Zoznam planétok 82001 – 82250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 81751-82000
Zoznam planétok
82001-82250
Nasledujú:
Zoznam planétok 82251-82500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(82001) 2000 QF219 15,5 3,130 0,134 1,52 5,537 MBA 20. august 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82002) 2000 QG219 16,2 3,000 0,209 0,89 5,194 MBA 20. august 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82003) 2000 QU219 14,3 3,213 0,099 14,43 5,760 MBA 20. august 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82004) 2000 QA226 14,7 3,085 0,051 9,64 5,419 MBA 20. august 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82005) 2000 RA14 14,6 2,998 0,109 7,96 5,189 MBA 1. september 2000 Socorro LINEAR
(82006) 2000 RA18 13,8 3,218 0,089 5,63 5,772 MBA 1. september 2000 Socorro LINEAR
(82007) 2000 RU34 14,8 3,248 0,101 6,82 5,853 MBA 1. september 2000 Socorro LINEAR
(82008) 2000 RV35 15,2 3,200 0,092 3,63 5,722 MBA 3. september 2000 Kitt Peak Spacewatch
(82009) 2000 RF68 13,4 3,268 0,201 21,35 5,908 MBA 2. september 2000 Socorro LINEAR
(82010) 2000 RN68 14,6 3,192 0,169 6,13 5,702 MBA 2. september 2000 Socorro LINEAR
(82011) 2000 RW68 13,5 3,981 0,162 3,67 7,942 HLD 2. september 2000 Socorro LINEAR
(82012) 2000 RQ70 14,0 3,141 0,176 18,33 5,566 MBA 2. september 2000 Socorro LINEAR
(82013) 2000 RA88 15,0 2,799 0,194 20,21 4,681 MBA 2. september 2000 Haleakala NEAT
(82014) 2000 RL94 13,9 3,246 0,155 8,35 5,847 MBA 4. september 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82015) 2000 RK95 14,4 3,221 0,126 6,24 5,779 MBA 4. september 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82016) 2000 RJ101 13,5 3,220 0,198 24,36 5,776 MBA 5. september 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82017) 2000 SX6 13,7 3,209 0,089 22,35 5,748 MBA 22. september 2000 Socorro LINEAR
(82018) 2000 SD13 14,6 3,076 0,109 10,57 5,394 MBA 21. september 2000 Socorro LINEAR
(82019) 2000 SK23 14,0 3,199 0,170 20,58 5,721 MBA 26. september 2000 Višnjan K. Korlević
(82020) 2000 SZ23 16,3 1,885 0,110 21,11 2,588 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82021) 2000 SJ25 14,2 3,100 0,217 16,91 5,458 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82022) 2000 SQ29 14,3 3,143 0,061 10,19 5,571 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82023) 2000 SG34 13,4 3,983 0,037 3,98 7,949 HLD 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82024) 2000 SB46 13,5 3,397 0,154 15,91 6,259 MBA 22. september 2000 Socorro LINEAR
(82025) 2000 SM60 15,3 3,134 0,202 0,23 5,548 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82026) 2000 SG68 14,9 3,151 0,132 5,99 5,593 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82027) 2000 SJ72 14,1 3,437 0,072 11,80 6,372 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82028) 2000 SF82 13,9 3,164 0,159 6,37 5,628 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82029) 2000 SK91 13,9 3,164 0,151 21,07 5,627 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82030) 2000 SG93 14,7 3,124 0,088 15,60 5,521 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82031) 2000 SP98 14,7 3,045 0,263 2,99 5,312 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82032) 2000 SQ103 14,2 3,033 0,211 9,26 5,282 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82033) 2000 SC127 14,6 3,126 0,169 8,89 5,527 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82034) 2000 SE134 14,1 3,157 0,072 14,92 5,608 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82035) 2000 SP155 14,3 3,188 0,195 16,91 5,691 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82036) 2000 SF162 14,7 3,153 0,094 4,58 5,599 MBA 21. september 2000 Haleakala NEAT
(82037) 2000 SJ182 14,4 3,163 0,191 22,87 5,624 MBA 20. september 2000 Socorro LINEAR
(82038) 2000 SF184 14,3 3,090 0,194 25,53 5,430 MBA 20. september 2000 Haleakala NEAT
(82039) 2000 SG186 15,4 2,977 0,173 1,73 5,135 MBA 21. september 2000 Kitt Peak Spacewatch
(82040) 2000 SZ189 13,0 3,214 0,103 15,00 5,760 MBA 23. september 2000 Socorro LINEAR
(82041) 2000 SL191 13,1 3,968 0,191 9,70 7,905 HLD 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82042) 2000 SR203 15,3 3,483 0,027 1,63 6,499 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82043) 2000 SN238 13,1 3,997 0,120 9,72 7,991 HLD 26. september 2000 Socorro LINEAR
(82044) 2000 SP238 13,3 3,961 0,158 10,64 7,882 HLD 26. september 2000 Socorro LINEAR
(82045) 2000 SB241 16,1 1,960 0,073 22,27 2,744 MBA 25. september 2000 Socorro LINEAR
(82046) 2000 SA246 14,5 3,109 0,114 6,00 5,482 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82047) 2000 SX256 14,0 3,096 0,191 7,00 5,446 MBA 24. september 2000 Socorro LINEAR
(82048) 2000 ST274 14,0 3,154 0,257 12,36 5,601 MBA 28. september 2000 Socorro LINEAR
(82049) 2000 SL291 14,8 3,137 0,140 15,90 5,556 MBA 27. september 2000 Socorro LINEAR
(82050) 2000 SW312 13,5 3,134 0,204 15,83 5,549 MBA 27. september 2000 Socorro LINEAR
(82051) 2000 SQ314 13,7 3,195 0,141 20,21 5,711 MBA 28. september 2000 Socorro LINEAR
(82052) 2000 SR349 14,2 2,969 0,124 11,95 5,116 MBA 29. september 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82053) 2000 SZ370 15,7 3,136 0,259 1,32 5,552 MBA 23. september 2000 Mauna Kea B. Gladman; J. J. Kavelaars
(82054) 2000 TG39 14,3 3,128 0,112 21,85 5,532 MBA 1. október 2000 Socorro LINEAR
(82055) 2000 TY40 11,1 5,140 0,060 36,58 11,66 JUT 1. október 2000 Socorro LINEAR
(82056) 2000 TD50 14,8 3,076 0,152 10,70 5,394 MBA 1. október 2000 Socorro LINEAR
(82057) 2000 UB24 13,5 3,185 0,161 21,16 5,683 MBA 24. október 2000 Socorro LINEAR
(82058) 2000 UT27 13,4 3,203 0,075 15,90 5,732 MBA 24. október 2000 Socorro LINEAR
(82059) 2000 UM30 15,7 1,981 0,184 31,02 2,787 MBA 31. október 2000 Socorro LINEAR
(82060) 2000 WX8 14,6 1,925 0,103 17,69 2,669 MBA 20. november 2000 Socorro LINEAR
(82061) 2000 WF49 15,7 1,930 0,052 17,18 2,680 MBA 21. november 2000 Socorro LINEAR
(82062) 2000 WY66 15,7 1,919 0,105 25,35 2,658 MBA 21. november 2000 Socorro LINEAR
(82063) 2000 WE125 14,8 3,016 0,303 12,46 5,238 MBA 26. november 2000 Socorro LINEAR
(82064) 2000 WZ158 16,3 1,976 0,087 22,49 2,776 MBA 19. november 2000 Socorro LINEAR
(82065) 2000 XB15 15,9 1,928 0,110 23,85 2,677 MBA 5. december 2000 Socorro LINEAR
(82066) 2000 XG15 14,8 1,962 0,051 23,06 2,747 MBA 5. december 2000 Socorro LINEAR
(82067) 2000 XD45 16,1 1,967 0,090 21,83 2,759 MBA 5. december 2000 Socorro LINEAR
(82068) 2000 XR45 16,1 1,971 0,058 21,93 2,766 MBA 15. december 2000 Socorro LINEAR
(82069) 2000 YW12 16,2 1,916 0,078 22,37 2,651 MBA 24. december 2000 Haleakala NEAT
(82070) 2000 YT28 15,4 1,912 0,087 25,24 2,642 MBA 28. december 2000 Socorro LINEAR
(82071) 2000 YA32 15,1 2,381 0,126 6,90 3,673 MBA 31. december 2000 Piszkesteto Piszkesteto
