Zoznam telefónov HTC

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

HTC je originálny pôvodný výrobca telefónov a PDA pre systém Android, Windows Phone. Predajcovia, ktorí predávajú výrobky HTC pod vlastnou značkou: Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, i-mate, Krome, Palm, Sharp Corporation, a UTStarcom. HTC tiež vyrába ultra-mobile PCs a smartfón Nexus One, konštruovaný a vyrábaný pod značkou Google.

7 séria (Windows Phone)[upraviť | upraviť zdroj]

HTC krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) displej hmotnosť batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát dotykové/
Dualtouch
sieť obrázok
HTC Mozart HTC 7 Mozart 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.7" SLCD 130g 1300mAh nie áno áno 8MP dotykové GSM HTC Mozart smartphone.jpg
HTC Schubert HTC HD7 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 4.3" SLCD 162g 1230mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM HTC HD7 smartphones.jpg
- HTC 7 Pro 2011-01 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.6" SLCD 185g 1500mAh áno áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Spark HTC 7 Trophy 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.8" SLCD 140g 1300mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM HTC Trophy smartphone.jpg
HTC Mondrian HTC 7 Surround 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.8" SLCD 165g 1230mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM HTC 7 Surround.jpg

A séria (Android telefóny)[upraviť | upraviť zdroj]

HTC Krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém Sense UI Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát dotykové/
Dualtouch
sieť obrázok
HTC Dream A71XX 2008-10 Android 1.0/1.5/1.6 nie Qualcomm MSM7201A 528 MHz 256MB, 192MB 3.2" HVGA 158g 1150 mAh áno áno áno 3.2MP dual GSM T-Mobile G1 launch event 2.jpg
HTC Magic A61XX, MyTouch 3G 2009-02 Android 1.5/1.6/2.1 nie* Qualcomm MSM7200A (32A)/MSM7201A (32B) 528 MHz 512MB, 288MB (32A)/192MB (32B) 3.2" HVGA 118.5g 1340 mAh nie áno áno 3.2MP dual GSM HT-03android.jpg
HTC Hero A62XX 2009-07 Android 1.5/2.1 áno Qualcomm MSM7200A 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" HVGA 135g 1350 mAh nie áno áno 5MP dual GSM
HTC Hero[1] Droid Eris 2009-11 Android 1.5/2.1 áno Qualcomm MSM7600 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" HVGA 120g 1300 mAh nie áno áno 4.9MP dual CDMA
HTC Click A3232, Tattoo 2009-10[2] Android 1.6 áno Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 256MB 2.8" QVGA 113g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP dual GSM
HTC Desire A8181, Desire[3] 2010-04[4] Android 2.2 áno Qualcomm QSD8250 1000 MHz 512MB, 576MB 3.7" WVGA 135g 1400 mAh nie áno áno 4.9MP dual GSM Htc-desire-2.jpg
HTC Glacier myTouch 4G, myTouch HD[5][6] 2010-11 Android 2.2 áno** Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1000 Mhz 4GB, 768MB 3.8" S-LCD WVGA 153g 1400 mAh nie áno áno zadný: 5MP; predný:<2MP dotykové GSM
HTC Legend A6363 2010-04[7] Android 2.1/2.2 áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 384MB 3.2" HVGA 126g 1300 mAh nie áno áno 4.9MP dual GSM HTC Legend.png
HTC Incredible Droid Incredible 2010-04 Android 2.1/2.2 áno Qualcomm QSD8650 1000 MHz 512MB + 7.5GB, 512MB 3.7" WVGA 130g 1300 mAh nie áno áno 8MP dotykové (unlimited) CDMA
HTC Espresso MyTouch 3G Slide 2010-06 Android 2.1 áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 512MB 3.4" HVGA 164.4g 1300 mAh áno áno áno 5MP dual GSM MyTouch3GSlide.JPG
HTC Supersonic A9292, Evo 4G 2010-06 Android 2.1/2.2 áno Qualcomm QSD8650 1000 MHz 1GB, 512MB 4.3" WVGA 170g 1500 mAh áno (virtuálna) áno áno zadný: 8MP, predný: 1.3MP dotykové (unlimited) CDMA HTC Evo 4G.jpg
HTC Buzz A3333, Wildfire 2010-06 Android 2.2[8] áno Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 384MB 3.2" QVGA 118g 1300 mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Liberty[9] A6366, Aria 2010-06 Android 2.1*** áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 384MB 3.2" HVGA 115g 1200 mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Ace Desire HD 2010-09 Android 2.2 áno Qualcomm QSD8255 1000 MHz 1.5GB, 768MB 4.3" WVGA 164g 1230 mAh nie áno áno 8MP dotykové GSM
HTC Desire Z Desire Z 2010-09 Android 2.2 áno Qualcomm MSM7230 800 MHz 1.5GB, 512MB 3.7" WVGA 180g 1300 mAh áno áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Gratia A6380, Gratia 2010-11 Android 2.2 áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 384MB 3.2" HVGA 115g 1200 mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Stallion Inspire 2010-12 Android 2.2 áno Qualcomm QSD8255 1000 MHz 4GB, 768MB 4.3" WVGA 164g 1500 mAh nie áno áno 8MP dotykové GSM
HTC Mecha[10] ADR6400, ThunderBolt[11] 2011-01 Android 2.2 áno Qualcomm MSM8655 Snapdragon 1000 Mhz 8GB, 768MB 4.3" WVGA ~164g 1400mAH nie áno áno zadný: 8MP, predný: 1.3MP dotykové CDMA

* Niektoré telefóny 32A HTC Sapphire (ako napr. Rogers HTC Magic v Kanade) boli upgradované na Sense UI a neskôr na Android 2.1[12]

** HTC Glacier expedovaný s vynovenou verziou myTouch Sense UI.[13]

BREW telefóny[upraviť | upraviť zdroj]

HTC krycie meno HTC názov uvedenie Operačný systém Sense UI Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) displej hmotnosť batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Rome Smart 2009-03 BREW áno Qualcomm 300 MHz 256MB, 256MB 2.8" QVGA 108g 1100 mAh nie nie nie 3.1 MP

Ďalším telefónom uvedeným na trh nedávno firmou AT&T pod značkou HTC FREESTYLE.

S séria (Windows Mobile)[upraviť | upraviť zdroj]

HTC krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria Keypad klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Canary _ 2002-10 SmartPhone 2002 TI OMAP710 133 MHz 24MB, 16MB 2.2" QCIF 120g 1000 mAh áno nie nie nie Detachable 0.3MP
HTC Tanager _ 2003-04 SmartPhone 2002 TI OMAP5910 120 MHz 32MB, 16MB 2.2" QCIF 127g 1000 mAh áno nie nie nie Detachable 0.3MP
HTC Voyager _ 2004-01 Windows Mobile 2003 TI OMAP710 133 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 130g 1100 mAh áno nie nie nie 0.3MP
HTC Typhoon SPV C500 2004-08 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 103g 1050 mAh áno nie nie nie 0.3MP Orange spv c500.JPG
HTC Feeler _ 2004-11 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 102g 1050 mAh áno nie nie nie 0.3MP
HTC Sonata _ 2004-11 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 102g 1050 mAh áno nie nie nie nie
HTC Amadeus _ 2004-12 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 107g 1050 mAh áno nie nie nie 0.3MP
HTC Hurricane _ 2005-07 Windows Mobile 2003SE TI OMAP750 200 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 107g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Tornado _ 2005-10 Windows Mobile 5 TI OMAP850 195 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 106g 1150 mAh áno nie áno nie 1.3MP
HTC Faraday _ 2005-11 Windows Mobile 5 TI OMAP850 195 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 105g 1100 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Douton _ 2005-12 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 220 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 107g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Startrek S410, S411 2006-05 Windows Mobile 5 TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.2" QVGA 99g 750 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Breeze S350, MTeoR 2006-07 Windows Mobile 5 Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.2" QVGA 115g 1200 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Oxygen S310 2006-09 Windows Mobile 5 TI OMAP850 201 MHz 64MB, 64MB 2.0" QCIF 105g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Monet S320 2006-10 Windows Mobile 5 TI OMAP750 201 MHz 128MB, 64MB 2.2" QVGA 140g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Excalibur S620, S621 2006-10 Windows Mobile 5 (S620)/6 (S621) TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 130g 960 mAh nie áno áno nie 1.3MP DopodC720W.jpg
HTC Vox S710, S711 2007-04 Windows Mobile 6 TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 140g 1050 mAh áno áno áno nie 2.0MP HTC S710.JPG
HTC Libra S720 2007-06 Windows Mobile 6 Qualcomm MSM7500 400 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 133g 1050 mAh áno áno nie nie 2.0MP
HTC Cavalier S630, S631 2007-07 Windows Mobile 6 Samsung SC32442 400 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 120g 1050 mAh nie áno áno nie 2.0MP
HTC Iris S640 2007-11 Windows Mobile 6 Qualcomm MSM7500 400 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 112g 1200 mAh nie áno áno nie 2.0MP
HTC Phoebus _ 2007-11 Windows Mobile 6 TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 150g 920 mAh áno nie áno nie 2.0MP
HTC Wings S730 2007-12 Windows Mobile 6 Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 64MB 2.4" QVGA 150g 1050 mAh áno áno áno nie 2.0MP HTC S730.JPG
HTC Rose S740 2008-09 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7225, 528 MHz 256MB, 256MB 2.4" QVGA 140g 1000 mAh áno áno áno áno 3.2MP
HTC Converse _ 2008-03 Windows Mobile 6.1 TI OMAPV1030 260 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 150g 1100 mAh áno nie áno nie 2.0MP
HTC Willow S510, S511, Snap 2009-06 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7625 528 MHz 256MB, 192MB 2.4" QVGA 120g 1500 mAh nie áno áno áno 2.0MP
HTC Maple S521, S522, Snap 2009-06 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7225 528 MHz 256MB, 192MB 2.4" QVGA 120g 1500 mAh nie áno áno áno 2.0MP
HTC Cedar Ozone 2009-06 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7625 528 MHz 256MB, 192MB 2.4" QVGA 115g 1500 mAh nie áno áno áno 1.9MP

T séria (Windows Mobile dotykové)[upraviť | upraviť zdroj]

HTC Krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém HTC UI mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria Klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Raphael T727X, Touch Pro 2008-07 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 2.8" VGA 165g 1340 mAh áno áno áno 3.2MP HT-01A.jpg
HTC Opal T222X, Touch Viva 2008-10 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 2D TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 110g 1100 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Jade T323X, Touch 3G 2008-10 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 2D Qualcomm MSM7225 528 MHz 256MB, 192MB 2.8" QVGA 96g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP
HTC Herman T727X, Touch Pro 2008-11 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7200A/MSM7501A 528 MHz 512MB, 192/288MB 2.8" VGA 150g 1340 mAh áno áno áno 3.1MP
HTC Blackstone T828X, Touch HD 2008-11 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 3.8" WVGA 146g 1350 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Quartz T829X, Max 4G 2008-11 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm ESM7206A 528 MHz 256MB, 288MB 3.8" WVGA 151g 1500 mAh nie áno áno 3.2MP
HTC Iolite T424X, Touch Cruise 2009-01 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 2D Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 256MB 2.8" QVGA 103g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP
HTC Topaz T5353, Touch Diamond2 2009-04 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7200A 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" WVGA 117.5g 1100 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Rhodium T737X, Touch Pro2 2009-05 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7200A 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 179g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP
HTC Tungsten T738X, Touch Pro2 2009-08 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0/HTC Sense Qualcomm MSM7600 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 188g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP
HTC Citrine Pure 2009-08 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" WVGA 117.5g 1100 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Barium T7377, Tilt 2 2009-10 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0/HTC Sense Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 178g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP
HTC Leo T8585, HD2 2009-10 Windows Mobile 6.5 HTC Sense Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 448MB 4.3" WVGA 157g 1230 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Mega T3333, Touch2 2009-10 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 2D 2.0 Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 256MB 2.8" QVGA 110g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP HTC Touch2 (MEGA, T3333).jpg
HTC Whitestone Imagio 2009-10 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0/HTC Sense Qualcomm MSM7600 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 150g 1500 mAh nie áno áno 4.9MP
HTC Qilin T8388 2009-12 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 TI OMAP3430 600 MHz 512MB, 384MB 3.6" WVGA 145g 1500 mAh nie áno áno 4.9MP
HTC Tachi T5399 2009-12 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7501A 528 MHz 512MB, 288MB 2.8" VGA 162g 1350 mAh nie áno áno 3.1MP
HTC Photon T555X, HD Mini 2010-04 Windows Mobile 6.5.3 HTC Sense Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 256MB 3.2" HVGA 1300 mAh nie áno áno 4.9MP

P séra (PDA telefóny)[upraviť | upraviť zdroj]

HTC Krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém HTC UI Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Wallaby _ 2002-04 Pocket PC 2002 nie Intel StrongARM 206 MHz 32MB, 32MB 3.5" QVGA 201g 1500 mAh nie nie nie nie
HTC Falcon _ 2003-11 Windows Mobile 2003 nie Intel PXA255 400 MHz 32MB, 64MB 3.5" QVGA 176g 1500 mAh nie nie nie nie
HTC Himalaya _ 2004-01 Windows Mobile 2003 nie Intel PXA263 400 MHz 64MB, 128MB 3.5" QVGA 185g 1200 mAh nie nie nie 0.3MP Starmap Xda II.jpg
HTC Blueangel 9090 2004-10 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA263 400 MHz 96MB, 128MB 3.5" QVGA 210g 1490 mAh áno áno nie 0.3MP XV6600.JPG
HTC Harrier _ 2004-11 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA263 400 MHz 64MB, 128MB 3.5" QVGA 208g 1490 mAh áno nie nie 0.3MP
HTC Magician _ 2004-12 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA270 416 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 155g 1200 mAh nie nie nie 1.2MP O2 XDA II Mini by gadgetdude.jpg
HTC Alpine _ 2005-05 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA272 520 MHz 128MB, 128MB 3.5" QVGA 190g 1300 mAh nie áno nie 1.2MP
HTC Gemini _ 2005-05 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA263 400 MHz 64MB, 128MB 3.5" QVGA 212g 1490 mAh áno áno nie 0.3MP
HTC Apache _ 2005-10 Windows Mobile 5 nie Intel PXA270 416 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 186g 1350 mAh áno áno nie 1.3MP HTC Apache.jpg
HTC Galaxy _ 2005-12 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 126g 1100 mAh nie áno áno nie
HTC Wizard P4300 2006-01 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 168g 1250 mAh áno áno nie 1.3MP Cingular 8125 (htc wizard).jpg
HTC Prophet _ 2006-02 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 148g 1200 mAh nie áno nie 2.0MP Dopod 818 pro silver finish.jpg
HTC Charmer _ 2006-03 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 150g 1200 mAh nie nie nie 1.3MP
HTC Hermes P4500, TyTN 2006-06 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 400 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 176g 1350 mAh áno áno nie 2.0MP Tytn-temp.jpg
HTC Trinity P3600, P3600i 2006-09 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 400 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 150g 1500 mAh nie áno áno 2.1MP HTC P3600.JPG
HTC Artemis P3300, P3301 2006-10 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 130g 1250 mAh nie áno áno 2.0MP
HTC Herald P4350 2006-12 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 168g 1130 mAh áno áno nie 2.0MP
HTC Census P6000 2007-01 Windows Mobile 5 nie Marvell PXA270 416 MHz 256MB, 128MB 3.5" QVGA 350g 3000 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Love P3340, P3350 2007-03 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 127g 1200 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Gene P3400, P3400i 2007-03 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 126g 1250 mAh nie nie nie 2.0MP
HTC Panda P6300 2007-05 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 400 MHz 256MB, 128MB 3.5" QVGA 200g 1500 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Atlas P4351 2007-05 Windows Mobile 6 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 168g 1130 mAh áno áno nie 2.0MP HTC Herald PDA Phone.JPG
HTC Elf P3450, Touch 2007-06 Windows Mobile 6 TouchFLO TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.6" QVGA 112g 1100 mAh nie áno nie 2.0MP HTC Touch (1).jpg
HTC Titan P4000 2007-06 Windows Mobile 5/6 nie Qualcomm MSM7500 400 MHz 256MB, 64MB 2.8" QVGA 150g 1500 mAh áno áno áno 2.0MP HTC Mogul.jpg
HTC Vogue P3050, Touch 2007-07 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7500 400 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 112g 1100 mAh nie áno áno 2.0MP HTC Vouge Winmo65.JPG
HTC Wave P3000 2007-08 Windows Mobile 6 nie Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 130g 1250 mAh nie nie nie 2.0MP
HTC Kaiser P4550, TyTN II 2007-09 Windows Mobile 6 HTC Home Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 190g 1350 mAh áno áno áno 3.0MP Htc tytn ii.jpg
HTC Nike P5500, P5520, Touch Dual 2007-10 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 120g 1120 mAh Keypad nie nie 2.0MP Touch-Dual-closed.jpg
HTC Elfin P3452, Touch 2007-11 Windows Mobile 6 TouchFLO TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 112g 1100 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Sedna P6500 2007-11 Windows Mobile 6 HTC Home Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 3.5" QVGA 220g 1500 mAh nie áno áno 3.0MP
HTC Polaris P3650, P3651, Touch Cruise 2008-01 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 130g 1350 mAh nie áno áno 3.0MP
HTC Neon P5510, P5530, Touch Dual 2008-01 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 120g 1120 mAh Keypad áno nie 2.0MP Touch-Dual-closed.jpg
HTC Pharos P3470 2008-02 Windows Mobile 6.1 HTC Home TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 122g 1100 mAh nie nie áno 2.0MP
HTC Diamond P3490, P3700, P3701, Touch Diamond 2008-05 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A/MSM7500A 528 MHz 256MB, 192MB 2.8" VGA 110g 900 mAh nie áno áno 3.2MP HTC Touch Diamond.jpg
HTC Fuwa P3100 2008-06 Windows Mobile 6.1 TouchFLO Samsung SC32442 500 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 137g nie nie áno 1.9MP
HTC Victor P3051, P3702, Touch Diamond 2008-06 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A/MSM7501A 528 MHz 256MB, 192-288MB 2.8" VGA 110g 900 mAh nie áno áno 3.2MP

X séria (mobilný počítač)[upraviť | upraviť zdroj]

HTC Krycie meno HTC názov uvedenie Operačný systém Mikroprocesor pamäť (ROM, RAM) displej hmotnosť batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Universal _ 2005-09 Windows Mobile 5 Intel PXA270 520 MHz 128MB, 64MB 3.6" VGA 285g 1620 mAh áno áno nie 1.3MP Pocket pc qtek 2006-08-26.jpg
HTC Athena X7500, X7501, X7510, Advantage 2007-03 Windows Mobile 5 (X7500)/6 (X7501)/6.1 (X7510) Marvell PXA270 624 MHz 256MB, 128MB 5" VGA 360g 2100 mAh Detachable áno áno 3.0MP, 0.3MP HTC Athena.jpg
HTC Clio X9500, Shift 2007-10 Windows Vista Business, SnapVUE Intel A110 800 MHz 128MB, 1GB+64MB 7" WVGA 800g 2700 mAh áno áno áno 3.0MP

Kontraktované zariadenia[upraviť | upraviť zdroj]

Tieto zariadenia sú vyrábané na základe zmluvy pre iného zákazníka a nepredávajú sa pod značkou HTC.

HTC krycie meno Brandovaný uvedenie Operačný systém Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Rosella Compaq iPAQ H38xx 2002-02 Pocket PC 2002 Premium Intel SA-1110 206 MHz 32MB, 64MB 3.8" QVGA 190g 1400 mAh nie nie nie nie
HTC Kiwi HP iPAQ H19xx 2002-12 Pocket PC 2002 Professional / Windows Mobile 2003 Intel PXA250 200 MHz / Samsung S3C2410 203/266 MHz 16/32MB, 64MB 3.5" QVGA 124g 900 mAh nie nie nie nie
HTC Great Wall HP iPAQ H221x 2003-06 Windows Mobile 2003 Intel PXA255 400 MHz 32MB, 64MB 3.5" QVGA 144.2g 900 mAh nie nie nie nie PocketPC-HP-iPAQ-h2210.jpg
HTC Dextrous HP iPAQ H435x 2003-10 Windows Mobile 2003 Intel PXA255 400 MHz 32MB, 64MB 3.5" QVGA 165g 1560 mAh áno áno nie nie
HTC Roadster HP iPAQ hx470x 2004-07 Windows Mobile 2003SE Intel PXA270 624 MHz 128MB, 64MB 4" VGA 186.7g 1800 mAh nie áno nie nie IPAQ4700.JPG
HTC Bali Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 7xx 2004-09 Windows Mobile 2003SE Intel PXA272 416/520 MHz 64MB, 64/128MB 3.5" QVGA 175g 1640 mAh nie áno nie 1.3MP
HTC Beetles HP iPAQ hw651x 2005-10 Windows Mobile 2003SE Intel PXA272 312 MHz 64MB, 64MB 3" 240×240 165g 1200 mAh áno nie áno nie
HTC Sable HP iPAQ hw69xx 2006-04 Windows Mobile 5 Intel PXA270 416 MHz 128MB, 64MB 3" 240×240 179g 1200 mAh áno áno áno 1.3MP
HTC Eden Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N100 2006-08 Windows CE 5.0 Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 110g 1150 mAh nie nie áno nie
HTC Cheetah Palm Treo 750, 750v 2006-09 Windows Mobile 5 Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.6" 240×240 154g 1200 mAh áno nie nie 1.3MP Treo750.jpg
HTC Panther Palm Treo Pro 2008-09 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7201 400 MHz / MSM7501 528 MHz 256/512MB, 128MB 2.5" 320×320 133g 1500 mAh áno áno áno 1.3MP SprintTreoPro.jpg
HTC Kovsky Sony Ericsson Xperia X1 2008-10 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7200A 528 MHz, ARM9 256 MHz 512MB, 256MB 3" WVGA 158g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP, 0.3MP Black X1i in landscape.JPG
HTC Passion Google Nexus One 2010-01 Android 2.1/2.2 Qualcomm QSD8250 1000 MHz 512MB, 512MB 3.7" WVGA 130g 1400 mAh nie áno áno 4.9MP

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]