Zoznam ulíc a námestí v Prievidzi

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je úplný zoznam ulíc a námestí v Prievidzi.

Ulice[upraviť | upraviť zdroj]

Staré mesto[upraviť | upraviť zdroj]

  • Bakalárska ulica
  • Cesta pod Banskou
  • Cesta pod skalou
  • Cesta poľnohospodárov
  • Ciglianska cesta
  • Dlhá ulica
  • Garážová ulica
  • Hasičská ulica
  • Hviezdoslavova ulica
  • Inžinierska ulica
  • Kláštorná ulica
  • Košovská cesta
  • Kukučínova ulica
  • Lehotská cesta
  • Púšť
  • Rastislavova ulica
  • Sebedražská cesta
  • Severná ulica
  • Sitnianskeho ulica
  • Skladová ulica
  • Strojárska ulica
  • Šumperská ulica
  • Teplárenská ulica
  • Ulica A. Hlinku
  • Ulica A. Škarvana
  • Ulica G. Švéniho
  • Ulica J. Hollého
  • Ulica J. Jesenského
  • Ulica Ľ. Podjavorinskej
  • Ulica M. Hodžu
  • Ulica M. Mišíka
  • Ulica Matice slovenskej
  • Ulica na nádvorí
  • Ulica Š. Moyzesa
  • Ulica T. Vansovej
  • Vajanského ulica
  • Vápenická ulica
  • Veľkolehotská cesta
  • Vinohradnícka ulica
  • Vrchy
  • Východná ulica
  • Záhradnícka ulica
  • Zdravotnícka ulica

Píly[upraviť | upraviť zdroj]

  • Átriová ulica
  • Banícka ulica
  • Bojnická cesta
  • Duklianska ulica
  • Garbiarska ulica
  • Gorazdovo nábrežie
  • Klampiarska ulica
  • Krajná ulica
  • Letisková ulica
  • Májová ulica
  • Malá ulica
  • Malookružná ulica
  • Mlynská ulica
  • Nábrežná ulica
  • Obuvnícka ulica
  • Okružná cesta
  • Priama ulica
  • Priechodná ulica
  • Rad L. N. Tolstého
  • Riečna ulica
  • Sad D. Tatarku
  • Sadová ulica
  • Sklenárska ulica
  • Stredná ulica
  • Súbežná ulica
  • Súkennícka ulica
  • Svätoplukova ulica
  • Tenisová ulica
  • Tichá ulica
  • Tkáčska ulica
  • Trhová ulica
  • Ulica A. Bednára
  • Ulica A. H. Gavloviča
  • Ulica A. Mišúta
  • Ulica A. Rudnaya
  • Ulica A. Sládkoviča
  • Ulica A. Stodolu
  • Ulica B. Björnsona
  • Ulica D. Krmana
  • Ulica D. Kubíka
  • Ulica E. M. Šoltésovej
  • Ulica F. Madvu
  • Ulica I. Krasku
  • Ulica J. Bendíka
  • Ulica J. Červeňa
  • Ulica J. Fándlyho
  • Ulica J. Francisciho
  • Ulica J. G. Tajovského
  • Ulica J. Kollára
  • Ulica J. Kráľa
  • Ulica J. Matúšku
  • Ulica J. Murgaša
  • Ulica J. Okáľa
  • Ulica J. Palkoviča
  • Ulica J. Pauleho
  • Ulica J. Siváka
  • Ulica J. Škopca
  • Ulica J. Žirku
  • Ulica Ľ. Ondrejova
  • Ulica Ľ. Štúra
  • Ulica M. Falešníka
  • Ulica M. R. Štefánika
  • Ulica olympionikov
  • Ulica P. Benického
  • Ulica P. Dobšinského
  • Ulica R. Jašíka
  • Ulica S. Chalupku
  • Ulica Š. Baniča
  • Ulica Š. Králika
  • Ulica Š. Závodníka
  • Ulica T. Milkina
  • Ulica za depom
  • Úzka ulica
  • Vnútorná ulica
  • Zadná ulica
  • Západná ulica

Kopanice[upraviť | upraviť zdroj]

  • Agátová ulica
  • Bazová ulica
  • Bôrová ulica
  • Bottova ulica
  • Buková ulica
  • Cesta Vl. Clementisa
  • Dubová ulica
  • Hrabová ulica
  • Jánošíkova ulica
  • Jaseňová ulica
  • Jedľová ulica
  • Koceľova ulica
  • Koncová ulica
  • Lesný park
  • Lipová ulica
  • Makovického ulica
  • Mojmírova ulica
  • Na karasiny
  • Nad terasami
  • Partizánska ulica
  • Povstalecká ulica
  • Rakytová ulica
  • Rovná ulica
  • Skrytá ulica
  • Smreková ulica
  • Ulica A. Bernoláka
  • Ulica C. Majerníka
  • Ulica energetikov
  • Ulica I. Vysočana
  • Ulica J. Alexyho
  • Ulica J. Gramantíka
  • Ulica J. Záborského
  • Ulica K. Kuzmányho
  • Ulica K. Novackého
  • Ulica M. Benku
  • Ulica M. Gorkého
  • Ulica M. Medveckej
  • Ulica M. Medveckej
  • Ulica odbojárov
  • Ulica S. Mečiara
  • Ulica V. Benedikta
  • Veterná ulica

Necpaly[upraviť | upraviť zdroj]

  • Astrová ulica
  • Dúbravská ulica
  • Fialková ulica
  • Gazdovská ulica
  • Hornonitrianska cesta
  • Hrnčiarska ulica
  • Jégého ulica
  • Klinčeková ulica
  • Konvalinková ulica
  • Krátka ulica
  • Kútovská ulica
  • Kvetná ulica
  • Lúčna ulica
  • Majerská ulica
  • Malonecpalská ulica
  • Medzibriežková ulica
  • Mliekarenská ulica
  • Na stráňach
  • Na záhumní
  • Narcisová ulica
  • Necpalská cesta
  • Nedožerská cesta
  • Nezábudková ulica
  • Pod horou
  • Poľná ulica
  • Prírodná ulica
  • Puškinova ulica
  • Slnečná ulica
  • Snežienková ulica
  • Staničná ulica
  • Športová ulica
  • Šulekova ulica
  • Traťová ulica
  • Tulipánová ulica
  • Ulica A. Žarnova
  • Ulica B. Slančíkovej
  • Ulica I. Bukovčana
  • Ulica J. I. Bajzu
  • Ulica J. M. Hurbana
  • Ulica J. Palárika
  • Ulica J. Roháča
  • Ulica Ľ. Ondrejova
  • Ulica L. Stančeka
  • Ulica M. Rázusa
  • Ulica P. J. Šafárika
  • Ulica stavbárov
  • Urbánkova ulica
  • Urbárska ulica
  • Včelárska ulica
  • Veľkonecpalská ulica
  • Zelená ulica
  • Železničiarska ulica

Štvrte[upraviť | upraviť zdroj]

  • Družstevná ulica
  • Hlboká ulica
  • Hradecká ulica
  • Južná ulica
  • K potoku
  • Krížna ulica
  • Lesná ulica
  • Mlynárska ulica
  • Mrazničná ulica
  • Na lánoch
  • Na lúčky
  • Na stanište
  • Na vŕšku
  • Na záhrade
  • Parková ulica
  • Pavlovská ulica
  • Pekná ulica
  • Pod hájik
  • Pod hôrku
  • Pod hrádkom
  • Pod poliankou
  • Podhorská ulica
  • Remeselnícka ulica
  • Richtárska ulica
  • Roľnícka ulica
  • Ružová ulica
  • Spojovacia ulica
  • Strmá ulica
  • Súhradská ulica
  • Školská ulica
  • Uhlištná ulica
  • Ulica 1. mája
  • Ulica družby
  • Ulica F. Hečku
  • Ulica J. L. Bellu
  • Viničná ulica
  • Vrchárska ulica

Námestia[upraviť | upraviť zdroj]

  • Mierové námestie
  • Námestie J. C. Hronského
  • Námestie slobody
  • Pribinovo námestie

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]