Súbor:Popcorn Time logo.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Popcorn_Time_logo.png(256 × 256 pixelov, veľkosť súboru: 79 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Licencovanie

GNU head

Toto dielo je slobodný softvér; môžete ho šíriť a meniť za podmienok GNU General Public License, ktorú publikovala Free Software Foundation; buď verzie 2 licencie alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie. Toto dielo je šírené v nádeji, že bude užitočný, ale bez akejkoľvek záruky; aj bez implicitnej záruky obchodovateľnosti alebo vhodnosti na určitý účel. Podrobnosti nájdete vo verzii 2 a verzii 3 GNU General Public License.

Tento soubor, původně nahraný na stránku https://github.com/popcorn-official/popcorn-desktop/blob/development/src/app/images/icon.png, byl dne 5. listopadu 2015, zkontrolován posuzovatelem Amitie 10g, jenž potvrdil, že soubor byl k danému dni dostupný pod uváděnou licencí.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/png

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna07:02, 10. apríl 2014Náhľad verzie z 07:02, 10. apríl 2014256 × 256 (79 KB)Sharkiller{{subst:Upload marker added by en.wp UW}} {{Information |Description = {{en|Popcorn Time logo}} |Source = https://github.com/popcorn-org/popcorn-app/blob/dev-0.3/images/icon.png |Author = popcorn-org }} {{PD-textlogo}}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta