Zoznam senátorov USA

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Zoznam senátorov USA[upraviť | upraviť zdroj]

Abecedný zoznam.

Akaka, Daniel (D) : HI
Alexander, Lamar (R) : TN
Allard, Wayne (R) : CO
Allen, George Felix (R) : VA
Baucus, Max (D) : MT
Bayh, Evan (D) : IN
Bennett, Robert Foster (R) : UT
Biden, Joe (D) : DE
Bingaman, Jeff (D) : NM
Bond, Kit (R) : MO
Boxer, Barbara (D) : CA
Brownback, Sam (R) : KS
Bunning, Jim (R) : KY
Burns, Conrad (R) : MT
Burr, Richard (R) : NC
Byrd, Robert (D) : WV
Cantwell, Maria (D) : WA
Carper, Thomas R. (D) : DE
Clintonová, Hillary Rodham (D) : NY
Coburn, Tom (R) : OK
Cochran, Thad (R) : MS
Coleman, Norm (R) : MN
Collins, Susan (R) : ME
Conrad, Kent (D) : ND
Corker, Bob (R) : TN
Cornyn, John (R) : TX
Craig, Larry (R) : ID
Crapo, Mike (R) : ID
Dayton, Mark (D) : MN
DeMint, Jim (R) : SC
DeWine, Mike (R) : OH
Dole, Elizabeth (R) : NC
Dodd, Christopher (D) : CT
Domenici, Pete (R) : NM
Dorgan, Byron (D) : ND
Durbin, Richard (D) : IL
Ensign, John (R) : NV
Enzi, Mike (R) : WY
Feingold, Russ (D) : WI
Feinstein, Dianne (D) : CA
Graham, Lindsey (R) : SC
Grassley, Chuck (R) : IA
Gregg, Judd (R) : NH
Hagel, Chuck (R) : NE
Harkin, Tom (D) : IA
Hatch, Orrin (R) : UT
Hutchison, Kay Bailey (R) : TX
Chafee, Lincoln (R) : RI
Chambliss, Saxby (R) : GA
Inhofe, Jim (R) : OK
Inouye, Daniel (D) : HI
Isakson, Johnny (R) : GA
Johnson, Tim (D) : SD
Kennedy, Edward (D) : MA
Kerry, John (D) : MA
Kohl, Herbert (D) : WI
Kyl, Jon (R) : AZ
Landrieu, Mary (D) : LA
Lautenberg, Frank (D) : NJ
Leahy, Patrick (D) : VT
Levin, Carl (D) : MI
Lieberman, Joe (D) : CT
Lincoln, Blanche (D) : AR
Lott, Trent (R) : MS
Lugar, Dick (R) : IN
Martinez, Mel (R) : FL
McCain, John (R) : AZ
McConnell, Mitch (R) : KY
Menendez, Robert (D) : NJ
Mikulski, Barbara (D) : MD
Murkowski, Lisa (R) : AK
Murray, Patty (D) : WA
Nelson, Bill (D) : FL
Nelson, Ben (D) : NE
Obama, Barack (D) : IL
Reed, Jack (D) : RI
Reid, Harry (D) : NV
Pryor, Mark (D) : AR
Salazar, Ken (D) : CO
Sanders, Bernie (N): VT
Santorum, Rick (R) : PA
Sarbanes, Paul (D) : MD
Sessions, Jeff (R) : AL
Shelby, Richard (R) : AL
Schumer, Charles (D) : NY
Smith, Gordon (R) : OR
Snowe, Olympia (R) : ME
Specter, Arlen (R) : PA
Roberts, Pat (R) : KS
Rockefeller, Jay (D) : WV
Stabenow, Debbie (D) : MI
Stevens, Ted (R) : AK
Sununu, John E. (R) : NH
Talent, Jim (R) : MO
Thomas, Craig (R) : WY
Thune, John (R) : SD
Vitter, David (R) : LA
Voinovich, George (R) : OH
Warner, John (R) : VA
Wyden, Ron (D) : OR

republikán (R) | demokrat (D) | nezávislý (N)
Za menom je štát, v ktorom bol(a) zvolený(á).