(82072) 2000 YJ62 15,5 2,183 0,135 3,10 3,225 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(82073) 2000 YP115 15,3 2,226 0,131 5,91 3,320 MBA 30. december 2000 Socorro LINEAR
(82074) 2000 YE119 15,1 1,983 0,058 24,87 2,791 MBA 31. december 2000 Anderson Mesa LONEOS
(82075) 2000 YW134 5,0 57,9 0,289 19,81 441 CNT BIN 26. december 2000 Kitt Peak Spacewatch
(82076) 2001 AU25 16,1 1,904 0,068 24,53 2,627 MBA 4. január 2001 Fair Oaks Ranch J. V. McClusky
(82077) 2001 AG44 15,6 1,946 0,072 21,20 2,714 MBA 7. január 2001 Socorro LINEAR
(82078) 2001 AH46 15,1 1,946 0,081 19,05 2,713 MBA 15. január 2001 Socorro LINEAR
(82079) 2001 BV2 15,7 1,955 0,108 17,76 2,733 MBA 18. január 2001 Socorro LINEAR
(82080) 2001 BH5 16,3 1,945 0,069 24,98 2,712 MBA 19. január 2001 Socorro LINEAR
(82081) 2001 BC40 16,4 1,957 0,080 16,46 2,738 MBA 21. január 2001 Socorro LINEAR
(82082) 2001 BD51 16,6 1,919 0,090 23,47 2,657 MBA 27. január 2001 Haleakala NEAT
(82083) 2001 BN62 14,3 2,529 0,164 14,63 4,020 MBA 26. január 2001 Socorro LINEAR
(82084) 2001 BJ70 16,1 1,907 0,100 22,19 2,633 MBA 30. január 2001 Haleakala NEAT
(82085) 2001 CL20 15,5 1,922 0,142 23,65 2,664 MBA 3. február 2001 Socorro LINEAR
(82086) 2001 CE32 16,5 1,932 0,086 22,82 2,685 MBA 13. február 2001 Socorro LINEAR
(82087) 2001 DR2 17,2 2,160 0,170 1,15 3,173 MBA 16. február 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82088) 2001 DP47 17,4 1,971 0,048 18,28 2,767 MBA 17. február 2001 Haleakala NEAT
(82089) 2001 DM64 16,1 2,269 0,149 1,77 3,417 MBA 19. február 2001 Socorro LINEAR
(82090) 2001 DT78 16,5 2,393 0,170 2,20 3,701 MBA 22. február 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82091) 2001 DE81 14,4 2,311 0,212 8,52 3,513 MBA 26. február 2001 Oizumi T. Kobayashi
(82092) 2001 DV86 16,8 2,423 0,170 2,49 3,770 MBA 27. február 2001 Piszkesteto Piszkesteto
(82093) 2001 ET12 15,4 1,963 0,092 20,64 2,750 MBA 13. marec 2001 Socorro LINEAR
(82094) 2001 EN17 14,4 2,294 0,179 26,32 3,474 MBA 15. marec 2001 Socorro LINEAR
(82095) 2001 EE23 16,5 2,253 0,127 4,51 3,380 MBA 15. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82096) 2001 FW6 17,1 2,132 0,153 1,80 3,112 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82097) 2001 FD7 15,4 2,185 0,199 41,17 3,229 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82098) 2001 FS14 16,0 2,597 0,049 5,32 4,185 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82099) 2001 FK16 16,0 2,262 0,102 3,14 3,402 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82100) 2001 FT17 17,1 2,254 0,127 4,27 3,383 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82101) 2001 FB21 16,0 2,209 0,048 4,64 3,282 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82102) 2001 FM21 15,2 2,463 0,085 8,42 3,864 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82103) 2001 FB22 16,1 2,390 0,234 4,24 3,694 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82104) 2001 FF25 16,4 2,250 0,168 4,17 3,374 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82105) 2001 FG26 15,0 2,202 0,260 6,51 3,266 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82106) 2001 FG45 16,3 2,274 0,139 3,97 3,428 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82107) 2001 FV45 17,2 2,218 0,084 1,68 3,303 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82108) 2001 FA46 15,8 2,279 0,109 6,33 3,439 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82109) 2001 FT46 15,7 2,375 0,113 2,83 3,660 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82110) 2001 FE48 15,5 2,246 0,126 4,13 3,364 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82111) 2001 FP50 14,9 2,457 0,210 2,03 3,851 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82112) 2001 FE55 15,6 2,275 0,116 6,14 3,431 MBA 20. marec 2001 Socorro LINEAR
