 MBA 24. august 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55192) 2001 RN2 14,5 3,306 0,164 11,59 6,010 MBA 8. september 2001 Prescott P. G. Comba
(55193) 2001 RH4 15,5 2,746 0,189 4,00 4,549 MBA 8. september 2001 Socorro LINEAR
(55194) 2001 RP11 15,1 3,059 0,118 2,59 5,348 MBA 10. september 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(55195) 2001 RC13 14,9 2,427 0,090 5,93 3,781 MBA 9. september 2001 Socorro LINEAR
(55196) 2001 RM16 13,4 4,002 0,153 5,58 8,006 HLD 11. september 2001 San Marcello A. Boattini; L. Tesi
(55197) 2001 RN17 15,1 2,791 0,078 1,28 4,663 MBA 11. september 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(55198) 2001 RV18 15,8 2,384 0,164 4,45 3,681 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55199) 2001 RG19 16,1 2,373 0,163 0,83 3,656 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55200) 2001 RO19 15,2 3,068 0,135 2,29 5,373 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55201) 2001 RL23 16,1 2,386 0,178 2,23 3,684 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55202) 2001 RW23 15,4 3,087 0,191 6,69 5,423 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55203) 2001 RZ24 14,8 3,053 0,127 0,29 5,335 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55204) 2001 RE28 15,0 3,111 0,222 3,31 5,487 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55205) 2001 RQ29 13,1 3,202 0,164 9,02 5,730 MBA 7. september 2001 Socorro LINEAR
(55206) 2001 RM32 15,2 2,918 0,040 4,55 4,983 MBA 8. september 2001 Socorro LINEAR
(55207) 2001 RN32 15,7 2,765 0,180 5,37 4,598 MBA 8. september 2001 Socorro LINEAR
(55208) 2001 RJ35 14,7 2,519 0,115 11,05 3,996 MBA 8. september 2001 Socorro LINEAR
(55209) 2001 RA36 15,3 2,352 0,141 5,12 3,606 MBA 8. september 2001 Socorro LINEAR
(55210) 2001 RN36 15,3 2,637 0,109 3,22 4,281 MBA 8. september 2001 Socorro LINEAR
(55211) 2001 RL43 14,5 3,146 0,154 5,77 5,580 MBA 13. september 2001 Ametlla de Mar J. Nomen
(55212) 2001 RG46 14,4 2,937 0,078 3,00 5,032 MBA 12. september 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(55213) 2001 RC49 13,8 2,598 0,015 28,24 4,187 MBA 11. september 2001 Socorro LINEAR
(55214) 2001 RJ49 15,4 2,409 0,134 8,85 3,739 MBA 9. september 2001 Socorro LINEAR
(55215) 2001 RG54 15,2 2,596 0,056 1,44 4,182 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55216) 2001 RH60 14,5 2,695 0,047 5,35 4,422 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55217) 2001 RV60 14,6 3,034 0,114 5,97 5,285 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55218) 2001 RW60 13,5 3,201 0,140 14,10 5,727 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55219) 2001 RQ61 14,9 3,063 0,161 2,37 5,359 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55220) 2001 RE63 14,4 2,969 0,045 10,60 5,116 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
55221 Nancynoblitt 2001 RM63 13,1 3,151 0,271 20,36 5,593 MBA 11. september 2001 Terre Haute C. Wolfe
(55222) 2001 RP63 15,0 3,266 0,226 1,57 5,902 MBA 12. september 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(55223) 2001 RQ63 15,1 2,588 0,150 3,49 4,164 MBA 12. september 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(55224) 2001 RR69 14,9 2,697 0,022 8,34 4,429 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55225) 2001 RG70 14,4 3,194 0,145 4,46 5,708 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55226) 2001 RV70 13,8 3,173 0,117 5,00 5,652 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55227) 2001 RB71 14,7 2,688 0,038 8,05 4,407 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55228) 2001 RR72 14,6 2,886 0,010 1,18 4,903 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55229) 2001 RH73 14,5 3,044 0,111 10,71 5,309 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55230) 2001 RO73 16,1 2,391 0,054 6,12 3,696 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55231) 2001 RC74 15,4 2,444 0,104 5,50 3,820 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55232) 2001 RR74 14,3 2,805 0,133 2,23 4,697 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55233) 2001 RZ74 15,5 2,268 0,108 3,75 3,416 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55234) 2001 RC75 13,7 3,189 0,196 15,69 5,693 MBA 10. september 2001 Socorro LINEAR
(55235) 2001 RD80 15,6 2,565 0,104 8,10 4,107 MBA 9. september 2001 Haleakala NEAT
(55236) 2001 RW80 14,2 2,797 0,040 7,70 4,676 MBA 13. september 2001 Palomar NEAT
(55237) 2001 RK81 15,6 2,571 0,141 6,05 4,121 MBA 14. september 2001 Palomar NEAT
(55238) 2001 RY83 16,1 2,414 0,126 1,97 3,751 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55239) 2001 RZ84 14,5 3,206 0,132 4,58 5,740 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55240) 2001 RP85 14,2 3,101 0,070 10,47 5,459 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55241) 2001 RL86 15,4 2,562 0,084 5,27 4,100 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55242) 2001 RP86 14,5 3,152 0,200 1,06 5,595 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55243) 2001 RF87 15,1 2,698 0,189 3,24 4,431 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55244) 2001 RA89 14,4 2,388 0,143 3,01 3,690 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55245) 2001 RQ92 14,5 2,878 0,078 13,80 4,881 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55246) 2001 RM93 15,0 2,845 0,162 2,20 4,798 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55247) 2001 RO93 14,5 2,928 0,104 5,49 5,009 MBA 11. september 2001 Anderson Mesa LONEOS
(55248) 2001 RF99 14,7 2,769 0,107 7,49 4,607 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55249) 2001 RQ102 15,7 2,312 0,054 7,46 3,514 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR
(55250) 2001 RX102 14,9 2,880 0,082 3,13 4,886 MBA 12. september 2001 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 54751-55000
Zoznam planétok
55001-55250
Nasledujú:
Zoznam planétok 55251-55500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.