Zoznam rozhodcov Majstrovstiev sveta vo futbale 2006

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Bližšie informácie v hlavnom článku: Majstrovstvá sveta vo futbale 2006


Rozhodcovia[upraviť | upraviť zdroj]

Essam Abd El Fatah Egypt Egypt
Carlos Amarilla Paraguaj Paraguaj
Armando Archundia Mexiko Mexiko
Massimo Busacca Švajčiarsko Švajčiarsko
Coffi Codjia Benin Benin
Frank De Bleeckere Belgicko Belgicko
Horacio Elizondo Argentína Argentína
Valentin Ivanov Rusko Rusko
Toru Kamikawa Japonsko Japonsko
Jorge Larrionda Uruguaj Uruguaj
Shamsul Maidin Singapur Singapur
Luis Medina Cantalejo Španielsko Španielsko
Dr. Markus Merk Nemecko Nemecko
Ľuboš Micheľ Slovensko Slovensko
Graham Poll Anglicko Anglicko
Eric Poulat Francúzsko Francúzsko
Marco Rodríguez Mexiko Mexiko
Roberto Rosetti Taliansko Taliansko
Oscar Ruiz Kolumbia Kolumbia
Carlos Eugênio Simon Brazília Brazília
Mark Shield Austrália Austrália

Asistenti rozhodcov a štvrtý a piaty rozhodca[upraviť | upraviť zdroj]

Dario Garcia Argentína Argentína
Rodolfo Otero Argentína Argentína
Carlos Chandia Čile Čile
Cristian Julio Čile Čile
Yoshikazu Hiroshima Japonsko Japonsko
Dae Young Kim Kórejská republika Kórejská republika
Ľuboš Micheľ Slovensko Slovensko
Roman Slyško Slovensko Slovensko
Jose Luis Camargo Mexiko Mexiko
Leonel Leal Kostarika Kostarika
Coffi Codjia Benin Benin
Celestin Ntagungira Rwanda Rwanda
Prachya Permpanich Thajsko Thajsko
Eisa Ghuloum Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty
Oscar Ruiz Kolumbia Kolumbia
Fernando Tamayo Ekvádor Ekvádor
Peter Hermans Belgicko Belgicko
Walter Vromans Belgicko Belgicko
Eric Poulat Francúzsko Francúzsko
Vincent Texier Francúzsko Francúzsko
Christian Schraer Nemecko Nemecko
Jan-Hendrik Salver Nemecko Nemecko
Mohamed Guezzaz Maroko Maroko
Brahim Djezzar Alžírsko Alžírsko
Cristiano Copelli Taliansko Taliansko
Alessandro Stagnoli Taliansko Taliansko
Jerome Damon Južná Afrika Južná Afrika
Enock Molefe Južná Afrika Južná Afrika
Walter Rial Uruguaj Uruguaj
Pablo Fandino Uruguaj Uruguaj
Kevin Stott USA Spojené štáty
Chris Strickland USA Spojené štáty
Aristeu Tavares Brazília Brazília
Ednilson Corona Brazília Brazília
Khalil Al Ghamdi Saudská Arábia Saudská Arábia
Hamdi Al Kadri Sýria Sýria
Amelio Andino Paraguaj Paraguaj
Manuel Bernal Paraguaj Paraguaj
Rodrigo Gonzalez Čile Čile
Jose Ramirez Mexiko Mexiko
Hector Vergara Kanada Kanada
Dramane Dante Mali Mali
Mamadou Ndoye Senegal Senegal
Nikolaj Golubev Rusko Rusko
Jevgenij Volnin Rusko Rusko
Gregory Barkey USA Spojené štáty
Philip Sharp Anglicko Anglicko
Glenn Turner Anglicko Anglicko
Justice Yeboah Ghana Ghana
Francesco Buragina Švajčiarsko Švajčiarsko
Matthias Arnet Švajčiarsko Švajčiarsko
Nathan Gibson Austrália Austrália
Ben Wilson Austrália Austrália
Majstrovstvá sveta vo futbale 2006
Skupina A Skupina B Skupina C Skupina D Skupina E
Skupina F Skupina G Skupina H Vyraďovacie boje Finále
Všeobecné informácie
Kvalifikácia Nasadenie Zostavy Kalendár Tresty
Rozhodcovia Kriminalita Vysielacie práva Sponzori Zaujímavosti
Finalisti