(82113) 2001 FG61 15,6 3,054 0,185 2,81 5,335 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82114) 2001 FO66 16,4 2,292 0,169 5,78 3,469 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82115) 2001 FH67 16,6 2,207 0,138 4,12 3,279 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82116) 2001 FK71 16,8 2,285 0,077 6,69 3,453 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82117) 2001 FM72 16,0 2,286 0,238 4,91 3,455 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82118) 2001 FG73 16,7 2,214 0,150 3,78 3,293 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82119) 2001 FA76 15,8 2,337 0,162 4,07 3,572 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82120) 2001 FG76 16,2 2,311 0,131 6,99 3,513 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82121) 2001 FQ77 15,4 2,314 0,143 8,23 3,520 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82122) 2001 FR77 15,5 2,382 0,085 7,77 3,675 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82123) 2001 FY77 15,5 2,227 0,158 4,76 3,322 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82124) 2001 FO78 15,8 2,230 0,268 8,64 3,330 MBA 19. marec 2001 Socorro LINEAR
(82125) 2001 FM82 15,7 2,415 0,059 4,73 3,752 MBA 23. marec 2001 Socorro LINEAR
(82126) 2001 FS86 15,8 2,415 0,049 8,07 3,752 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82127) 2001 FX89 16,6 2,286 0,148 6,75 3,456 MBA 27. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82128) 2001 FC91 16,2 2,182 0,180 5,21 3,222 MBA 26. marec 2001 Socorro LINEAR
(82129) 2001 FW99 16,0 2,278 0,067 7,97 3,438 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(82130) 2001 FX99 15,6 2,203 0,035 7,43 3,268 MBA 16. marec 2001 Socorro LINEAR
(82131) 2001 FH110 15,5 2,315 0,129 7,10 3,522 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82132) 2001 FF111 15,9 2,332 0,135 5,92 3,560 MBA 18. marec 2001 Socorro LINEAR
(82133) 2001 FD113 15,7 2,269 0,199 24,06 3,417 MBA 18. marec 2001 Haleakala NEAT
(82134) 2001 FL119 15,0 2,207 0,194 5,68 3,278 MBA 20. marec 2001 Haleakala NEAT
(82135) 2001 FU120 16,9 2,244 0,112 4,61 3,361 MBA 26. marec 2001 Socorro LINEAR
(82136) 2001 FF121 15,7 2,201 0,183 6,56 3,265 MBA 26. marec 2001 Socorro LINEAR
(82137) 2001 FB123 16,8 2,179 0,135 1,29 3,216 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82138) 2001 FU123 15,4 2,283 0,134 6,94 3,450 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82139) 2001 FB124 15,8 2,249 0,210 4,53 3,373 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82140) 2001 FE124 14,9 2,475 0,201 3,92 3,893 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82141) 2001 FG130 17,0 2,155 0,081 1,90 3,164 MBA 29. marec 2001 Socorro LINEAR
(82142) 2001 FV130 15,6 2,586 0,185 1,62 4,158 MBA 20. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82143) 2001 FF134 16,8 2,200 0,153 3,79 3,263 MBA 20. marec 2001 Haleakala NEAT
(82144) 2001 FG135 16,4 1,934 0,024 22,81 2,688 MBA 21. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82145) 2001 FJ144 17,1 2,244 0,128 3,35 3,360 MBA 23. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82146) 2001 FM150 16,3 2,261 0,214 5,62 3,400 MBA 24. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82147) 2001 FB156 16,7 2,204 0,093 3,13 3,271 MBA 26. marec 2001 Haleakala NEAT
(82148) 2001 FE159 16,7 2,212 0,071 4,42 3,290 MBA 29. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82149) 2001 FG162 15,9 2,228 0,138 7,52 3,325 MBA 30. marec 2001 Haleakala NEAT
(82150) 2001 FM162 15,7 2,451 0,233 2,93 3,837 MBA 30. marec 2001 Haleakala NEAT
(82151) 2001 FB165 16,3 1,949 0,079 21,57 2,721 MBA 19. marec 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82152) 2001 FR169 16,8 2,195 0,151 2,25 3,252 MBA 23. marec 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
(82153) 2001 FT169 15,5 2,783 0,048 8,62 4,642 MBA 23. marec 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
(82154) 2001 FS170 14,8 2,336 0,218 8,27 3,570 MBA 24. marec 2001 Socorro LINEAR
(82155) 2001 FZ173 6,2 87,1 0,628 12,71 813 SDO 24. marec 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82156) 2001 FJ175 16,5 2,340 0,206 10,38 3,578 MBA 31. marec 2001 Socorro LINEAR
(82157) 2001 FM185 6,8 38,79 0,062 5,36 242 CNT 26. marec 2001 Kitt Peak M. W. Buie
(82158) 2001 FP185 6,1 228 0,850 30,76 3421 SDO 26. marec 2001 Kitt Peak M. W. Buie
(82159) 2001 FY192 15,6 2,279 0,193 6,47 3,440 MBA 27. marec 2001 Haleakala NEAT
(82160) 2001 FF195 16,4 2,218 0,107 4,67 3,302 MBA 24. marec 2001 Socorro LINEAR
(82161) 2001 GC4 16,6 2,244 0,134 0,79 3,361 MBA 14. apríl 2001 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(82162) 2001 GO6 16,1 2,420 0,173 2,81 3,764 MBA 14. apríl 2001 Haleakala NEAT
(82163) 2001 GA11 15,8 2,315 0,129 4,36 3,523 MBA 15. apríl 2001 Haleakala NEAT
(82164) 2001 GF11 16,4 1,918 0,073 20,90 2,656 MBA 1. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82165) 2001 HC1 15,7 2,260 0,191 4,49 3,397 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82166) 2001 HA2 15,8 2,321 0,087 7,34 3,535 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82167) 2001 HV2 16,2 2,327 0,092 7,75 3,549 MBA 17. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82168) 2001 HW3 17,1 2,330 0,184 2,82 3,557 MBA 17. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82169) 2001 HY3 16,8 2,173 0,167 4,15 3,202 MBA 18. apríl 2001 Reedy Creek J. Broughton
(82170) 2001 HR7 17,4 2,307 0,181 4,37 3,504 MBA 17. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82171) 2001 HO9 16,5 2,353 0,196 5,24 3,608 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82172) 2001 HP9 16,3 2,180 0,127 5,23 3,217 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82173) 2001 HS10 16,1 2,318 0,117 10,21 3,527 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82174) 2001 HC11 17,3 2,210 0,089 5,34 3,285 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82175) 2001 HV11 16,5 2,186 0,098 5,88 3,232 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82176) 2001 HA12 15,6 2,342 0,114 7,07 3,582 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82177) 2001 HJ12 16,9 2,204 0,163 2,72 3,271 MBA 18. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82178) 2001 HB14 17,4 2,184 0,075 4,03 3,226 MBA 18. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82179) 2001 HE16 16,8 2,256 0,211 3,63 3,387 MBA 22. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82180) 2001 HJ16 16,3 2,243 0,160 6,56 3,358 MBA 23. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82181) 2001 HV19 16,7 2,466 0,150 1,13 3,871 MBA 24. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82182) 2001 HN22 16,5 2,358 0,221 1,60 3,619 MBA 22. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82183) 2001 HR22 16,4 2,252 0,184 6,87 3,378 MBA 25. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82184) 2001 HW22 16,2 2,255 0,130 7,98 3,385 MBA 26. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82185) 2001 HD23 16,2 2,335 0,211 3,23 3,568 MBA 27. apríl 2001 Reedy Creek J. Broughton
(82186) 2001 HX24 17,1 2,284 0,161 1,67 3,451 MBA 28. apríl 2001 Farpoint G. Hug
(82187) 2001 HJ27 16,2 2,388 0,122 4,80 3,689 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82188) 2001 HN27 16,0 2,580 0,112 1,16 4,145 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82189) 2001 HN28 14,2 2,748 0,284 7,97 4,555 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82190) 2001 HY29 15,9 2,329 0,182 7,32 3,555 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82191) 2001 HA30 16,0 2,222 0,128 2,69 3,312 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82192) 2001 HX31 15,5 2,538 0,263 5,95 4,043 MBA 28. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82193) 2001 HA34 16,4 2,198 0,123 1,52 3,257 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82194) 2001 HC34 15,8 2,439 0,116 4,25 3,809 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82195) 2001 HJ34 15,7 2,228 0,177 6,10 3,324 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82196) 2001 HU34 15,8 2,404 0,153 3,29 3,726 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82197) 2001 HH35 14,7 2,616 0,201 10,74 4,232 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82198) 2001 HC36 15,4 2,279 0,192 5,78 3,440 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82199) 2001 HG36 15,8 2,246 0,166 5,72 3,365 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82200) 2001 HO36 15,7 2,283 0,148 5,37 3,450 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82201) 2001 HU36 16,4 2,273 0,185 2,15 3,427 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82202) 2001 HB37 16,6 2,251 0,157 3,77 3,376 MBA 29. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82203) 2001 HH38 15,8 2,403 0,156 3,14 3,725 MBA 30. apríl 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
(82204) 2001 HL39 14,8 2,606 0,313 5,25 4,207 MBA 26. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82205) 2001 HW39 16,1 2,361 0,152 3,32 3,627 MBA 26. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82206) 2001 HY40 14,5 2,606 0,247 15,39 4,207 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82207) 2001 HH41 14,6 2,666 0,261 15,38 4,353 MBA 27. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82208) 2001 HP42 16,4 2,175 0,196 4,99 3,207 MBA 16. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82209) 2001 HA45 15,8 2,167 0,140 7,06 3,190 MBA 16. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82210) 2001 HH45 16,9 2,214 0,100 6,94 3,293 MBA 16. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82211) 2001 HG46 16,1 2,356 0,155 4,98 3,617 MBA 17. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82212) 2001 HZ46 16,8 2,360 0,172 3,12 3,624 MBA 18. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82213) 2001 HK49 15,9 2,195 0,163 3,91 3,252 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82214) 2001 HZ52 16,0 2,197 0,240 7,21 3,257 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82215) 2001 HE53 16,4 2,295 0,125 5,29 3,477 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82216) 2001 HL53 16,1 2,340 0,131 5,97 3,578 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82217) 2001 HU53 15,4 2,247 0,165 7,93 3,368 MBA 23. apríl 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82218) 2001 HW53 14,8 2,586 0,020 15,33 4,159 MBA 24. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82219) 2001 HA55 14,5 2,538 0,288 12,63 4,044 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82220) 2001 HH55 15,7 2,246 0,180 5,93 3,365 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82221) 2001 HO55 16,0 2,372 0,107 6,55 3,653 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82222) 2001 HV55 16,0 2,528 0,199 6,98 4,019 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82223) 2001 HN56 16,0 2,283 0,161 3,94 3,450 MBA 24. apríl 2001 Haleakala NEAT
(82224) 2001 HC59 15,8 2,288 0,125 5,16 3,460 MBA 21. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82225) 2001 HO59 15,5 2,412 0,161 5,05 3,745 MBA 23. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82226) 2001 HD61 15,8 2,228 0,133 7,33 3,324 MBA 24. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82227) 2001 HS62 17,2 2,242 0,233 2,29 3,356 MBA 26. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82228) 2001 HU64 15,1 2,424 0,240 10,31 3,773 MBA 27. apríl 2001 Haleakala NEAT
(82229) 2001 HW64 16,2 2,269 0,135 3,12 3,416 MBA 27. apríl 2001 Haleakala NEAT
(82230) 2001 HL65 16,6 2,199 0,124 2,34 3,261 MBA 30. apríl 2001 Socorro LINEAR
(82231) 2001 HO67 16,4 2,340 0,219 2,76 3,579 MBA 16. apríl 2001 Anderson Mesa LONEOS
82232 Heuberger 2001 JU 16,3 2,313 0,135 4,78 3,518 MBA 11. máj 2001 Winterthur M. Griesser
(82233) 2001 JF1 16,0 2,209 0,289 5,21 3,283 MBA 2. máj 2001 Kitt Peak Spacewatch
(82234) 2001 JT1 16,4 2,344 0,171 2,70 3,588 MBA 11. máj 2001 Haleakala NEAT
(82235) 2001 JE3 15,9 2,390 0,117 2,14 3,694 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82236) 2001 JF3 16,3 2,389 0,213 4,38 3,692 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82237) 2001 JF4 16,5 2,285 0,148 5,71 3,454 MBA 15. máj 2001 Haleakala NEAT
(82238) 2001 JN4 14,4 2,984 0,100 12,29 5,155 MBA 15. máj 2001 Palomar NEAT
(82239) 2001 JD5 16,3 2,274 0,042 6,89 3,428 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82240) 2001 JQ6 15,9 2,299 0,174 6,04 3,485 MBA 14. máj 2001 Palomar NEAT
(82241) 2001 JR6 15,6 2,286 0,080 7,83 3,456 MBA 14. máj 2001 Palomar NEAT
(82242) 2001 JO8 16,3 2,300 0,097 4,20 3,487 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82243) 2001 JN9 15,6 2,304 0,130 7,47 3,497 MBA 15. máj 2001 Haleakala NEAT
(82244) 2001 JO9 16,5 2,280 0,158 4,38 3,442 MBA 15. máj 2001 Haleakala NEAT
(82245) 2001 JM10 15,7 2,239 0,203 3,15 3,350 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82246) 2001 JP10 15,7 2,373 0,098 6,83 3,654 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82247) 2001 JR10 15,3 2,208 0,208 3,14 3,280 MBA 15. máj 2001 Anderson Mesa LONEOS
(82248) 2001 KM1 14,9 2,252 0,200 6,07 3,378 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(82249) 2001 KO1 15,1 2,380 0,226 9,44 3,672 MBA 17. máj 2001 Socorro LINEAR
(82250) 2001 KW2 16,4 2,218 0,243 6,67 3,303 MBA 21. máj 2001 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 81751-82000
Zoznam planétok
82001-82250
Nasledujú:
Zoznam planétok 82251-82500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.